Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα εγώ πρώτα πήγαινα στο Μητέρα,αλλά είχα γιατρό εκεί,(δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο)τις έκανα Κυριακή κ μου τις έβγαζαν ίδια μέρα.Κάνε ένα τηλ να ρωτήσεις,δεν χάνεις κάτι.

Ναι από το Γεννεσις Αθηνών που είμαι μου είπαν για το μητέρα. Θα πάρω τώρα να ρωτήσω. Ευχαριστώωωω

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας..

Λαρούκο μου τα αποτελέσματα του Δομνίνου αργούν τόσο πολύ διότι μια συγκεκριμένη εξέταση είναι εξειδικευμένη και θέλει 7 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα.. Εγώ σου βάζω και δύο παραπάνω για να είμαστε σίγουροι.. Βαριέμαι να πηγαίνω δύο φορές.. Ας πάω μια να τα πάρω όλα μαζί..

Φιλεναδίτσα μου κάνε έναν υπέρηχο άνω κοιλίας και θα λυθεί το θέμα.. Αν υπάρχει πρόβλημα στη χολή θα φανεί ξεκάθαρα στον υπέρηχο και για να είσαι 100% σίγουρη κάνε και μια αίματος για τις τρανσαμινάσες.. Δεν είναι τίποτε.. ένα τσιμπηματάκι είναι.. μπροστά στην υγεία των μωρών σου δεν είναι τίποτε..

Συμβουλή.. να αποφεύγεις τα τηγανητά και τα λιπαρά φαγητά.. Θα σε ανακουφίσει αυτό..

Εγώ είμαι καλά και ελπίζω!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΚΑΠΟΥΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Αχ κοριτσακι μου, πόσο μας έλειψες!! Πάντα σε είχαμε στο νου μας και αναρωτιομασταν τι να κάνεις! Τι περασες βρε καλό μου.... Κι ολο αυτό για ποιο λόγο; Ειχε να κάνει με τις ενεσεις; Ελπιζω καρδούλα μου από εδώ και πέρα να πάνε ολα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο.

Αντε, και τώρα που σε ξαναβρήκαμε, μη μας εξαφανιστείς εεε;;; Πολλα-πολλα φιλάκια!

JXFXp3.png

ΜΑΚΑΠΟΥΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Αχ κοριτσακι μου, πόσο μας έλειψες!! Πάντα σε είχαμε στο νου μας και αναρωτιομασταν τι να κάνεις! Τι περασες βρε καλό μου.... Κι ολο αυτό για ποιο λόγο; Ειχε να κάνει με τις ενεσεις; Ελπιζω καρδούλα μου από εδώ και πέρα να πάνε ολα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο.

Αντε, και τώρα που σε ξαναβρήκαμε, μη μας εξαφανιστείς εεε;;; Πολλα-πολλα φιλάκια!

λαρα μου κανείς δεν ξέρει που ακριβώς οφείλονται οι αιμορραγίες! Σίγουρα στο ότι υπάρχει αδενομύωση(που είναι και το μεγάλο πρόβλημα) και πολύ πιθανόν να επιδεινώθηκε από την προσπάθεια εξωσωματ. που έκανα τον χειμώνα. Κατά πάσα πιθανότητα η εξωσωμ. δεν ενδύκνειται σε περιπτώσεις αδενομύωσης όπως η δική μου. Και πλέον οι γιατροί έχουν φτάσει ένα βήμα πριν μου αφαιρέσουν την μήτρα γιατί δεν γίνεται να ζω με τέτοιες αιμορραγίες. Ο Θεός όμως είναι μεγάλος έχω να πω εγώ.

8Ca9p3.png?4RvX25wl

λαρα μου κανείς δεν ξέρει που ακριβώς οφείλονται οι αιμορραγίες! Σίγουρα στο ότι υπάρχει αδενομύωση(που είναι και το μεγάλο πρόβλημα) και πολύ πιθανόν να επιδεινώθηκε από την προσπάθεια εξωσωματ. που έκανα τον χειμώνα. Κατά πάσα πιθανότητα η εξωσωμ. δεν ενδύκνειται σε περιπτώσεις αδενομύωσης όπως η δική μου. Και πλέον οι γιατροί έχουν φτάσει ένα βήμα πριν μου αφαιρέσουν την μήτρα γιατί δεν γίνεται να ζω με τέτοιες αιμορραγίες. Ο Θεός όμως είναι μεγάλος έχω να πω εγώ.

