Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γιατρος μου εχει μαια, και την Δευτερα που εχω ραντεβου θα ρωτησω για λεπτομεριες και θα σας πω τι εμαθα.

Ειχα παει και σε μια συνατηση στο motherc@re οπου καθε 15 μερες προγραμματιζουν συναντηση με μαια. Ηταν πολυ κατατοπιστικη, απαντουσε σε καθε ερωτηση μας, και είπε οτι μπορει η καθε μια μας αν το θελει να προσλαβει μια μαια απο τον συλλογο μαιων που πληροφοριες βρισκουμε στο ιντερνετ.

Εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο να μπορεσω να θηλασω μεσα σε 30 λεπτα απο την γεννα. Εμαθα οτι εαν οι μαιες του νοσοκομειου ειναι απασχολημενες, δεν θα ασχοληθουν με την επιθυμια μου αυτη, ενω εαν εχω την δικη μου, θα το αναλαβει.

Εγώ που έχω ΠΗΤ 08/03, doppler μου έχει στις 14/01 και μετά άλλο ένα τον Φεβρουάριο!

Μηπως τοτε το κανει στο ιατρειο του ο γιατρος μου? Δεν εχω ιδεα. Κι αν το κανει μονος του, τοτε γιατι στην β επιπεδου σημειωσε "+doppler" ? Θα μαθω Δευτερα!

Και μια ερωτηση κοριτσια. Εκανα την καμπυλη και μου εβγαλε υπογλυκαιμια στην 3η ληψη, αυτο ειναι κακο?

Το εχει παθει καμια σας?

με 100 γρ γλυκοζης οι τιμες ηταν

0 79

60 178

120 147

180 40

Ο γιατρος μου εχει μαια, και την Δευτερα που εχω ραντεβου θα ρωτησω για λεπτομεριες και θα σας πω τι εμαθα.

Ειχα παει και σε μια συνατηση στο motherc@re οπου καθε 15 μερες προγραμματιζουν συναντηση με μαια. Ηταν πολυ κατατοπιστικη, απαντουσε σε καθε ερωτηση μας, και είπε οτι μπορει η καθε μια μας αν το θελει να προσλαβει μια μαια απο τον συλλογο μαιων που πληροφοριες βρισκουμε στο ιντερνετ.

Εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο να μπορεσω να θηλασω μεσα σε 30 λεπτα απο την γεννα. Εμαθα οτι εαν οι μαιες του νοσοκομειου ειναι απασχολημενες, δεν θα ασχοληθουν με την επιθυμια μου αυτη, ενω εαν εχω την δικη μου, θα το αναλαβει.

Ειναι συμαντικο να εχεις δικη σου. Εγώ θηλασα 5 λεπτα μετα τη γεννα την ώρα που με έραβε ο γιατρος. Μου πιεσε η μαια μου τις θηλες και βγηκαν κατι σταγονιτσες. Τις ηπιε μια χαρα το παιδακι μου.

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

τι κανετε?

στολισατε?

εστησα το δεντρο και καποια διακοσμητικα αλλα σιγα σιγα διοτι κουραζομαι.

εχω και την ΑνναΜαρια που δεν καθεται λεπτο!!!

καλυτερα,, διοτι κοιμαται 3 ωρες το μεσημερι και 9-10 ωρες την νυχτα!

Kαλημερα σε όλες. Και εμενα μετα τη Β επιπεδου θα μου κάνει καθε μηνα ντοπλερ. Ρωτησατε αν εχουν μαια οι γιατροι σας?

ντοπλερ εννοειται τον καρδιοτοκογραφο, σωστα?

γιατι καθε μηνα?

στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα μολις μπηκα στον μηνα μου.

Δηλαδη, τωρα μεσα Φλεβαρη και επειτα καθε βδομαδα.

μαια δεν εχω διοτι γεννω σε δημοσιο.

ουτε εψαξα να σου πω την αληθεια, αλλα καλο θα ηταν τουλαχιστον να ειχα κανει μαθηματα ανωδυνου τοκετου....

Καλησπερα!

τι κανετε?

στολισατε?

εστησα το δεντρο και καποια διακοσμητικα αλλα σιγα σιγα διοτι κουραζομαι.

εχω και την ΑνναΜαρια που δεν καθεται λεπτο!!!

