Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

αυτό το τρεις λαλούν και δυο χορεύουν κάτι μου θυμίζει :?:oops:

λες στο επομένο να λέω εγω..ΔΕΝ ΘΕΛΩ , ΔΕΝ ΘΕΛΩ

για γραμμάρια δεν ξέρω..θα σου πω το Σάββατο! είχα ραντεβού με τη γιατρό σήμερα...αλλά εχουν απεργίες και θα πάω το Σάββατο.

καλή επιτυχία με την καμπύλη.!

Μην πτοεισαι εσυ τωρα εγω ειμαι περιπτωση πηγαιναμε στο ΙΑΣω και ελεγα οτι δε γενναω κι οτι θα γινουμε ρεζιλι και θα μας διωξουν αλλα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το μόνο που σε σώζει είναι να διαβάσεις τα τρελά που γράφουμε εδώ για τις γέννες μας και να μην σκέπτεσαι αρνητικά. Η κάθε γέννα είναι διαφορετική.

Καλύτερα να σκέπτεσαι τον καλλωπισμό και να μην συναντήσεις κανένα πρώην τη στιγμή που τα έχεις όλα μα όλα έξω:oops: (στη γέννα εννοώ όπως κάποια φίλη μας εδώ μέσα:mrgreen:)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλα αυτο με τον πρωην με κουφανε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλα αυτο με τον πρωην με κουφανε!

Καλά, για να καταλάβεις διάβασε την ιστορία της stellitsa πιο κάτω:mrgreen:

Εχω και εγω ιστοριουλα.

Πηγα στις 7 το πρωι στο Ιασω χωρις πονους. Με ετοιμασαν και 8 και κάτι ήρθαν μαια και γιατρος και μου έβαλαν πονους... Μια χαρα διαστολη αλλα καθολου πονοι. Να μου βαζουν χερι ολοι οι μαθητευομενοι του γιατρου μου και τους εκανε τεστ ποσο διαστολη εχω. Αισχος. Καποια στιγμη το μεσσημερι ηθελα τουαλετα απο τους ορους. Μου βαζει καθετηρα η μαια. Αλλο αισχος. Πονοι τιποτα. Ευτυχωςο αντρας μου διπλα μεχρι και στη γεννα. Η αδερφη μου να λιποθημαει εξω.Να εχει μαζευτει το σοι. Αγχωθηκα.

Καποια στιγμη μετα το μεσημερι αρχισα να ποναω. Αμαν τι πονοι ηταν αυτοι...

Να παρακαλαω τη μαια να μου δωσε ενα ντεπονακι και εκεινη γελουσε. Να μου λεει σπρωξε αλλα εγω δε εσπρωχνα. Κατα τις 5 (ο άντρας μου παντα διπλα) νομιζα οτι θα πεθαινα απο τους πονους. Τον αντρα τη διπλανης τον εβγαλαν σηκωτο... Η αδερφη μου ουρλιαζε μολις βγηκε αυτος και της ειπε οτι βογκαω... Δαγκωνα τον αντρα μου και κλωτσουσα τον γιατρο.

Φερνει ο γιατρος στο κρεβατι που ημουν και βαζει τα σιδερα για να πιαστω και να σπρωξω... Φωναζει καποιον να τον βοηθησει και ηρθε ενας πρωην μου απο το λυκειο, που δεν ειχαμε κανει και τιποτα απο σεξ. Εγώ εννοειται με τα ποδια ορθανοιχτα. Η απολυτη ξεφτιλα. Τα ειδε όλα. Πιο ολα δεν γινεται. Εκανα οτι κοιτουσα αλλου... με πηγαν στην αιθουσα και γεννησα αμεσως. Θηλασα επισης αμεσως την ώρα που με εραβε ο γιατρος.

Με πανε επανω (ειχα να φαω 2 μερες) και μου φερνουν εναν δισκο ολα τα καλά. Ντρεπομουν το ζωον να φαω γιατι ηταν το σοι. Μου πηραν τον δισκο αθικτο. Κατα τις 12 τη νυχτα πηγαμε απεναντι απο το μαιευτηριο με τον αντρα μου και εφαγα 2 σαντουιτς...

