Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

μπαμπιτσιακι κ στα αλλα ομορφοκοριτσα...τους χαιρετισμους μου!καλε που χαθηκαν οι αλλες κοκονες?

Mπαμπιτσιακι εχω να πω οτι εχεις μια πολυ καλη πεθερουλα,πραγμα περιεργο στις μερες μας..μα να ειναι αρρωστη κ να ρωταει τα δικα σου?ποια το κανει αυτο?εγω βεβαια δεν εχω πεθερα,δεν προλαβα να γνωρισω αλλα απο αυτα που ακουω,ενας αγγελος ειναι κ περαστικα της..

Eμεις τα ιδια,το σπιτι εχει πια καλοριφερ αφου φαγαμε κατι κρυα ξηγημενα,και τωρα ειμαστε οκ..πηγα σημερα στο νοσοκ. Γιατι εχω εδω κ μερες μια ενοχληση κατω απο το στηθος..μου ειπαν ειναι η σπλινα κ να κανω εξετασεις αιματος,κ μαζι μαυτο μας ειπαν οτι το ενα μπεμπε ειναι αγορι!!αντε να μαθαινουμε σιγα σιγα σιγα τα φυλλα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

΅και συνεχιζω να μην χασω παλι τιποτα..θα κανω τις εξετασεις μεσα στην βδομαδα...

Oσο για την γκαντεμια που λες μπαμπιτσιακι..ασε,πολλα συμβαινουν..σε αυτο το σπιτακι μας εδω οχι κ πολλα,στην αθηνα γινεται ο χαμος!κι εσυ μετα την περιοδο ξεκινα δυναμικα,ετσι?ειπαμε δεκεμβρη,αλλα κ τελη οκτωβρη δεν μου ακουγεται ασχημο...χιχιχιχιχχΐ!

Καλε τα αλλα φυντανια που ειναι?συμπεθερα,λαρα,δομνινα,ελεν,μικρο?

fUCCp2.png

svjYp2.png

Να μαι κι εγώ...!!!!

Συμπεθερουλα μου όλα σπάνε με τη σειρά βλέπω...Τι στο καλό! Γκαντεμιά μεγάλη! Αντε να σταματήσουνε οι βλάβες κάπου εδώ!!! Και τι είναι αυτό με τη σπλήνα τώρα;:rolleyes: Κανένα αγιασμό να κάνεις νομίζω!!!!

Βαβιτσιάκι μου έτσι κοπέλα μου! Να τελειώσεις με την ακατανόμαστη και να μπείτε χαλαρά πάλι στο παιχνίδι...Τώρα άμα είναι να κάτσει Δεκέμβριο, ευπρόσδεκτο είναι!!!!:D Πάλι αν θέλει Οκτώβριο ή Νιόβρη πάλι ευπρόσδεκτο είναι!!! Είμαστε ευέλικτες θεές εμείς!!!!!:D:D:D

Δομνινάκι μου ελπίζω να είσαι καλά κοπέλα μου...

Γεια σου και σένα μικρολού, ελενάκι και μισελάκι!!!!\

Αύριο θα πάω στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις...έφτασε η μέρα επιτέλους! Την Πέμπτη θα πάω για το δεύτερο μέρος και μετά ξεκινά το άγχος των αποτελεσμάτων! Οοοοοοοοοοομμμμμμμ!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσακια μου καλα!!!!

Δε μου αρεσει εδώ με τους κοινους θνητους... Θελω να είμαι συνέχεια στον Ολυμπο, μπορωωωω;;;;;

Κρισάκι μου, τι ειναι παλι αυτό με τη σπλήνα; Βρε μήπως επειδη μεγαλώνουν τα κρισακια σε πιεζουν; Κάνε με το καλό τις εξετάσεις σου και να δουμε τι θα σου πει ο ντοκτορ... Ωστε αγόρι το ενα εεε;;;; Ο κροισος νο.2!!!

Μομεντακι, με το καλό κοριτσακι μου, ολες καλές να είναι οι εξετάσεις και οσο για το αγχος των αποτελεσμάτων.... ε, εδω είμαστε κι εμείς να το μοιραστούμε!

