Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας θεες μου!!!! Τι κανετε; Δομνινα μου, εδω διαβασα πως περιμενετε τις εξετασεις του αντρουλη σου. Ευχομαι να ειναι ολα καλα και με την καταλληλη θεραπεια να ερθει επιτελους και το μπεμπε!!! Κριςκρις μου, ελπιζω να εχετε ηρεμησει απο τις γρουσουζιες που σας κυνηγανε, αι στο καλο τους...ουστ! Ειδαμε και το αγορακι, ε; Αχ τι ωραια!!! Αντε περιμενουμε να δουμε και τα αλλα...!!! Λαρακι μου, τι κανεις; Απο οτι διαβασα και φυσικα αν θυμαμαι καλα, αρχισατε μετρατε μερες; Αν και ειναι λιγο σπαστικο ολο αυτο ελπιζω να εχετε το πολυποθητο αποτελεσμα συντομα!!! Μομεντακι μου, αρχισες τις εξετασεις; Ποτε θα ξερεις αποτελεσματα; Τα παγωτακια ποτε θα τα παραλαβεις; Αχ, πολυ χαιρομαι!!!!!Babitsiaki μου, τι κανεις; Τρεξιμο πολυ στη δουλεια απο οτι καταλαβα... Μακαπουλα, πρωτη φορα νομιζω μιλαμε, ευχομαι οι ταλαιπωριες που περασες το καλοκαιρι να εχουν περασει και να μην ξαναγυρισουν. Αν και μονο την ενδομητριωση γνωριζω σαν ασθενεια, την αδενομυωση πρωτη φορα την ακουω, καταλαβαινω οσο μπορω πως ταλαιπωρηθηκες αρκετα...μακαρι να τελειωσουν ολα οσο πιο καλα γινεται!!! Kismet καλως ηρθες στην παρεουλα μας! Ευχομαι και σε σενα πολυ γρηγορα να βρεις ενα γιατρο που θα σε βοηθησει να αντιμετωπισεις ολα τα προβληματα σου! Εγω οπως σας ειπε και το Μομεντακι μας ηταν να ξεκινησω σημερα διεγερση αλλα ενα κυστικο 4 εκατοστων θα μας παει λιγο πισω. Σημερα το απογευμα εχω ραντεβου με τον εξωσωματικο μου να με δει και να μου πει τι θα κανουμε...Εχω λιγο αγωνια να πω την αληθεια...ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να αντιμετωπιζεται ευκολα...τι να πω...θα δειξει το απογευμα...ουφφφφ...

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!

Γεια σας θεές!!!!! Ουφ...ως συνήθως τρέχω όλη μέρα και δεν φτάνω...

Ελενάκι μου έχω μεγάλη αγωνία για σένα!!! Να μας πεις τι σου πε ο γιατρός εντάξει; Αχ αυτά τα εμπόδια και οι αναποδιές πια!!! Εγώ περιμένω αποτελέσματα την Τετάρτη και έχω τρελή αγωνία και άγχος...Σήμερα ήρθε και η ακατανόμαστη...άντεξε 25 μέρες να έρθει αυτή τη φορά...Κάτι είναι κι αυτό...Θα με δει ο γιατρός την 8η μέρα και θα δούμε αν θα προχωρήσω σε αυτό τον κύκλο...Ουφ...όλη αυτή η αβεβαιότητα μου τη δίνει γιατί είμαι πολύ 'οργανωτικός' τύπος και τα θέλω όλα στη θέση τους και στη σειρά τους! Συμπεθερούλα ακούς; Εχω μουρλαθεί σου λέω!!!Βαβιτσιάκι μου πώς πάει η δουλειά; Γενικά ηθικόν;:DΛαρούκο και Δομνινάκι, Κισμέτ και Μακαπούλα (αχ πολύ χαίρομαι που είσαι΄πάλι μαζί μας), Μισελάκι σας χαιρετώ όόόόόλεεεεεεεςςςςςςςς!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Χαιρετώ όλα τα κοριτσάκια!!

Ελπίζω να είστε καλά και αυτή τη βδομάδα να ακούσουμε μόνο ευχάριστα..

Μομεντάκι μου γλυκό μακάρι να είναι όλα καλά αυτή τη φορά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων να βγουν τέλεια ούτως ώστε να προχωρήσεις ανενόχλητη στην μεταφορά των παγωτών σου!

Ελενάκι μου τα είπαμε και δίπλα..

Babitsaki τρέξε τρέξε μικρούλι!

