Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Σε καταλαβαινω απολυτα λαρουκο μου ξερω τι περνας το χω δοκιμασει το προγραμματισμενο και οταν μου ειπε εσκασε φευγεισ σφαιρα σπιτι και εχετε μια επαφη τωρα και μια το βραδι ηταν σαν να μου ειπε εισαι ηδη εγκυος τοσο σιγουρη ενιωθα και μετα περιμενα... και μετα χαλασα 2 μερες απο τις διακοπες μου... τωρα βεβαια σε σενα ευχομαι να πετυχει!!! οσο για το υγειεις μη το λες δε ξερεις καμια φορά επειδη δεν κανουμε εξατασεις?? εγω δεν ξερω γιατι αλλα εχω ενα μικρο κακο προαισθημα για τον βαβιτσιο. ευχομαι να βγω ψευτρα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε τι ωραιες αφιξεις εχουμε?μακαπουλακι,πουλακι μου,τι κανεις?μας ελειψες πολυ!περαστικα κοπελα μου,ελπιζω στην συνεχεια να πανε ολα καλα για σενα κ να εχουν αισιο τελος οι αγωνες που δινεις..με πιστη στον θεο κ υπομονη,ολα γινονται κοπελα μου,ολα!΅εμεις εδω θα ειμαστε κ θα περιμενουμε τα νεα σου οποτε μπορεις να μπαινεις να μας τα λες!

΅Κισμετ κοριτσι μου δεν μπορω ουτε κι εγω να σε βοηθησω γιατι δεν ξερω γιατρους στην αθηνα..ελπιζω να εμαθες αυτα που ηθελες για τους γιατρους απο αλλα κοριτσια..κ μη μασας,καπου εκει στο βαθος θα την βρεις την λυση,υπαρχει σιγουρα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

΅μπαμπιτσιακι ολα καλα με την καλη κ σπανια πεθερουλα?ετσι,συνεχιστε κοπελα μου χαλαρα,χωρις αγχος κ μην βαζεις κακες σκεψεις στο μυαλο σου..μια χαρα ειναι ο μπαμπιτσιος μας!!κ το τσιγαρο το ελαττωσες,οποτε εκανες μια καλη αρχη..

Λαρακι μου ειδες τα χαζοπρογραμματα ποσο χαζα ειναι?εγω οταν το εκανα για εναν κυκλο,κοντεψα να χωρισω με τον κρισο..πολυ αγχος ρε παιδι..εσεις το πηρατε χαλαρα τουλαχιστον?γιατι αν εσεις το βλεπετε χαλαρα,δοκιμαστε το κ καλη σας επιτυχια!΅κ στην αγια ειρηνη να πας κ να φατε μηλαρακι..εγω φοραω το σχοινακι της στην κοιλιτσα μου παντως..το φορεσα απο τοτε που αρχισα την εξωσωματικη κ μεγαλη χαρη της,λεω μας προστατευει..

fUCCp2.png

svjYp2.png

οπως καταλαβατε γραφω τμηματικα για να μην σβηστουν παλι..

Κ συνεχιζω με δομνινακι..γιατρε ακομα δεν εδωσα αιμα..ισως επειδη δεν νιωθω τοσο χαλια..αλλα τωρα που ειπες για τηγανητα..τωρα τελευταια το εχω παραχ.... Eλπιζω να αλλαξω ροτα γρηγορα..καλα αποτελεσματα κοπελα μου να εχεις κ περιμενουμε νεα ευχαριστα!

΅Συμπεθερακι σε αφησα τελευταια λογω αγαπης κ συγγενειας!΅περιμενεις κι εσυ αποτελεσματα καρδια μου..αντε περιμενουμε τα ευχαριστα νεα κι απο σενα!΅αφου ολα καλα θα ειναι μωρε,τζαμπα στην αναμονη μας εχεις!΅πες καλη επιτυχια στο ελενακι κι απο μας,ε!΅κ να εμφανιστει γρηγορα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Ώρα που διάλεξα να μπώ ε.....!!!!!.....

Ήπια καφεδακι αργά και τώρα την πάτησα ΓΑΡΙΔΑ το μάτι!!!

Καταρχήν επειδή αύριο θα δείτε τα μηνύματα

Μια Γλυκιά ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες τις κοπέλες!!!

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που ανταποκριθήκατε.Δεν πιστευα οτι θα εβρισκα τοση ανταπόκριση και χαίρομαι που σας γνώρισα εστω και από εδώ μέσα....!!!! Καλώς σας βρήκα!!!