Εμείς ησυχία, την Τεταρτη θα παω στον γιατρό να δούμε την ωορρηξία και να κάνω κι ενα παπ.. Κι οσο δεν ηθελα αυτό το προγραμματισμένο ρε γμτ!!! Τι να κάνουμε, αν είναι να μας κατσει, μέχρι και την ώρα που θα πρέπει να εχουμε επαφη θα ρωταω! "Τωρα γιατρέ μου είναι καλά;; Σε καμια ωρα μήπως;;;" χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Δομνινακι, ελενα, μικρολού.... πολλα γλυκά φιλια!

JXFXp3.png

Βαβιτσιακι μου, μια χαρα η πεθερούλα! Περαστικά ευχομαι!

Εσύ ρίξ'το στο σπορ κι οποτε θέλει ας ερθει! Πάντως αυτο με το Δεκεμβριο και 2η φορά; Τυχαιο;;; Κι εγώ αν ημουν στη θέση σου τις ιδιες ακριβώς σκέψεις θα έκανα... :wink:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια..

Ξέρω, για πολλές μέρες μου βάλατε απουσία αλλά ας όψεται ανωτέρα βία που δεν με άφησε να είμαι μαζί σας..

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.. που λέει και το συγκεκριμένο τραγούδι.. Δεν έχω να πω κάτι συγκλονιστικό παρά του ότι την Παρασκευή θα πάει ο Δομνίνος για εκείνες τις εξετάσεις που λέγαμε και σε καμιά δεκαριά μέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα.. Άντε να δούμε τι θα δούμε για να ξεκινήσει κι ο χριστιανός μια θεραπεία.. Ο καιρός περνάει και τίποτε δεν μας σταματά..

Κριςκρις φιλεναδίτσα.. από τον πόνο που μου περιγράφεις αν ο πόνος είναι κάτω από το δεξί στήθος σχετικά ψηλά και συνοδεύεται και από καούρα είναι η χολή σου αγάπη μου.. Με έναν υπέρηχο χολής και μια εξέταση για τις τρανσαμινάσες θα δείξει αμέσως τι συμβαίνει. Μην ανησυχείς δεν είνα κάτι το ανησυχητικό.. Κι εγώ το είχα πάθει αυτό το 2007. Έκανα υπέρηχο, έχω δύο πετρούλες στη χολή από τις οποίες η μια είχε φράξει την έξοδο.. Μου πέρασε αμέσως όμως και από τότε δεν με έχει ξανανενοχλήσει ποτέ.. και δεν έκανα και τίποτε..το άφησα και πέρασε μόνο του.. Η σπλήνα κοριτσάκι μου δεν είναι τόσο ψηλά.. Κάνε εσύ τις εξετάσεις σου όμως για να είμαστε καλυμμένες από όλα τα μέτωπα.. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.. Τι ευτυχία.. 1 αγοράκι! άντε να μαθαίνουμε και τα άλλα σιγά σιγά..

Babitsaki μου για να γεννήσεις Αύγουστο πρέπει να μείνεις έγκυος το Νοέμβρη.. Κοντός ψαλμός αλληλούια.. τώρα που έφυγε η κύστη είσαι καθ' όλα έτοιμη για να ριχτείς στη μάχη με όλα τα όπλα.. Και θα τον κερδίσουμε και αυτό τον πόλεμο βεβαίως βεβαίως.. να είσαι σίγουρη..

Μομεντάκι μου με το καλό να πάρεις τα αποτελέσματα και να δεις που όλα θα είναι τέλεια.. Εμείς εδώ μαζί σου στον αγώνα..

Λαρούκο μου πολλά φιλάκια..

Σε όλες τις άλλες τσαπερδόνες που εξαφανίζονται φιλούκια!

L2qIp2.png

Πολυ-πολύ καλημέρα σας!!!!

Κοριτσακια, θα σας περιγράψω εν συντομία ενα ονειρο που είδα να μου πείτε...

