Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Μου ηταν αδυνατο να σκυψω τις πρωτες μερες οποτε το νυχτικο ηταν πραγματικα βολικο (πχ στην τουαλετα και οταν με εξεταζε ο γιατρος) την πιτζαμα δεν την εβαλα και μαλιστα εστειλα τη μητερα μου και επλυνε τα 2 πρωτα νυχτικα και τα ξαναφερε στο μαιευτηριο γιατι τα λερωνα με αιμα. Ειχα αρκετο αιμα τις πρωτες μερες φορουσα 2 σερβιετες τις χοντρες της ακρατειας ναι ΔΥΟ καθε φορα και τις γεμιζα πολυ γρηγορα ευτυχως που υπηρχαν τα εσωρουχα μιας χρησης γιατι τα δικα μου θα ηταν για πεταμα!

Τι λες τωρα?!!!! Τοσο πολυ?!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock:αααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!::!::!::!::!::!: :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

αχχχ βρε κοπέλα μου τι μου θύμησες πόσες απορίες είχα και εγώ που έμοιαζαν αστείες στους άλλους!!! για ότι άλλη απορία έχεις ρώτα εδώ και ότι ξέρουμε θα σου πούμε!!!;)

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

κ ομως!!! δωστε οσα περισσοτερα ερεθισματα μπορειτε!!

δυστυχως υπαρχουν αρκετα παιδακια που δυσκολευονται με το αισθητηριακο τους συστημα. Ειτε αυτο αφορα στο απτικο (δεν θελουν να πιανουν αμμο, δαχτυλομπογιες, συγκεκριμενες υφες ρουχων, ή αντιθετα πιανουν τα ΠΑΝΤΑ κ θελουν διαρκως κ υπερβολλικως να αγγιζουν πραγματα), ειτε στο αιθουσαιο (ζαλιζονται υπερβολικα στο αυτοκινητο ή σε παιχνιδια λουνα παρκ ή παιδικης χαρας), ειτε στο ιδιοδεκτικο συστημα (εχει να κανει με την ισορροπια κ την αντιληψη του σωματος).

Οσο μπορειτε δωστε τους εμπειριες!!

Οταν εκανα την εκεπιδευση για την αντιμετωσιπη αισθηρητιακων εμπειριων (ετυχε να ειμαι στην αρχη της εγκυμοσυνης κ ειχα τα ματια μου οχι 14, αλλα 114), μας ελεγαν οτι ακομα κ σε μαμαδες που τους επιβαλλεται να περνανε την εγκυμοσυνη στο κρεβατι (καλη ωρα οπως εγω, αλλα για τους τελευταιους μηνες), επιβαλλεται να αφιερωνουν λιγο χρονο καθε μερα σε μια κουνιστη καρεκλα, ετσι ωστε το παιδι να παιρνει κινηση κ να αναπτυξει λιγο το αιθουσαιο συστημα. Επισης, μας ελεγαν το ποσο σημαντικη ειναι η κεφαλικη προβολη του μωρου, καθως ειναι η μοναδικη εμπειρια που μπορει να εχει, να λαμβανει τοσα ερεθισματα στην περιοχη του κεφαλιου κ να αναπτυξει το ιδιοδεκτικο συστημα.

Σκεψου οτι αν ειναι τοσο σημαντικα για την αναπτυξη ολα αυτα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης, σκεψου ποσο σημαντικα ειναι μετα την γεννηση!!

μαλιστα μάλιστα είδες πόσα πράγματα μαθαίνουμε;)

πάντως αν δεν καθόμαστε σε κουνιστή καρέκλα (που να την βρω η έρμη???) όλη η κίνηση του σώματος δεν βοηθάει?

τι εννοείς δηλαδή τι ερεθίσματα παίρνει το παιδί΄με την κεφαλική προβολή? μιλάς για την διάρκεια της εγκυμοσύνης ή για την ώρα της γέννας?

ω ρε μάνα μου όσο μου απαντάς τόσο περισσότερα ερωτήματα μου γεννιούνται!!!:tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

αχχχ βρε κοπέλα μου τι μου θύμησες πόσες απορίες είχα και εγώ που έμοιαζαν αστείες στους άλλους!!! για ότι άλλη απορία έχεις ρώτα εδώ και ότι ξέρουμε θα σου πούμε!!!;)

Αυτο ειναι σιγουρο!!! Δε θα σας αφησω ετσι! ;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Μη σε τρομαζει η ποσοτητα δεν πονας καθολου! Αλλα τα εσωρουχα μιας χρησης ειναι οτι πρεπει!;)

αχχχ εμένα αυτά δεν μου άρεσαν καθόλου:-( τα σιχενόμουν!!! έβαλα από την αρχή δικά μου εσώρουχα κάτι γιαγιαδίστικα τεράστια που όταν τα πήρα γέλαγα αλλά τελικά και στην εγκυμοσύνη αλλά και στη λοχεία με βόλεψαν πάρα πολύ!!!!αααα και μαύρου χρώματος και οι πετσέτες που θα πάρετε για το μπάνιο όχι άσπρες εεε!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Kαλημέρα κοιλίτσες και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!!!!!!!!!!!

Εχθές πήγα στο γιατρό ο μπεμπης είναι αισίως στα 1084gr και απο μετρήσεις είναι ακριβώς στην εβδομάδα του.

Αυτό που μας ψιλοαπασχόλησε είναι οτι έχω αμνιακό στο ανώτατο φυσιολογικό και μου είπε οτι πιθανόν να οφείλετε στο τσιμπημένο ζάχαρο και οτι προς το παρόν θα το παρακολουθούμε και αν συνεχίσει να ανεβαίνει τότε θα ανησυχήσουμε..........