Ευχαριστω για την κατανόησή σας και σε ότι μπορώ να φανώ και εγώ χρήσιμη με μεγάλη μου χαρά!!!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για όλες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kismet, σε καλοσωριζω κι εγω στην παρεουλα μας. Δυστυχως κι εγω δεν ξερω κανεναν από τους 2 γιατρους που αναφέρεις. Παντως το Μητερα, από προσωπικη αποψη, θεωρω πως πλεον δεν είναι αυτο που ηταν... Ο γιατρός μου ηταν στο Μητερα μέχρι και πριν λίγους μήνες. Τωρα είναι στο Γεα (Ερρικος Ντυναν). Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω πμ με τα στοιχεία του. Απ'οσο ξερω εχει και ιατρειο στην Αθηνα.

Οτι κι αν χρειαστείς παντως σχετικά με τις αρβεκαπ, να μας ρωτησεις! Εχουμε κ τον προσωπικο μας "γιατρό", το Δομνινακι!!

Κοριτσακι, ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα ολα αυτα που αντιμετωπιζεις.. κι εσύ και η belief μας (εμεις τη λεμε μακαπουλα). Και ειπαμε, εμεις ειμαστε εδω για οτιδηποτε θελησεις!!

Lara μου σ'ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!!!

Ναί, νομίζω οτι μ'ενδιαφέρει να μου στείλεις τα στοιχεία του, μιας και τον προτείνεις γιατί όχι..!!!

Ωστε έχουμε και τον προσωπικό μας "γιατρό"!!! ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ χάρηκα πολύ κορίτσι μου!!!!

Όσο για τις αρβεκάπ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τί επιπτώσεις έχεις να κάνεις την ένεση,διότι εγώ μετά από την τελευταία επέμβαση τον απρίλιο του 2008 έκανα την ένεση για δύο τρίμηνα και ένιωθα πολύ καλά έχασα και τα κιλάκια που ήθελα,το μόνο αρνητικό ήταν οτι ειχα εντονες εξάψεις αλλα κι αυτές ήταν λίγες και μικρής διάρκειας.

Τώρα ειμαι σε μια κατασταση παλι ασχημη και κατοπιν φυσικα με τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ γυναικολογο θα ήθελα να ξανακάνω την ένεση. Κάποιος γιατρός στο υγεία μου εδωσε εξετασεις αίματος και απο εκει θα κριθεί αν θα κανω την ένεση ή θα πάρω αντισυλληπτικά για να μειωθεί ο πόνος και το αίμα λόγω και της αδενομυωσης.

Εγώ όμως θα προτιμούσα την ένεση περισσότερο από τα αντισυλλυπτικα.Πιστεύω οτί θα ηρεμήσει και η μητρα και η ενδομητρίωση και ΕΓΩ. Τελικα ποια ειναι και η δικη σας γνωμη κοριτσια..?? Με παιρνει να ξανακάνω την ενεση πάλι..???Γιατι μου λεει και ο γιατρος οτι είναι επικύνδυνες αυτές οι ενεσεις, μπορεί να μην ξαναέρθει και η περίοδος.

Αληθεύει κάτι τέτοιο????? Τι να πω.....Περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας..........

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας θεες!!!τι κανετε??ημουν θνητη αυτον τον καιρο γιατι ειχα ιωση αλλα ξαναγινομαι θεα!!καλα νεα ακουω οι κυστες εφυγαν,αγορακι το ενα μας μωρακι,ωραια ονειρα και σημαδιακα!!!:D:D:D μπραβο μπραβο!μακαπουλα ευχομαι τα καλυτερα!κισμετ καλως ηρθες στην παρεα μας!!ολες με πονους ξεκινησαμε αλλα ειμαστε πολυ καλυτερα ετσι θα εισαι και συ!!εγω ειχα ενδομητριωση,κιρσους και συμφυσεις και ο γιατρος που με εκανε καλα λεγεται Χριστοφορατος Αποστολος και ειναι στο Μητερα(ειδα που ψαχνεις σε αυτο το νοσοκομειο) και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!φιλια σε ολες!!!

Μikrolou καλως σε βρήκα και σ'ευχαριστω επίσης για την ανταπόκριση!!!!

Το κράτησα το όνομα του και θα το έχω υπόψιν μου!

Να'σαι καλά!!! Θα τα ξαναπούμε!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα κοριτσακια μου, κισμετ καλωσ μας ήρθες, ουτε γω ξερω να σου πω για τους γιατρους μια και δεν ειμαι καν απο αθηνα, αυτο που εχω να σου πω όμως ειναι εχε πιστη και υπομονή σου εχομαι να ξεπερασεις τα προβληματα σου γρηγορα και ανώδυνα. makapoulaki μας τι περασες βρε κοριτσι και συ όλους αυτους του τους μηνες, μας ελειψες πολυ, θα βρεις μια λυσει και συ στο προβλημα σου θα δεις, μη χανεις την ελπίδα σου!!!

