Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!

τι έγινε καλέ που εξαφανιστηκατε εχτές?

pontiagr πως νιώθεις σήμερα?τα ψυχολογικά σου?ελπίζω να σε ανεβάσαμε λίγο εχτές!!!

πωπω κορίτσια εχτές που κοίμηζα τη μικρή και με είχε αγκαλιάσει σκεφτόμουν σε λίγο καιρό θα έχω γεννήσει και θα αγκαλιάζω δυο παιδάκια!και θα αγκαλιάζονται και μεταξύ τους!ειλικρινά αυτό περιμένω να τα δω να αγκαλιάζονται!να έχω στην αγκαλιά μου πάλι ένα τόσο μικρό μωράκι που όλα του είναι τέλεια και μυρίζει υπέροχα!αχχχ αυτή η μυρωδιά....!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κορίτσια μια απορία που αφορά κυρίως τις δευτερομαμάδες η κοιλιά σας άρχισε να ξεχωρίζει?

ΝΙΚ-16 εσύ που είμαστε και κοντά στις εβδομάδες?

εμένα κορίτσια φαίνεται πλέον δεν κρύβετε!πρέπει να βάλω κανα φόρεμα φαρδύ και ριχτό για να μην φανεί. αφού πλέον δεν πολυκλυκλοφορώ στη γειρονιά γιατί τα πεθερικά μου δεν θέλουν να το πουν πριν το τέλος του 1ου τριμήνου και έτσι κυριολεκτικά κρύβομαι!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα!!!!!!!

Ναι η κοιλιά μου έχει αρχίσει και ξεχωρίζει, ανάλογα με το τι θα φορέσω γιατί προς το παρόν κρύβεται.....αλλά εγω δεν θέλω να την κρύβω.

Πάντως σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη φαίνεται πολύ περισσότερο, στο γιο μου έφτασα στο 5 μήνα για να ξεχωρίζω οτι είμαι έγκυος.

Εγω εχω άλλη απορία.

Μέχρι να κάνω την αυχενική πώς θα καταλάβω αν όλα είναι καλά με το μπεμπέ????

έχω τρομερή αγωνία και κάθε τρεις και λίγο πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτίεται αν έχω τα συμπτώματα εγκυμοσύνης ή φύγανε.........

Πότε θα το ακούσουμε? το μωρό για να έχω κάποιες ενδείξεις?

Λένε οτι τα δεύτερα τα "ακους" πιο γρήγορα.

καλημέρα και απο μενα εγκυούλες. τι κάνετε? Πάντως κι εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη μετα τον 4ο μηνα φαινομουν εγγυος. Μάλιστα στην 18η με 19η εβδομάδα ενιωσα το μωρο. Τωρα και πριν να μεινω εγγυος λογω του οτι ειχα τα κιλάκια μου με ρωτουσαν διαφορες κοτες αν ειμαι εγγυος. Τα βαζω όλα στην κοιλια ρε γαμωτο. Και αυτοσαρκαζομουν λεγοντας οτι το τρωω το φαγακι μου!!!Τι να κάνω?

σε περιμένουμε ζουζούνι μου!!!

dev081pr___.png

as1cv7KFg2B0010MTAxMzlsfDAwODEwMGpsfHRvZ2V0aGVy.gif

Διαφημίσεις

καλημερα εγκυουλες!!! καλα ειστε;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλημερα σε ολες!!!!Ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα ψυχολογικα.Ευτυχως εκτος απο το λιγο αιμα που εμφανιστηκε την Κυριακη το βραδυ δεν ειδα τιποτα αλλο.Τωρα ανυπομονω να παω την Πεμπτη το απογευμα στο γιατρο για να δω και μαλλον να ακουσω το μωρακι μου!!!!

αντε βρε κοριτσακι, ολα καλα θα πανε!!

ουτροτζεσταν παιρνεις;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

pontiagr μπράβο κοπέλα μου είδες που ήδη όλα πάνε καλά?

νικ16 εγώ θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα περίπου την ίδια πητ η κοιλιά μου φάνηκε τον σεπτέμβριο στον πολιτικό γάμο ήμουν δηλαδή 3,5 μηνών και τώρα η κοιλιά μου είναι όπως τότε!!!βέβαια η πλάκα είναι ότι φέτος 5 σεπτεμβρίου που παντρύομαι θρησκευτικά θα έιμαι πάλι έγκυος!!!η αδερφή μου ακόμα γελάει!δεν έκανα τότε θρησκευτικό γιατί δεν ήθελα να είμαι έγκυος να φανταστείς!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

pontiagr μπράβο κοπέλα μου είδες που ήδη όλα πάνε καλά?

νικ16 εγώ θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα περίπου την ίδια πητ η κοιλιά μου φάνηκε τον σεπτέμβριο στον πολιτικό γάμο ήμουν δηλαδή 3,5 μηνών και τώρα η κοιλιά μου είναι όπως τότε!!!βέβαια η πλάκα είναι ότι φέτος 5 σεπτεμβρίου που παντρύομαι θρησκευτικά θα έιμαι πάλι έγκυος!!!η αδερφή μου ακόμα γελάει!δεν έκανα τότε θρησκευτικό γιατί δεν ήθελα να είμαι έγκυος να φανταστείς!!!

