Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

july το αρκάδι κάνει για τα έπιπλα του μωρού; δε θέλω με τίποτα να βάλω χημικά και η μυρωδιά του ξυδιού πειράζει απίστευτα τον άντρα μου.

επίσης όσον αφορά τα βλαστοκύτταρα του μωρού θα πρότεινα σε όλες να τα δωρίσετε στην δημόσια τράπεζα για να είναι διαθέσιμα για όποιο παιδάκι τα χρειάζεται. οι πιθανότητες να τα χρειαστούμε εμείς είναι απειροελάχιστες και το θέμα με τις ιδιωτικές τράπεζες είναι κάτι που παίζει μόνο στην Ελλάδα σε τέτοιο βαθμό.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνώμη αν το έχεις πει και δεν θυμάμάι αλλά γιατί έξτρα εξετάσεις και φάρμακα????

Στο 'πακέτο' του Ρέα περιλαμβάνονται τα φάρμακα που θα πάρει η μαμά (παυσίπονα,αντιβίωση κτλ) και κάποιες εξετάσεις για το μωρό.

Ενώ στο Λητώ τα πληρώνεις εξτρα....εγώ έχω ούτως η άλλως σκοπό να τις κάνω αυτές τις εξετάσεις γαιτί είχα και εγώ πρόβλημα με χαλαρά ισχία, άρα θα μου έρθει σχεδόν το ίδιο έτσι δεν είναι???:confused::confused:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Καλησπερα και απο εμενα. Εμεις θ κρατησουμε βλαστοκυτταρα στη future health oπως και στο πρωτο. Στο Ιασω ειχα πληρωσει 2000 σε 6κληνο με όλα μεσα. Τωρα το 3κληνο εχει τοσο νομιζω.

Για τα χαλαρα ισχυα, καλό κανει και το σλινγκ στα μωρα.

Για τα χαλαρα ισχυα, καλό κανει και το σλινγκ στα μωρα.

Ο μικρός δεν είχε πρόβλημα αλλά άσχετα με τα ισχία έχω ήδη πάρει σλινγκ!!!Για πρακτικούς λόγους...δεν μπορω να με φανταστώ με διπλό καρότσι και κάπως πρέπει να κρατάω την μικρή όταν θα ασχολούμε με τον μεγάλο!!!;)

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

ποιά καλή κοπέλα θα ξεθάψει τη λίστα για τη βαλίτσα μαιευτηρίου?

α και όποια είναι ειδική στον θηλασμό έχω ερωτήσεις

όπως σκέφτομαι να πάρω θήλαστρο το οποίο πότε θα το χρησιμοποιώ?

κάθε φορά που θα θηλάζω το μωρό μετά θα βγάζω και με το θήλαστρο για να βοηθήσω την παραγωγή?

θα γεννήσω με καισαρική και επισκληρίδιο μετά απο πόση ώρα θα μπορω να θηλάσω τον μπέμπη?

κάθε φορά που θα θηλάζω το μωρό μετά θα βγάζω και με το θήλαστρο για να βοηθήσω την παραγωγή?

θα γεννήσω με καισαρική και επισκληρίδιο μετά απο πόση ώρα θα μπορω να θηλάσω τον μπέμπη?

Ειδική στον θηλασμό δεν είμαι αλλά μπορώ να σου πω τα εξεις:

-Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις θήλαστρο για να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος. Απλά θα βάζεις το μωρό να φάεο όποτε αυτό θέλει. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις όσο γάλα χρειάζεσαι. Για όσο κάτσεις σπίτι θα έλεγα να μη βγάλεις γάλα με το θήλαστρο. Μόνο όταν είναι να γυρίσεις στη δουλειά, μερικές μέρες πρίν,, ξεκίνα να κάνεις αντλίσεις για να συνηθίσεις και εσύ την χρήση και να δεις και τί ποσότητα βγάζεις.

-Εγω που έκανα καισαρική με επισκλιρίδιο την δεύτερη μέρα μπόρεσα και θήλασα. Δεν έπερνα βέβαια κανένα φάρμακο πλέον.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ο μικρός δεν είχε πρόβλημα αλλά άσχετα με τα ισχία έχω ήδη πάρει σλινγκ!!!Για πρακτικούς λόγους...δεν μπορω να με φανταστώ με διπλό καρότσι και κάπως πρέπει να κρατάω την μικρή όταν θα ασχολούμε με τον μεγάλο!!!;)

Εγω θα παρω διπλο. Μπροστα ειναι για μεγαλο παιδι και πισω γι νεογεννητο, αργοτερα θα προσθεσω σκαλακι στο μονο.

