Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Στο πρωτο μας μωρο, δεν ειχα αγορασει τιποτε. Ακομη και καποια που μας εφεραν τα τακτοποιησα ενα μηνα πριν γεννησω....

Και τοτε και τωρα ειμαι απο τις μανουλες που δεν εχω τον κλασσικο ενθουσιασμο.

Οποτε μην νιωθεις τυψεις ειμαστε τουλαχιστον 2!!!

Και εγώ το ιδιο!!!! Μανουλες θα σας φερουν τοσα πολλά που θα υπαχουν και ρουχαλακια που δεν θα φορεθουν....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

chris83 μην νιώθεις καθόλου τύψεις και εγώ από ότι διάβασες ήμουν χαρούμενη όταν μου είπαν πάμε να γεννήσεις μέχρι τότε δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η εγκυμοσύνη απλώς όταν ήμουν μόνη πχ στο αυτοκίνητο νόμιζα ότι είχα παρέα και της μίλαγα κανονικά και τραγουδάγαμε λέτε αυτό να φταίει και μου βγήκε ταλιμπανάκι ότι της τραγούδαγα και άκουγε πολύ ροκ μουσική??? μήπως τώρα να το γυρίσω μπας και γλιτώσω????

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

chris83 μην νιώθεις καθόλου τύψεις και εγώ από ότι διάβασες ήμουν χαρούμενη όταν μου είπαν πάμε να γεννήσεις μέχρι τότε δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η εγκυμοσύνη απλώς όταν ήμουν μόνη πχ στο αυτοκίνητο νόμιζα ότι είχα παρέα και της μίλαγα κανονικά και τραγουδάγαμε λέτε αυτό να φταίει και μου βγήκε ταλιμπανάκι ότι της τραγούδαγα και άκουγε πολύ ροκ μουσική??? μήπως τώρα να το γυρίσω μπας και γλιτώσω????

Μπαααα δεν φταιει η μουσική. Εμενα στην κοιλια ακουγε τα πάντα. Τωρα όλη μερα στο δωματιο του έχω μουσικη. Ρεμπετικα, ροκ, σκυλάδικα, χιπ χοπ, λιλιπουπολη.......

Μπαααα δεν φταιει η μουσική. Εμενα στην κοιλια ακουγε τα πάντα. Τωρα όλη μερα στο δωματιο του έχω μουσικη. Ρεμπετικα, ροκ, σκυλάδικα, χιπ χοπ, λιλιπουπολη.......

Kαλέ θα πάθει τίποτα το παιδί!!!τι επιλογή είναι αυτή:shock: πρόσεξε μεγαλώνοντας μη σου βγει με πολλαπλές διχασμένες προσωπικότητες:tongue::tongue::tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Κορίτσια, γεια σας και απο μένα. Πριν λίγο γύρισα από τη Β' επιπέδου. Δόξα το Θεο, όλα πήγανε καλα, το μπεμπάκι μας είναι καλα και ζυγίζει 720 γρ. Και η καμπύλη ζακχαρου που με αγχωνε και αυτή βγήκε πολύ καλή. Όμως ρε κορίτσια, σοκαρίστηκα πάρα πολύ...Από την αυχενική μου είχε πει ο γιατρός οτι 85% είναι αγόρι. Εκτοτε 2 φορες που πήγα στο γιατρό μου το επιβεβαίωσε, μου έδειχνε και το πουλάκι του. Και σημερα μου είπαν ότι είναι κοριτσάκι γιατί δεν βλέπουνε μόριο!!! Μα είναι δυνατόν?!? Τρεις φορες να δουνε λάθος? Δεν έχω πρόβλημα που είναι κοριτσάκι. Πάντα ονειρευόμουνα να κανω ενα κι ενα, παρόλο που πάντα ειχα αδυναμια στα αγοράκια, μα είναι δυνατόν να πέφτουνε τόσο εξω?!? Και οταν ρωτησα την ακτινολόγο, αν ειναι σιγουρο μου απάντησε μεχρι να γεννήσει καποια ποτε δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι...Εχω σοκαριστεί τοσο πολύ. Μιλάω στο μπεμπάκι ολο αυτό το καιρο και του απευθύνομαι σε αρσενικο. Είχε καποια παρομοια εμπειρια ή εχει ακούσει κατι παρόμοιο?!?

July.................14/02/2011.....Koριτσι.......Αλεξανδρας

NIK-16............ 18/02/2011......Aγόρι..........ΛΗΤΩ

Νταιζάκι............24/2/2011.......Κορίτσι...........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

chris83...............01/03/2011.....Aγόρι.............?.....

mariadi.............02/03/2011......Αγορι........Αλεξανδρας

Sophiep............02/03/2011......Αγόρι........Αλεξάνδρας

zaki.................06/03/2011..........?...........Μητερα

Maliv................06/04/2011......Αγόρι...........ΛΗΤΩ

SoHappy...........07/03/2011......Αγόρι........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib.................08/03/2011......Κορίτσι.......Αττικό

pontiagr............11/03/2011......Αγόρι.......Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82.......13/3/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

elizabeth_th........15/03/2011........?..........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar..................15/03/2011.. .Αγόρι..........Ιπποκράτειο

Tinna...............16/03/2011.....Αγόρι..........ΕΛΕΝΑ

tiramisu............16/03/2011.....Αγόρι...........Μητέρα

EvaBar..............25/3/2011.........?.............Αρεταίειο

stellitsa1978......29/03/2011... Koρίτσι............Ιασώ

Katerin @.......... .31/03/2011 ...Koρίτσι........ΛΗΤΩ

elizabeth_th........15/03/2011........?..........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

chris83...............01/03/2011.....Aγόρι.............?.....

festar..................15/03/2011.. .Αγόρι..........Ιπποκράτειο

pontiagr............11/03/2011......Αγόρι.......Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Κάτω από τις συνθηκες που προανέφερα, δεν μπορώ παρα να αφήσω ερωτηματικο για το φύλλο...

