Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Περισσοτερη ωρα σου παιρνει να βρασεις νερο να φτιαξεις γαλα και μετα να ταισεις...

Εχω κι αλλα.... χιχιχι

Λέγε λεγε μπορεί να με πείσεις. Αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω εν τέλη...όταν θα έρθει το μωρό θα δείξει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια - κοιλίτσες!!!

Το να μην πάρεις κιλά όσο θηλάζεις θέλει ως προϋπόθεση έναν γερό οργανισμό χωρίς προβλήματα υγείας και ειλικρινά ελπίζω όλες σας να είστε πολύ καλά.

Στο πρώτο μου παιδί με το σοκ της γέννας απέκτησα θυρεοειδή κάτι το οποίο δεν γνώριζα βέβαια και φούσκωνα σαν φούσκα μέρα με τη μέρα χωρίς να καταλάβω τη μου γίνεται. Μετά άρχισαν πονοκέφαλοι... Πέρασαν 9 μήνες ανυπόφοροι μέχρι να βρούμε τη μου γίνεται.

Ελπίζω αυτή τη φορά να έρθουν όλα στη θέση τους...

Λέγε λεγε μπορεί να με πείσεις. Αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω εν τέλη...όταν θα έρθει το μωρό θα δείξει.

Θα κάνεις αυτό που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα εσύ και θα είναι καλύτερο και για το μωρό σου. Άλλωστε μετά τη γέννα τα βλέπεις όλα διαφορετικά, αλλάζει και ο τρόπος που σκέφτεσαι και πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.

Με το καλό το μωρό σου για αρχή και μετά βλέπεις!

Εννοειται οτι και να σου λεω τωρα, οταν θα γεννηθει το μωρο θα κάνεις οτι θελεις!;)

Θα κάνεις αυτό που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα εσύ και θα είναι καλύτερο και για το μωρό σου. Άλλωστε μετά τη γέννα τα βλέπεις όλα διαφορετικά, αλλάζει και ο τρόπος που σκέφτεσαι και πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.

Με το καλό το μωρό σου για αρχή και μετά βλέπεις!

Θα συμφωνησω. Μολις γεννησετε θα αλλαξουν όλα όσα λεγατε και θα αλλαξει και ο τροπος που βλεπετε καποιους ανθρωπους.:P

Διαφημίσεις

γειά σας κοιλίτσες?

σήμερα χιονίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επίτελους να δούμε λίγο χειμώνα.

πήγα σήμερα για το ντόπλερ και ευτυχώς όλα καλά.

ο μπέμπης έχει φτάσει τα 1700 και όλες του οι μετρήσεις είναι σούπερ.

το αμνιακό ήρθε πάλι στα φυσιολογικά του και μου φυγε ένα άγχος.

Θα συμφωνησω. Μολις γεννησετε θα αλλαξουν όλα όσα λεγατε και θα αλλαξει και ο τροπος που βλεπετε καποιους ανθρωπους.:P

Παντως εγω ηδη εχω αρχισει να βλεπω τους γονεις μου διαφορετικα. Που να γεννησω κιολας...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημέρα και σε εσένα,

Τα ξέρω αυτά. Απλά δεν ξέρω αν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να απομονώνομαι για να θυλάσω, βλέπεις είμαι υπερ-δραστήρια.

Καλέ δεν χρειάζεται να απομονώνεσαι για να θηλάσεις. Εγώ πάντως στον μικρό μου επειδή έπιασα δουλειά μετά από 3 μηνες, έβγαζα γάλα με το θήλαστρο και του άφηνα και όταν γύρναγα έκανα τους υπόλοιπους θηλασμούς κανονικά. Υπάρχουν δηλαδή τρόποι να πιεί το μωράκι μας γάλα μαμάς ακόμα και αν έχουμε πολλές υποχρεωσεις.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

γειά σας κοιλίτσες?

σήμερα χιονίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επίτελους να δούμε λίγο χειμώνα.

πήγα σήμερα για το ντόπλερ και ευτυχώς όλα καλά.

ο μπέμπης έχει φτάσει τα 1700 και όλες του οι μετρήσεις είναι σούπερ.

το αμνιακό ήρθε πάλι στα φυσιολογικά του και μου φυγε ένα άγχος.

Τέλεια! Χαίρομαι που τελικά πέρασε το θέμα του αμνιακού!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως το εχω φιλοσοφησει το θεμα! Οπου και να 'μαι, ειτε μεσα στο sling ειτε με κανενα ωραιο παρεο, σκοπευω να θηλαζω οπουδηποτε! ;)

Μπραβο κοπελα μου. Εγω εκτος απο το σλινγκ ειχα και ενα σεντονακι της καλαθουνας. Μια χαρα με βόλεψε. Οταν θηλάζεις πάντως κανεις δεν κοιταει.

Εγω παντως το εχω φιλοσοφησει το θεμα! Οπου και να 'μαι, ειτε μεσα στο sling ειτε με κανενα ωραιο παρεο, σκοπευω να θηλαζω οπουδηποτε! ;)

Τωρα και εγω έτσι πιστευω πως θα το κάνω. Πρέπει να πω όμως πως με τον μικρό δεν ήθελα να θηλάζω με κόσμο (εκτώς αν υπήρχε ανάγκη). Αυτό όμως δε με απέτρεψε σε καμία περίπτωση από τον θηλασμό γενικά. 10 μήνες θήλασα και τωρα λέω να τον κλείσω το χρόνο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Γεια σας κοριτσια! Χαιρομαι που διαβαζω όλο καλα νέα για όλες σας! Νικ πολυ χαρηκα με το αμνιακο!

Αντε με το καλο να φυγουν ολα μας τα αγχη. και να έχουμε η καθε μια μας μια όμορφη γεννα!

Και εγω αυτο θελω να κανω... θαχω τα κοτσια όμως...? Ειμαι ντροπαλή σε αυτα τα θέματα. ή μάλλον για να το πω πιο σωστα... ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν είναι ούτε συνηθισμένο ούτε αποδεκτό να θηλάζεις εκτός σπιτιού! Αντίθετα με το εξωτερικό. Όλο σκέφτομαι ότι θα με κοιτάζουν σαν να είμαι η ανώμαλη εγω! Ελπίζω να το ξεπεράσω!!!

Μπραβο κοπελα μου. Εγω εκτος απο το σλινγκ ειχα και ενα σεντονακι της καλαθουνας. Μια χαρα με βόλεψε. Οταν θηλάζεις πάντως κανεις δεν κοιταει.

Αχ μακαρι Στελλα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...