Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Maraki1610 είναι σωστή η λίστα!

chris83...............01/03/2011.....Aγόρι.............?.....

mariadi.............02/03/2011......Αγορι........Αλεξανδρας

Sophiep............02/03/2011......Αγόρι........Αλεξάνδρας

zaki.................06/03/2011..........?...........Μητερα

Maliv................06/04/2011......Αγόρι...........ΛΗΤΩ

SoHappy...........07/03/2011......Αγόρι........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib.................08/03/2011......Κορίτσι.......Αττικό

pontiagr............11/03/2011......Αγόρι.......Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82.......13/3/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

July.................14/02/2011.....Koριτσι.......Αλεξανδρας

elizabeth_th........15/03/2011........?..........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar..................15/03/2011.. .Αγόρι..........Ιπποκράτειο

kouklitsa. ...........15/03/2011....Αγόρι.........Ιασώ

Tinna...............16/03/2011.....Αγόρι..........ΕΛΕΝΑ

tiramisu............16/03/2011.....Αγόρι...........Μητέρα

Silviamammy.....17/03/2011....Κορίτσι........ΑΤΤΙΚΟ

NIK-16............ 18/02/2011......Aγόρι..........ΛΗΤΩ

maraki1610..........21/03/2011...Koρίτσι.............?........

Νταιζάκι............24/2/2011.......Κορίτσι...........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

EvaBar..............25/3/2011.........?.............Αρεταίειο

stellitsa1978......29/03/2011... Koρίτσι............Ιασώ

Katerin @.......... .31/03/2011 ...Koρίτσι........ΛΗΤΩ

Σωστη ειναι η λιστα μονο που εχεις 2 ερωτηματικα παραπανω απο την τελευταια λιστα που εγραψα και τα εχω βαλει και με τη σειρα που γενναμε.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maraki μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά μετά από τόσους μήνες που δεν τα κατάφερνα, γκρίνιαξα λίγο στον αντρούλι μου και μου το έφτιαξε σήμερα, εγώ δεν ξέρω!

κορίτσια, καμία μπορεί να βοηθήσει;

iiAs.png

9JCHp3.png

Εγω ήθελα τόσο πολύ να γεννήσω με φ.τ και τελικά γέννησα με καισαρική και μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Τωρα μέσα μου όλο εύχομαι να με πιάσουν πόνοι νωρίτερα από την ημερομηνία της καισαρικής μπας και με αφήσουν να γεννήσω φυσιολογικά. Βέβαια, το παιδάκι μου να είναι καλά και ας κάνω χίλιες καισαρικές, αλλά από την άλλη μου τη σπάει που δεν θα βιώσω τη γέννηση όπως όλες οι γυναίκες.

Κατα τα άλλα άγχος για τη γέννα δεν έχω. Ισα ισα λέω πότε θα έρθει η στιγμή να γεννήσω να τελειώνουμε γιατί η αλήθεια είναι πως ήδη έχω βαρεθεί την αναμονή (και έχω μέλλον ακόμα...:confused:)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Πως το εβαλες το τικερακι?Βοηθηστε με κι εμενα που πρεπει καθε μερα να μπαινω να το αλλαζω.

Πάτα πάνω στο δικό μου τίκερ και επέλεξε την κατηγορία που σε ενδιαφέρει, π.χ. Pregnance. Διάλεξε αυτό που σου αρέσει ακολουθόντας τα 3 βήματα και στην ολοκλήρωση σου βγάζει έτοιμο το τίκερ με κάτι κατηγορίες από κάτω. Επιλέγεις από "Forum signature" δεν θυμάμαι πως το λένε αλλά είναι μετά το HTML που δεν το δέχεται. Πατόντας το σου βγάζει από κάτω σε ένα πλαίσιο έναν μακρή κοδικό. Τον κάνεις COPY και PASTE στο Προφίλ σου / Επεξεργασία υπογραφής/ στο μεγάλο πλαίσιο.

Πατάς "Ανέβασμα" ή κάπως έτσι από κάτω και είσαι έτοιμη.

Πάτα πάνω στο δικό μου τίκερ και επέλεξε την κατηγορία που σε ενδιαφέρει, π.χ. Pregnance. Διάλεξε αυτό που σου αρέσει ακολουθόντας τα 3 βήματα και στην ολοκλήρωση σου βγάζει έτοιμο το τίκερ με κάτι κατηγορίες από κάτω. Επιλέγεις από "Forum signature" δεν θυμάμαι πως το λένε αλλά είναι μετά το HTML που δεν το δέχεται. Πατόντας το σου βγάζει από κάτω σε ένα πλαίσιο έναν μακρή κοδικό. Τον κάνεις COPY και PASTE στο Προφίλ σου / Επεξεργασία υπογραφής/ στο μεγάλο πλαίσιο.

Πατάς "Ανέβασμα" ή κάπως έτσι από κάτω και είσαι έτοιμη.

Τα καταφερα.Σ'ευχαριστω,εισαι υπεροχη,τι υπεροχη,τελεια ηθελα να πω.Νωριτερα δεν εκανα paste στο μεγαλο πλαισιο και μου εβγαζε συνεχεια invalid file.