Αυτη ειναι η μεγαλη ιστορια μου!

Με το καλό να γεννησουμε ολες, πιο συντομα ομως.

Κοριτσια μολις γυρισα σπιτι απο την καμπυλη σακχαρου...δεν υπαρχει περιπτωση να ξανακανω ποτε αυτη την εξεταση.Με τρυπησε 4 φορες για να μου παρει αιμα,οι 2 τελευταιες (και ειδικα η τελευταια) πονεσαν παρα πολυ. Στο πρωτο μισαωρο της εξετασης πηγα να λιποθυμησω 2 φορες,με εβαλαν να ξαπλωσω και μου εδωσαν ενα λεμονι για να μυρισω...τραυματικη εμπειρια. Ευτυχως να λεω που δεν εκανα εμετο,γιατι μου ειπε οτι θα επρεπε να παω παλι αυριο για να επαναλαβω την εξεταση.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Μαράκι κάτσε σπίτι ξάπλα και θα συνέλυεις σιγά σιγα. Εγω που την εκανα την Τρίτη είχα και σχολείο μετα και ήμουν χάλια.

Οσο για τα καλλιντικά, εγω δεν είχα πάρει τίποτα εκτώς από κάτι κρεμούλες, αλλά γενικά δεν είμαι και του φτιαξήματος... μάλλον χύμα θα με χαρακτήριζα..

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Tinna είμαι καθηγήτρια βιολογίας και δουλεύω σε φροντιστήρια και κάνω και ιδιαίτερα οπότε δουλεύω κάθε απόγευμα, γυρνάω μετά τις 8, και πολλές φορές και σαββατοκύριακα (σε διαγωνίσματα, αναπληρώσεις και ενημερώσεις γονέων).

Maraki εγώ έκανα την εξέταση Σάββατο πρωί και ένιωθα χάλια μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, θέλει λίγο υπομονή και ξεκούραση, ο ύπνος βοηθάει όπως και το φαΐ.

iiAs.png

9JCHp3.png

κορίτσια, τι λέτε καλύτερα ότι θα βολευτούμε στο μαιευτήριο νυχτικιά ή πυτζάμες; εγώ γενικά δε φοράω νυχτικιές γιατί δε με βολεύουν. υπάρχει κάποιος λόγος να πάρω; αφήστε που σκέφτομαι μην τύχει και είναι αξύριστα τα πόδια μου όταν με πιάσουν οι πόνοι! και με τη νυχτικιά μετά πώς θα τα κρύβω!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Να σου πω. Εγω ειχα μονο πυτζαμες αλλα τελικα φορουσα φορμες. Μομιζα οτ ημουν αρρωστη με τις πυτζαμες. Ασε που διαγραφει και η σερβιετα παρα πολυ. Ενω με τη φορμα φορουσα μακρια t-shirt και όλα μια χαρα.

Να σου πω. Εγω ειχα μονο πυτζαμες αλλα τελικα φορουσα φορμες. Μομιζα οτ ημουν αρρωστη με τις πυτζαμες. Ασε που διαγραφει και η σερβιετα παρα πολυ. Ενω με τη φορμα φορουσα μακρια t-shirt και όλα μια χαρα.

Κι εγώ πιτζάμες φορούσα. Είναι όπως έχεις συνηθίσει.

Καλό απόγευμα κορίτσια!

Και εγω πιτζαμούλες φορούσα. Τα νυχτικά ποτέ δε με βόλεψαν. Το μόνο που είχα προσέξει ήταν να είναι πιτζάμες που το απο πανω μέρος να έχει κουμπιά ώστε να βολεύει καλύτερα στο θηλασμό και πράγματι με βόλεψαν πολύ!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

τι κάνετε?

july :D:D με το καλό! αδειούλα ε??? τέεελεια!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...