Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα σε όλες. Πριν αγορασετε κάτι για εσας και τα μωρα σας βαλτε τη μαρκα η τα συστατικα εδω... Θα πάθετε πλακα!

http://www.cosmeticsdatabase.com/

βρε στελλίτσα δεν μου φαίνεται και εντελώς εντάξει αυτό το σάιτ... Γιατί για τη Weleda που έβαλα έβγαλε για παράδειγμα ότι περιέχει άρωμα και άρα έχει συστατικό που σχετίζεται με καρκίνο. Όμως το άρωμα που έχει η Weleda είναι από φυσικά αιθέρια έλαια, δεν είναι άρωμα όπως το εννοούν στην καλλυντικη βιομηχανία, αλλά το σάιτ αυτο δεν μπορεί να το εξετάσει, βάζει όλα τα αρώματα μαζί. Επομένως δεν είναι εντελώς αξιόπιστη η αξιολόγηση.

Δυστυχώς με σκέτο νερό δεν μπορούμε να πλένουμε τα μωρά, επομένως ας επιλέξουμε το επόμενο πιο αγνό, όσο μπορούμε τελοσπάντων.... Σίγουρα, να έχουμε το νου μας για τα πιο επισφαλή συστατικά. Θυμάμαι είχε η αδερφή του άντρα μου ένα φανταστικό αφρόλουτρο της Avene, το οποίο και μοσχοπλήρωνε στο φαρμακείο και ήταν σαν αφρός, και μετά γυρίζω να δω τα συστατικά και είχε διάφορα ωραία μέσα... Τι να το κάνεις λοιπόν που έχει τον τέλειο αφρό? Κι εκείνη δεν το είχε προσέξει και νομιζε ότι ήταν πιο αγνό. Και της Frezyderm πάντως δεν είναι άσχημα, απλά έχουν το κακό ότι έχουν άλλο για το κεφάλι και άλλο για το σώμα, εγώ δεν το βρίσκω και τόσο πρακτικό...Και δεν νομίζω ότι τελικά έρχονται πιο φτηνά από της Weleda, έτσι όπως τα παραγγέλνω απ έξω!;)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

βρε στελλίτσα δεν μου φαίνεται και εντελώς εντάξει αυτό το σάιτ... Γιατί για τη Weleda που έβαλα έβγαλε για παράδειγμα ότι περιέχει άρωμα και άρα έχει συστατικό που σχετίζεται με καρκίνο. Όμως το άρωμα που έχει η Weleda είναι από φυσικά αιθέρια έλαια, δεν είναι άρωμα όπως το εννοούν στην καλλυντικη βιομηχανία, αλλά το σάιτ αυτο δεν μπορεί να το εξετάσει, βάζει όλα τα αρώματα μαζί. Επομένως δεν είναι εντελώς αξιόπιστη η αξιολόγηση.

Δυστυχώς με σκέτο νερό δεν μπορούμε να πλένουμε τα μωρά, επομένως ας επιλέξουμε το επόμενο πιο αγνό, όσο μπορούμε τελοσπάντων.... Σίγουρα, να έχουμε το νου μας για τα πιο επισφαλή συστατικά. Θυμάμαι είχε η αδερφή του άντρα μου ένα φανταστικό αφρόλουτρο της Avene, το οποίο και μοσχοπλήρωνε στο φαρμακείο και ήταν σαν αφρός, και μετά γυρίζω να δω τα συστατικά και είχε διάφορα ωραία μέσα... Τι να το κάνεις λοιπόν που έχει τον τέλειο αφρό? Κι εκείνη δεν το είχε προσέξει και νομιζε ότι ήταν πιο αγνό. Και της Frezyderm πάντως δεν είναι άσχημα, απλά έχουν το κακό ότι έχουν άλλο για το κεφάλι και άλλο για το σώμα, εγώ δεν το βρίσκω και τόσο πρακτικό...Και δεν νομίζω ότι τελικά έρχονται πιο φτηνά από της Weleda, έτσι όπως τα παραγγέλνω απ έξω!;)

Γιατι τα weleda ειναι 100% φυσικα? Επειδη το γραφουν? Και τα frezyderm δεν ειναι τοσο αθωα. Καλά βαλτε garnier & loreal και θα μεινετε!!!

