Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

λοιπόν η αναλογία για το σφουγγάρισμα είναι όπως και με τα υπόλοιπα!βάζεις νερό ως συνήθως και ρίχνεις μέσα ξύδι βλέπεις από το μπουκαλάκι βάλε ένα με δυο δάχτυλα νομίζω είναι αρκετά!!!

όσο για τα σουτιέν του mothercare εγώ τα είχα πάρει το 2008 επομένως φαντάσου! αλλά και όσα δοκίμασα τότε δεν είχαν τα κρατήματα όπως αυτά σήμερα! τουλάχιστον για το δικό μου στήθος εεεε... ήταν σα να φόραγα κανονικό σουτιέν μου το κραταγε κανονικότατα αλλά και σε εμφάνιση!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να φανταστω ειναι μαρκα αυτη που αναφερεις. Και τα βρισκεις σε καταστηματα εσωρουχων?

Ειναι κομψα και καθολου γεροντιστικα...

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10603&colID=1150&itmid=1273189

λοιπόν η αναλογία για το σφουγγάρισμα είναι όπως και με τα υπόλοιπα!βάζεις νερό ως συνήθως και ρίχνεις μέσα ξύδι βλέπεις από το μπουκαλάκι βάλε ένα με δυο δάχτυλα νομίζω είναι αρκετά!!!

όσο για τα σουτιέν του mothercare εγώ τα είχα πάρει το 2008 επομένως φαντάσου! αλλά και όσα δοκίμασα τότε δεν είχαν τα κρατήματα όπως αυτά σήμερα! τουλάχιστον για το δικό μου στήθος εεεε... ήταν σα να φόραγα κανονικό σουτιέν μου το κραταγε κανονικότατα αλλά και σε εμφάνιση!!!!

Εγω εχω πολύ μεγαλο στηθος και εψαχνα κατι καλό. Δεν μου κανουν όλα τα σουτιεν.:?

Εγω εχω πολύ μεγαλο στηθος και εψαχνα κατι καλό. Δεν μου κανουν όλα τα σουτιεν.:?

καλημέρα κοριτσάκια!!!

στελλίτσα εγώ φοράω πλέον το Ε. αν΄είσαι σε αυτό το νούμερο πήγαινε ρίξε μια ματιά στα h&m έχουν και την δαντελίτσα τους έιναι πολύ όμορφα!!! και μόνο 15€. πωπω ποσοστά πρεπει να πάρω χαχαχα:tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλέ δεν το πιστεύω!!! με πήραν τηλ από το ικα να πάω να εισπράξω!!! είχα κάνει αίτηση για την επιστροφή του 50% για όσες γνωρίζετε και την έκανα τέλη δεκεμβρίου και λόγω εγκυμοσύνης μου την έβγαλε πιο γρήγορα!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε?:D

july Καλοξόδευτα! είδες? ωραίος τρόπος να ξεκινάει η ημέρα!

εγώ καλά είμαι,μίλησα και με το mariadaki το πρωι ''καλά'' είναι . της έχουν βάλει ορούς και φάρμακο για να καθυστερήσουν το μπέμπη.:roll:

σας ευχαριστεί όλεεεςς πολυ πολύ για τις ευχές σας!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

καλημέρα όλη μέρα!!!!!!!!

μαριαντάκι κράτα γερά κοπέλα μου να πάεν όλα καλά εύχομαι και να γυρίσετε και οι δυο σας σπίτάκι σας γεροί και ευτυχισμένοι!!!!!!!!

καλημέρα κοριτσάκια!!!

στελλίτσα εγώ φοράω πλέον το Ε. αν΄είσαι σε αυτό το νούμερο πήγαινε ρίξε μια ματιά στα h&m έχουν και την δαντελίτσα τους έιναι πολύ όμορφα!!! και μόνο 15€. πωπω ποσοστά πρεπει να πάρω χαχαχα:tongue:

Mακαρι να μου εκαναν... :( Φοραω το 6...

Κοριτσια εσεις που εχετε ηδη μωρακια,τι τους δινετε στον βηχα? Αρρωστησε ο παιδιατρος και ντρεπομαι να τον παρω τηλεφωνο.

ανάλογα τον βήχα κοπέλα μου! αν είναι ξερόβηχας τίποτα αν όμως ακούς γρουτσ γρουτσ δηλ έχει και φλέματα εγώ της δίνω μουκοσολβάν και αν έχει και μύξα πολύ της δίνω κάθε βράδυ λίγο αεριους για να βγει η μυξούλα και λίγο οντριβιν αν είναι πολύ μπουκωμένη. βεβαια εμένα αυτά μου τα συνέστησε μετά από 2 απανωτές ωττίτιδες σαν πρόληψη να το προλάβουμε δηλαδη σε αρχικό στάδιο να μην το γυρίσει. γιατί δεν τον παίρνεις τηλ μην ντρέπεσαι για την υγεια του παιδιού σου πρόκειται!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε?:D

july Καλοξόδευτα! είδες? ωραίος τρόπος να ξεκινάει η ημέρα!