διαβάζοντας στο νετ ψιλοφρίκαρα γιατί έλεγε για ατρησίες οισοφάγου και άλλα πολλά αλλά αυτά υποθέτω τα έχουμε αποκλείσει με το β επιπέδου και λέω υποθέτω γιατί ναι εν τα είδαμε οκ όλα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Τέλοσπάντων εγω θα σκέφτομαι θετικά και βλέπουμε............

Στις 11/12 κλείσαμε και το ντόπλερ και επίσης ετράω επιτέλους μέρες μέχρι την άδεια αντε επιτέλους να ηρεμίσω λιγάκι.............

Και φυσικά γι αυτό ο μπόμπιρας βρίσκει χώρο εκεί μέσα και κολυμπάει με τόσο αμνιακό για αυτό με έχει ταράξει στις κλωτσιές άφού και ο γιατρός εχθές του έλεγε κάτσε ήσυχα βρε να σε μετρήσω τίποτα αυτός εκεί ατάραχος........

ΝΙΚ μην ανυσηχεις για το αμνιακό. Εγώ στον μικρό μου παρουσίασα πολύ αυξημένο αμνιακό (υδράμνιο λέγεται η κατάσταση αυτή). Αμέσως ξαναέκανα καμπύλη ζαχάρου γιατί όπως σου είπε και ο γιατρός σου το σύνηθες είναι να οφείλεται σε αυτό. Εγω λοιπόν δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ζάχαρο, αλλά το αμνιακό συνέχισε να αυξάνεται. Εν το μεταξύ είχαν βρεί ένα πρόβλημα στα ποδαράκια του μικρού στον β επιπέδου. Είχα κάνει και αμνιο για να αποκλείσουμε άλλα προβλήματα. Δεν μάθαμε πιό ήταν τελικά το πρόβλημα και είχα τόσο αυξημένο αμνιακό. Πάντως αυτός ήταν ο βασικός λόγος που τελικά έκανα καισαρική γιατί μέχρι το τέλος είχα πολύ αυξημένο αμνιακό, το οποίο λέει σε περίπ[τωση φ.τ προκαλεί μια κατάσταση που λέγεται "προσπτωση ομφαλίδας" το οποίο απ ότι είχα διαβάσει και μου είχαν εξηγήσει, δεν είναι ότι καλύτερο άμα σου τύχει.

Αυτά από τη δική μου εμπειρία. Αν θες γράψε μου τη νούμερο σου βγάλανε στη μέτριση να συγκρίνουμε.

Όπως και να χει πάντως μην ανησυχείς.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εννοειται οτι βοηθαει η κινηση που κανεις. Αυτο για την κουνιστη καρεκλα, δεν ξερω αν το διατυπωσα σωστα παραπανω, αναφερεται σε κοπελες που αναγκαζονται να μεινουν στο κρεβατι σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης. Για οσες κινουνται κανονικα, δεν το χρειαζονται.

Οσο για την κεφαλικη προβολη, ισχυει τοσο τον τελευταιο μηνα που εχει παρει θεση το παιδι, οσο κ στην διαρκεια του φυσιολογικου τοκετου!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

με τα βλαστοκυτταρα τι θα κανετε;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

με τα βλαστοκυτταρα τι θα κανετε;;

ωραίο θέμα! λοιπόν η δική μου προσωπική απόψη πάντα!

πιστεύω ότι οι ιδιωτικές εταιρείες για τα βλαστο είναι μεγάλοι απατεώνες!!!!

σε συνέχεια σκέφτομαι να δώσω βλαστο αλλά στην δημόσια τράπεζα απλώς δεν ξέρω πως γίνεται η όλη διαδικασία μόλις σταματήσω την δουλειά κάποια στιγμή τον γενάρη θα πάω από εκεί να ενημερωθώ για το τι γίνεται και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε! και πάλι όμως το σκέφτομαι δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω αλλά το σίγουρο είναι ότι θα ενημερωθώ και μετά θα αποφασίσω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

εύα ευχαριστώ για την απάντηση!!!!!!!!!!!!μου είπε ένα νούμερο 16 αλλά δεν ξέρω τα όρια........

για τα βλαστοκύτταρα το είχα ψάξει στο πρώτο μου γιο αρκετά και επειδή άκρη δεν έβγαλα τα κράτησα απλά και μόνο για να ξέρω εγω οτι έκανα κάτι για το παιδί μου

τώρα στο δεύτερο γιο δεν θα κρατήσω πρώτον γιατί δεν υπάρχει φράγκο και δεύτερον αποτι μίλησα με το γιατρό μου είπε οτι είναι χρήσιμα του πρώτου γιου σε παν ενδεχόμενο οπότε κάνε οτι θέλεις άρα δεν μαπίνω καν στη διαδικασία να το ψάξω.

Κοριτσια εμεις με τον αντρα μου αποφασισαμε να τα κανουμε δωρεα στη Δημοσια τραπεζα. Το καλοκαιρι ειδαμε ενα ντοκυμαντερ του "Εξαντα" για τα βλαστοκυτταρα το οποιο κατατοπιζει σχετικως. Αν το βρειτε δειτε το. Ειναι πολυ ενδιαφερον και σοκαριστικο συναμα σε οτι αφορα τη χωρα μας και τις ιδιωτικες τραπεζες. Περιληψη του βιντεο υπαρχει εδω:

http://exandas.ert.gr/el/geografika/eyropi/to-polytimo-kyttaro

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...