Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

July.................14/02/2011.......Koριτσι........Αλεξανδρας

NIK-16.............18/02/2011.......Aγόρι..........ΛΗΤΩ

Νταιζάκι............24/02/2011.......Κορίτσι........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

chris83.............01/03/2011.......Aγόρι.........Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

mariadi.............02/03/2011.......Αγορι.........Αλεξανδρας

Sophiep............02/03/2011.......Αγόρι.........Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.........?.............Μητερα

SoHappy...........07/03/2011.......Αγόρι.........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011......Κορίτσι........Αττικό

Aliki1983............09/03/2011.......Αγόρι.........ΡΕΑ

pontiagr............11/03/2011.......Αγόρι.........Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011.........?.............Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011.......Αγόρι..........Ιπποκράτειο

kouklitsa. ..........15/03/2011.......Αγόρι.........Ιασώ

Tinna................16/03/2011.......Αγόρι..........ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011.......Αγόρι..........Μητέρα

Silviamammy.......17/03/2011....... Κορίτσι.......Αττικό

maraki1610.........21/03/2011......Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011......Κορίτσι........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... ..Koρίτσι.........Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 .....Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011......Κορίτσι.........ΡΕΑ

Maliv.................06/04/2011.......Αγόρι..........ΛΗΤΩ

Τελικά από 17/3 μέχρι 5/4 θα γεννιούνται μόνο κορίτσια...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Γεια σας κορίτσια!

Και εγώ το 83 το Φλεβάρη είμαι γεννημένη.

Ο δικός μου, τελευταία φορά που τον είδαμε είναι γυρισμένος με το κεφάλι κάτω αριστερά στη λεκάνη μου και τα ποδαράκια του πάνω δεξιά στα πλευρά μου. Αυτό το είδαμε 20κάτι Δεκεμβρίου και πρέπει ακόμα έτσι να είναι απ'οσο καταλαβαίνω από τις κλοτσιές και τις μπουνιές που τρώω.

Καλό βράδυ σε όλες ή καλημέρα (ανάλογα πότε θα μπείτε)!

Φιλιά!

iiAs.png

9JCHp3.png

γεια σας κοριτσια! ενα καλωσορισμα στις νεες αφιξεις!!

εμενα ο μικρος στην 25η εβδ ηταν με το κεφαλι κατω.. στην 27η ηταν με το κεφαλι πανω κ στην 30η ηταν παλι με το κεφαλι κατω ο κωλοτουμπας μου.. ελπιζω να μεινει ετσι μεχρι το τελος!! τωρα θα παω παλι σε καμια 10αρια μερες, οποτε θα δειξει!

σημερα τακτοποιησα τα ρουχαλακια του μικρου, που η καλη μου μανουλα μου επλυνε κ σιδερωσε! ηταν τοοοοοοοοσο ομορφα!! μια σταλιτσα ειναι ολα τους!!

αχ τι ομορφα, μπαινουμε στην τελικη ευθεια...!!!! με το καλο ολα τα πιτσιρικακια!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Και εγώ το 83 το Φλεβάρη είμαι γεννημένη.

Ο δικός μου, τελευταία φορά που τον είδαμε είναι γυρισμένος με το κεφάλι κάτω αριστερά στη λεκάνη μου και τα ποδαράκια του πάνω δεξιά στα πλευρά μου. Αυτό το είδαμε 20κάτι Δεκεμβρίου και πρέπει ακόμα έτσι να είναι απ'οσο καταλαβαίνω από τις κλοτσιές και τις μπουνιές που τρώω.

Καλό βράδυ σε όλες ή καλημέρα (ανάλογα πότε θα μπείτε)!

Φιλιά!

Κι εμενα ετσι ακριβως στεκεται! Και τον λοξυγγα του τον νιωθω κατω αριστερα! Οι κλωτσιες στα πλευρα ομως ειναι... απεριγραπτες! Μερικες φορες μου ξεφευγουν κατι "αου", "αϊ" !!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Γιατι δεν περνάς μια βόλτα να το δεις? Καλό θα ήταν! Ισως να σου ελυναν και καποιες αποριες που τυχων θα εχεις.

