Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!! Που χαθηκατε καλε ολες? Την εχετε πεσει σε κανενα τσουρεκι? Χεχεχε

Κι εμενα η κοιλια ειναι μεγαλη. Η μπουμπου προχθες ηταν 1450γρ. κανα μηνα νωριτερα θα γεννησω παλι. Μου το πε κι ο γιατρος οτι το βλεπει νωρις και μαλιστα αυτη τη φορα αμα δουμε και παει να ξεπερασει τα 3600γρ θα παμε για καισαρικη γιατι στο Χαρη ζοριστηκα παρα πολυ λογω στενης λεκανης.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κορίτσια

και εμένα η κοιλιά έχει πάρει δρόμο. Και στον μικρό μου είχα μεγάλη κοιλιά βέβαια. Στον 7ο ήμουν σαν ετιμόγεννη. Εχθές σήκωσα κάτι ψώνια που ήταν κάπως βαριά και όλη μέρα είχα πόνους και το βράδυ επίσης και έτσι δεν κοιμήθηκα πολύ καλά. Σήμερα κάπως καλύτερα αλλά έχω κάτσει σπίτι και δεν πολυ κουνιέμαι γιατί δεν μου χουν περάσει εντελώς.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

λοιπόν έχω και ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα!!!

τα δυσάρεστα είναι ότι από την κυριακή ξεκινήσαμε ένας ένας με γαστρεντερίτιδα!πρώτα ο άντρας μου μετά η μικρή (που ευτηχώς λόγω εμβολίου την πέρασε ελαφρά) και τώρα εγώ που δυστηχώς την περνάω βαριά!!!

τα καλά νέα μέσα σε όλα εχτές είχα το ντόπλερ μαζί με έναν μεγάλο καλό υπέρηχο για την μπέμπα μου η οποία οκ δεν δημιουργήθηκε δεύτερο νεφράκι (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!) αλλά είναι πολύ καλά! έχει ένα και λίγο μεγάλο και το ντόπλερ καλό και η καρδιά της και γενικώς πολύ καλά είναι το ζουζούνι μου!!! και από βάρος 2430γρ παρακαλώ!!!! σήμερα έχω και γυναικολόγο που δεν ξέρω βέβαια αν θα παω ανάλογα με το πως είμαι γιατί δεν έχω καμμία διάθεση να συζητήσω και για το δικό μου βάρος......

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

July perastika!Ειχα παθει κι εγω διαρροιες στην πρωτη εγκυμοσυνη χαλια σε καταλαβαινω! Περαστικα ευχομαι. Τωρα προσεξα οτι εισαι κανα μηνα μπροστα απο ολες φεβρουαριο γεννας κανονικα?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

July perastika!Ειχα παθει κι εγω διαρροιες στην πρωτη εγκυμοσυνη χαλια σε καταλαβαινω! Περαστικα ευχομαι. Τωρα προσεξα οτι εισαι κανα μηνα μπροστα απο ολες φεβρουαριο γεννας κανονικα?

ευχαριστώ βρε μαράκι μου όντως χάλια κατάσταση και είναι η 4η φορά που περνάω γαστρεντρερίτιδα έγκυος!!! άστα!!!

όντως εγώ και η νικ16 είμαστε οι πρωτοπόρες χαχα! κοίτα μου έχει δώσει ημερομηνία 15/02 αλλά λόγω του ότι η μπέμπα είναι μεγάλη με βλέπω να γεννάω πρώτη!!!:tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα σας!

July με το καλο να είναι κι ας είναι όποτε θέλει η μπέμπα!

Κι εγώ ασθενής. 2 μέρες κρεββάτι με κρυολόγημα... τρομερό βήχα και πονοκέφαλο. Ελπίζω αύριο να καταφέρω να σηκωθώ. Η κοιλιά μου με πονάει τρομερά απο τον βήχα και την κρατάω σφιχτά όποτε πρέπει να βήξω!

Η κοιλιά μου δεν είναι τόσο μεγάλη, ίσως λόγω διατροφής για τον διαβήτη, που δεν εχω πάρει κιλά? Το ότι είναι αγόρι και είναι σουβλερή και όχι στρογγυλή? Πάντως μαζεμένη είναι ακόμα... γιατι μου λένε ότι στον 9ο θα "βελάξω" χαχαχα

καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!

είμαι σε άδεια και είμαστε και οι τρεις στο σπίτι........

έχουμε ξεσκιστεί στον ύπνο και στις βόλτες!!!!!!!!!!!!!!!

