Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αλλη μια μέρα σπίτι με το παλιο-κρυολόγημα! Και οι δουλειές τρέχουν! Το παλεύω πολύ να μην αγχώνομαι!

mariadi, το ιδιο δωράκι πήραμε!!!

Stellitsa και γω οταν είμαστε εκτός ακριβώς έτσι νιώθω, σαν γιαγιάκα! Αν δεν βρώ να κάτσω, ψάχνω να δώ πού να ακουμπίσωλίγο να "ξαποστάσω". Τι θα γίνει άραγε αργότερα?

Καλημέρα

Τι να σας πω... στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν μια χαρά! Μέχρι που γέννησα, κούραση δεν είχα νιώσει. Τωρα....έχω ένα μηνα που κουράζομαι. Αποκορύφωμα η παραμονή Χριστουγέννων που μετα απο 3 ωρες στα μαγαζια, μετα δυσκολίας περπάτησα μέχρι το αυτοκίνητο (για να μην πω σήρθηκα...). Ασε που πήρα 2 κιλά ξαφνικά. Εφαγα λίγο παραπάνω η αλήθεια είναι, αλλά 2 κιλά σε 10 μέρες; Παθαίνω παράκρουση τώρα!!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Kοριτσάκια καλημέρααα :P

τι μου κάνετε? εγώ όπως πάντα τις τελευταιες μέρες τρεεχωωω (αλλα αυτά έχουν τα λογιστήρια στο τέλος του έτους:roll:)

μαράκκκιιι μμου .... φιλάκκιιιααααα (χάθηκα με το τρέξιμο :() αιμμοραίδες ε????είδες δωράκι??? υπομονή....

κουκλίτσα υπομονή, θα περάσειιι

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα

Τι να σας πω... στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν μια χαρά! Μέχρι που γέννησα, κούραση δεν είχα νιώσει. Τωρα....έχω ένα μηνα που κουράζομαι. Αποκορύφωμα η παραμονή Χριστουγέννων που μετα απο 3 ωρες στα μαγαζια, μετα δυσκολίας περπάτησα μέχρι το αυτοκίνητο (για να μην πω σήρθηκα...). Ασε που πήρα 2 κιλά ξαφνικά. Εφαγα λίγο παραπάνω η αλήθεια είναι, αλλά 2 κιλά σε 10 μέρες; Παθαίνω παράκρουση τώρα!!!!

Και εγώ τα ιδια. Τωρα κουραζομαι πολύ. Ειναι που εχουμε ηδη και παιδια και οσο να'ναι υπαρχει κουραση.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αχ ναι αυτη η δευτερη εγκυμοσυνη δεν μπορεις να την ευχαριστηθεις οσο την πρωτη! Εγω αυτο το δωρακι που λετε το χα απο πριν οποτε τωρα ακομα χειροτερα. July κι εγω πολυ νωριτερα θα γεννησω δεν θα αφησουμε τη μπουμπου να παει πανω απο 3600 οποτε για μεσα φεβρουαριου με βλεπω. κοριτσια θελω να τη σπασω τη ζυγαρια να την πεταξω απτο μπαλκονι!!!!!!!! ειμαι στο +13....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γειά σας κοριτσια!

Εμεις ηρθαμε Ηρακλειο για... ρεβεγιον να το πω? Εκανα μια βολτα σε μια αξιοπρεπη αγορα και το 'φχαριστηθηκα! Χανια και Ρεθυμνο υπολειτουργουν στην κυριολεξια τωρα τον χειμώνα! Αυριο ομως σκοπευω και να την τιναξω κιολας! Θα παω πρωι πρωι που δεν θα χει πολυ κοσμο.:tongue:

Βρε κοριτσια, πειραζει αμα δεν ξαναζυγιστω? Δε θελωωωωωωωω:(

v9gkhg0kf9drps4b.png

Γεια σας κορίτσια!

Χρόνια πολλά για Χριστούγεννα! Έχω κάτι μέρες να μπω γιατί έχουν έρθει τα πεθερικά μου Αθήνα και δουλεύω κιόλας οπότε χρόνος μηδέν. Σχετικά με τα όσα γράφετε δεν ξέρω αν είναι η κούραση των ημερών που φταιει ή ότι περνάει σιγά σιγά ο καιρός αλλά και εγώ με το που κουράζομαι λίγο νιώθω πόνο κάτω από την κοιλιά και σαν ξαφνικά να ζυγίζει 100 κιλά το ζουζουνάκι μου!