Φιλεναδίτσα που χάθηκες εσύ; τα μωρά σε ταλαιπωρούν ή βολτάρεις στην Σαλόνικα;

Την Παρασκευή θα πάρω τηλέφωνο στο κέντρο να μάθω αν βγήκαν τα αποτελέσματα του συζύγου και ο ίδιος θα πάει την Παρασκευή να κάνει και αιματολογικές.. Έτσι καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στην άλλη βδομάδα θα πάμε στον ανδρολόγο για να δούμε τι θα μας πει..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσα μου δεν χαθηκα,εδω ειμαι!΅ειχα τον κρισο εδω κ με ετρεχε λιγο..ειχαν καζανια,παραγουν τσιπουρακι στο χωριο του κ ημουν λιγο στην τσιτα..τωρα γυρισα στην θαλπωρη της μανας!΅παντως για τις γυρες δεν πεφτεις εξω..ειμαι λιγο γυριστρουλα..κ οχι τιποτα αλλο..διαβαζω σχετικο τοπικ του παρεντς με τριδυμα κ ειναι λεει ξαπλα οι κοπελες..τι να πω..φανταζομαι οταν θα βαρυνω,που αρχιζω σιγα-σιγα,θα το κανω,αλλα απο τωρα?θα ρωτησω κ τον γιατρο την αλλη δευτερα που εχω ραντεβου για καλο κ για κακο..

Eσεις καλα αποτελεσματα να εχετε,κ τα περιμενουμε κι εμεις με αγωνια!΅φυσικα πιο αγωνια θα εχουμε για την συναντηση με τον ουρολογο που θα δωσει κατευθυντηριες!΅αντε,με το καλο ολα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

ελενακι μου,καλα ειμαι κοπελαρα μου!΅απο γκαντεμια εχουμε λιγη οπως παντα βεβαια..μα ακου τωρα..απο την δυσκοιλιοτητα εβγαλα αιμοροιδες!΅χαχαχχα!μα ρε κοριτσια...τετοιο σφιξημο...ουτε σε φυσιολογικο τοκετο..οποτε ηταν αναμενομενο..τι να πεις?παντα κατι θα υπαρχει να μας ανησυχει..κατα τα αλλα τα μικρα δεν τα καταλαβαινω καθολου..ποτε πια θα τα καταλαβω?

Eσενα ματια μου τι ειναι αυτο το κυστικο?σαν των κοριτσιων,κυστουλα?ε θα φυγει ρε κοριτσακια μου,οποτε αντε βαρια να χασεις ενα κυκλο..ε για εναν κυκλο δεντο κανουμε κ θεμα,ε?ελπιζω γρηγορα να πανε ολα καλα κ να ξεκινησεις.ανυπομονω τοσο για σας!΅σημερα θα πας στον γιατρο?να μας πεις ολα τα νεα οταν μπορεσεις!

fUCCp2.png

svjYp2.png

΅ρε συμπεθερακι,που παντα σε αφηνω τελευταιο κ καλυτερο,πλακα κανεις?δηλαδη σε μια βδομαδα θα μας πει ο γιατρος αν θα βαλουμε τα παγωτακια-μομεντακια?ουαου,ενθουσιαστηκα τωρα!΅την περιμενα αυτην την στιγμη αλλα τωρα που φτανει...αχχχχχχχχχχχχχχχ...ποσο χαιρομαι!!ελπιζω να παρεις το πρασινο φως κ να ξεκινησετε κ ο θεος μαζι σας να ειναι αγαπη μου...οσο για τις εξετασεις που περιμενεις τωρα..ασε,δεν θελω καν να μαθω,ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα,χαρμααααααααααα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

΅φιλακια κ στα αλλα τσουπρακια!΅μπαμπιτσιακι μην τρεχεις αλλο,παρε κ μιαν ανασα ντε!΅αυριο γιορταζει η πολη μας,αρα?χαλλλλλαραααααα......

Λαρακι που εισαι εσυ βρε?

Mακαπουλακι,κισμετ,μικρακι μου..να ειστε καλα οοοολες!

fUCCp2.png

svjYp2.png

φιλεναδιτσα μου δεν χαθηκα,εδω ειμαι!΅ειχα τον κρισο εδω κ με ετρεχε λιγο..ειχαν καζανια,παραγουν τσιπουρακι στο χωριο του κ ημουν λιγο στην τσιτα..τωρα γυρισα στην θαλπωρη της μανας!΅παντως για τις γυρες δεν πεφτεις εξω..ειμαι λιγο γυριστρουλα..κ οχι τιποτα αλλο..διαβαζω σχετικο τοπικ του παρεντς με τριδυμα κ ειναι λεει ξαπλα οι κοπελες..τι να πω..φανταζομαι οταν θα βαρυνω,που αρχιζω σιγα-σιγα,θα το κανω,αλλα απο τωρα?θα ρωτησω κ τον γιατρο την αλλη δευτερα που εχω ραντεβου για καλο κ για κακο..

Eσεις καλα αποτελεσματα να εχετε,κ τα περιμενουμε κι εμεις με αγωνια!΅φυσικα πιο αγωνια θα εχουμε για την συναντηση με τον ουρολογο που θα δωσει κατευθυντηριες!΅αντε,με το καλο ολα!

Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλά και που δεν έχεις κρεβατωθεί από τώρα.. τα μωρουλίνια είναι καλά παιδάκια και δεν ταλαιπωρούν τη μανούλα.. Είμαι σίγουρη πως από μέρα σε μέρα όλο και κάτι θα αισθανθείς.. 3 είναι.. δεν μπορεί, όπου να ναι θα αρχίσουν να στριμώχνονται και θα δώσουν σήμα..

Κι εγώ έχω μια ανυπομονησία για τον ουρολόγο.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

αυτο ειναι το θεμα..ειναι 3!!τοσος συνοστισμος εκει μεσα,κανενα σημαδι σε μας εδω εξω?:P

ολα καλα θα πανε με τον δομνινο..να σου πω κ κατι?οσες μενουν εγκυες δηλαδη εχει τσεκαριστει αν ειχε καλο περμα ο αντρας?εγω νομιζω ετσι οπως βλεπω πολλους οτι αν καναν σπερμοδιαγραμμα θα βλεπαμε αλλα...θελω να πω,οπως κ να ειναι το σπερμα,εμεις ξερουμε καλα.ενα καλο χρειαζεται,και χωρις χρωμοσωματικες ανωμαλιες φυσικα!!!

φιλακια κ σε σενα κοριτσαρα μου..:tongue:

fUCCp2.png

svjYp2.png

γεια σας γλυκά μου και ομορφα κοριτσακια πριν απο λιγο γυρισα απο τη δουλεια εκανα ανε καυτό μπανάκι και αφου δεν εχει τιποτα να χαζεψω στη tv (μιλαει παντου η προθυπουργαρα μας) ειπα για να δω τι κάνουν αυτά τα γλυκά κοριτσάκια η αληθεια ειναι οτι το ενα ματι μου κλεινει αλλα θα το παλεψω!!! κρισακι μου γλυκό αυριο γιορτάζει η πολη μας αλλα εγω δουλευω και μαλιστα αυριο πιο πρωι, τυπογραφειο βλεπεις εν καιρο εκλογων τρεχουμε και δεν φτανουμε εχω αρχισει να μπερδευω τα ψηφοδελτια πιο ειναι πιανου?? τι να κανω μια βδομαδα ειναι θα περάσει!!! οσο για το ηθικόν μομεντακι μου δεν θα το λεγα με τετοια κουραση και ακμαιο... λαρουκο σε χω χασει λιγο πως παει το μετρημα?? ευχομαι κοριτσαρα μου να μη χρειαστει δευτερος μηνας να εχεις αποτελεσμα κατευθειαν να παψεις και συ να ταλαιπωρησε!!

αχ κοριτσια δεν τη παλευω κοιμαμαι ορθια!!! καληνυχτα σας φιλω!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερα Θεες μου!!!!!!!! Εγω σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι η κυστη μου εγινε μικρη μικρη σαν καρφιτσας κεφαλακι, ακους Δομνινακι μου, οπως ακριβως μου το ευχηθηκες!!!!!!!!!!! Συνεχιζω λοιπον κανονικα και στις 28 του μηνα ξεκιναω διεγερση!!! Ευχαριστω πολυ ολες σας για τις ευχουλες σας!!! Πιασαν τοπο!!!!!!!! Μομεντακι μου, τι καλα αυριο να σου πει πως ξεκινας κι εσυ!!! Θα ειμαστε κοντα κοντα!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!

Καλημερα Θεες μου!!!!!!!! Εγω σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι η κυστη μου εγινε μικρη μικρη σαν καρφιτσας κεφαλακι, ακους Δομνινακι μου, οπως ακριβως μου το ευχηθηκες!!!!!!!!!!! Συνεχιζω λοιπον κανονικα και στις 28 του μηνα ξεκιναω διεγερση!!! Ευχαριστω πολυ ολες σας για τις ευχουλες σας!!! Πιασαν τοπο!!!!!!!! Μομεντακι μου, τι καλα αυριο να σου πει πως ξεκινας κι εσυ!!! Θα ειμαστε κοντα κοντα!!!!!

Kαλημέρα κοριτσάρες μου! Τι μου κάνετε? Εγώ είμαι χαλαρά γιατί γιορτάζει η μισή υπηρεσία.

Ελενάκι μπράβο κοπέλα μου!!!! Άντε να ξεκινήσεις με το καλό και σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα! Σ'ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Αχ τι καλά νέα είναι αυτά Ελενάκι μου! Πολύ πολύ χαίρομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Αφού πιάνουνε οι ευχούλες μας θα συνεχίσουμε να σου βάζουμε!!!! Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!:D:D:D

Τη Δευτέρα θα ξέρω αν θα ξεκινήσω...και μετά θα έχω το άγχος αν θα ξεπαγώσουνε και ζήσουνε...και μετά θα είμαι σίγουρη αν θα είμαστε μαζί! χαχαχαχαχαχα Ουφ...ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!! οοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...