καλυτερα,, διοτι κοιμαται 3 ωρες το μεσημερι και 9-10 ωρες την νυχτα!

ντοπλερ εννοειται τον καρδιοτοκογραφο, σωστα?

γιατι καθε μηνα?

στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα μολις μπηκα στον μηνα μου.

Δηλαδη, τωρα μεσα Φλεβαρη και επειτα καθε βδομαδα.

μαια δεν εχω διοτι γεννω σε δημοσιο.

ουτε εψαξα να σου πω την αληθεια, αλλα καλο θα ηταν τουλαχιστον να ειχα κανει μαθηματα ανωδυνου τοκετου....

Εγώ δε θα στολισω.

Ντοπλερ ειναι ο υπερηχος που βλεπει τη ροη του αιματος στον ομφαλιο λωρο. Εμενα ετσι και αλλιως τα κάνω όλα στο ιατρειο του. Προληπτικα μου κάνει καθε φορά που πάω.

Οι αναπνοες του τοκετου θα σε βοηθησουν πααααααρα πολύ. Οχι μονο την ώρα που γεννας, οταν έχεις νευρα και θες να ηρεμισεις, οταν δεν μπορεις να κοιμηθεις , οταν πονας κτλ

Α, καταλαβα. Ντοπλερ θα κανω τον αλλο μηνα και πριν γεννησω.

Το ξερω οτι ειναι χρησιμες αλλα ηρθα πριν 3 χρονια εδω και δεν ξερω και πολλα.

Ευτυχως ειχα ευκολη γεννα και σε αυτο βασιζομαι και στην δευτερη!

Καλησπερα κορίτσια

Εγω τη Δευτέρα θα κάνω Β επιπέδου. Ελπίζω να μη βρούν τίποτα πάλι στο μωράκι μου (όπως στον μικρό μου) και να έχουμε την ηρεμία μας. Όσο για μαία, εγώ πάω για 2η καισαρική οπότε δεν θα χρειαστω για τη γέννα. Για το θηλασμό, θα έχω τη μαμά μου (που είναι μαία) να με βοηθήσει αν χρειαστει, αν και τώρα έχω διαβάσει και ενημερωθεί πολύ περισσότερο και κάποια μικροπροβληματα που είχα στο θηλασμό με τον μικρό, ελπίζω να τα αποφύγω αυτη τη φορά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

geia sas!!!eimai kainouria sto cafe...stis 21 martiou 8a gennhsw thn koroula mou!:pegw thn paraskeuh ekana to b epipedou k ola phgan teleia!!! euxomai to idio kala na paei k se esas.:P

Καλωσηρθες Μαράκι! Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου την κορούλα σου. Σε ποιο μαιευτηριο θα γεννήσεις?

July.................14/02/2011.....Koριτσι.......Αλεξανδρας

NIK-16............ 18/02/2011......Aγόρι..........ΛΗΤΩ

Νταιζάκι............24/2/2011.......Κορίτσι...........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

chris83...............01/03/2011.....Aγόρι.............?.....

mariadi.............02/03/2011......Αγορι........Αλεξανδρας

Sophiep............02/03/2011......Αγόρι........Αλεξάνδρας

zaki.................06/03/2011..........?...........Μητερα

Maliv................06/04/2011......Αγόρι...........ΛΗΤΩ

SoHappy...........07/03/2011......Αγόρι........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib.................08/03/2011......Κορίτσι.......Αττικό

pontiagr............11/03/2011......Αγόρι.......Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82.......13/3/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

elizabeth_th........15/03/2011........?..........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar..................15/03/2011.. .Αγόρι..........Ιπποκράτειο

Tinna...............16/03/2011.....Αγόρι..........ΕΛΕΝΑ

tiramisu............16/03/2011.....Αγόρι...........Μητέρα

EvaBar..............25/3/2011.........?.............Αρεταίειο

stellitsa1978......29/03/2011... Koρίτσι............Ιασώ

Katerin @.......... .31/03/2011 ...Koρίτσι........ΛΗΤΩ

elizabeth_th........15/03/2011........?..........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

chris83...............01/03/2011.....Aγόρι.............?.....

festar..................15/03/2011.. .Αγόρι..........Ιπποκράτειο

pontiagr............11/03/2011......Αγόρι.......Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

maraki1610..........21/03/2011...Koρίτσι.............?............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...