Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!! Τέλειωσα επιτέλους με τις εξετάσεις, αλλά μου τη φύλαγε ο μικρός και χτες με άφησε άυπνη, συναχώθηκε ο καημένος και περάσαμε μια νύχτα αξέχαστη.....

Έβλεπα τις συζητήσεις σας για τα πράγματα και τις αγορές και είναι σαν να ακούω τον εαυτό μυο πριν 2 χρόνια!!! Ειδικά αυτό με την καλαθούνα και πού χρησιμέυει το είχα κι εγώ απορία πριν γεννησω γιατί δεν ήξερα να ξεχωρίσω ακόμα το ένα από το άλλο!!!! Τι είναι ριλάξ, τι είναι καλαθούνα, τι είναι πορτ μπεμπε, όλα ίδια μου φαίνονταν!!!

Λοιπόν, εγώ τον πρώτο καιρό δίπλα στο κρεβάτι μας τον κοίμιζα σε καλαθούνα, με βάση με ροδάκια (είναι πιο βολικές από αυτές που είναι σταθερές) και τον πηγαινόφερνα και στο σπίτι μαζί μου όσο κοιμόταν. Ήμουν της άποψης να μην χρησιμοποιώ το πορτ μπεμπέ του καροτσιού γιατί ήθελα να κοιμάται μέσα σε κάτι που δεν βγαίνει και έξω, λέω εγώ τώρα...

Όσο για το πορτ μπεμπέ, αν είστε τύποι που θα βγαίνετε μακρυές βόλτες να το πάρετε γιατί εκεί θα κοιμάται άνετα το μωρό. Αν όχι, τότε βολευτείτε με το προσαρμοζόμενο κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά να ξέρετε ότι δεν κάνει για πολύ ώρα τα μωρά να μένουν εκεί.

Για την μεταφορά από το μαιευτήριο για μένα σαφώς να προτιμήσετε κάθισμα αυτοκινήτου, δεν ξέρει κανείς ποτέ τι γίνεται, να χτυπήσω ξύλο, κι αυτό να το έχετε πάντα στο μυαλό σας στις μετακινήσεις, πάντα στο κάθισμα το παιδί έστω και για ένα τετράγωνο, λίγα γίνονται??

Για κάθισμα αυτοκινήτου, αν υπάρχει η δυνατότητα καλύτερα να το διαλέξετε μόνοι σας και να μην το ζητήσετε δώρο και να σας το φέρουν απ΄οδική τους επιλογή γιατί είναι κατά τη γνώμη μου πολύ βασικό. Επίσης έχω να προτείνω ότι είναι καλύτερα να προτιμήσετε καθίσματα βρεφικά, μέχρι 1 έτους και όχι αυτά που είναι για μεγάλο φάσμα ηλικίας και μετά γυρνάνε μπροστά, καλύτερα να πάρετε άλλο για μετά το έτος. Μάλιστα, καλύτερα να γίνεται να πάρετε μετά το έτος πάλι ανάποδο κάθισμα, τώρα πια και στην Ελλάδα τα βρίσκεις και είναι πολύ ασφαλή και άνετα, εμείς τέτοιο προτιμήσαμε τελικά όταν μεγάλωσε ο Γιώργος. Είδα ότι υπάρχει ένα link παραπάνω για αυτό το θέμα και υπάρχει και συζήτηση στο φόρουμ για τα παιδικά καθίσματα που κοιτούν ανάποδα μετά το έτος, όταν είδα τα crash tests πείστηκα εντελώς, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε....Μακρυά από τα παιδιά μας...

Αυτά είχα να πω κι εγώ, α, και το ριλάξ το βολεύτηκα πολύ όταν πια δεν χωρούσε στην καλαθούνα και το χρησιμοποίησα πολλούς μήνες.

