Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Τις 15 μερες ποιος στις εδωσε? Εγω εχω παει ηδη 2 φορες επιτροπη την τελευταια πηραμε αδεια για 1 μηνα. Στελνω τον αντρα μου στο γυναικολογο του κεντρου μανας και παιδιου στις τζιτζιφιες

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω βρε κορίτσια!!!! Τι νέα ήταν αυτά! Ευτυχώς που είναι καλά η Mariadi και το μωράκι της!!! Και λες...είμαι στο 2ο τρίμηνο πέρασε ο κίνδυνος...αλλά απ'ότι φαίνεται μέχρι να γεννήσουμε δε θα ηρεμήσουμε (αν και απ'ότι βλέπω δεν ηρεμείς ποτέ από τότε που γίνεσαι γονιός).

Είμαστε όλες χάλια ε; Εγώ τινάζομαι από προχτές το βράδυ κάθε τρεις και λίγο γιατί ο μικρός κάπως έχει κάτσει και με πονάει όποτε με κλοτσάει. Καλό και αυτό ε; Φαντάζομαι θα είναι συνηθισμένο.

Πολύ χαίρομαι βρε κορίτσια που έχουμε φτιάξει την παρεούλα μας εδώ γιατί ειδικά για μένα που δεν έχω εμπειρία ούτε η ίδια ούτε από γνωστές μαθαίνω πολλά από εδώ και είναι ιδιαίτερα παρήγορο να βλέπεις ότι όσα περνάς είναι φυσιολογικά και τα περνάνε και άλλες έγκυες κοπέλες. Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε όλες. Ευτυχως ειμαι καλύτερα σημερα αλλά περιμένω κοσμο και εχω δουλειες οποτε θα ποναω πάλι το απογευμα....

Πως ειστε? Θα στολισετε δεντρακι?

Εγώ τινάζομαι από προχτές το βράδυ κάθε τρεις και λίγο γιατί ο μικρός κάπως έχει κάτσει και με πονάει όποτε με κλοτσάει. Καλό και αυτό ε; Φαντάζομαι θα είναι συνηθισμένο.

Σου χω τη λύση βρε!!

Βάζεις τη γλυκιά σου φωνούλα και του λες: αγοράκι μου καλό εγώ που σ' αγαπάω τόσο, ΠΑΣ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ????:lol::lol::lol::lol:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Kαλημερα σε όλες. Ευτυχως ειμαι καλύτερα σημερα αλλά περιμένω κοσμο και εχω δουλειες οποτε θα ποναω πάλι το απογευμα....

Πως ειστε? Θα στολισετε δεντρακι?

Να σου πω εγώ αυτό περιμένω πώς και πώς, μόλις τελειώσω εξεταστική, αρχές Δεκεμβρίου θα στολίσουμε το σπίτι να το καταλάβει ο μικρούλης μας, πέρυσι ήταν πολύ μικρός και κοίταζε τα φωτάκια και τις μπαλίτσες με ενδιαφέρον, αλλά τώρα πια θα το ευχαριστηθεί νομίζω! Δεν ξέρω αν οι μπαλίτσες το ευχαριστηθούν ιδιαίτερα!!!;)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Να σου πω εγώ αυτό περιμένω πώς και πώς, μόλις τελειώσω εξεταστική, αρχές Δεκεμβρίου θα στολίσουμε το σπίτι να το καταλάβει ο μικρούλης μας, πέρυσι ήταν πολύ μικρός και κοίταζε τα φωτάκια και τις μπαλίτσες με ενδιαφέρον, αλλά τώρα πια θα το ευχαριστηθεί νομίζω! Δεν ξέρω αν οι μπαλίτσες το ευχαριστηθούν ιδιαίτερα!!!;)

Οι μπαλιτσες σας θα κλαινε φετος.. Ορθιο δεν θα μεινει για πολυ. Εγω δεν θελω να στολισω. Δε μου αρεσουν τα Χριστουγεννα.:(

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ μου ρθε φλας να σας πω γιατί δεν θυμαμαι αν σας το έχω πει ποτέ, πόσο ΣΩΤΗΡΙΕΣ είναι οι ανατομικές παντόφλες....