Το θηλαστρο δεν αυξανει την ποσοτητα. Θα τρωει το μωρο οποτε κι οσο θελει. Μονο οι θηλαστικες κινησεις του μωρου αυξανουν το γαλα.

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!

tiramisu φάε κανένα φυστίκι αλμυρό πιες και κανα χυμό και ξαναμετρήσου κοπέλα μου! το παθαίνω συχνά και εγώ αυτό και κυκλοφορώ με φυστίκια στην τσάντα μου!!χαχα μην αγχώνεσαι όμως θέλει ηρεμία το πράγμα!

μαράκι τι να πω κοπέλα μου η ώρα η καλή να είναι να ζήσετε και με το καλό η μπέμπα σου!!!

αχχχ τι θυμήθηκα τώρα! όταν παντρεύτηκα πολιτικά όντας έγγυος είχα τσακωθεί με την μαμά μου που ήθελε θρησκευτικό και της έλεγα εγώ δεν θέλω να είμαι έγγυος στον γάμο μου όπως όλες σας (η μαμά μου οι αδερφές μου όλο μου το σόι!) και τελικά έκανα πολιτικό και φέτος τον θρησκευτικό! όταν κλείσαμε ημερομηνία όλα καλά αλλά μέχρι τον γάμο ήμουν 3 μηνών έγγυος!!!!το τι γέλιο έριξε το σόι μου (τότε το ανακοινώσαμε επίσημα!) δεν λέγεται!!!!ακόμα μου το κοπανάνε!!! αχχχ όμορφες στιγμές!!!!

Σ'ευχαριστώ,να'σαι καλά.Εμείς λέμε να παντρευτούμε με θρησκευτικό το 2012 μαζί με τη βάπτιση της μπέμπας,αλλά με τη φόρα που έχουμε πάρει με βλέπω να παθαίνω τα ίδια...μάλλον κι εγώ έγκυος θα είμαι.;)

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

λοιπόν τώρα σχετικά με τα της καθαριότητας για τα μωράκια μας!!!

εγώ προσωπικά έχω ένα θέμα με τα προιόντα θέλω και προσπαθώ το καλύτερο για το παιδί μου κατά την δική μου άποψη πάντα και μέχρι ενός ορισμένου σημείου!

της κόρης μου τα έπιπλα τα είχα κάνει με ξύδι και καφτό νέρο τι καλύτερο?! μέχρι που χρόνισε επίσης σφουγγάριζα με καφτό νερό και ξύδι!!! μιλάμε καταπληκτικά αποτελέσματα το πάτωμα πάντα γυάλιζε!!!

τα ρούχα της τα έπλενα χωριστά μέχρι που χρόνισε από δική μου λόξα και μόνο με αρκάδι (που είναι νιφάδες πράσινου σαπουνιού!) μετά σιγά σιγά τα έβαλα με τα δικά μας αλλά δεν χρησιμοποιώ ποτέ πολύ απορρυπαντικό η μαλακτικό (ανέκαθεν το είχα αυτό!!!) βέβαια να επισημάνω ότι και εγώ και ο άντρας μου δουλεύουμε σε δουλειά γραφείου αν ήταν πχ υδραυλικός εννοείτε ότι θα τα έπλενα χώρια!!!

ακόμα χρησιμοποιώ φαρμακευτικό σαμπουάν και αφρόλουτρο το οποίο θα χρησιμοποιήσω τώρα και στην κόρη μου! πλέον το κάνω γιατί αυτά δεν κάνουν πολύ αφρό και η μικρή δεν θέλει με τίποτα να της ξεβγάζω τα μαλλιά επομένως με βολεύει κάτι που ξεβγάζετε εύκολα. επίσης συμβουλή προτιμήστε προιόντα parabens free για τα παιδία σας είναι ύποπτα για δερματικά και αλλεργίες!!!

july??? σε τι αναλογια έβαζες το νερο με το ξυδι ? (και για τα πατωματα)

Και επισης, δεν ειχε εντονη μυρωδιά???

Καλησπέρα σε όλες!!! Πώς τα πάτε???

Την Παρασκευη θα παω στο ΙΚΑ και εγω και θα σας πω πόσα μου δώσανε.

Απο ψυχολογια πώς τα πατε??? Εγω μια πάνω μια κάτω...

γεια σου νταιζακι! να σε ρωτησω τι ειναι αυτο το σλινγκ και πως χρησιμοποιειται?

vkYEp3.pnguPPIp3.png

καλημέρα κορίτσια!

πως είστε σήμερα???

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...