Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

αν κάποια βλέπει τα σκούρα κατευθείαν να φωνάζει να τη δει από κοντά συμβουλος θηλασμού, τα βιβλία είναι καλά να τα διαβάζουμε πριν να είμαστε ενημερωμένες, αλλά μπορεί κανείς πολύ γρήγορα να κάνει πολύ μεγάλα λάθη που μετά σε δυσκολεύουν τόσο πολυ για να ανατρέψεις που απογοητευεσαι...

Αχ βρε Κατερινακι... υπαρχει συμβουλος θηλασμου στα Χανια? Και θα μπορει να ερθει μεχρι την Παλαιοχωρα? :(

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χεχεχεεεεε! Τελικα ΕΓΩ ειμαι η μεγαλυτερηηη! Σας την εσκασα! Αχ κοριτσια μακαρι να ημουν κ γω 30+κατι-λίγο;)

Είχα διαφορες δυκολίες τα τελευταια χρονια και με εφεραν πισω με την "τεκνοποιηση"... ημουν στο παρα5 να ξεκινήσω στα 33:D

Είμαι τον Δεκεμβριο του 1971 δηλ, 38 η 39 ανάλογα πως τα μετράτε τα χρόνια. Βεβαια "δε μου φαινεται"... αλλά οσο ναναι τα νιωθω τα χρονακια στην αντοχη τωρα, και θα τα νιωσω ακομα περισσοτερο πιστευω οταν με το καλο ερθει ο μικρουλης! Και θελω να με δω στο 2ο:D... Σκεφτομουν απο μικρη να τακανω απανωτα μεσα σε 2 χρονια, αλλα το εκανε ο αδελφος μου... και φαινεται δυσκολο, λεω να αφησω να ξεπεταχτει ο πρωτος μέχρι τα 3 και μετα να παω για 2ο.. αλλα η ζωη μου διδαξε....πως οτι και να λεμε εμεις, εκεινη ειναι γεματη εκπληξεις! Αρα βλεπουμε πως θα ερθουν τα πραγματα.

tiramisu καλη επιτυχια την επομενη εβδομαδα!

katerin@, ποιο ειναι το σαιτ? μπορεις να το γραψεις? (weleda)

Οσο για τα βλαστοκυτταρα, θα τα κανουμε δωρεα. Ειδικα αν δεις το ντοκυμαντερ....

http://exandas.ert.gr/el/kentriko-eksantas/featured-documentaries/to-polytimo-kyttaro

αρχιζεις να αναρωτιεσαι...

Α! Ε9... δεν εχω! :tongue:

Κουκλίτσα πήρες τα πρωτεία!

Το σάιτ που παραγγέλνω τα βιολογικά της Weleda την βρεφικη σειρά με την καλέντουλα είναι το www.biologisch24.com έρχονται από Γερμανία και έχει καλές τιμές. Παραγγέλνω μια ποσότητα από το κάθε προϊόν γιατί έχει 10 ευρώ μεταφορικά οπότε να επιμερίζεται για να συμφέρει ακόμα περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς ειδικά τα αφρόλουτρα τα χρησιμοποιώ πολύ, παιρνω αυτό που είναι μαζί για κεφάλι και σώμα (waschlotion & shampoo), είναι πιο πρακτικό, παίρνω και την κρεμούλα για την αλλαγή πάνας (Babycreme) και το γαλάκτωμα για το σώμα (Pflegemilch). Έχω πάρει και την κρέμα για το πρόσωπο (Gesichtscreme) και μια άλλη για τo χειμώνα που σκάνε τα μαγουλάκια τους, αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για να σας πω. Με τα υπόλοιπα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη πάντως. Τα γράφω όπως είναι στα γερμανικά γιατί δεν βγάζεις εύκολα άκρη ποιο είναι ποιο....Στην αλλαγή πάνας έβαζα αυτή και μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις μετρημένες στα δάχτυλα χρειαστηκε να βάλω την sudocrem που είναι πιο "βαριά".

Όσο για τα βλαστοκύτταρα, κι εγώ είμαι πολυ υπέρ της δωρεάς και να υπάρχει πρόσβαση γιατί τελικά κακά τα ψέμματα, να χτυπήσω ξύλο και εμείς αν χρειαστούμε για λευχαιμία, από δημόσια τράπεχα θα ψάξουμε να βρούμε, γιατί εμείς να μην προσφέρουμε να σωθούν άλλα παιδάκια, δεν είναι λογική αυτή να τα κρατάς για τον εαυτό σου, να μην τα προσφέρεις σε κανέναν και μετά να ζητάς κι από πάνω... Θυμάμαι και της κοπέλας στο φόρουμ της αννινας τον μικρό Παναγιώτη που έφυγε 1 έτους μωρό πριν λίγους μήνες και μου σηκώνεται η τρίχα. Μακρυά από τα παιδάκια μας και από όλα τα παιδιά του κόσμου...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Αχ βρε Κατερινακι... υπαρχει συμβουλος θηλασμου στα Χανια? Και θα μπορει να ερθει μεχρι την Παλαιοχωρα? :(