σωστη σε βρισκω.θα παω για να δω και λιγο την διαδρομη μεχρι να φτασουμε εκει αν και απεχω ενα τεταρτακι μονο.:wink:

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κάτι??? Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι τα μωρά σας "θα βγουν εξω"????

Εγώ νιώθω κάποιες φορές πίεση κάτω κάτω και νομίζω ότι θα μου βγει!!!:roll:

Επίσης σε εσάς έχουν πάρει θέση τα μωράκια σας? Αν ναι σε ποια εβδομάδα πήραν??

εγω βρισκομαι στην 28 εβδομαδα ακομα το κεφαλακι ειναι στα πλευρα μου.ο γιατρος λεει ειναι νωρις ακομα.θα δουμε.παντως πιεση δεν νοιωθω χαμηλα,πιεση νοιωθω στο στομαχι και ξαναρχισαν οι αναγουλες που ειχα στο πρωτο τριμηνο.κουλο?:confused:

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Maraki 83 και Aliki 1983 καλώς ήρθατε στην παρέα μας και με το καλό τα μωράκια σας!!!

Κορίτσια που είστε, τι κάνετε; Στις εορτές εξαφανιζόμαστε όλες. Βαρύναμε κιόλας...

Αν έχετε αγαπημένους σας οι οποίοι εορτάζουν να τους χαίρεστε!

silvia ευχαριστουμε πολυ.με το καλο και το δικο σου.αν βαρυναμε λεει ......κοριτσια ποσα κιλα εχετε παρει?εγω 13 κιλα και ειμαι στην 28 εβδομαδα.ο γιατρος φωναζει λιγο.:rolleyes:

vkYEp3.pnguPPIp3.png

:lol::lol::lol: Συμβαίνει ΤΟ απιστευτο αυτη τη στιγμη!!!! Ο αντρας μου συμαζευει το δωματιο!!! Απο μόνος του!!! Χωρις να του πω τιποτα εγω!!! :shock::shock::shock:

μπραβο του!!!! και εμενα με βοηθαει.ειναι πολυ σημαντικο.:D

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχει ψωνίσει καμία απο το motherbaby?Έχω ερωτευτεί την κούνια κρεβατάκι 3 σε 1,αλλά σαν κούνια μου φαίνεται λίγο μικρή.Ισχύει?

η ξαδερφη μου ψώνισε από εκεί την 3 σε 1.

Δεν θυμάμαι αν είναι μικρή γιατί είχα πάει και εγώ από εκει να την δω, το αρνητικό όμως για μένα είναι ότι δεν ανεβαίνει το στρώμα πάνω για να μην σκύβεις όπως στις περισσότερες κούνιες.

silvia ευχαριστουμε πολυ.με το καλο και το δικο σου.αν βαρυναμε λεει ......κοριτσια ποσα κιλα εχετε παρει?εγω 13 κιλα και ειμαι στην 28 εβδομαδα.ο γιατρος φωναζει λιγο.:rolleyes:

εγώ μέχρι στιγμής έχω πάρει 9 κιλά και είμαι 31η εβδομάδα.

μπραβο του!!!! και εμενα με βοηθαει.ειναι πολυ σημαντικο.:D

Και μένα με βοηθάει πάρα πολύ ο καλός μου. Αλλά και πριν μείνω έγκυος πάντα μοιραζόμασταν τις δουλειες.

Τώρα όμως σχεδόν όλα τα κάνει μόνος του. Μονο το σίδερο κάνω που δεν μπορεί να κάνει. Είμαι πολύ τυχερη!!!:P:p:p

η ξαδερφη μου ψώνισε από εκεί την 3 σε 1.

Δεν θυμάμαι αν είναι μικρή γιατί είχα πάει και εγώ από εκει να την δω, το αρνητικό όμως για μένα είναι ότι δεν ανεβαίνει το στρώμα πάνω για να μην σκύβεις όπως στις περισσότερες κούνιες.

Έμεινε ευχαριστημένη από την κούνια;

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...