Stellitsa, να σε ρωτήσω, τα nuts που χρησιμοποιείς σου βγάζουν τους λεκέδες? Γιατί είχα πάρει κι εγώ, το αντίστοιχο σε υγρή μορφή αν το έχεις δει στα βιολογικά, αλλά δεν έκανε καλή δουλειά με τους λεκέδες κι έτσι το σταμάτησα και γύρισα στο προδερμ και το έχω κρατήσει για το νεογέννητο που όσο και να πεις, τι λεκέδες να κάνει το καημένο, ενώ τα μεγαλύτερα, όλο και κάπως λερώνονται....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Oυφ!!! Μολις γυρισαμε απο τα Χανια. Απο τις τεσσεραμισι λειπουμε!!! Τσατιστηκα και λιγο στο γιατρο... Εχουμε κανει βρε κοριτσια τοσο δρομο, ειμαστε υποτιθεται το πρωτο ραντεβου, παρολαυτα περιμενουμε τον γιατρο κανα 45λεπτο και μας ξεπεταξε στο 5λεπτο. Καναμε σχεδον 5 ωρες πηγεν'ελα, ημουνα τοσο ενθουσιασμενη που θα βλεπαμε το μωρο και απογοητευτηκα με το ξεπεταγμα!!! :mad: Βεβαια ο Κοιλιτσας ειναι μια χαρα, αυτο εχει σημασια, 980γρ μας ειπε ο γιατρος.

Μιλησα και με τη μαια του για μαθ. ανωδινου τοκετου και μου ειπε πως αν θελω θα παρισταται αυτη στη γεννα και οχι οποια εχει βαρδια στην κλινικη και θα ερχεται μετα καθημερινα στο μαιευτηριο για να κανουμε μαζι μπανιο το μωρο και να με βοηθησει με το θηλασμο. Ολο αυτο το εννοειται παει εξτρα.

Εσεις τι θα κανετε? θα εχετε δικη σας μαια?

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλημέρα κορίτσια! καλό μήνα!

αχ! Δεκέμβριος και Χριστούγεννα!!

chris83 τουλάχιστον ο μικρούλης είναι καλά!! και μεγάλωσε ε? 980 γρ?;)

όσο για μαία εγώ ρώτησα τη γιατρό και μου είπε οτι θα υπάρχει της βάρδιας και ότι δεν χρειάζεται να αγχώνομαι για δικιά μου! θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω βέβαια...

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!

καλό μήνα!!! επιτέλους ο μήνας των χριστουγέννων και ο μήνας που επιτέλους θα σταματήσω να βγω σε άδεια γιούπιιιιι!!!!! είκοσι και σήμερα!!!!

απορρυπαντικό εεεε πωπω άντε πάλι από την αρχή! πόσα πλυντήρια θα βάζουμε πια???πλέον της κόρης μου τα πλένω με τα δικά μας αλλά του μωρού μέχρι να χρονίσει θα πρέπει να τα πλένω χώρία άντε πάλι!!! εγώ στην κόρη μου χρησιμοποίησα αρκάδι σε σκόνη!δεν έβαζα πολύ και έβαζα επιπλέον ξεβγαλμα!γενικώς αν δεν βάζετε πολύ απορρυπαντικό και βάζετε επιπλέον νερό δεν νομίζω να έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός αν το μωρό είναι ευαίσθητο όπου θα δυσκολευτείτε να βρείτε τι του ταιριάζει! η δική μου άποψη πάντα!!! και από περιποίηση μωρού ακόμα παίρνω της sebamed από το φαρμακείο και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλό μήνα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Επιτέλους φαίνεται πως χαλάει και ο καιρός,να καταλάβουμε Χριστούγενα!