2/2 γαμους εγκυος;;!!! αυτο ειναι!!!! με το καλο κοριτσακι μου! θα εχετε την κορουλα σας παρανυφακι;; τελειοοοοοο!!

να σας πω την αληθεια, ανυπομονω να αρχισει να φαινεται η κοιλιτσα!!!

καποιες μερες, ο αντρας μου μου λεει οτι φαινομαι πρησμενη, αλλα περιμενω πως κ πως να φανει κοιλιτσα!!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!

Και εγώ γεννάω τον Μάρτιο, πητ 15 Μαρτίου. Γεννάω στο μητέρα.

Από αναγούλες και καούρες άλλο τίποτα με αποτέλεσμα να έχω χάσει 2 κιλά, αλλά τουλάχιστον δεν κάνω εμετούς.

Όλοι μου λένε πόσο τυχερές είμαστε που γεννάμε τον Μάρτιο!

Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας!

iiAs.png

9JCHp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Και εγώ γεννάω τον Μάρτιο, πητ 15 Μαρτίου. Γεννάω στο μητέρα.

Από αναγούλες και καούρες άλλο τίποτα με αποτέλεσμα να έχω χάσει 2 κιλά, αλλά τουλάχιστον δεν κάνω εμετούς.

Όλοι μου λένε πόσο τυχερές είμαστε που γεννάμε τον Μάρτιο!

Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας!

Καλησπέρα tiramisou!! Και καλησπέρα και σε όλες σας! δεν πρόλαβα να μπω καθόλου σήμερα!! αχ σου εύχομαι μια τελεια εγκυμοσύνη !! εγώ έχω ΠΗΤ 16/03 :tongue: αλλά γεννάω ΛΗΤΩ ..μάλλον! Σήμερα έχω και ραντεβού με το γιατρούλη!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Γεια σας κορίτσια!

Πολύ χαρούμενη είμαι, πήγα και είσα το Κέντρο Φυσικου Τοκετού και ένιωσα πολύ καλά, έχουν εντελώς διαφορετική αντίληψη για τη γέννα (μου ταιριάζει πολυ περισσότερο από αυτά που βίωσα στο Ιασώ και που γενικα΄ισχύουν στα μαιευτήρια) και γενικα είμαι πολυ αισιόδοξη! Κι αν θέλω εκείνη την ώρα μπορώ να γεννήσω και στο νερό, καθώς το δωμάτιο έχει και μικρή πισίνα ειδική. Ο γιατρός που θα με παρακολουθεί είναι στο Μητέρα αλλά συνεργάζεται πολυ στενά με το Κέντρο και έχει τη φήμη ανθρώπου που σέβεται τη γυναίκα και το μωρό.

Ενημερωθείτε κι εσείς αν θέλετε, γενικά είναι καλό να γνωρίζουμε κάποια πράγματα πριν τον τοκετό για κάποια θέματα!

Κατά τα άλλα απ ότι θυμάμαι όλο το πρώτο τρίμηνο ένιωθα έτσι μια κόπωση κλπ, εμετούς δεν είχα καθόλου αναγούλες ελαχιστότατες, καούρα λίγη, τώρα προς το παρόν μόνο την κούραση. Αλλά μετά το πρώτο τρίμηνο θυμάμαι ότι είχα μια ζωντάνια φοβερή! Οπότε κάντε υπομονή!

Για το αιματάκι είναι τόσο συνηθισμένο που μην φοβάσαι Pontiagr, απλά κοίτα να ξεκουραστείς!

Πάντως η πρώτη εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη γιατί είσαι τόσο ξένοιαστη βρε παιδί μου, αφιερώνεσαι στον εαυτό σου και το σώαμ σου και το ζεις πιο έντονα, δεν έχεις ήδη κι ένα παιδάκι που κι αυτό συνεχίζει να χρειάζεται την προσοχή και τη φροντίδα σου όλη μέρα!

Η κοιλιά μου δεν νομίζω ότι άρχισε ακόμα να φαίνεται, αλλα΄εγώ είμαι και στην πολύ αρχή ακόμα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! τι κάνετε? εγώ είμαι πολύ χαρούμενη! πήγαμε εχθές με τον αντρούλη μου και ακούσαμε τη καρδούλα του μωρού!!απίστευτος ήχος! χτύπαγε τόσο όμορφα...συγκινήθηκα....και στον υπέροχο την βλέπαμε που παλλόταν!!! τέλειο θέαμα!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημερα κοριτσια!!!!Τι κανετε???Εγω σημερα ακομα καλυτερα και ψυχολογικα κια σωματικα.ευτυχως εδω και δυο μερες δεν εχω αναγουλες στο βαθμο που ειχα ουτα ταση για εμετο.Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι μου μυριζουν τα παντα και αυτο καμια φορα μου δημιουργει ενα περιεργο αισθημα στο στομαχι.Επισης θελω να κοιμαμαι συνεχεια!!!

mariandi ναι ουτροτζεσταν παιρνω.Πρωι,μεσημερι,βραδυ.!!!

Tinna πρεπει να ηταν τελεια!!!Εγω εχω αυριο ραντεβου στην γυναικολογο και ανυπομονω!!!Καλα για το ποσο ανυπομονω να ερθει ο Μαρτιος δεν λεγεται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...