Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τποτα δεν ηρθε. θα περιμένω. :cool:

έχεις και δεύτερο μνμ!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Ααααααααχχχ εγώ φιλοδοξούσα να μην πάρω κιλά μέχρι την 20η εβδομαδα, αλλά τελικά το καβάτζωσα το πρώτο κιλάκι. Όσο και να ζυγίζομαι, πάει τέλος! Κάτω δεν πάει ο δείκτης! Ακόμα προσπαθώ να το χωνέψω....

Εμένα αυτή τη φορά δε με πρίζει κανείς με τα κιλά. Εγώ αγχώνομαι μόνη μου γιατι δεν θέλω να πάρω με τίποτα πολλά. Anyway... κατά τα άλλα ειμαι αρκετα καλά αν και με έχει πιάσει ένας πόνος στη μέση την τελευταία εβδομάδα που δε λέει να φύγει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κοιμαμαι ελαχιστα, και μονο το βραδυ, επισης τωρα τελευταια ποναει η μεση μου και εχω κατι καουρες........ Οταν λενε πως ειναι η πιο ευχαριστη περιοδος της ζωης σου αυτα τα συμπεριλαμβανουν?

Εχω να κοιμηθω μεσημερι πανω απο μηνα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Κοιμαμαι ελαχιστα, και μονο το βραδυ, επισης τωρα τελευταια ποναει η μεση μου και εχω κατι καουρες........ Οταν λενε πως ειναι η πιο ευχαριστη περιοδος της ζωης σου αυτα τα συμπεριλαμβανουν?

Ειλικρινα, και εγω αναρωτιεμαι ποιοι το λενε αυτο για την ευχαριστη περιοδο???

ευτυχως εχω λιγο χρονο και κοιμαμαι μεσημερι διοτι βραδυ αρχισαμε να το κοβουμε σιγα σιγα...

Ουτε εγώ κοιμάμαι γιατι έχω και το παιδι. Προς το τελος της εγκυμοσυνης θα νυσταζεις συνεχεια και θα κοιμασαι.

Γεια σας κορίτσια! Δεν γράφω συχνά αλλα παρακολουθω όλα τα νεακια!!! Συγχαρητηρια για όσες κανατε τη β επιπέδου. Εγώ την άλλη εβδομαδα θα την κάνω μαζί με την καμπύλη ζαχαρου κ εχω ιδιαιτερο αγχος γιατι πέρασα έναν πολύ αγχωτικό μήνα με εντάσεις. Ελπίζω το μπεμπάκι να μην επηρεάστηκε...

Διαβαζω για τα κιλά που καποιες δεν εχετε παρει η εχετε παρει 1-2 κ αγχωνομαι... Δεν θεωρω οτι εχω πάρει παρα πολλά (5,5), αλλά ξέρετε αν τα πολλά συνιθίζεις να τα παίρνεις τελευταιους μήνες?!? Ρωτάω γιατι τρεμω μην ξαφνικα βαλω χωρίς να το καταλαβω αλλα 15? Νταιζακι και η July ας πουμε που γράφετε οτι ειχατε παρει πολλά στην προηγουμενη, σε ποιους μηνες βαλατε τα περισσοτερα?!? Ειχατε πρόβλημα με θυροειδη?

stellista Tina ελπίζω να βρήκατε άκρη με τους γιατρούς και όλα να είναι καλά.

Zaki το θέμα των κιλών εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό. Εγώ ανέκαθεν έτρωγα αρκετά και δεν πάχαινα γιατί έχω πολύ καλό μεταβολισμό και είναι και τέτοια η φύση της δουλειάς μου (είμαι Χημικός και δουλεύω σε ερευνητικό εργαστήριο οπότε 8 ώρες είμαι στο τρέξιμο). Προβλήματα με θυροειδή ή κάτι άλλο δεν είχα ποτέ ούτε υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια.

τα κιλά δεν τα πήρα μαζεμένα αλλά κάθε εβδομάδα έβαζα μισό με ένα κιλό!!!

