Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια τα χέρια μου και τα πόδια μου έχουν πρηστεί.Πάω να κλείσω τα δάχτυλα μου σαν γροθιά και πονάνε,όσο για τα πόδια δε το συζητώ...ο αστράγαλος έχει χαθεί,δε τον βλέπω πια.Και το χειρότερο............την Κυριακή παντρεύομαι και δε θα μου μπαίνει κανένα παπούτσι.Μάλλον θα πάω με τις παντοφλίτσες αρκουδάκια που έχω...θα είμαι ωραία?Τι λέτε?

Μαρακι να ζησετε!!!! Κα εγώ 5,5 μηνων παντρευτηκα Ιουνιο του 2009. Μπηκα με τακουνια και ειχε η αδερφη μου (και κουμπαρα) ισια παπουτσια μαζι. Στη χαιρετουρα ξυπολητη. Ηταν και καλοκαιρι μια χαρα!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακριβως ετσι ειναι οπως τις λες. Τις περισσοτερες φορες (για να μην πω πάντα) αυτοι ειναι και που θα σε κρινουν και που θα σε σχολιασουν.

Δεν πειραζει. Θα μάθουμε απο τα λάθη μας και δεν θα έχουμε και σε κανέναν υποχρεωση...:tongue:

Συμφωνω παρολο που ειμαι ηδη μαμα. μεγαλυτερη ανταποκριση βρικα σε κοπελες εδω στο φορουμ, παρα σε συγγενεις. Δεν με εκρινε καμια και μου απαντουσαν αμεσως. Σιγουρα εκανα και λάθη τα οποια θα σας τα πω σιγουρα. :D

Σας ευχαριστώ όλες,να΄στε καλά και εσείς και τα μωρά σας.Πολιτικό γάμο θα κάνουμε γιατί θέλω όταν θα βάλω το νυφικό να είμαι κορμάρα...αλλώστε αν έκανα θρησκευτικό δε θα ανησυχούσα για τα παπούτσια γιατί δε θα φαίνονταν κάτω απο το νυφικό.Τώρα όμως?Να'ναι καλά οι παντοφλίτσες μου,θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη.Το μόνο καθησυχαστικό και όμορφο είναι ότι θα κουβαλάω και τη μπέμπα μαζί μου στο γάμο,δεν είναι τέλειο?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Μαρία να ζήσετε και να περάσεις πολύ πολύ όμορφα! Και με το νυχτικό να πας, πάλι κούκλα θα είσαι!

Σχετικά με τον καθαρισμό των επίπλων, συμφωνώ απόλυτα με το συνδιασμό νερο- ξύδι. Είναι ο πιο φυσικός τρόπος και άκρως αποτελεσματικός. Προσωπικά dettol δεν θα έβαζα. Ειμαι της άποψης πως τα παιδιά πρέπει να εξεοικειώνοντε με τα μικρόβια γύρω τους (σε λογικά πλαίσια μιλάμε βέβαια). Στον μικρό μου, μέχρι 4 μηνών αποστείρωνα. Μετά αφού έβαζε ότι έβρισκε στο στώμα, τί νόημα είχε να αποστειρώνω? Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, αλλά τώρα είναι πολύ ανθεκτικός στα μικρόβια. Αρρωστένει σπανίως και πάντα τη βγάζει ελαφρια.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σήμερα είμαι όλη μέρα ψιλοχάλια και πριν λίγο μέτρησα την πίεση μου και ήταν 8 η μεγάλη και 4.6 η μικρή. Τόσο χαμηλή πίεση υπάρχει περίπτωση να είναι επικίνδυνη για το μωρό; Γενικά πάντα έχω υπόταση αλλά τρόμαξα λίγο τώρα, να πάρω τον γιατρό;

iiAs.png

9JCHp3.png

Ειναι ειναι!!!!!! Τι θα βάλεις? Εγω ειχα κανει θρησκευτικο με κανονικο νυφικο.

Θα βάλω φόρεμα,αν βρω κόκκινο...κ παπούτσια με τακούνι,ούτως ή άλλως μετά από 10 λεπτά θα τα βγάλω.

Μαρία να ζήσετε και να περάσεις πολύ πολύ όμορφα! Και με το νυχτικό να πας, πάλι κούκλα θα είσαι!