Απ ότι βλέπω στις λίστες του Συνδέσμου Πιστοποιημένοων Συμβούλων Ελλάδος δεν γράφει κάτι για Χανιά (έχει μια στο Ηράκλειο) www.thilasmosonline.info είναι το σάιτ τους, μπορείς να επικοινωνήσεις να ρωτήσεις για να ξέρεις πάντως, γιατί γράφουν ότι η λίστα αυτή με τα στοιχεία δεν είναι ολοκληρωμένη. Εξάλλου μπορεί αυτοί να ξέρουν να σου συστήσουν κάποια μαία εκεί που να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, έστω κι αν δεν έχει πάρει ακόμα την επίσημη πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό. Τα Χανιά δεν είναι και η άκρη του κόσμου, άσε που στην επαρχία υπάρχουν ίσως και πιο πληροφορημένες μαίες για αυτά τα ζητήματα... Μην αγχώνεσαι πάντως, ας βρεις κάποια να ξέρεις τα στοιχεία της και αχρείαστα να είναι!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλα ετσι, εκανα μια συγκριση τα προϊοντα της welleda με ενα ελληνικο site και δεν συγκρινονται!!! Ξεχωρισα 5 προϊοντα στο γερμανικο και τα ιδια στο ελληνικο. Στο πρωτο εκαναν 40 ? (+10? εξοδα αποστολης = 50?) και στο ελληνικο 65? !!!!! Τι λες τωρα!!! Και δεν εβαλα ποσοτητες... απο 1 προϊον!!! :shock::shock::shock:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλα ετσι, εκανα μια συγκριση τα προϊοντα της welleda με ενα ελληνικο site και δεν συγκρινονται!!! Ξεχωρισα 5 προϊοντα στο γερμανικο και τα ιδια στο ελληνικο. Στο πρωτο εκαναν 40 ? (+10? εξοδα αποστολης = 50?) και στο ελληνικο 65? !!!!! Τι λες τωρα!!! Και δεν εβαλα ποσοτητες... απο 1 προϊον!!! :shock::shock::shock:

Άσε σας λέω δεν συμφέρει από Ελλάδα, μόνο αν τα παίρνει κανείς με μια εναλλακτική που αν θέλει κάποια της στέλνω πμ δεν ξέρω αν μπορώ να το πω.. Αλλά και πάλι είναι λίγο πιο ακριβά, όχι όμως όσο να τα πάρεις από μαγαζί. Το πιο οικονομικό είναι σίγουρα από το εξωτερικό. Ως συνήθως!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κορίτσια,

πήγα σήμερα στη βιοτεχνία με τα ρούχα εγκυμοσύνης που είχαμε συζητήσει παλιότερα που είναι στη Δάφνη και έχει κλείσει. Δεν ξέρω αν έτυχε να πάει κάποια κοπέλα από τότε και να το έγραψε και να μην το διάβασα αλλά ναι δυστυχώς έκλεισε!

Ξέρει καμία άλλη κάποιο άλλο οικονομικό μαγαζί για ρούχα εγκυμοσύνης γιατί μέχρι τώρα κάπως την πάλευα αλλά πλέον δε χωρώ πουθενά!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

www.beamingbaby.com

Δειτε αυτα για τα μωρά σας........

Στελλιτσα νομίζω ότι από αυτή τη δειρά είχα παρει παλιά ένα αφρόλουτρο, δεν ήταν άσχημο, αλλα σαν της Weleda όχι, δεν ξέρω, μου αρέσει πολυ η υφή του που είναι σαν γαλάκτωμα και αφήνει μια ωραία αίσθηση στο δέρμα του μωρού...Βέβαια κατά περιόδους χρειάζεται το δέρμα τους και κρεμούλα γιατί το πλύσιμο συνεχώς τα σκάει τα καημένα...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κορίτσια,

πήγα σήμερα στη βιοτεχνία με τα ρούχα εγκυμοσύνης που είχαμε συζητήσει παλιότερα που είναι στη Δάφνη και έχει κλείσει. Δεν ξέρω αν έτυχε να πάει κάποια κοπέλα από τότε και να το έγραψε και να μην το διάβασα αλλά ναι δυστυχώς έκλεισε!

Ξέρει καμία άλλη κάποιο άλλο οικονομικό μαγαζί για ρούχα εγκυμοσύνης γιατί μέχρι τώρα κάπως την πάλευα αλλά πλέον δε χωρώ πουθενά!

Καλημέρα, και τα H&M έχουν ωραία και φθηνά για εμάς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...