Από εδώ και πέρα να μην σε απασχολούν τα κιλά γιατί πλέον παίρνει το παιδί και όχι εσύ. Από τον 6 δηλαδη και μετά.Αν μάλιστα θηλάσεις και κάνεις ισορροπημένη διατροφή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.:cool::cool:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

καλημέρα κοριτσάκια!

zaki μου εγώ έβαλα τα περισσότερα στον 7 και στον 9. στην οικογένεια έχουμε θυροειδή αλλά εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλώς έπαιρνα κιλά αλλά τα έχασα εύκολα!

chris83 επιτέλους ακούω και κάτι που φοβόμουν να το πω! εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η περίοδος της εγκυμοσύνης!!! είναι το χειρότερό μου! εγώ άρχισα να την απολαμβάνω από τη στιγμή που ήρθε ο νοσοκόμος και μου είπε πάμε να γεννήσεις χαχαχα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες πως ειστε σημερα? Για μενα η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι καλη. Παρολο που όλοι φοβοντουσαν οτι θα γινω τεραστια επειδη εχω πολλα κιλα, δεν καταλαβα ουτε την πρωτη ουτε τωρα. Κανενα συμπτωμα. Μονο τώρα λογω του παιδιου κουραζομαι πιο ευκολα.

Καλημέρα

ο μεσημεριανός υπνος κόπηκε για μένα από τοτε που τον έκοψε ο μικρός. Προσπαθώ βέβαια να τον βάλω να κοιμηθεί. Κάποιες φορές τα καταφέρνω, αλλά τις περισσότερες όχι. Το βράδυ, αν ξυπνήσει ο μικρός και σηκωθώ, κάνω κανα 2ωρο να ξανακοιμηθώ. Γενικά και για μένα ο ύπνος έχει πάει περίπατο, αλλά την παλεύω ακόμα με την κούραση. Βέβαια τις περισσότερες μέρες κοιμάμαι στις 10-11 το βράδυ. Εκεί που χαζεύω ειδήσεις ή CSI με πέρνει ο ύπνος :mrgreen:. Π'αντως εχθές που πήγα στον γιατρό (έλιωσα στην κούραση) μου είπε να μην ξεθαρεύω και να μην κουράζομαι και άλλα τέτοια. Καλά τα λέει αυτός, αλλά με δουλεια και παιδί και χίλιες άλλες υποχρεώσεις, είναι ανέφικτο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

chris83[/url] επιτέλους ακούω και κάτι που φοβόμουν να το πω! εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η περίοδος της εγκυμοσύνης!!! είναι το χειρότερό μου! εγώ άρχισα να την απολαμβάνω από τη στιγμή που ήρθε ο νοσοκόμος και μου είπε πάμε να γεννήσεις χαχαχα!!!

Εμεισ οι 3 και η Μαρία ΣΟλωμου χεχεχε!!!

Ευτυχως που το ειπε δημοσια και σταματησα να νιωθω ενοχες!

Καλημέρα

ο μεσημεριανός υπνος κόπηκε για μένα από τοτε που τον έκοψε ο μικρός. Προσπαθώ βέβαια να τον βάλω να κοιμηθεί. Κάποιες φορές τα καταφέρνω, αλλά τις περισσότερες όχι. Το βράδυ, αν ξυπνήσει ο μικρός και σηκωθώ, κάνω κανα 2ωρο να ξανακοιμηθώ. Γενικά και για μένα ο ύπνος έχει πάει περίπατο, αλλά την παλεύω ακόμα με την κούραση. Βέβαια τις περισσότερες μέρες κοιμάμαι στις 10-11 το βράδυ. Εκεί που χαζεύω ειδήσεις ή CSI με πέρνει ο ύπνος :mrgreen:. Π'αντως εχθές που πήγα στον γιατρό (έλιωσα στην κούραση) μου είπε να μην ξεθαρεύω και να μην κουράζομαι και άλλα τέτοια. Καλά τα λέει αυτός, αλλά με δουλεια και παιδί και χίλιες άλλες υποχρεώσεις, είναι ανέφικτο.

Καλα οι γιατροι... Και εμενα μου ελεγε στις αρχες να μην τον σηκωνω αλλα γινεται? Μονη μου ειμαι. Δεν περπαταει καλά ακομα....

Εμένα οκ ειναι 3 και περπατάει και τρέχει και απ όλα. Μπορώ δηλαδή να μην τον σηκώνω. Το πρόβλημα είναι που θέλει να παίζουμε μπάλα και να τον κυνηγάω και άλλα τέτοια. Οπως λες άμα δεν έχεις βοήθεια (και εγώ μόνη μου είμαι) είναι δύσκολα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...