Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπερα! Βλέπω οι περισσότερες τελειώσαμε και τις β επιπέδου και τις καμπύλες ζακχαρου. Κουκλιτσα εγώ οταν ειδα τη καμπύλη σου που ειχες φράψει θεωρησα οτι ειναι στα ψηλα ορια, αλλά θεωρείται και διαβήτης? Καπου ειχα δει στο σαιτ του ιασω νομιζω οτι στα 60' μπορεί να ειναι μεχρι 185 και στα 120' μεχρι 155. Όπως και να εχει κανε λιγο υπομονή. Εξάλλου με την διατροφή θα βοηθηθεις να μην παρεις πολλά κιλά. Εγω εκανα διατροφη το πρωτο τριμηνο για προληπτικους λογους επειδη ειχα προδιαθεση και με βοηθησε να μην παρω πολύ.

Αληθεια απο κιλά πως πάτε? Θα βρω τη λιστα να την ανανεωσουμε να δουμε πως παμε. Εγω το τελευταιο εναμιση κιλο το εβαλα λιγο απότομα αλλα ετρωγα και οτι να ναι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια, τελικα εχουμε πολύυυυ καιρό να ενημερώσουμε τη λίστα μας. Την παραθέτώ όπως τη βρήκα τελευταια φορά και όποια θέλει ανανεωνει τα στοιχεία της.

Ονομα ............... Εβδομάδα ................Κιλά

Katerin@ ................15+1 .....................+2,5

stellitsa1978............15+4 .......................0

EvaBar....................15+5................... ...-1

tiramisu...................17+3................... ...-1.5

Maliv.......................14+3.................. .....0

Evib........................18+4.................. .....+5

NIK-16....................21+3.......................+ 6

mariadi....................19+5................... .....-4

mariapap82...............18+3..................... ..+6,5

pontiagr...................21+6................... ......+2

Nταιζάκι....................24 ........................... +13

zaki.........................25+2..........................+6

Κοριτσια εχει γεννησει καμια στο λητω?ξερετε τι γινετε με τις μαιες εκει? πρεπει να πληρωσεις extra ή περιλαμβανονται στο συνολικο ποσο?διαλεγεις καποια απο αυτες που εχει εκει ή πρεπει να βρεις δικια σου?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κοριτσια εχει γεννησει καμια στο λητω?ξερετε τι γινετε με τις μαιες εκει? πρεπει να πληρωσεις extra ή περιλαμβανονται στο συνολικο ποσο?διαλεγεις καποια απο αυτες που εχει εκει ή πρεπει να βρεις δικια σου?

Το μονο που εχω ακουσει για το λητώ ειναι οτι χρεωνουν 8 ευρώ κάθε θερμομέτρηση του μωρού... Οσο για τη μαια φαντάζομαι πως θα ειναι αυτή με την οποία συνεργαζεται ο γιατρός σου οπότε το καλύτερο ειναι να ρωτησεις τον ιδιο.

Κουκλιτσα εγώ οταν ειδα τη καμπύλη σου που ειχες φράψει θεωρησα οτι ειναι στα ψηλα ορια, αλλά θεωρείται και διαβήτης? Καπου ειχα δει στο σαιτ του ιασω νομιζω οτι στα 60' μπορεί να ειναι μεχρι 185 και στα 120' μεχρι 155. Όπως και να εχει κανε λιγο υπομονή. Εξάλλου με την διατροφή θα βοηθηθεις να μην παρεις πολλά κιλά. .

Φαντάζομαι ότι ο γιατρός μου με θεωρεί στα υψηλά όρια και θέλει να με προφυλάξει... Τα όρια του ιασώ τα είδα και εγω... αλλα το 180 μου το έγραψε 165 και το 155 -> 145... ισως για να με τρομάξει...

Για καλό είναι πιστεύω γιατι σήμερα που μετρήθηκα πρώτη φορά 1 ωρα μετά το γεύμα (όπως μου είπε) είχα 107 απο το 120 οριο.... άρα... είμαι πολύ κοντά στο να φαω κάτι λάθος ή παραπάνω και να δημιουργήσω πρόβλημα άθελα μου!

Ασε! καλλίτερα μαντρωμένη κι ας γκρινιάζω!

