Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουνε και φυσικά σε όλα τα κοντινά σας πρόσωπα που γιορτάζουνε!!!!!:D:D:D

Καλέ τώρα που το σκέφτομαι μια θεά Δήμητρα λείπει από δω πάνω!!!!!:P:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!μπραβο πουλι μου,υπεροχα νεα!!!!αντε ολα να συνεχιζουν να πηγαινουν καλα!!!!

συμπεθερακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!δευτερα ρε θηριο???αντε παναγια μου ξεκινας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!μη μασας ρε,τα παγωτακια σου θα ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!!!!

ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ...ωραια νεα,το φχαριστηθηκα!!!

καλε το λαρακι μας που ειναι?απο το μετρημα το πολυ μας ξεχασε εμας?????:shock:για εμφανισου κυρα μου!!!

φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςς...:-P

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κοριτσακια μου αγαπημενα!!! Πόσο πολύ μου λείψατε!! Εξαφανιστηκα για λίγες μέρες γιατι ειχαμε κάτι τρεχαματα με τον λαρο αλλα τωρα ολα οκ!

Δυστυχως από μετρημα δεν πάμε καθόλου καλα, μιας και πεταξε το πουλακι αυτό το μήνα αλλα δεν πτοουμαι!

Καθότι είμαι στη δουλεια κ δεν μπορώ να διαβασω τα νέα σας με την ησυχία μου, θα τα πουμε αργοτερα.

Πολλα φιλακια!

JXFXp3.png

συμπεθερακι κι εγω δευτερα παω για εξεταση,τωρα το σκεφτηκα..αρα τριτη να εχουμε καλα νεα κ οι δυο,ε???αχ μακαρι παναγια μου!!!!!!

Αχ μακάρι συμπεθερούλα μου...Αντε μια χαρά θα είναι τα μωράκια σου θα δεις!!! Μην ανησυχείς!!!! :D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Βγήκανε τα αποτελέσματα μου: δεν υπάρχει πρόβλημα με ταΝΚ, ούτε με αντισώματα-αντιγόνα (ή πως τα λένε) και ο καρυότυπος ζεύγους μια χαρά!!! Οπότε παέι κι αυτό!!! Ουφ...μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος...Παραμένει τώρα το άγχος μου για τη Δευτέρα και φυσικά το μεγάλο άγχος αν τελικά προχωρήσουμε αν θα ξεπαγώσουνε και αν θα είναι καλά!!!! Αχ τι τραβάω η μελλοντική μάνα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσακια μου αγαπημενα!!! Πόσο πολύ μου λείψατε!! Εξαφανιστηκα για λίγες μέρες γιατι ειχαμε κάτι τρεχαματα με τον λαρο αλλα τωρα ολα οκ!

Δυστυχως από μετρημα δεν πάμε καθόλου καλα, μιας και πεταξε το πουλακι αυτό το μήνα αλλα δεν πτοουμαι!

Καθότι είμαι στη δουλεια κ δεν μπορώ να διαβασω τα νέα σας με την ησυχία μου, θα τα πουμε αργοτερα.

Πολλα φιλακια!

Larako μου, εννοειτε πως δεν πτοεισαι. Δεν εκατσε αυτον το μηνα, θα κατσει τον αλλο...ακους;;;;; Λοιπον, κοιτα τι θα κανουμε...θα μας λες ποτε σου ερχεται περιοδος, τι κυκλο εχεις και θα βγαζουμε μαζι τις μερες που πρεπει να κυνηγησεις τον Λαρουκο σου, ε;;;;; Θελεις;;;;:-P

Αχ τι καλά νέα είναι αυτά Ελενάκι μου! Πολύ πολύ χαίρομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Αφού πιάνουνε οι ευχούλες μας θα συνεχίσουμε να σου βάζουμε!!!! Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!:D:D:D

Τη Δευτέρα θα ξέρω αν θα ξεκινήσω...και μετά θα έχω το άγχος αν θα ξεπαγώσουνε και ζήσουνε...και μετά θα είμαι σίγουρη αν θα είμαστε μαζί! χαχαχαχαχαχα Ουφ...ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!! οοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ!!!!!!

Αχ, αντε να ερθει η Δευτερα...!!! Αγχος δε θελω να εχεις, αφου και θα ξεπαγωσουν και θα ζησουν και θα ειναι καταγερα και θα μπουν στην κοιλιτσα της μανουλας τους και εκει θα μεινουν!!!!! Οοοοοοοομμμμμμμμμμ!!!!!! Οοοοοομμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!

ελενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!μπραβο πουλι μου,υπεροχα νεα!!!!αντε ολα να συνεχιζουν να πηγαινουν καλα!!!!

συμπεθερακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!δευτερα ρε θηριο???αντε παναγια μου ξεκινας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!μη μασας ρε,τα παγωτακια σου θα ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!!!!

ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ...ωραια νεα,το φχαριστηθηκα!!!

καλε το λαρακι μας που ειναι?απο το μετρημα το πολυ μας ξεχασε εμας?????:shock:για εμφανισου κυρα μου!!!

φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςς...:-P

Σε ευχαριστω πολυ, πολυ τριδυμομανουλιτσα μου!!!!!!!! Εσυ τι κανεις; Αρχισες να εισαι ξαπλα ή οχι ακομα;;; Η Peggoula μας απο διπλα ειναι πλεον ξαπλα. Εσενα τι σου εχει πει ο γιατρος σου;

Kαλημέρα κοριτσάρες μου! Τι μου κάνετε? Εγώ είμαι χαλαρά γιατί γιορτάζει η μισή υπηρεσία.

Ελενάκι μπράβο κοπέλα μου!!!! Άντε να ξεκινήσεις με το καλό και σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα! Σ'ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!

Σε ευχαριστω πολυ κι εσενα Μακαπουλα μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χρονια Πολλά!

Ελενακι, είδες που έφυγε η κύστη; Μας ακουσε και τρόμαξε! χαχαχα! Αντε πάμε ένα βήμα ακόμη πιο κοντα στον στοχο τωρα! Κοριτσακι, τις μέρες τις μετρησα και με ειδε κ ο γιατρός στον υπέρηχο αλλα τις μέρες που επρεπε να εχουμε επαφη ο λαρος δουλευε 12ωρο βραδινος που σημαινει οτι ερχόταν το πρωι οταν εφευγα για τη δουλεια και εφευγε πριν καν γυρίσω εγώ το απογευμα... Αστα, τι να σου λεω τωρα...!

Μομεντακι, σουπερ τα αποτελεσματα! Και ετσι σουπερ θα είναι και τα παγωτακια! Ολα θα πάνε καλά καρδουλα μου! Οχι βεβαια ότι τωρα θα ξεαγχωθεις, αλλα εμεις σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενεργεια!

Κρισακι μου γλυκό, μην ανησυχεις για τιποτα! Θα δεις που οταν τα κρισακια κάνουν αισθητη την παρουσία τους μετα δε θα σε αφήνουν σε ησυχία! χαχαχαχαχα!!!

Μικρακι, είσαι ακομη στο νησί;; Ελπιζω να περνας πολυ ωραια!

Δομνινακι μου, αυτη την Παρασκευη δεν ειπες ότι βγαίνουν τα αποτελεσματα; Αντε καλό μου να ακουσουμε κι από εσένα ευχαριστα!

Μπαμπιτσιακι, κουραγιο. Θα περάσει κι αυτη η δυσκολη περιοδος (στη δουλεια εννοω). Και μετα κοιτα να χαλαρωσεις λίγο τους ρυθμους σου και να ριχτείς με τα μουτρα στην αλλη "δουλεια"!

Κισμετ, βρήκες κάποιον γιατρό;

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια θεα....!

JXFXp3.png

Καλημέρα και Χρονια Πολλά!

Ελενακι, είδες που έφυγε η κύστη; Μας ακουσε και τρόμαξε! χαχαχα! Αντε πάμε ένα βήμα ακόμη πιο κοντα στον στοχο τωρα! Κοριτσακι, τις μέρες τις μετρησα και με ειδε κ ο γιατρός στον υπέρηχο αλλα τις μέρες που επρεπε να εχουμε επαφη ο λαρος δουλευε 12ωρο βραδινος που σημαινει οτι ερχόταν το πρωι οταν εφευγα για τη δουλεια και εφευγε πριν καν γυρίσω εγώ το απογευμα... Αστα, τι να σου λεω τωρα...!

Μομεντακι, σουπερ τα αποτελεσματα! Και ετσι σουπερ θα είναι και τα παγωτακια! Ολα θα πάνε καλά καρδουλα μου! Οχι βεβαια ότι τωρα θα ξεαγχωθεις, αλλα εμεις σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενεργεια!

Κρισακι μου γλυκό, μην ανησυχεις για τιποτα! Θα δεις που οταν τα κρισακια κάνουν αισθητη την παρουσία τους μετα δε θα σε αφήνουν σε ησυχία! χαχαχαχαχα!!!

Μικρακι, είσαι ακομη στο νησί;; Ελπιζω να περνας πολυ ωραια!

Δομνινακι μου, αυτη την Παρασκευη δεν ειπες ότι βγαίνουν τα αποτελεσματα; Αντε καλό μου να ακουσουμε κι από εσένα ευχαριστα!

Μπαμπιτσιακι, κουραγιο. Θα περάσει κι αυτη η δυσκολη περιοδος (στη δουλεια εννοω). Και μετα κοιτα να χαλαρωσεις λίγο τους ρυθμους σου και να ριχτείς με τα μουτρα στην αλλη "δουλεια"!

Κισμετ, βρήκες κάποιον γιατρό;

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια θεα....!

Λαρούκο μου ευχαριστώ για όλη σου τη θετική ενέργεια!!! Ναι όντως δεν ξεαγχώνομαι τόσο εύκολα αλλά είναι ωραίο να ακούω ότι όλα θα πάνε καλά...Αχ αυτός ο προγραμματισμός...του λείπει ο συγχρονισμός με το ωράριο του λαρούκου!!! Αντε άντε και δεν πειράζει...Εχουμε και τον επόμενο κύκλο μπροστά μας να μας περιμένει ε!!! Τό λαράκι εξάλλου ίσως θέλει να είναι "χριστουγεννιάτικο"...!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...