:tongue: Καλησπερα σε όλες κοριτσια!!!!

Χτές έκανα εγγραφη στο Φορουμ το fun club τουκ.Χασιακου.Ρώτησα τα μελη για τον συγκεκριμενο γιατρό γιατι ψάχνω έναν παρα πολυ καλο γιατρο πλεον για την περιπτωση μου.

Πριν από λίγο διάβασα για την belief και χωρις να την ξέρω φυσικα την κοπελα την καταλαβαίνω απολυτα διότι το ίδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγώ.

Εμένα το ιστορικο μου ειναι βαρυ και δυσκολο αρκετα.Γι'αυτό και μολις είδα το ονομα του κ.Χασιακου και fun club κι όλας καταλαβαινετε ενιωσα αυτο που λεμε......η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

Έχω δυσκολη περιοδο με φοβερες αιμορραγιες και τρομερους πονους.Και όλα αυτα γιατι εχω Αδενομυωση, Ενδομητριωση,Συμφύσεις,Ινομυωματα(μικρα βεβαια αλλα υπο παρακολουθηση κι αυτα) και τελος μια κυστη μικρη στη μια ωοθηκη.Μετα απο δυο επεμβασεις δυστυχως δεν καλυτερεψε τιποτα.Οι δυο προηγουμενοι γιατροι ήταν στο Ιασω.Τώρα ψαχνω γυναικολογο που να ειναι και ανθρωπος πανω απ'όλα.

Ειμαι αναμεσα στον Χασιακο και μου μίλησαν και για τον Βλαχο που είναι στο Αλεξανδρας.

Ποια ειναι η γνωμη σας βρε κοριτσια αν καποια γνωριζει για τον κ.Βλάχο???

Επισης θα ήθελα και στο Μητερα να βρω καποιον γυναικολογο,το θεωρω καλο νοσοκομειο και εχω ακουσει πολυ καλα λογια γενικα.

Το σιγουρο ειναι παντως οτι θα πρεπει να σταματησω την περιοδο για ενα διαστημα να ηρεμησω γιατι δεν παει αλλο.Μαλλον θα κοιταξω να κανω την ενεση Avercap.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας και πάλι θεές!!!! Τι κάνετε; Πλάκωσε συννεφιά και μαυρισούρα εδώ έτσι για αλλαγή και μου αρέσει γιατί έφυγε για λίγο ο ήλιος...Ό χειμώνας όμως δεν λεει να φανεί...Είδα και ψες στις ειδήσεις τι γινότατανε Ελλάδα...Πάει τον τρελάναμε τον καιρό!!!!

Καλωσόρισες στην παρέα μας kismet μου....Δεν ξέρω να σου πω για τους γιατρούς που ρωτάς αλλά σου εύχομαι να βελτιωθούνε λίγο τα πράματα γιατί ταλαιπωρείσαι βρε κοπέλα μου...Τι είναι αυτό το συνδυασμένο πακέτο που έχεις...Αχ...όλο και κάποια κοπέλα θα έχει κάτι να σου πει όμως στο φόρουμ...Θα δεις...

Λαρούκο μου να πας στο μοναστήρι...Είναι πολύ ωραία...Είχα πάει κι εγώ παλιότερα...Σου δίνουνε κι ένα μηλαράκι και ένα σχοινάκι...Η Άγία Ειρήνη βοηθά πολύ τα ζευγάρια με προβλήματα γονιμότητας...Όταν πας εκεί είναι πολύ όμορφα και γαλήνια...Το μοναστήρι είναι ναι μεν παλιοημερολογίτικο αλλά η αγία είναι ορθόδοξη...Βοήθεια μας να ναι...

Συμπεθερούλα μου πότε θα πας για εκείνες τις εξετάσεις; Να μας ενημερώσεις ε!!!

Βαβιτσιάκι τι γίνεσαι; Αντε βουρ στον αγώνα για το μπεμπέ...Τελικά με το κάπνισμα τι έγινε; Συνεχίζεις τη διακοπή η ξανάρχισες;

Δομνινάκι μου να μην απολογείσαι όταν χάνεσαι...Αλίμονο...Εχεις κι εσύ τα δικά σου...Αλλά όποτε μπορείς να μπαίνεις γιατί εμείς χαιρόμαστε να σε βλέπουμε εδώ μέσα...Μια μεγάάάλη αγκαλιά σου στέλνω...