λαρουκο μου εγραφα μια ώρα και πουφ εξαφανιστηκαν μετα δεν ειχα κουραγιο να ξαναγραψω, μεχρι και ρουβα τραγουδησα και παει...

Καλώς σας βρήκα babitsia μου!!!!

Ναι, έχω μεγαλη πιστη και υπομονή και πιστεύω οτι στο τελος θα περασει και αυτη η δοκιμασια. Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σου κορίτσι μου!!!

Να'σαι καλά!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλε τι ωραιες αφιξεις εχουμε?μακαπουλακι,πουλακι μου,τι κανεις?μας ελειψες πολυ!περαστικα κοπελα μου,ελπιζω στην συνεχεια να πανε ολα καλα για σενα κ να εχουν αισιο τελος οι αγωνες που δινεις..με πιστη στον θεο κ υπομονη,ολα γινονται κοπελα μου,ολα!΅εμεις εδω θα ειμαστε κ θα περιμενουμε τα νεα σου οποτε μπορεις να μπαινεις να μας τα λες!

΅Κισμετ κοριτσι μου δεν μπορω ουτε κι εγω να σε βοηθησω γιατι δεν ξερω γιατρους στην αθηνα..ελπιζω να εμαθες αυτα που ηθελες για τους γιατρους απο αλλα κοριτσια..κ μη μασας,καπου εκει στο βαθος θα την βρεις την λυση,υπαρχει σιγουρα!

Γεια σου kriskris μου !!!!!!

Και μόνο οτι εδειξες ενδιαφέρον στο καλεσμά μου, μου αρκεί!!!

Ετσι πιστεύω κι εγω οτι κάπου θα την βρω την λυση!!!

Χάρηκα που γνωρισα αλλο ένα συμπαθεστατο μελος!!!

Θα τα λέμε με τον καιρο!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kismet μου καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας! Όντως η περίπτωσή μου μοιάζει πάρα πολύ με την δική σου, κι εγώ ταλαιπωρούμαι από αδενομύωση, ενδομητρίωση, συμφύσεις, έχω χειρουργηθεί 3 φορές, έχω χάσει τη μία ωοθήκη και αποτέλεσμα καθόλου έως τώρα. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έψαχνα να βρω μια κοπέλα με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου, για να μπορέσω να μιλήσω μαζί της. Αν θέλεις να σου στείλω πμ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και ονόματα γιατρών.

Οι υπόλοιπες θεές τι μου κάνουνε?

Belief μου καλώς σε βρήκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν διάβασα την αδενομυωση και τα λοιπα..... είπα αυτή η κοπέλα ανεβαινει τον ίδιο γολγοθά με μένα.:-( Ομοιοπαθεις λοιπόν και έγω.Ξέρω ακριβώς τι αισθανεσαι και τι περνάς. Εγώ 2 βδομάδες τον μήνα είμαι εκτος απο τις υποχρεωσεις μου,με σταματάει απο κάθε δραστηριότητα.Οσο για το αίμα που χάνω δεν το συζητώ απιστευτη ροή.Τελοσπάντων ας μην πω άλλα καταλαβαίνεις.Μην στεναχωριέσαι,στο τέλος θα τα καταφέρουμε!!!!Χωρις να σε ξέρω εχω την εντύπωση πως είσαι πολυ δυναμικη και αυτο τα νικάει όλα!!!!!! Και φυσικά θα ήθελα να μου στείλεις πμ και θα σου στείλω και εγω!!

Ευχομαι μέσα απο τη ψυχή μου ειδικα για σένα ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ!!!!!

Θα περιμενω νεα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Belief μου καλώς σε βρήκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν διάβασα την αδενομυωση και τα λοιπα..... είπα αυτή η κοπέλα ανεβαινει τον ίδιο γολγοθά με μένα.:-( Ομοιοπαθεις λοιπόν και έγω.Ξέρω ακριβώς τι αισθανεσαι και τι περνάς. Εγώ 2 βδομάδες τον μήνα είμαι εκτος απο τις υποχρεωσεις μου,με σταματάει απο κάθε δραστηριότητα.Οσο για το αίμα που χάνω δεν το συζητώ απιστευτη ροή.Τελοσπάντων ας μην πω άλλα καταλαβαίνεις.Μην στεναχωριέσαι,στο τέλος θα τα καταφέρουμε!!!!Χωρις να σε ξέρω εχω την εντύπωση πως είσαι πολυ δυναμικη και αυτο τα νικάει όλα!!!!!! Και φυσικά θα ήθελα να μου στείλεις πμ και θα σου στείλω και εγω!!