Εγω ήθελα τόσο πολύ να γεννήσω με φ.τ και τελικά γέννησα με καισαρική και μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Τωρα μέσα μου όλο εύχομαι να με πιάσουν πόνοι νωρίτερα από την ημερομηνία της καισαρικής μπας και με αφήσουν να γεννήσω φυσιολογικά. Βέβαια, το παιδάκι μου να είναι καλά και ας κάνω χίλιες καισαρικές, αλλά από την άλλη μου τη σπάει που δεν θα βιώσω τη γέννηση όπως όλες οι γυναίκες.

Κατα τα άλλα άγχος για τη γέννα δεν έχω. Ισα ισα λέω πότε θα έρθει η στιγμή να γεννήσω να τελειώνουμε γιατί η αλήθεια είναι πως ήδη έχω βαρεθεί την αναμονή (και έχω μέλλον ακόμα...:confused:)

Μου ειχαν πει οτι αν γεννησεις το πρωτο παιδι με καισαρικη,τοτε γεννας και τα υπολοιπα με καισαρικη.Δεν ξερω αν ισχυει,αλλα ελπιζω πως οχι.Κι εγω θελω πολυ να γεννησω φυσιολογικα.Παντως υπαρχουν πολλες γυναικες που επιδιωκουν να γεννησουν με καισαρικη.

Κι εγώ φ.τ. την πρώτη φορά με πρόκληση όμως. Όλα ήταν τέλεια, δεν πόνεσα πάρα πολύ, το μωρό συνεργάσιμο. Όμως κάποια στιγμή πείνασα τόσο πολύ που λιποθυμούσα και έχανα τις δυνάμεις μου (δεν είχα φάει από την προηγούμενη 6 μ.μ. και γέννησα την επόμενη στις 4 μ.μ.). Φώναζα "γιατρέ πεινάωωωω" και πέθαιναν όλοι στα γέλια αφού αντί να φωνάζω "πονάω" έλεγα πεινάω. Μου βάλλανε επισκλυρίδιο μου έδωσαν μία πορτοκαλάδα με 2 φρυγανιές, υα έφαγα και το παιδάκι μου αποφάσισε ότι είναι ώρα να γεννηθεί. Κάνει μιά σπρωξιά αυτό, κάνω εμετό πάνω στη μαία που μόλις ανέλαβε βάρδια εγώ και την κάνω ωραία πορτοκαλί και βγαίνει το μωρό μου. Όπως βλέπετε δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τους πόνους. Ελπίζω και το δεύτερο να είναι το ίδιο εύκολο.

Διαφημίσεις

Κι εγώ φ.τ. την πρώτη φορά με πρόκληση όμως. Όλα ήταν τέλεια, δεν πόνεσα πάρα πολύ, το μωρό συνεργάσιμο. Όμως κάποια στιγμή πείνασα τόσο πολύ που λιποθυμούσα και έχανα τις δυνάμεις μου (δεν είχα φάει από την προηγούμενη 6 μ.μ. και γέννησα την επόμενη στις 4 μ.μ.). Φώναζα "γιατρέ πεινάωωωω" και πέθαιναν όλοι στα γέλια αφού αντί να φωνάζω "πονάω" έλεγα πεινάω. Μου βάλλανε επισκλυρίδιο μου έδωσαν μία πορτοκαλάδα με 2 φρυγανιές, υα έφαγα και το παιδάκι μου αποφάσισε ότι είναι ώρα να γεννηθεί. Κάνει μιά σπρωξιά αυτό, κάνω εμετό πάνω στη μαία που μόλις ανέλαβε βάρδια εγώ και την κάνω ωραία πορτοκαλί και βγαίνει το μωρό μου. Όπως βλέπετε δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τους πόνους. Ελπίζω και το δεύτερο να είναι το ίδιο εύκολο.

Χαχαχα...Επεισοδιακη γεννα!

Τα καταφερα.Σ'ευχαριστω,εισαι υπεροχη,τι υπεροχη,τελεια ηθελα να πω.Νωριτερα δεν εκανα paste στο μεγαλο πλαισιο και μου εβγαζε συνεχεια invalid file.

Μπράβο maraki1610!!! Να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου και με το καλό το κοριτσάκι σου!

Δεν είμαι και τόσο καλή:twisted:, ειδικά όταν βλέπω το Avatar της stellitsa!:mrgreen:

July.................14/02/2011.......Koριτσι........Αλεξανδρας

NIK-16.............18/02/2011.......Aγόρι..........ΛΗΤΩ

Νταιζάκι............24/02/2011.......Κορίτσι........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

chris83.............01/03/2011.......Aγόρι.............?.....

mariadi.............02/03/2011.......Αγορι.........Αλεξανδρας

Sophiep............02/03/2011.......Αγόρι.........Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.........?.............Μητερα

SoHappy...........07/03/2011.......Αγόρι.........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib..................08/03/2011......Κορίτσι........Αττικό

pontiagr............11/03/2011.......Αγόρι.........Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011.........?.............Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011.......Αγόρι..........Ιπποκράτειο

kouklitsa. ..........15/03/2011.......Αγόρι.........Ιασώ

Tinna................16/03/2011.......Αγόρι..........ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011.......Αγόρι..........Μητέρα

Silviamammy......17/03/2011......Koρίτσι........Αττικό

maraki1610.........21/03/2011......Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011......Κορίτσι........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... ..Koρίτσι.........Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 .....Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

Maliv.................06/04/2011.......Αγόρι..........ΛΗΤΩ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...