Εγώ πήγα χθες για το πρώτο μέρος των εξετάσεων και θα ξαναπάω αύριο για τη συνέχεια...Αποτελέσματα από βδομάδας! Για να δούμε τι θα δούμε!!!!

Αυτά για την ώρα!

Γεια σου και σένα ελενάκι και μισελάκι! Το ελενάκι μας θα αρχίσεί διέγερση σιγά σιγά γιατί επιτέλους της ήρθε η ακατανόμαστη...Το είδα χθες δίπλα στην εξωσωματική! Αντε με το καλό ελενάκι να έχεις τα μωράκια σου σύντομα στην αγκαλιά σου κοπέλα μου!!!!

Αυτά!!!! Είμαι λιγομίλητη όπως πάντα!!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι θεές!!!! Τι κάνετε; Πλάκωσε συννεφιά και μαυρισούρα εδώ έτσι για αλλαγή και μου αρέσει γιατί έφυγε για λίγο ο ήλιος...Ό χειμώνας όμως δεν λεει να φανεί...Είδα και ψες στις ειδήσεις τι γινότατανε Ελλάδα...Πάει τον τρελάναμε τον καιρό!!!!

Καλωσόρισες στην παρέα μας kismet μου....Δεν ξέρω να σου πω για τους γιατρούς που ρωτάς αλλά σου εύχομαι να βελτιωθούνε λίγο τα πράματα γιατί ταλαιπωρείσαι βρε κοπέλα μου...Τι είναι αυτό το συνδυασμένο πακέτο που έχεις...Αχ...όλο και κάποια κοπέλα θα έχει κάτι να σου πει όμως στο φόρουμ...Θα δεις...

Λαρούκο μου να πας στο μοναστήρι...Είναι πολύ ωραία...Είχα πάει κι εγώ παλιότερα...Σου δίνουνε κι ένα μηλαράκι και ένα σχοινάκι...Η Άγία Ειρήνη βοηθά πολύ τα ζευγάρια με προβλήματα γονιμότητας...Όταν πας εκεί είναι πολύ όμορφα και γαλήνια...Το μοναστήρι είναι ναι μεν παλιοημερολογίτικο αλλά η αγία είναι ορθόδοξη...Βοήθεια μας να ναι...

Συμπεθερούλα μου πότε θα πας για εκείνες τις εξετάσεις; Να μας ενημερώσεις ε!!!

Βαβιτσιάκι τι γίνεσαι; Αντε βουρ στον αγώνα για το μπεμπέ...Τελικά με το κάπνισμα τι έγινε; Συνεχίζεις τη διακοπή η ξανάρχισες;

Δομνινάκι μου να μην απολογείσαι όταν χάνεσαι...Αλίμονο...Εχεις κι εσύ τα δικά σου...Αλλά όποτε μπορείς να μπαίνεις γιατί εμείς χαιρόμαστε να σε βλέπουμε εδώ μέσα...Μια μεγάάάλη αγκαλιά σου στέλνω...

Εγώ πήγα χθες για το πρώτο μέρος των εξετάσεων και θα ξαναπάω αύριο για τη συνέχεια...Αποτελέσματα από βδομάδας! Για να δούμε τι θα δούμε!!!!

Αυτά για την ώρα!

Γεια σου και σένα ελενάκι και μισελάκι! Το ελενάκι μας θα αρχίσεί διέγερση σιγά σιγά γιατί επιτέλους της ήρθε η ακατανόμαστη...Το είδα χθες δίπλα στην εξωσωματική! Αντε με το καλό ελενάκι να έχεις τα μωράκια σου σύντομα στην αγκαλιά σου κοπέλα μου!!!!

Αυτά!!!! Είμαι λιγομίλητη όπως πάντα!!!!!:P

Σ'ευχαριστώ καλη μου Moments!!!!

Με παρηγορει πολυ η παρεα σας και η κουβεντουλα σας!!

Είμαι σιγουρη οτι ολο και κατι καινουργιο θα μαθαινω που μπορει να βοηθησει αρκετα το προβλημα μου. Είναι καλοδεχουμενες όλες οι συμβουλες σας και οι προτασεις σας!!!

Καλο βραδυ! θα τα λεμε συχνα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kismet, σε καλοσωριζω κι εγω στην παρεουλα μας. Δυστυχως κι εγω δεν ξερω κανεναν από τους 2 γιατρους που αναφέρεις. Παντως το Μητερα, από προσωπικη αποψη, θεωρω πως πλεον δεν είναι αυτο που ηταν... Ο γιατρός μου ηταν στο Μητερα μέχρι και πριν λίγους μήνες. Τωρα είναι στο Γεα (Ερρικος Ντυναν). Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω πμ με τα στοιχεία του. Απ'οσο ξερω εχει και ιατρειο στην Αθηνα.