Σχετικά με τον καθαρισμό των επίπλων, συμφωνώ απόλυτα με το συνδιασμό νερο- ξύδι. Είναι ο πιο φυσικός τρόπος και άκρως αποτελεσματικός. Προσωπικά dettol δεν θα έβαζα. Ειμαι της άποψης πως τα παιδιά πρέπει να εξεοικειώνοντε με τα μικρόβια γύρω τους (σε λογικά πλαίσια μιλάμε βέβαια). Στον μικρό μου, μέχρι 4 μηνών αποστείρωνα. Μετά αφού έβαζε ότι έβρισκε στο στώμα, τί νόημα είχε να αποστειρώνω? Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, αλλά τώρα είναι πολύ ανθεκτικός στα μικρόβια. Αρρωστένει σπανίως και πάντα τη βγάζει ελαφρια.

Σ'ευχαριστώ,να'σαι καλά.Kι εσύ με το καλό το μωράκι σου.

ε είμαστε και πρώτη φορά μανούλες...όσο να'ναι και όσο και να το ψάχνουμε κάποια λάθη θα τα κάνουμε

καλά που έχουμε η μία την άλλη εδώ και μπορούμε να τα συζητάμε άνετα γιατί αν περιμέναμε από συγγενείς ή φίλους άστα...το να σε κρίνουν το έχουν πιο εύκολο από το να σε βοηθήσουν...

Συμφωνω απόλυτα! Ειλικρινά το καφε μας είναι πολύτιμο!

Συμφωνω παρολο που ειμαι ηδη μαμα. μεγαλυτερη ανταποκριση βρικα σε κοπελες εδω στο φορουμ, παρα σε συγγενεις. Δεν με εκρινε καμια και μου απαντουσαν αμεσως. Σιγουρα εκανα και λάθη τα οποια θα σας τα πω σιγουρα. :D

Και δεν αρχιζεις να μας λές απο τώρα που έχουμε χρόνο ακομα? :o

Κορίτσια, σήμερα είμαι όλη μέρα ψιλοχάλια και πριν λίγο μέτρησα την πίεση μου και ήταν 8 η μεγάλη και 4.6 η μικρή. Τόσο χαμηλή πίεση υπάρχει περίπτωση να είναι επικίνδυνη για το μωρό; Γενικά πάντα έχω υπόταση αλλά τρόμαξα λίγο τώρα, να πάρω τον γιατρό;

Μέτρησε την αρκετές φορές κι εαν συνεχίσει να είναι χαμηλά παρε τον γιατρό καλού-κακού. Καμιά φορά οι μετρήσεις δεν είναι ακριβώς...

Να πάρεις το γιατρό,έτσι θα ηρεμήσεις και θα ξέρεις και για άλλη φορά.

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!

tiramisu φάε κανένα φυστίκι αλμυρό πιες και κανα χυμό και ξαναμετρήσου κοπέλα μου! το παθαίνω συχνά και εγώ αυτό και κυκλοφορώ με φυστίκια στην τσάντα μου!!χαχα μην αγχώνεσαι όμως θέλει ηρεμία το πράγμα!

μαράκι τι να πω κοπέλα μου η ώρα η καλή να είναι να ζήσετε και με το καλό η μπέμπα σου!!!

αχχχ τι θυμήθηκα τώρα! όταν παντρεύτηκα πολιτικά όντας έγγυος είχα τσακωθεί με την μαμά μου που ήθελε θρησκευτικό και της έλεγα εγώ δεν θέλω να είμαι έγγυος στον γάμο μου όπως όλες σας (η μαμά μου οι αδερφές μου όλο μου το σόι!) και τελικά έκανα πολιτικό και φέτος τον θρησκευτικό! όταν κλείσαμε ημερομηνία όλα καλά αλλά μέχρι τον γάμο ήμουν 3 μηνών έγγυος!!!!το τι γέλιο έριξε το σόι μου (τότε το ανακοινώσαμε επίσημα!) δεν λέγεται!!!!ακόμα μου το κοπανάνε!!! αχχχ όμορφες στιγμές!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα σε όλες,

Από σήμερα είμαι σε άδεια τοκετού……αλλά δουλεύω βέβαια για να κάτσω μετά με την μπέμπα μου για να την χαρώ! Πληρώθηκα και από το ΙΚΑ.

τι να πω για την άδεια αφού ακόμα δουλεύεις θα σου πω όμως καλοξόδευτα τα λεφτά του ικα;)

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Εφαγα πριν απο λίγο ενα λουκουμα και με εχει τρελανει στις κλωτσιες....

Τιραμισου εισαι καλύτερα?

αμάν κοπέλα μου εσύ είσαι σκέτη κόλαση!!!μια οι φωτο μια οι λουκουμάδες!!!αν και την προκειμένη προτιμώ τον λουκουμά:tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...