Βρε κοριτσια εδω που τα λεμε, τι υπαρχει πλεον γυρω μας το οποιο να γνωριζουμε 100% οτι ειναι φυσικο? Εγω πιστευω τιποτε!!! Ας μην φτανουμε στα ορια της υπερβολης. Παντως για τα Weleda εχω ακουσει τα καλυτερα απο πολλες μαμαδες, ειδικα για τη κρεμα για το ποπουδινι τους.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Μπου χου χου...

Ειμαι αρρωστουλα...

προσπαθω εδω και 2 μερες με χαμομηλι, καραμελες για το λαιμο, σιροπι φυτικο και ντεπον αλλα δύσκολα τα πραγματα. Ευτυχως δεν εχω πυρετο... Ουτε φωνή ομως.

και σημερα που εβηξα ήταν λιγο ανησυχητικος ο βηχας...

αχ τι θα κανω?

πως θα συνελθω που εχω και δουλεια????

Εγω πάντως εχω αποφασίσει αυτή τη φορά να μη χρησιμοποιώ κρέμα για τα συγκάματα σε κάθε αλλαγή πάνας. Υπάρχει μια άποψη πως δεν χρειάζεται να βάζουμε παρα μόνο αν ο ποπός συγκαεί. Το έκανε ο αδερφός μου στο 3ο του παιδί και λειτούργησε μια χαρούλα. Θα το δοκιμάσω λοιπόν και εδω θα μαστε να σας πω τα αποτελέσματα.

Όσο για τα διάφορα σαμπουάν κλπ λέω να δοκιμάσω για το σώμα αγνό σαπουνάκι με ελαιόλαδο (δικής μας παραγωγής) και μετά κάποιο από τα λαδάκια της apivita. Για τα μαλλιά μάλλον κάτι από apivita πάλι. Γιατί να πάρω ένα Γερμανικό προιόν όταν υπάρχει αντίστιχο Ελληνικό;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μπου χου χου...

Ειμαι αρρωστουλα...

προσπαθω εδω και 2 μερες με χαμομηλι, καραμελες για το λαιμο, σιροπι φυτικο και ντεπον αλλα δύσκολα τα πραγματα. Ευτυχως δεν εχω πυρετο... Ουτε φωνή ομως.

αχ τι θα κανω?

Περαστικά! Ελπίζω να σου περάσει χωρίς πολλά πολλά. Και εμένα με τριγυρνάει ένα ψιλοκρύωμα αλλά μέχρι τώρα καλά την παλεύω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αυτό λέω Stellitsa, ότι δυστυχώς δεν βρίσκουμε κάτι που να είναι εντελώς αγνό, δεν ξέρω αν υπάρχει... Επομένως συμβιβαζόμαστε με κάτι αρκετά καλό!

Evabar έχει η apivita σειρά βρεφική? Δεν την έχω δει... H Apivita όμως δεν είναι βιολογική, είναι φυτική. Εγώ παίρνω τις κρέμες της για μένα, μια χαρά τις βρίσκω:) Αν έχει σειρά βρεφική θα το σκεφτώ πολυ σοβαρά να αλλάξω γιατί μου αρέσει η εταιρεία! Πάντως εγώ δεν βρίσκω βολικό να χρησιμοποιώ όταν είναι μωρά άλλο πράγμα για μαλλιά άλλο για το σώμα...

Elizabeth περαστικά... Κι εγώ τώρα αρχίζω να συνέρχομαι, ευτυχώς δεν ήμουν πολύ βαριά αλλά είναι ταλαιπωρία όταν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από φάρμακα και πονάει ο λαιμός σου... Ο γιατρός μου με κοιτάει και μου λέει, μην πάρεις τίποτα, πιες ένα χαμομήλι με μέλι κι εγώ σκέφτομαι να στο λούσω τώρα το χαμομήλι......

H9ROp3.png

KZr6p3.png

καλημέρα κοριτσάκια!

elisabeth_th πως είσαι σήμερα???

εγώ παίρνω της sebamed για την μικρή και αυτή θα πάρω και τώρα. έχει ξεχωριστό σαμπουαν από αφρόλουτρο αλλά μια συνήθεια είναι όλα!