Οτι κι αν χρειαστείς παντως σχετικά με τις αρβεκαπ, να μας ρωτησεις! Εχουμε κ τον προσωπικο μας "γιατρό", το Δομνινακι!!

Κοριτσακι, ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα ολα αυτα που αντιμετωπιζεις.. κι εσύ και η belief μας (εμεις τη λεμε μακαπουλα). Και ειπαμε, εμεις ειμαστε εδω για οτιδηποτε θελησεις!!

JXFXp3.png

γεια σας θεες!!!τι κανετε??ημουν θνητη αυτον τον καιρο γιατι ειχα ιωση αλλα ξαναγινομαι θεα!!καλα νεα ακουω οι κυστες εφυγαν,αγορακι το ενα μας μωρακι,ωραια ονειρα και σημαδιακα!!!:D:D:D μπραβο μπραβο!μακαπουλα ευχομαι τα καλυτερα!κισμετ καλως ηρθες στην παρεα μας!!ολες με πονους ξεκινησαμε αλλα ειμαστε πολυ καλυτερα ετσι θα εισαι και συ!!εγω ειχα ενδομητριωση,κιρσους και συμφυσεις και ο γιατρος που με εκανε καλα λεγεται Χριστοφορατος Αποστολος και ειναι στο Μητερα(ειδα που ψαχνεις σε αυτο το νοσοκομειο) και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!φιλια σε ολες!!!

Χτές έκανα εγγραφη στο Φορουμ το fun club τουκ.Χασιακου.Ρώτησα τα μελη για τον συγκεκριμενο γιατρό γιατι ψάχνω έναν παρα πολυ καλο γιατρο πλεον για την περιπτωση μου.

Πριν από λίγο διάβασα για την belief και χωρις να την ξέρω φυσικα την κοπελα την καταλαβαίνω απολυτα διότι το ίδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγώ.

Εμένα το ιστορικο μου ειναι βαρυ και δυσκολο αρκετα.Γι'αυτό και μολις είδα το ονομα του κ.Χασιακου και fun club κι όλας καταλαβαινετε ενιωσα αυτο που λεμε......η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

Έχω δυσκολη περιοδο με φοβερες αιμορραγιες και τρομερους πονους.Και όλα αυτα γιατι εχω Αδενομυωση, Ενδομητριωση,Συμφύσεις,Ινομυωματα(μικρα βεβαια αλλα υπο παρακολουθηση κι αυτα) και τελος μια κυστη μικρη στη μια ωοθηκη.Μετα απο δυο επεμβασεις δυστυχως δεν καλυτερεψε τιποτα.Οι δυο προηγουμενοι γιατροι ήταν στο Ιασω.Τώρα ψαχνω γυναικολογο που να ειναι και ανθρωπος πανω απ'όλα.

Ειμαι αναμεσα στον Χασιακο και μου μίλησαν και για τον Βλαχο που είναι στο Αλεξανδρας.

Επισης θα ήθελα και στο Μητερα να βρω καποιον γυναικολογο,το θεωρω καλο νοσοκομειο και εχω ακουσει πολυ καλα λογια γενικα.

Το σιγουρο ειναι παντως οτι θα πρεπει να σταματησω την περιοδο για ενα διαστημα να ηρεμησω γιατι δεν παει αλλο.Μαλλον θα κοιταξω να κανω την ενεση Avercap.

Kismet μου καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας! Όντως η περίπτωσή μου μοιάζει πάρα πολύ με την δική σου, κι εγώ ταλαιπωρούμαι από αδενομύωση, ενδομητρίωση, συμφύσεις, έχω χειρουργηθεί 3 φορές, έχω χάσει τη μία ωοθήκη και αποτέλεσμα καθόλου έως τώρα. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έψαχνα να βρω μια κοπέλα με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου, για να μπορέσω να μιλήσω μαζί της. Αν θέλεις να σου στείλω πμ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και ονόματα γιατρών.

Οι υπόλοιπες θεές τι μου κάνουνε?