εγώ καλά είμαι,μίλησα και με το mariadaki το πρωι ''καλά'' είναι . της έχουν βάλει ορούς και φάρμακο για να καθυστερήσουν το μπέμπη.:roll:

σας ευχαριστεί όλεεεςς πολυ πολύ για τις ευχές σας!

Καλημερα και απο μενα κοριτσια. Τι ευχαριστα νεα για το μαριαδακι και τον μπεμπη της!

Σήμερα καταλήξαμε μετα απο συνάντηση με τον ιδιοκτήτη ότι πρέπει να μετακομίσουμεεεε :o! Καλο ε? Βέβαια έχω το περιθώριο από Απρίλιο ώς Ιούνιο... :o:o:o:o με ΠΗΤ 15/3.... Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο....Ούτε δωμάτιο θα φτιάξω λοιπόν, ούτε τίποτα! :( Βουνό μου φαίνεται αλλά θα τα καταφέρω:o κάθε εμπόδιο για καλό

Καλημερα!!!

Ρε κοριτσια... με τα μεγαλα στηθη... τι νουμερα ειναι αυτα???!!!:shock::shock::shock:

Μη τα λετε ετσι και τρομαζουμε!!! Εδω εγω ειχα το B που εγινε C και ειδα λιγη χαρα στο μπουστο μου!!!....:tongue: Οχι τιποτε αλλο... λεω πως εγινα και Παμελα!!!:lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλημέρα!

ωχ kouklitsa καλό κουράγιο! και εμείς μάλλον τον Ιούνιο θα μετακομίσουμε οπότε σε καταλαβαίνω!

χτες το βράδυ κορίτσια 'τα χρειάστηκα'! πονούσα για κανένα μισάωρο έντονα σε μέση και χαμηλά στην κοιλιά και νόμιζα ότι ο μπέμπης σπρώχνει να βγει! α πα πα! μάλλον είναι η αλλαγή του μήνα αλλά είναι πρώτη εγκυμοσύνη και είμαι από ότι φαίνεται φοβιτσιάρα.

Πήρα τον γιατρό σήμερα και μου έδωσε buscopan και είπε πολύ πολύ ξεκούραση.

iiAs.png

9JCHp3.png

ανάλογα τον βήχα κοπέλα μου! αν είναι ξερόβηχας τίποτα αν όμως ακούς γρουτσ γρουτσ δηλ έχει και φλέματα εγώ της δίνω μουκοσολβάν και αν έχει και μύξα πολύ της δίνω κάθε βράδυ λίγο αεριους για να βγει η μυξούλα και λίγο οντριβιν αν είναι πολύ μπουκωμένη. βεβαια εμένα αυτά μου τα συνέστησε μετά από 2 απανωτές ωττίτιδες σαν πρόληψη να το προλάβουμε δηλαδη σε αρχικό στάδιο να μην το γυρίσει. γιατί δεν τον παίρνεις τηλ μην ντρέπεσαι για την υγεια του παιδιού σου πρόκειται!

Αεριους θα παρω μαλλον. Χιλια ευχαριστω.:D

Καλημερα!!!

Ρε κοριτσια... με τα μεγαλα στηθη... τι νουμερα ειναι αυτα???!!!:shock::shock::shock:

Μη τα λετε ετσι και τρομαζουμε!!! Εδω εγω ειχα το B που εγινε C και ειδα λιγη χαρα στο μπουστο μου!!!....:tongue: Οχι τιποτε αλλο... λεω πως εγινα και Παμελα!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα και απο μένα!!! Πάντως και εγώ κορίτσια από Β έμεινα Β.....απλά έχει γεμίσει, δεν εχει μεγαλωσει. Δεν ξέρω κιόλας μήπως επειδή ήμουν αθλήτρια αν παιζει ρόλο... να ανησυχησω????:(:(:(

Λέτε να μην εχω γάλα για το μπεμπακι μου??

Και εγω χτες ειχα κάτι πονακια και κάποια πετρωματα πάλι.

Να σας ρωτησω: νιώθω κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα αριστερά και δεξιά απο τον αφαλο, ξαφνικά σκληραίνει σαν μεγάλα πορτοκάλια και κρατάει αυτό το πρηξιμο 30 δευτερολεπτα περιπου και μετά χαλαρώνει. Αυτές είναι οι Braxton που λένε??? Το νιώθει καμία άλλη κοπέλα????? Η' να πανικοβληθώ??? Γιατί από την 28η εβδομάδα είμαι με yutopar.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...