λοιπόν αφού τα είπατε όλες άντε θα τα πω και εγώ! λοιπόν είμαι τον Αυγουστο του 82 και από κιλά αρκετά!βαρελάκι τούμπανο με φωνάζουν στη δουλειά!αριθμό δεν θα πω δεν θα πω δεν θα πω!!!!

τι άλλα νέα κοριτσάκια!!! εγώ το σαββάτο πέρασα καταπληκτικά! ήρθε ένα φιλικό ζευγάρι με τον γιο τους στους οποίους και προτείναμε να βαπτίσουν την μικρή και ομολογώ ότι περάσαμε καταπληκτικά! πρώτη φορά που με οικογένεια περνάμε τόσο καλά! ούτε που ασχοληθήκαμε με τα παιδια έπαιζαν μόνα τους τόσο όμορφα που απορρήσαμε όλοι! βλέπετε και τα δυο είναι πολύ ταλιμπανάκια και μας έκανε τρομερή εντύπωση! αφού φάγαμε και σηκωθήκαμε μετά από 3 ώρες από το τραπέζι χωρίς να γκρινιάξουν χωρίς κλάματα τίποτα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Μπου χου χου...

Ειμαι αρρωστουλα...

αχ τι θα κανω?

Καλημερα και καλή εβδομαδα σε όλες.

Περαστικα! Ο καιρος ειναι ιδανικος παντω για κρυωματα.:mrgreen:

Εγω πάντως εχω αποφασίσει αυτή τη φορά να μη χρησιμοποιώ κρέμα για τα συγκάματα σε κάθε αλλαγή πάνας. Υπάρχει μια άποψη πως δεν χρειάζεται να βάζουμε παρα μόνο αν ο ποπός συγκαεί. Το έκανε ο αδερφός μου στο 3ο του παιδί και λειτούργησε μια χαρούλα. Θα το δοκιμάσω λοιπόν και εδω θα μαστε να σας πω τα αποτελέσματα.

Όσο για τα διάφορα σαμπουάν κλπ λέω να δοκιμάσω για το σώμα αγνό σαπουνάκι με ελαιόλαδο (δικής μας παραγωγής) και μετά κάποιο από τα λαδάκια της apivita. Για τα μαλλιά μάλλον κάτι από apivita πάλι. Γιατί να πάρω ένα Γερμανικό προιόν όταν υπάρχει αντίστιχο Ελληνικό;

Καλα θα κάνεις. Μονο οταν κοκκινιζει βαζω sudocream. Ποτε δεν εχει χρειαστει να επαναλλάβω. Με την πρωτη περναει.

Αν εχετε δικο σας σαπουνακι μια χαρα τοτε. Να ξερετε οτι δεν κάνει στα αφρολουτρα να εχουν πολυ αφρο (εχουν μεγαλη ποσοτητα ποτασας.)

Επισης οταν σκουπιζεται το μωρο να μην μυριζει το αρωμα του αφολουτρου, να μυριζει μωράκι. Βρειτε χωρις αρωμα.

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε?

elisabeth περαστικά!

july και εμείς περάσαμε ωραία το Σκ.Συνέχεια με κόσμο ήμασταν.

στολίσαμε και το δεντράκι μας.Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου με τα μωράκια μας.

βρήκατε και νονούς ε?:D μια χαρούλα.

εμείς δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμα με το θέμα αυτό αλλά ευτυχώςςςς η ζήτηση είναι μεγάλη.(το πολύ πολύ να τους βάλω όλους και να το κάνω υπερπαραγωγή :tongue:)

κορίτσια έκλεισε η βιοτεχνία στη Δάφνη ??:shock: και ήθελα να ψωνίσω...

πωπω..ευτυχώς τουλάχιστον που και Η&Μ και ΜΑΤ έχει στο metromall.

κάναμε μια βόλτα απο εκεί εχθες...και είναι πολύ όμορφο..και πολύ κοντά μου :tongue:

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημερα!!!!!

Πως ειστε;; Πως περασατε το ΣΚ;; περαστικα στις αρρωστουλες!!

Εχουμε καμια κοπελα που να γιορταζει σημερα;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Τινα, Τινα, εισαι εδω;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...