Διαφημίσεις

stellitsa1978............15+4 .......................0

Evib........................18+4.................. ....+5

NIK-16....................21+3.......................+6

kouklitsa. ................24+0.......................+1

mariadi....................19+5........................-4

mariapap82...............18+3..................... .+6,5

pontiagr...................21+6................... ...+2

Nταιζάκι....................24 .........................+13

zaki.........................25+2.......................+6

stellitsa1978............22+4 .......................+1

zaki.........................25+2................. ......+6

Καλησπερα και απο μενα!! Βλεπω ολες καλα νεα απο τις εξετασεις, μπραβο κοριτσια! Εγω μαλλον ειμαι η τελευταια για β επιπεδου, εχω κλεισει ραντεβου για την 1η Δεκεμβρη!!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα, και τι δε θα εδινα να μου πει πως τελικα ειναι κοριτσακι, δεν θυμαμαι ποια κοπελα εγραψε οτι της ειπαν για κοριτσακι στη β επιπεδου ενω μεχρι τοτε της λεγανε για αγορακι...Αλλα μαλλον αδικα ελπιζω, το τσουτσουνι του φαινεται τοσο καθαρα καθε φορα που ακομα και εγω το καταλαβαινω!!!

Μετα τη β επιπεδου ειναι τα ντοπλερ που εγω τα κανω στο γιατρειο του γιατρου μου γιατι εχει καλο μηχανημα και φαινεται καθαρα η αιματωση. Οσο για το ονομα, το πρωτο μας πηρε το ονομα του πεθερου και αυτο θα παρει το ονομα του πατερα μου. Το περιεργο ειναι πως το πρωτο γεννηθηκε του Αγιου Σπυριδωνα και το ειπαμε Νικολα (του πεθερου μου) και το δευτερο θα του πουμε Σπυρο (του πατερα μου) οποτε θα εχουμε διπλη γιορτη στο σπιτι, ο ενας γενεθλια και ο αλλος γιορτη!!! Εμενα μου αρεσει η παραδοση, οταν τα ονοματα ειναι ευηχα, δε θα εβγαζα ποτε ενα ονομα που ηταν περιεργο ή ασχημο ακομα και εαν ηταν των γονιων μου!

Το πρωτο μωρακι το γεννησα στο Λητω και γενικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη. Μαια δεν ειχα δικη μου, με ανελεβε αυτη που ειχε βαρδια και δεν ειχα κανενα προβλημα. Εχω ξαναγραψει την αποψη μου για τις μαιες, πως εφοσον εχετε αποφασισει να γεννησετε με επισκληριδιο, μαλλον ειναι περιτη αφου δεν πονας καθολου και τα βασικα που ειναι να κανεις, σου τα λεει και η μαια της βαρδιας μαζι με το γιατρο σου. Τωρα βεβαια αλλες μπορει να μη συμφωνουνε αλλα εγω ετσι το εζησα και το ιδιο θα ξανακανω. Το μωρακι μου, επειδη ειχαν πολλες γεννησεις και εγω εκανα πυρετο μετα τη γεννα μου, μου το φερανε αργοτερα στο δωματιο δηλαδη μετα απο 3-4 ωρες και τοτε το εβαλα στο στηθος. Γαλα μου κατεβηκε κανονικα και θηλασα χωρις κανενα προβλημα.

Μαριαντι λιγο περιεγο αυτο με την μετρηση του τραχηλου σου, εγω θα πηγαινα και στο γιατρο μου να μου τον μετρησει...Μακαρι η δευτερη μετρηση να ειναι σωστη και να μην εχεις κανενα προβλημα!

elisabeth_th.............24............................+7

EvaBar....................21+1................... ...+1,5

Ααααααααχ αυτά τα κιλάααααα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα!! Βλεπω ολες καλα νεα απο τις εξετασεις, μπραβο κοριτσια! Εγω μαλλον ειμαι η τελευταια για β επιπεδου, εχω κλεισει ραντεβου για την 1η Δεκεμβρη!!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα, και τι δε θα εδινα να μου πει πως τελικα ειναι κοριτσακι, δεν θυμαμαι ποια κοπελα εγραψε οτι της ειπαν για κοριτσακι στη β επιπεδου ενω μεχρι τοτε της λεγανε για αγορακι...Αλλα μαλλον αδικα ελπιζω, το τσουτσουνι του φαινεται τοσο καθαρα καθε φορα που ακομα και εγω το καταλαβαινω!!!