Τις ανακάλυψα αφού γέννησα που επί μέρες είχα φοβερό πόνο στις γάμπες και τις φτέρνες. Με το που τις έβαλα ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς και από τότε δεν έχω φορέσει τίποτα άλλο. Ειλικρινά, μεγάλη διαφορά!!! Κάτι με τα κιλά που παίρνουμε και ο σκελετός μας δεν έχει συνηθίσει, κάτι με την διαφορετική κατανομή του βάρους, το σώμα καταπονείται. Εγώ το ένιωσα πολύ όταν γέννησα γιατί πριν (παρόλο που είχα πάρει 18 κιλά) ήμουν στο κρεβάτι τον τελευταίο ενάμιση μήνα οπότε μια χαρά τα ποδαράκια μου. Μόλις γέννησα όμως που σηκωνόμουν για το μωρό και για διάφορες δουλειές πονούσα πολύ.

Λοιπόν, βουρ στα φαρμακεία!! Εντάξει είναι λίγο γιαγιαδίστικες, αλλά μπρος στον πόνο τι είναι τα κάλλη????:D

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Χαχαχα και εγώ ετσι εκανα περυσι... Τον χαιδευα και του ελεγα σε παρακαλώ.....

Και που ειστε ακομα......

Εντελώς!!! Θυμάμαι ότι στο τέλος που πια δεν υπάρχει και πολύς χώρος, με έπιανε και ένα αίσθημα ναυτίας από το κούνημα - κοιμήσου παιδάκι μου και μην κουνιέσαι θα ξερ@ασωωωω!!!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Εντωμεταξύ μου ρθε φλας να σας πω γιατί δεν θυμαμαι αν σας το έχω πει ποτέ, πόσο ΣΩΤΗΡΙΕΣ είναι οι ανατομικές παντόφλες....

Τις ανακάλυψα αφού γέννησα που επί μέρες είχα φοβερό πόνο στις γάμπες και τις φτέρνες. Με το που τις έβαλα ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς και από τότε δεν έχω φορέσει τίποτα άλλο. Ειλικρινά, μεγάλη διαφορά!!! Κάτι με τα κιλά που παίρνουμε και ο σκελετός μας δεν έχει συνηθίσει, κάτι με την διαφορετική κατανομή του βάρους, το σώμα καταπονείται. Εγώ το ένιωσα πολύ όταν γέννησα γιατί πριν (παρόλο που είχα πάρει 18 κιλά) ήμουν στο κρεβάτι τον τελευταίο ενάμιση μήνα οπότε μια χαρά τα ποδαράκια μου. Μόλις γέννησα όμως που σηκωνόμουν για το μωρό και για διάφορες δουλειές πονούσα πολύ.

Λοιπόν, βουρ στα φαρμακεία!! Εντάξει είναι λίγο γιαγιαδίστικες, αλλά μπρος στον πόνο τι είναι τα κάλλη????:D

Περυσι ειχα τις καστορ ουτε τσιμπημα δεν ενιωσα στη μεση. Φετος χαλασαν και οτι και να βάλω με ποναει η μεση μου. Θα πάω ναις ξαναπάρω εχουν και 42 ευρω.....

Με βλέπω να τις δοκιμάζω αυτές τις παντοφλίτσες γιατί και εμένα η μέση δε με αφήνει καθόλου πια. Ασε που έχω και το πιάσημο στην ωμοπλάτη που είναι εξίσου κουραστικό γιατί με πονάει όλο το δεξί χέρι.

Κατα τα άλλα εμείς πέρισυ αγοράσαμε ένα μικρό δεντράκι και ότι στολίδι πήραμε ήταν ξύλινο ώστε να μη σπάει και σας πληροφορώ πως ο μικρός ούτε που τα άγγιξε! Τα κοίταζε με ενδιαφέρον, αλλά ως εκεί. Και φέτος λοιπόν τα ίδια θα κάνουμε και φωτάκια στη βεράντα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...