Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

zaki κατάλαβα πιό λες. εγώ την κούνια και την αλλαξιέρα του μικρόυ από εκεί τα πήρα πριν 2 χρόνια. Μάλιστα θα πάω και αύριο να ρίξω μια ματιά γιατί τώρα ψάχνω για κούνια που να γίνεται παιδικό κρεββάτι και μια ντουλάπα.

εγώ μένω Ίλιον και έχω 2-3 βιοτεχνίες κοντά μου και σκοπευω να πάω σε κάποιες από αυτές. Αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται μπορώ να σας πω διευθύνσεις.

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zaki κατάλαβα πιό λες. εγώ την κούνια και την αλλαξιέρα του μικρόυ από εκεί τα πήρα πριν 2 χρόνια. Μάλιστα θα πάω και αύριο να ρίξω μια ματιά γιατί τώρα ψάχνω για κούνια που να γίνεται παιδικό κρεββάτι και μια ντουλάπα.

εγώ μένω Ίλιον και έχω 2-3 βιοτεχνίες κοντά μου και σκοπευω να πάω σε κάποιες από αυτές. Αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται μπορώ να σας πω διευθύνσεις.

Καλημερα! Εμένα θα με ενδιεφεραι Νταιζακι. Αν και μενω νοτια προαστεια, λόγω δουλειάς πηγαίνω και από εκεί κοντά οποτε αν θεωρεις οτι ειναι καλύτερες οι τιμές από άλλα μαγαζια θα ηθελα να ριξω μια ματια. Έχω αρχίσει να μπλέκομαι ως προς το ποιο καροτσι να πάρω, τι να πάρω για να το κοιμίζω τον πρώτο καιρό κλπ...

Πάντως κορίτσια πολύ χρήσιμη η λίστα με το βαλιτσάκι, μπράβο, νομίζω θα την εκτυπώσω.

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Εγω,επειδη ειναι παρα πολλα τα εξοδα μιας και ειναι το πρωτο παιδι,σκεφτομαι να παρω πολλα πραγματα απο τα jumbo,οπως το relax ή το καθισμα του αυτοκινητου,φορμακια,πετσετες...εχει τα παντα εκτος απο κουνια.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Μαρακι αν σκεφτεστε και για 2ο παιδακι δες μηπως εχει κανεις συγγενεις να σου δωσει. Καλήτερα να δωσεις λίγα παραπάνω χρηματα και να τα χαρουν 2 παιδια παρα να τα ξανααγοράζεις. Παντως ριλαξ εγώ δεν χρισημοποιησα. Ρωτα και αλλες μαμαδες.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Εγω,επειδη ειναι παρα πολλα τα εξοδα μιας και ειναι το πρωτο παιδι,σκεφτομαι να παρω πολλα πραγματα απο τα jumbo,οπως το relax ή το καθισμα του αυτοκινητου,φορμακια,πετσετες...εχει τα παντα εκτος απο κουνια.

Ρωτα μανουλες με παιδια μεγαλα μηπως εχουν να σου δωσουν εκεινες.

εμεις ετσι γλιτωσαμε πολλα εξοδα. Ειδικα στα ρουχα, αλλαξιερα, κλπ.

Ακομη οταν σας ρωτανε φιλοι, συγγενεις τι θελετε για το μωρο μην ντραπειτε.

πες τε τους, οτι εχετε αναγκη. εμεις ετσι καναμε και σχεδον ολα τα πραγματα μας τα εφεραν δωρο.

Καλησπέρα και απο εμένα

Νικ κατ αρχας το 16 στη μέτρησή σου είναι μεν αυξημένο, αλλά φαντάσου πως εγω είχα 25 και δεν έπαθα τίποτα ούτε εγώ ούτε ο μπεμπές βέβαια.

Όσο για την "πρικα του μωρού" εγώ πήρα την κούνια από την κουμπάρα μου και τώρα θα έχω την ίδια βέβαια. Αγοράσαμε καρότσι, καθισματάκι και relax. Τον πρώτο καιρό ο μικρός κοιμόταν σε παρκοκρέβατο που μου είχε φέρει δώρο ο αδερφός μου. Ρουχαλάκια, πάνες, πετσέτες κλπ, μου φέρανε και αγοράσαμε και κάποια. Γενικά τα έξοδα δεν ήταν τελικά όσα περιμέναμε, αλλά λιγότερα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Βρε κοριτσια, αυτο που λετε για τα δωρα να μην το αφησουμε ελευθερο αλλα να ζητησουμε εχει και ενα προβλημα: Πως ζητας π.χ. ενα ριλαξ οταν δεν ξερεις ποσα μπορει ο αλλος να διαθεσει?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

εγώ μένω Πετρούπολη, οπότε με βολεύει πολύ το Ίλιον. Αν μπορείς δώσε μου τις διευθύνσεις!