Κορίτσια, γεια σας και απο μένα. Πριν λίγο γύρισα από τη Β' επιπέδου. Δόξα το Θεο, όλα πήγανε καλα, το μπεμπάκι μας είναι καλα και ζυγίζει 720 γρ. Και η καμπύλη ζακχαρου που με αγχωνε και αυτή βγήκε πολύ καλή. Όμως ρε κορίτσια, σοκαρίστηκα πάρα πολύ...Από την αυχενική μου είχε πει ο γιατρός οτι 85% είναι αγόρι. Εκτοτε 2 φορες που πήγα στο γιατρό μου το επιβεβαίωσε, μου έδειχνε και το πουλάκι του. Και σημερα μου είπαν ότι είναι κοριτσάκι γιατί δεν βλέπουνε μόριο!!! Μα είναι δυνατόν?!? Τρεις φορες να δουνε λάθος? Δεν έχω πρόβλημα που είναι κοριτσάκι. Πάντα ονειρευόμουνα να κανω ενα κι ενα, παρόλο που πάντα ειχα αδυναμια στα αγοράκια, μα είναι δυνατόν να πέφτουνε τόσο εξω?!? Και οταν ρωτησα την ακτινολόγο, αν ειναι σιγουρο μου απάντησε μεχρι να γεννήσει καποια ποτε δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι...Εχω σοκαριστεί τοσο πολύ. Μιλάω στο μπεμπάκι ολο αυτό το καιρο και του απευθύνομαι σε αρσενικο. Είχε καποια παρομοια εμπειρια ή εχει ακούσει κατι παρόμοιο?!?

Μπραβο που ειναι ολα καλα. Το αντιθετο εχει συμβει αλλα αυτο δε το έχω ξανακουσει... :shock:

Κορίτσια!!!!

Όλα τέλεια πήγαν με την Β' επιπέδου! Ο μικρός μας είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!! Στις 23w+6d είναι 600γρ. και όλες οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές.

Νιώθω απίστευτη ανακούφιση! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές και τη συμπαράσταση. Τελικά μάλλον όλο το άγχος μου για το μωρό εκδηλώθηκε με θλίψη και κλάμματα. Από την ώρα που τελείωσε η εξέταση και έμαθα ότι όλα είναι καλά νιώθω άλλος άνθρωπος!

Α! Και εννοείται θα γίνουμε χαζομαμάδες! Ούτε εγώ έχω αγοράσει τίποτα ακόμα αλλά αρχίζουμε πλέον να συζητάμε για το παιδικό μιας και λέμε να το φτιάξουμε τα Χριστούγεννα.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες! Καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες στη Β' επιπέδου τους!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Συγχαρητήρια για τις β'επιπέδου και καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες!

zaki μου ούτε εγώ το έχω ξανακούσει αυτό, αλλά λένε ότι στη β'επιπέδου φένεται σίγουρα και οτι μέχρι τότε ...δεν είμαστε σίγουροι..για το φύλο :shock:

tiramisu δεν μπορείς να φανταστείς τι όνειρα έβλεπα μια εβδομάδα πριν πάω για την β'επιπέδου! τι όνειρα καλέ , αυτά ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.. :tongue:. Ευτυχώς όλα καλά είναι.

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα!!!

Συγχαρητήρια για όσες έκαναν την Β επιπέδου!!!

Άντε και με το καλό το Doppler τώρα!!!Κάθε φορά που έχω να κάνω υπέρηχο τρελλαίνομαι από τη χαρά που θα δώ το σποράκι μου:tongue::tongue::tongue:

zaki εμένα το ένστικτό μου μου έλεγε κορίτσι από την αρχή. Όταν έκανα την αυχενική δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός, ο δικός μου ο γιατρός μου είπε μάλλον αγόρι αλλά δεν μπορούσε να το δεί και καλά γιατί ήταν πάντα πλάτη και με τα πόδια κλειστά και στο Α-τεστ μου είπαν μάλλον κορίτσι!:oops:

Εγώ δεν μιλούσα σε αγοράκι ή κοριτσάκι..........απλά χάιδευα την κοιλία μου και έλεγα το μπεμπάκι μου.:rolleyes:

Όταν έκανα την β επιπέδου με το που ακούμπησε ο γιατρός τον υπέρηχο στην κοιλιά μου είπε:μια χαρά είναι το κοριτσάκι σου !!!και δεν πίστευα στα αυτιά μου!!!:DΑφού τον ρωτούσα συνέχεια για να βεβαιωθώ!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

ουουουο ευχάριστα νέα!!! μπράβο κοριτσάκια μου όλα καλά εεε???μπράβο!

zaki μου εμένα στην κόρη μου στην αυχενική μου είχαν πει για αγόρι μάλλον αλλά τελικά και στην β αλλά και στην αμνιο φάνηκε ξεκάθαρα ότι΄ήταν κορίτσι! τι να πω περίμενε και θα μάθεις αργότερα πιο σίγουρα!!!υπομονή! αλλά αυτό με την ομιλία το έκανα και εγώ στην αρχή όλο το αγόρι μου το αγόρι μου και όταν μου είπαν για κορίτσι μέχρι να γεννήσω έλεγα το μπεμπάκι μου!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...