Ημουν λέει κάπου έξω και ξαφνικά αρχιζει να γίνεται χαμός... αυτοκίνητα να εκτοξευονται στον αερα, κτίρια να γκρεμίζονται και γενικά σαν να ερχεται μεγάλη καταστροφή. Εκεί λοιπόν που βλέπω αυτό το "κύμα" να πλησιαζει, μου λεει η μαμα μου: Μην ανησυχείς, κάνε την προσευχή σου και δε θα πάθεις τιποτα. Παντα ετσι γίνεται την ημέρα της Αγ.Ειρήνης." Κλεινω κι εγώ τα ματια, προσευχομαι (εντωμεταξύ ενω γινόταν χαλασμός, δεν ακουγοταν τιποτα) και μόλις ξανανοιγω τα ματια, όλα ηταν σαν να μην ειχε συμβεί τιποτα.

Το πρωι που ξύπνησα κοιταξα για τη γιορτή της Αγ. Ειρηνης αλλα είναι 28/7... Λέω να πάω να ανάψω ενα κεράκι στη χάρη Της όπως και να 'χει πάντως.... Ξεφυγα λίγο από τα θεματα μας αλλα ήταν πολύ ζωντανο το ονειρο!

JXFXp3.png

...........................την πατησα κρισακι μου εγραφα σε ολες σας αλλα... με πεταξε πριν κανω αντιγραφη.... φιλιά σε όοοοολες θα σας τα πω αλλη στιγμη...... τα νευρα μου.....

Τι επαθες ρε κοριτσακι;;; :confused:

JXFXp3.png

Μομεντακι, τι έγινε; Πήγες για τις εξετάσεις;

Δομνινακι μου, αργούν τοσο πολύ να βγουν τα αποτελέσματα; Τωρα θα μου πεις, εδώ ενα παπ κάνεις και βγαίνουν σε 10 μέρες.... Για ακόμη μια φορα εγω παντως θα σου πω ότι ετσι και βάλεις σκοπό να γίνεις γιατρός, και δη γυναικολόγος, θα γίνεις το Νο.1!!! Μήπως να το ξανασκεφτείς;;;;

Μικρολου, ελενακι και μισέλ τα φιλια μου! Πού πήγατε εσεις;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

ρε δομνινα...πραγματικα δεν εχω λογια δηλαδη..οι γνωσεις σου επεκτεινονται κ περαν της γυναικολογιας!!μπορει να μου ειπε κ χολη,δεν ειμαι σιγουρη!!παντως ο πονος ειναι ακριβως,ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που ειπες!!!φτου σκορδα φιλεναδα μου!!να εισαι γερη να μας ανοιγεις τα ματακια παντα!!ακου εκει τρασιμουσκλουνοδινες πως τις ειπες τελοσπαντων!!!!:rolleyes:πρεπει να παω να δωσω αιμα..κ δεν θελω..αλλα αμα συνεχισει θα παω τι να κανω...καλα αποτελεσματα να εχει ο δομνινος μας!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

κ για να μην την πατηω κι εγω οπως το μπαμπιτσιακι (μα δεν ειναι πολυ σπαστικο να γραφεις κ μετα τσαααακ,να σβηνονται ολα??),συνεχιζω με αλλο μηνυμα..

λαρακι μου πολυ ομορφο ονειρο..αμα μπορεσεις να πας κ στο μοναστηρι της οσιας ειρηνης..ειναι ομορφα πολυ..κ γαληνια..μα νομιζω κ στην χαλκιδα υπαρχει μοναστηρι της αγιας,ή κανω λαθος?αυτο την αθηνα στην λυκοβρυση που δινουν το μηλαρακι ειναι παλαιοημερολογητικο αλλα δεν λεει τιποτα αυτο,ειναι υπεροχο..

συμπεθερακι μου πως εισαι?χαι χουι???χαχαχαχχα!!καλα αποτελεσματα ψυχη μου κ μην εχεις αγχος γιατι ολα θα ειναι τελεια...ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!παμε για μπεμπε τωρα..