Και αυτό με τα κιλά πάλι τι είναι; Και εγώ νομίζω ότι σε 10 μέρες πήρα 2 κιλά! Σίγουρα τρώω πιο πολλά γλυκά και πιο πολύ φαί γιατί μου φέρνει μαγειρεμένο η πεθερά μου αλλά 2 κιλά; Καλά λένε ότι στον 7ο πέρνεις απότομα βάρος τελικά!!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Κορίτσια μιας και λέτε για κιλά...εγώ ευτυχώς έχω ξεκαθαρίσει στο γιατρό και στον άντρα μου ότι δεν πρόκειται να ζυγιστώ καθόλου γιατί θα επηρεάσει πολύ άσχημα την ψυχολογία μου,αλλά μια κοπέλα μου είπε ότι θα με ζυγίσουν στο μαιευτήριο πριν γεννήσω...ξέρει καμία αν ισχύει?Όταν το άκουσα σοκαρίστηκα!!!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

July.................14/02/2011.......Koριτσι........Αλεξανδρας

NIK-16.............18/02/2011.......Aγόρι..........ΛΗΤΩ

Νταιζάκι............24/02/2011.......Κορίτσι........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

chris83.............01/03/2011.......Aγόρι.............?.....

mariadi.............02/03/2011.......Αγορι.........Αλεξανδρας

Sophiep............02/03/2011.......Αγόρι.........Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.........?.............Μητερα

SoHappy...........07/03/2011.......Αγόρι.........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011......Κορίτσι........Αττικό

pontiagr............11/03/2011.......Αγόρι.........Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011.........?.............Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011.......Αγόρι..........Ιπποκράτειο

kouklitsa. ..........15/03/2011.......Αγόρι.........Ιασώ

Tinna................16/03/2011.......Αγόρι..........ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011.......Αγόρι..........Μητέρα

maraki1610.........21/03/2011......Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011......Κορίτσι........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... ..Koρίτσι.........Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 .....Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

Maliv.................06/04/2011.......Αγόρι..........ΛΗΤΩ

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπέρα!!!

Μάλλον γράφω για τελευταία φορά φέτος!!!Την Πρωτοχρονιά παντρεύεται και ο αδερφός μου οπότε έχουμε πάρα πολύ τρέξιμο. Σας παρακολουθώ βέβαια στα πεταχτα:P

maraki1610, tiramisu τα κιλά να μην σας ανησυχούν...ναι μεν μετά τον 7ο μπαίνουν αρκετα αλλά παίρνει το παιδί οπότε όλα Οκ!!!

Όσο για τα νούμερα που βλέπω απλά δεν σχολιάζω...είπαμε οι μπαταρίες της δικής μου ζυγαριάς είναι στο τηλεκοντρόλ!!!

Έβαλα και τις ΠΗΤ μας για να μην ξεχνιόμαστε!!!Να δούμε ποιά θα κάνει την αρχή!:P:p:p

Περαστικά στις αρρωστούλες μας και εύχομαι σε όλες μια νέα δημιουργική και μαγική χρονιά με μια εύκολη γέννα και τα αγγελλούδια που περιμένουμε να είναι γερά,να φωτίζουν τα πρόσωπά μας από ευτυχία και να ζεσταίνουν την καρδία μας!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!:tongue:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Κορίτσια μιας και λέτε για κιλά...εγώ ευτυχώς έχω ξεκαθαρίσει στο γιατρό και στον άντρα μου ότι δεν πρόκειται να ζυγιστώ καθόλου γιατί θα επηρεάσει πολύ άσχημα την ψυχολογία μου,αλλά μια κοπέλα μου είπε ότι θα με ζυγίσουν στο μαιευτήριο πριν γεννήσω...ξέρει καμία αν ισχύει?Όταν το άκουσα σοκαρίστηκα!!!

Απ ότι ξέρω θα σε ζυγίσουν σίγουρα. Εμένα με είχαν ζυγίσει για να ξέρουν τι δόση επισκληριδίου θα μου δώσουν. Νομίζω όμως πως και στον φυσιολογικό σε ζυγίζουν. Οπως και να χει αν σε αγχωνει το θέμα, μην κοιτάξεις και πες τους να μη σου πουν. Καλά να περάσετε όλες! Φιλιά πολλά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα Κορίτσιααα!

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλες τις κοιλίτσες! Εύχομαι να'ναι η φετινή χρόνια ή καλλίτερη από όλες μέχρι σήμερα, και η αρχή για ομορφότερες μέρες που όλες και όλοι περιμένουμε.

Καλή χρονιά με υγεία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...