Το ΣΚ έχω σκοπό να στολίσω,να χαρώ το σπιτάκι μου και το ζουζούνι μου!

chris83 συγχαρητηρια για το μπεμπάκι σου!!!Σχεδόν κιλό!!:tongue:΄Το θέμα της μαίας είναι καθαρά προσωπικό και εσύ είσαι αυτή που τελικά θα κρίνεις αν την χρειάζεσαι ή όχι.Το σημαντικό είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό και στο ένστικτό σου!!

stellitsa1978 δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσες για τους μήνες????:roll:

Όσο για τις αγορές.......ούφ!!!Δεν ξέρω!!! Μάλλον κάποια εξτρά φορμάκια απο το Mothercare για κοριτσάκι(έχω ήδη αρκετά από το κατσικάκι μου). Είχα μείνει πολυ ευχαριστημένη!

Για αυτό που δεν έχω αποφασίσει είναι η λεγόμενη προίκα. ενώ για τα αγόρια μου άρεσαν πάρα πολλά σχέδια για τα κορίτσια δεν με ενθουσιάζει κάτι πολύ!!Περίεργο ε??:lol:

Σκέφτηκα λοιπόν να πάρω πάντα από τα Jumbo, ένα πάπλωματάκι παιδικό και να φτιάξω με όποιο ύφασμα μου αρέσει κάλυμα και για τα 2 και να τα κάνω σετάκι! Θα μου βγεί και πιό οικονομικό!!!:rolleyes:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Καλησπέρα κορίτσια

εγώ έπλενα τα ρούχα του μικρού με αρκάδι (πράσινο σαπούνι τριμένο για το πληντύριο). Ήταν πολύ καλό!

Φυσικα και ειναι καλύτερο απο το προδερμ αλλα αφηνει στιγματα και μυριζει εντονα. Ετσι μου φάνηκε.:rolleyes:

Γεια σας κορίτσια!! Τέλειωσα επιτέλους με τις εξετάσεις, αλλά μου τη φύλαγε ο μικρός και χτες με άφησε άυπνη, συναχώθηκε ο καημένος και περάσαμε μια νύχτα αξέχαστη.....

Έβλεπα τις συζητήσεις σας για τα πράγματα και τις αγορές και είναι σαν να ακούω τον εαυτό μυο πριν 2 χρόνια!!! Ειδικά αυτό με την καλαθούνα και πού χρησιμέυει το είχα κι εγώ απορία πριν γεννησω γιατί δεν ήξερα να ξεχωρίσω ακόμα το ένα από το άλλο!!!! Τι είναι ριλάξ, τι είναι καλαθούνα, τι είναι πορτ μπεμπε, όλα ίδια μου φαίνονταν!!!

Λοιπόν, εγώ τον πρώτο καιρό δίπλα στο κρεβάτι μας τον κοίμιζα σε καλαθούνα, με βάση με ροδάκια (είναι πιο βολικές από αυτές που είναι σταθερές) και τον πηγαινόφερνα και στο σπίτι μαζί μου όσο κοιμόταν. Ήμουν της άποψης να μην χρησιμοποιώ το πορτ μπεμπέ του καροτσιού γιατί ήθελα να κοιμάται μέσα σε κάτι που δεν βγαίνει και έξω, λέω εγώ τώρα...

Όσο για το πορτ μπεμπέ, αν είστε τύποι που θα βγαίνετε μακρυές βόλτες να το πάρετε γιατί εκεί θα κοιμάται άνετα το μωρό. Αν όχι, τότε βολευτείτε με το προσαρμοζόμενο κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά να ξέρετε ότι δεν κάνει για πολύ ώρα τα μωρά να μένουν εκεί.

Για την μεταφορά από το μαιευτήριο για μένα σαφώς να προτιμήσετε κάθισμα αυτοκινήτου, δεν ξέρει κανείς ποτέ τι γίνεται, να χτυπήσω ξύλο, κι αυτό να το έχετε πάντα στο μυαλό σας στις μετακινήσεις, πάντα στο κάθισμα το παιδί έστω και για ένα τετράγωνο, λίγα γίνονται??