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Kismet μου καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας! Όντως η περίπτωσή μου μοιάζει πάρα πολύ με την δική σου, κι εγώ ταλαιπωρούμαι από αδενομύωση, ενδομητρίωση, συμφύσεις, έχω χειρουργηθεί 3 φορές, έχω χάσει τη μία ωοθήκη και αποτέλεσμα καθόλου έως τώρα. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έψαχνα να βρω μια κοπέλα με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου, για να μπορέσω να μιλήσω μαζί της. Αν θέλεις να σου στείλω πμ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και ονόματα γιατρών.

Οι υπόλοιπες θεές τι μου κάνουνε?

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσακια μου, κισμετ καλωσ μας ήρθες, ουτε γω ξερω να σου πω για τους γιατρους μια και δεν ειμαι καν απο αθηνα, αυτο που εχω να σου πω όμως ειναι εχε πιστη και υπομονή σου εχομαι να ξεπερασεις τα προβληματα σου γρηγορα και ανώδυνα. makapoulaki μας τι περασες βρε κοριτσι και συ όλους αυτους του τους μηνες, μας ελειψες πολυ, θα βρεις μια λυσει και συ στο προβλημα σου θα δεις, μη χανεις την ελπίδα σου!!!

λαρουκο μου εγραφα μια ώρα και πουφ εξαφανιστηκαν μετα δεν ειχα κουραγιο να ξαναγραψω, μεχρι και ρουβα τραγουδησα και παει...

lJiup3.png

M1otp3.png

...και συνεχιζω μομεντακι δεν παω καθολου βουρ για το μπεμπε αποφασισαμε να κανουμε ερωτα ολο τρελλα και αν μας ερθει το μπεμπε καλωσ να ερθει βαρεθηκα να μετράω δεν μπορω αλλο αυτη τη ψυχοφθορα διαδικασια ολο άγχος ασε που γενικά αυτη τη περιοδο εχουμε οικογενειακος προβληματα υγειας, σήμερα κανειη πεθερουλα επεμβαση μολις τελειωσουμε με αυτο θα κανουμε τσεκ απ και ο βαβιτσιος ταλαιπωρειται με αιμορο'ιδεσ μαλλον και δεν εχει και πολλα κεφια αυτο το καιρο ε να τον βαλω να μετραει κιολας πολυ θα του πεσει!! το αφηνουμε λιγο στον καλο θεούλη και οχι στον καλο γιατρουλη.

lJiup3.png

M1otp3.png

.... και συνεχιζω οσο για το τσιγαρο στο γραφειο κανω κανα 2-3 στο σπιτι 1 και αμα! ε δεν ειναι και η καλητερη περιοδος να το κοψω αλλα πρεπει θα δω τι θα κανω και μ αυτο γενικα τρεχουν πολλα θεματα σπιτι που μας βγαζουν γκρινια και νευρα, αυτα γλυκα μου κοριτσακια ευχομαι να ειστε οοοολες καλα οποιες περιμενετε αποτελεσματα να ειναι τα καλητερα, οποιες ταλαιπωρηστε για καποιο λογο να περασει γρηγορα γρηγορα και να βρουμε ολες τον εαυτο μας και τον δρομο της επιτυχιας....

φιλακια πολλα μουτσσσσ...

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερούδια!!!

Welcome back Μικρολού! Ελπιζω να είσαι καλύτερα τώρα!

Babitsiaki, τι να κάνει κ αυτός ο Σακης πια;;; Πού να προλάβει τόσες γυναίκες; χαχαχαχα!!!! Εγω συμφωνω μαζί σου να κάνετε ερωτα χωρίς να μετρατε μερες, ώρες... Ε και δεν μπορει, θα ερθει! Και οι 2 ειστε υγιεστατοι αρα δεν υπαρχει λόγος να μπαινετε σε τετοιες αγχωτικές διαδικασιες.

Εγω χτες πήγα στον ντοκτορ, μου είπε ότι ακόμα δεν έχει σπάσει το ωοθηλακιο και καλό θα ηταν να ειχαμε επαφη χτες το βραδυ... Ελα ομως που ο λάρος ηταν στη δουλεια και γυρισε σημερα το πρωι κομματια! Αφου κοιμηθηκε καθιστός στον καναπέ!!! Ε τι να κανουμε, υπαρχουν και πρακτικά θεματα που δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες, οποτε το θες! Μου έκανε και χιουμορ ο γιατρος και λεει θα κανεις τηλεσεξ! Εμ ελα γιατρέ μου που με το τηλεσεξ δεν κάνεις παιδι!!! χαχαχαχαχα!!!!

Οι υπολοιπες θεες τι μου κάνετε;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...