Βρε κοριτσια, αυτο που λετε για τα δωρα να μην το αφησουμε ελευθερο αλλα να ζητησουμε εχει και ενα προβλημα: Πως ζητας π.χ. ενα ριλαξ οταν δεν ξερεις ποσα μπορει ο αλλος να διαθεσει?

Κανεις μια λιστα. πχ 12 φορμακια, 6 καλτσακια, παπουτσακια, πετσετες, ριλαξ, καρεκλακι φαγητου, κλπ.

οταν καποιος σου λεει να σου φερει δωρο τοτε τον αφηνεις να διαλεξει απο την λιστα.

ή οπως ειπε και η στελλιτσα κανε μια λιστα δωρου σε ενα καταστημα με παιδικα.

δεν ειναι κακο να τους πεις τι θελεις. Αλλιως θα μαζεψεις 50 φορμακια και κανενα καλτσακι.

ειναι οπως τις ΒΑφτισεις που μαζευεις χιλιαδες σετ ρουχων αλλα ενας χριστιανος χαθηκε να σκεφτει μια κουβερτουλα? ενα σετ φορμακια εσωρουχα? καλτσες? και υπαρχουν και καποιοι που θελουν να παρουν κατι πιο ακριβο? απο το μπουφαν ή παπουτσια των 60ε προτιμω εναν υπνοσακο, συναιτερικα ενα καθισμα αυτοκινητου κλπ. ή καλυτερα χρηματα. Απο την βαφτιση της κορης μας μαζεψαμε αρκετα και της ανοιξαμε λογαριασμο.

Σου φαινεται ισως σκληρο ή οτι θα τους προσβαλεις.

μενω σε χωριο που θεωρειται κλειστη κοινωνια με καποια πραγματα ταμπου κι ομως ολοι οι κοντινοι μας μας ρωτησαν πριν παρουν κατι στην κορη μας. Και οσοι μας πηραν ρουχα περιμενουν να σε δουν να τα φορας.

και το δωρο για τα πρωτα της γενεθλια ηταν το καθισμα αυτοκινητου.

και για τα Χριστουγεννα που ερχονται θα μας ρωτησουν τι θελουμε. Οχι μονο οι παπουδογιαγιαδες αλλα και κουμπαροι, νονοι, φιλοι στενοι και συγγενεις.

Καλησπέρα και απο εμένα

Νικ κατ αρχας το 16 στη μέτρησή σου είναι μεν αυξημένο, αλλά φαντάσου πως εγω είχα 25 και δεν έπαθα τίποτα ούτε εγώ ούτε ο μπεμπές βέβαια.

Όσο για την "πρικα του μωρού" εγώ πήρα την κούνια από την κουμπάρα μου και τώρα θα έχω την ίδια βέβαια. Αγοράσαμε καρότσι, καθισματάκι και relax. Τον πρώτο καιρό ο μικρός κοιμόταν σε παρκοκρέβατο που μου είχε φέρει δώρο ο αδερφός μου. Ρουχαλάκια, πάνες, πετσέτες κλπ, μου φέρανε και αγοράσαμε και κάποια. Γενικά τα έξοδα δεν ήταν τελικά όσα περιμέναμε, αλλά λιγότερα!

Μια απο τα ιδια!!!

Εμεις αγορασαμε μονο καροτσι (με πορτμπεμπε και καθισμα αυτοκινητου). και αργοτερα ενα μπανακι διοτι το πρωτο το χαρισαμε σε μια αλλη μανουλα. α, και παρκο.

ολα τα αλλα, ρουχα, κρεββατακι, κλπ απο γιαγιαδες και συγγενεις. και οπως ειπα απο αλλες μανουλες που τα παιδια τους μεγαλωσαν!πολυ λιγα αγορασαμε.

τωρα στο δευτερο μονο κρεββατακι θα χρειαστουμε.

Αχ να σας πω να γελασετε. Στη δουλεια ειμαστε 700 ατομα. Μολις γεννησα και μεχρι να σαραντησω μου εφεραν 75 φορμακια..... Δεν μπορουσα να τα αλλαξω όλα. Γκρρρρ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...