τώρα όσον αφορά την κοιλιά δεν μπορώ πλέον να βάλω ούτε τις κάλτσες μου απορώ που θα φτάσει αυτή η κατάσταση............

εμένα μου έμεινε κανας μήνας γιατί μου είπε επειδή είμαι με καισαρική θα με βάλει μέχρι 5 φλεβάρη να γεννήσω.

εντωμεταξύ θέλω να ρωτήσω κάτι αισθάνομαι τώρα τελευταία πόνο πίεση περισσότερο πολύ χαμηλά στην κοιλιά που πιάνει στην αρχή του ¨"τέτοιου" μου (δεν ξέρω πώς να το πω) λέτε να ανησυχήσω?

το γιατρό σκέφτομαι να τον πάρω την άλλη βδομάδα να πάω να με δει που θα με στην 33 εσείς τί λέτε?

Μπήκα στα γρήγορα να δω τα νέα σας, γιατί στη δουλειά γίνεται χαμός..

july περαστικά και συγχαρητήρια για τη μικρούλα.! με το καλό να κάνει έναρξη στο καφέ μας :P

κουκλίτσα περαστικά και σε εσένα

νικ-16 δεν παίρνεις καλύτερα τον γιατρό απο τώρα? σιγά το πολύ πολύ να σε δει λίγο νωρίτερα επι της ευκαιρείας..

και εγώ έχω λίγα πονάκια αλλα μάλλον οφείλονται σε κρυωματάκι ...ευτυχώς ελαφρύ.

αυτα΄!!!!

φιλιά σε όλλεςςςςςς!!! :-D

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!

είμαι σε άδεια και είμαστε και οι τρεις στο σπίτι........

έχουμε ξεσκιστεί στον ύπνο και στις βόλτες!!!!!!!!!!!!!!!

τώρα όσον αφορά την κοιλιά δεν μπορώ πλέον να βάλω ούτε τις κάλτσες μου απορώ που θα φτάσει αυτή η κατάσταση............

εμένα μου έμεινε κανας μήνας γιατί μου είπε επειδή είμαι με καισαρική θα με βάλει μέχρι 5 φλεβάρη να γεννήσω.

εντωμεταξύ θέλω να ρωτήσω κάτι αισθάνομαι τώρα τελευταία πόνο πίεση περισσότερο πολύ χαμηλά στην κοιλιά που πιάνει στην αρχή του ¨"τέτοιου" μου (δεν ξέρω πώς να το πω) λέτε να ανησυχήσω?

το γιατρό σκέφτομαι να τον πάρω την άλλη βδομάδα να πάω να με δει που θα με στην 33 εσείς τί λέτε?

nik θα σου πω πως τέτοιους πόνους έχω εδω και κανα μήνα. Ξεκινάει από το υβικό οστό (πολύ χαμηλά στο "τέτοιο" που λες κι εσύ :rolleyes:) και με πονάει η αριστερή πλευρά της κοιλιάς χαμηλά. Επίσης να πω πως νιώθω σαν να έχω καταπιεί πέτρα. Τις μέρες που κουράζομαι κάπως περισσότερο, το αίσθημα αυτό είναι σαφώς πιο έντονο, σε βαθμό που δεν μπορώ να σταθώ όρθια και ξαπλώνω και μετά για να σηκωθώ από το κρεβάτι θέλω γερανό.

Εμένα λοιπόν ο γιατρός με είδε και μου είπε πως δεν είναι τίποτα και πως είναι κούραση και γι αυτό να ξεκουράζομαι. Βέβαια εσύ πλησιάζεις,οπότε θα έλεγα να τον πάρεις ένα τηλ. Πάντως δεν νομίζω να είναι κάτι (αν κρίνω απο εμένα). Εγω απλα είμαι κυρίως ξάπλα και γενικά προσπαθω να μην κάν πολλά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μπήκα στα γρήγορα να δω τα νέα σας, γιατί στη δουλειά γίνεται χαμός..

Αχ τιννακι όλο στο τρεξιμο εισαι! Κουραγιο!

Φιλια

(τωρα που το σκεφτομαι κ γω μονιμα ετσι ειμαι, απλα 2 μερες σπιτι τωρα, ειμαι πιο χαλαρη κ ξεχασα τα δικα μου!)

NIK ακριβως το ιδιο νιωθω κ εγω...

α, δεν σας ειπα, μαλλον απεκτησα δωρακι απο την εγκυμοσυνη.... αιμμοροειδες.....:-(:-(:-(

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

718178wfjpa82rh3.gif

καλημερουδια συν-εγκυουλες!!!! καλα ειστε;; τα μπεμπακια;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...