Για κάθισμα αυτοκινήτου, αν υπάρχει η δυνατότητα καλύτερα να το διαλέξετε μόνοι σας και να μην το ζητήσετε δώρο και να σας το φέρουν απ΄οδική τους επιλογή γιατί είναι κατά τη γνώμη μου πολύ βασικό. Επίσης έχω να προτείνω ότι είναι καλύτερα να προτιμήσετε καθίσματα βρεφικά, μέχρι 1 έτους και όχι αυτά που είναι για μεγάλο φάσμα ηλικίας και μετά γυρνάνε μπροστά, καλύτερα να πάρετε άλλο για μετά το έτος. Μάλιστα, καλύτερα να γίνεται να πάρετε μετά το έτος πάλι ανάποδο κάθισμα, τώρα πια και στην Ελλάδα τα βρίσκεις και είναι πολύ ασφαλή και άνετα, εμείς τέτοιο προτιμήσαμε τελικά όταν μεγάλωσε ο Γιώργος. Είδα ότι υπάρχει ένα link παραπάνω για αυτό το θέμα και υπάρχει και συζήτηση στο φόρουμ για τα παιδικά καθίσματα που κοιτούν ανάποδα μετά το έτος, όταν είδα τα crash tests πείστηκα εντελώς, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε....Μακρυά από τα παιδιά μας...

Αυτά είχα να πω κι εγώ, α, και το ριλάξ το βολεύτηκα πολύ όταν πια δεν χωρούσε στην καλαθούνα και το χρησιμοποίησα πολλούς μήνες.

Stellitsa, να σε ρωτήσω, τα nuts που χρησιμοποιείς σου βγάζουν τους λεκέδες? Γιατί είχα πάρει κι εγώ, το αντίστοιχο σε υγρή μορφή αν το έχεις δει στα βιολογικά, αλλά δεν έκανε καλή δουλειά με τους λεκέδες κι έτσι το σταμάτησα και γύρισα στο προδερμ και το έχω κρατήσει για το νεογέννητο που όσο και να πεις, τι λεκέδες να κάνει το καημένο, ενώ τα μεγαλύτερα, όλο και κάπως λερώνονται....

Μια χαρα το μωρο!!!

Εγω δεν ειχα ουτε ριλαξ ουτε πορτ μπεμπε. Ουτε τωρα θα πάρω.

Μια χαρά βγαινουν οι λεκεδες ειδικα τα κακακια. Αν λερωθει του βαζω λίγο ace πριν την πλυση τοπικα και ολα μια χαρα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!

Και γω με προδέρμ θα τα πλύνω όπως και στο πρώτο γιο.

δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

july μαζί θα βγούμε σε άδεια...........

πωπω το περιμένω πως και πως!!!!μετράω τις μέρες ανάποδα όπως οι φαντάροι!!!!

όσο για το αρκάδι εγώ όταν είχα πολύ βρώμικα ρούχα να πλύνω της μικρής και ήθελα να βάλω περισσότερη σκόνη αρκάδι την έλιωνα πρώτα με ζεστό νερό και το έβαζα μέσα στο μπωλάκι μέσα στον κάδο που βάζουμε το υγρό απορρυπαντικό και μια χαρά!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Axxx!! άδεια!!! μεγάλη κουβέντα!!!!και εγώ θέλω αλλά δεεεενννν....

απο τη μια βέβαια σκέφτομαι οτι θα την πάρω όλη μαζί μετά και θα μαι πιο πολύ καιρό με το μωρό..απο την άλλη ...ελπίζω να τα καταφέρω να είμαι γραφείο μέχρι να γεννήσω!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

εγω θα πάρω κατα 80% και το εξάμηνο οπότε μια χαρά θα είμαι θα ξαναπάω σεπτέμβρη για δουλειά.

αν δεν κλείσει φυσικά η εταιρεία γιατί κάτι τέτοια μας πετάει το αφεντικό τώρα τελευταία.................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...