Ευχομαι μέσα απο τη ψυχή μου ειδικα για σένα ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ!!!!!

Θα περιμενω νεα σου.

Kismet σου έστειλα πμ, ελπίζω να το έλαβες.

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια και καλώς ήλθες το καινούργιο κοριτσάκι.. Κισμέτ μου έτσι όπως περιγράφεις την όλη κατάσταση εννοείται ότι είναι υπερβολικά ψυχοφθόρα για σένα.. Όχι μόνο καταπονείται απίστευτα ο οργανισμός σου με όλη αυτή την αιμορραγία αλλά και ψυχολογικά πρέπει να σε ρίχνει πολύ.. Είμαι σίγουρη πως καλό θα ήταν να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος αντιμετώπισης, ούτε με αντισυλληπτικά ούτε με ενέσεις μιας και τα δύο είναι χημικά υποκατάστατα των ορμονών του σώματος.. Το καλό θα ήταν να έβρισκες έναν γιατρό πλήρως κατατοπισμένο στο συγκεκριμένο θέμα και συζητήσιμο ούτως ώστε να μπορέσετε να χτυπήσετε το κακό στη ρίζα του..

Φιλεναδίτσα μου κόψε τις "μπούρδες".. εννοώ τα Goody's, τις πίτσες, τα σουβλάκια και όλα τα ακατάλληλα φαγητά.. Έχεις τρεις ψυχούλες μέσα σου και αυτές πρέπει να είναι τώρα η προτεραιότητά σου..

Babitsaki μακάρι η πεθερά σου να βγήκε από το χειρουργείο και όλα να εξελίσσονται ομαλά.. Έχω περάσει αρκετές φορές αυτή την αγωνία και σε καταλαβαίνω απολύτως..

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια τα φιλιά μου και τις σκέψεις μου!

L2qIp2.png

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια και καλώς ήλθες το καινούργιο κοριτσάκι.. Κισμέτ μου έτσι όπως περιγράφεις την όλη κατάσταση εννοείται ότι είναι υπερβολικά ψυχοφθόρα για σένα.. Όχι μόνο καταπονείται απίστευτα ο οργανισμός σου με όλη αυτή την αιμορραγία αλλά και ψυχολογικά πρέπει να σε ρίχνει πολύ.. Είμαι σίγουρη πως καλό θα ήταν να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος αντιμετώπισης, ούτε με αντισυλληπτικά ούτε με ενέσεις μιας και τα δύο είναι χημικά υποκατάστατα των ορμονών του σώματος.. Το καλό θα ήταν να έβρισκες έναν γιατρό πλήρως κατατοπισμένο στο συγκεκριμένο θέμα και συζητήσιμο ούτως ώστε να μπορέσετε να χτυπήσετε το κακό στη ρίζα του..

Φιλεναδίτσα μου κόψε τις "μπούρδες".. εννοώ τα Goody's, τις πίτσες, τα σουβλάκια και όλα τα ακατάλληλα φαγητά.. Έχεις τρεις ψυχούλες μέσα σου και αυτές πρέπει να είναι τώρα η προτεραιότητά σου..

Babitsaki μακάρι η πεθερά σου να βγήκε από το χειρουργείο και όλα να εξελίσσονται ομαλά.. Έχω περάσει αρκετές φορές αυτή την αγωνία και σε καταλαβαίνω απολύτως..

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια τα φιλιά μου και τις σκέψεις μου!

Καλημέρα ΔΟΜΝΙΝΑ μου

Έχεις απολυτο δικιο σε αυτό που λές και έγω με το ίδιο σκεπτικό θα κάνω τις απαιτουμενες ενεργειες για να δω τη θα κάνω.Πανω από όλα είναι να έχεις καλο γυναικολόγο πιστευω και αυτο μου χρειάζεται περισσοτερο αυτη την στιγμη γιατι με τον προηγουμενο δεν βρήκα άκρη.Και οχι τιποτε άλλο ο συγκεκριμενος που πήγα γίνεται χαμός στο ιατρειο του.Μια φορα έφυγα 12:30π.μ. από τις 7:30 που είχα ραντεβου και από ότι είδα στην τηλεοραση μια μέρα ήταν και στην ομάδα Αιγαίου.

Αλλά τι να το κάνεις όλα για τη διαφήμηση.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Θα τα ξαναπούμε!!!

Σ'ευχαριστω Δομνινάκι για το ενδιαφέρον που δείχνεις!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...