Μετα τη β επιπεδου ειναι τα ντοπλερ που εγω τα κανω στο γιατρειο του γιατρου μου γιατι εχει καλο μηχανημα και φαινεται καθαρα η αιματωση. Οσο για το ονομα, το πρωτο μας πηρε το ονομα του πεθερου και αυτο θα παρει το ονομα του πατερα μου. Το περιεργο ειναι πως το πρωτο γεννηθηκε του Αγιου Σπυριδωνα και το ειπαμε Νικολα (του πεθερου μου) και το δευτερο θα του πουμε Σπυρο (του πατερα μου) οποτε θα εχουμε διπλη γιορτη στο σπιτι, ο ενας γενεθλια και ο αλλος γιορτη!!! Εμενα μου αρεσει η παραδοση, οταν τα ονοματα ειναι ευηχα, δε θα εβγαζα ποτε ενα ονομα που ηταν περιεργο ή ασχημο ακομα και εαν ηταν των γονιων μου!

Το πρωτο μωρακι το γεννησα στο Λητω και γενικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη. Μαια δεν ειχα δικη μου, με ανελεβε αυτη που ειχε βαρδια και δεν ειχα κανενα προβλημα. Εχω ξαναγραψει την αποψη μου για τις μαιες, πως εφοσον εχετε αποφασισει να γεννησετε με επισκληριδιο, μαλλον ειναι περιτη αφου δεν πονας καθολου και τα βασικα που ειναι να κανεις, σου τα λεει και η μαια της βαρδιας μαζι με το γιατρο σου. Τωρα βεβαια αλλες μπορει να μη συμφωνουνε αλλα εγω ετσι το εζησα και το ιδιο θα ξανακανω. Το μωρακι μου, επειδη ειχαν πολλες γεννησεις και εγω εκανα πυρετο μετα τη γεννα μου, μου το φερανε αργοτερα στο δωματιο δηλαδη μετα απο 3-4 ωρες και τοτε το εβαλα στο στηθος. Γαλα μου κατεβηκε κανονικα και θηλασα χωρις κανενα προβλημα.

Μαριαντι λιγο περιεγο αυτο με την μετρηση του τραχηλου σου, εγω θα πηγαινα και στο γιατρο μου να μου τον μετρησει...Μακαρι η δευτερη μετρηση να ειναι σωστη και να μην εχεις κανενα προβλημα!

Εγω το τσουτσουνι το ειχα δει σε 3 υπέρηχα καθαρά και στη Β' επιπέδου εξαφανίστηκε, οπότε όλα να τα περιμένει κανείς!!! Γι αυτό διατηρώ τις επιφυλάξεις μου μέχρι το επόμενο υπέρηχο αν και όπως μου ειπε και η ακτινολόγος στο μητερα, αφού δεν ειδε τπτα, λες να φυτρώσει?!? Τελοσπάντων, τωρα που εχει περασει μια βδομαδα το σκέφτομαι και γελάω...οτι θελει ας ειναι το μπεμπάκι μου, δεν βλεπω την ωρα να το κρατησω στην αγκαλιά μου (αν και μ' αρεσει που το νιωθω κ στην κοιλια μου...), αλλά το σοκ που ειχα παθει για δυο μερες μετα την εξέταση δεν περιγραφεται!

Οσες συμπληρωσατε κιλα μια χαρα σας βλέπω...αλλα ειναι δυνατον να εισαστε ηδη σε τετοιες βδομαδες και να εχετε παρει μονο 1 κιλό??!? Πόσο τελειο ειναι αυτό?

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Χά8ηκα για λίγο αλλά τον τελευταίο καιρό τρέχω σε δουλειά και σπίτι!Ο μικρός είναι ακόμα με βουλωμένη μυτή και έχω τρελαθεί στις πλύσεις και το προταργκολ!!

ωστόσο παρακολουθώ όσο μπορώ να νέα σας και χαίρομαι που όλα πάνε κάλα!!!

είδα πώς γέμισε η λιστα με τα μωράκια μας και εμφανίστηκε αυτή με τα κιλά!!!

Γιατί βρε κορίτσια???:P Πάντως έξακολουθώ να είμαι η μόνη με δυψηφιο νούμερο!!! αύριο έχω ραντεβου με τον γιατρο και την Πέμπτη θα πάω για την καμπύλη σακχάρου!!

φαντάζομαι θα έχω καλά νέα και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Nταιζάκι....................27 .......................+16

¨οπως φαίνεται έχω πάρει όσο ολές σας μαζί!!!:P:p:p

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

καλημέρα κοιλίτσες!!

τι κάνετε?

Νταιζάκι σου ρχοοοοομμμαιιιιι ! είμαι ήδη στο + 9!

όχι τίποτα άλλο έχει και καιρό να εμφανιστεί η mariapap να με εμψυχώσει λίγο!!

ελπίζω να είναι όλα καλά!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...