λοιπον κοριτσια..δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα εχω προαισθημα..θα ακουσουμε γρηγορα νεα ευχαριστα εδω μεσα!!!κ εννοω μπεμπεδιστικα νεα!!!!!!!!!!:oops:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κρισακι μου, το εψαξα λίγο και υπαρχει ενα μοναστηρι στην ευβοια αλλα απο χαλκιδα είναι αρκετά μακριά. Οποτε θα παω σε αυτό στη Λυκόβρυση. Διαβασα ότι η Αγ. Ειρήνη βοηθαει ζευγαρια που εχουν θεματα γονιμοτητας... Να ειναι σημαδιακό το όνειρο; Οπως και να 'χει θα παω να αναψω εστω ενα κερακι. Ευχομαι το προαισθημα σου να βγει αληθινό! Για όλες μας εννοειται!

Μπαμπιτσιακι, τι εγινε ρε κοριτσι τελικά; Γιατι έχεις νευρα βρε γλυκο μου;

Οι υπόλοιπες είδατε ήλιο και την κάνατε από τον Ολυμπο εεεε;;;

JXFXp3.png

Καλημέραααααα στα γλυκά μου κορίτσια που τα έχασα τους τελευταίους μήνες!!!!:P:p:p Ελπίζω να μη με ξεχάσατε!!! Καταρχήν έκανα ώρες για να σας διαβάσω!!! Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!

kriskrisaki συγχαρητήρια κούκλα μου!!!!!:-P:-P Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα. Διαβάζω τρίδυμα, θα ξεμπερδέψεις μια και καλή! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!

momentaki μου γλυκό, λυπάμαι πολύ για την αποτυχία στην εξωσωμ. Το καλό είναι ότι κράτησες τα παγωτάκια σου, οπότε μόλις ξεμπερδέψετε με τις εξετάσεις ξεκινάτε. Αυτή τη φορά έχω διαίσθηση ότι θα πετύχει!

λαράκι μου τι κάνεις? Το όνειρό σου να δεις που είναι σημαδιακό, το καλό (δλδ το ή τα μπεμπέ) θα έρθει σύντομα!!!

babitsiaki μου διαβάζω ξεμπέρδεψες με την κύστη, ευτυχώς ήταν απλή και δεν ταλαιπωρήθηκες όπως εγώ. Εύχομαι να ηρεμήσει πλέον ο οργανισμός σου, ώστε να είναι έτοιμος να υποδεχτεί ένα μωράκι!!!

δομνίνα μου καλή διάβασα ότι είχες κι εσύ μια αποτυχία, ειλικρινά λυπάμαι! Έχω καταλάβει όμως ότι είσαι δυνατός χαρακτήρας κι ότι τα άσχημα τα αφήνεις πίσω σου, γι'αυτό είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα τα καταφέρεις!!!

μικρολού μου εσύ τι μου κάνεις? Χαίρομαι που σου έχουν περάσει οι πόνοι σε μεγάλο βαθμό! Είσαι τόσο μικρή για να ταλαιπωρείσαι με τέτοια, μακάρι από εδώ και πέρα να τα ξεχάσεις όλα αυτά!!!!

Τώρα όσον αφορά εμένα, είχα περιπέτειες όλο το καλοκαίρι. Έχανα πολύ αίμα με την περίοδο, νοσηλεύτηκα αρκετές φορές και για μεγάλο διάστημα κάθε φορά, μεταγγίστηκα και διάφορα άλλα, απλά μην σας κουράζω τώρα. Τελικά πριν από λίγο καιρό ξαναέκανα arvekap για να μπορέσω να συνέλθω και βλέπουμε απο εδώ και πέρα. Αυτά εν ολίγοις.

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία!

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Ααααααααααα!!!! ΜΑΚΑΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Καλέ εμφανίστηκε η μακαπούλα μας!! Δεν το πιστεύω κοπέλα μου! ΄Χμ...τι είναι όλες αυτές οι ταλαιπωρίες; Ουφ...περαστικά να ναι όλα!

Ουπς...κτύπησε το κουδούνι...Θα μπω μετά και θα γράψω περισσότερα...και για όλες φυσικά!:D

Φιλιάααααααααααααα!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...