Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Καλησπέρα εγώ πρώτα πήγαινα στο Μητέρα,αλλά είχα γιατρό εκεί,(δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο)τις έκανα Κυριακή κ μου τις έβγαζαν ίδια μέρα.Κάνε ένα τηλ να ρωτήσεις,δεν χάνεις κάτι.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Εγώ σήμερα από τις 5.30 όρθια μαζί με το Δομνίνο.. Ο καημένος δεν έμεινε με το αυτοκίνητο όπως ο δικός σου Λάρα μου αλλά καθημερινά τέτοια ώρα ξυπνάει.. είπα να του συμπαρασταθώ λιγάκι σήμερα..

Φιλάκια σε όλες σας.. όμορφη μέρα να έχουμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ σήμερα από τις 5.30 όρθια μαζί με το Δομνίνο.. Ο καημένος δεν έμεινε με το αυτοκίνητο όπως ο δικός σου Λάρα μου αλλά καθημερινά τέτοια ώρα ξυπνάει.. είπα να του συμπαρασταθώ λιγάκι σήμερα..

Φιλάκια σε όλες σας.. όμορφη μέρα να έχουμε!

Ε ρε τι γυναικα εχει ο Δομνίνος!!!!!! Πες μου ότι του εφτιαξες και πρωινό, καφέ κτλ να πέσω στα πατώματα...! :D:D

JXFXp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα, εχω γυρισει στη δουλεια απο χθες, ειμαι καλυτερα ο βηχας επιμενει βεβαια αλλα το παλευω, μαζι με το βηχα παλευω και να κοψω το τσιγαρο εχω να καπνισω απο τη προϊγουμενη πεμπτη λογω του βηχα, αλλα λεω μιας και εκατσε ετσι να το κοψω εντελως μια ωρα αρχιτερα, οσο ειμαι σπιτι δεν το σκεφτομαι καθολου, στο γραφειο που οοολοι καπνιζουν και περνανε μπροστα μου επιδειχτικα με ενα τσιγαρο στο χερι, δεν μπορω να το βγαλω απτο μυαλό μου ευτυχως καθε φορα που λεω να το αναψω με πιανει βηχας και το αφηνω... επισης εχω τρελλαθει να πινω νερο χθες κατεβασα 3,5 λιτρα. το απογευμα θα παω στο γιατρο και θα μπω να σας πω τα νεα μου. αυτα ειχα να σας πω για μενα να ειστε καλα οοοοοοοοοολες!!! σας φιλώ μουουτσ:P

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

ααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νευρααααααααααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...παλι εγραφα 3 ωρες κ σβηστηκαννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

fUCCp2.png

svjYp2.png

γιατι ρε κοριτσια το κανει αυτο?θελει να μου σπασει τον τσαμπουκα??

σας ειχα πιασει ολες μια -μια...τωρα θα σας πω απλα την καλημερα μου κ τα φιλια μου γιατι δεν εχω αλλο κουραγιο....:(

fUCCp2.png

svjYp2.png

τι σου κανει βρε κοριτσι? μηπως ενω βαζεις το ονομα σου και μπαινεις κανονικα και αρχιζεις γραφεις γραφεις οταν κανεις υποβολή μνμτος σου λεει κυρια μου εισαγετε τον κωδικο σας??? αν σου κανει αυτο και μενα μου το κανει καμια φορα γι αυτο πριν πατησω υποβολη κανω ενα copy το κειμενο και αν μου βγαλει μνμ οταν ξαναμπω κανω ενα paste και ετσι δε χανω αυτα που γραφω.. καταλαβες ή στα λεω μπερδεμενα???

lJiup3.png

M1otp3.png

ναι ρε κοριτσαρα αυτο γινεται καθε φορα..μονο που εγω δεν κανω αντιγραφη για παν ενδεχομενο κ μετα χανω το κειμενο..μα νομιζω οτι δεν ειμαι κ πολυ ωρα μεσα,τι με πεταει κι αυτο?????ααααααααααα..........

περαστικουλια σου εσενα και να μην καπνισεις ξανα,γιατι σε λιγο δεν θα μπορεις ετσι κι αλλιως.....χιχιχι......:shock:

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλησπερα κοριτσαρες!!!!πηγα στο γιατρό οπως σας τα πα! παει η κυστη να παει και ναμη ξαναρθει!!!! τωρα μου ειπε να παρακολουθώ τη περιόδο (γι όσο θα εχω μεχρι να μεινω εγκυος) μα δεν κανω και τιποτα αλλο! με ενα σημειωματαριο ειμαι συνεχεια και γραφω ποτε ήρθε πωσ ηρθε ποτε εφυγε κτλ. τεσπα αντε να βρω τουσ ρυθμους μου τωρα γιατι μια οι κυστες μια οι γαμοι μια οι δουλειες μια οι ιωσεις εχω χασει το μπουσουλα με βρηκε ο χειμωνας απροετοιμαστη ρουχα χαλια καθαρισμα ποτε θα τακανω ολα μου λετε με χει πιασει πανικος τωρα θελω να τα κανω ολα μεσα σε δυο ώρεσ και θελω να σας τα πω ολα σε 5 σειρες τι κακο με βρηκε φευγω φευγω μπας και προλαβω τιποτα.. τωρα που με επιασε όρεξη δηλαδη... φιλακια

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες!!!!πηγα στο γιατρό οπως σας τα πα! παει η κυστη να παει και ναμη ξαναρθει!!!! τωρα μου ειπε να παρακολουθώ τη περιόδο (γι όσο θα εχω μεχρι να μεινω εγκυος) μα δεν κανω και τιποτα αλλο! με ενα σημειωματαριο ειμαι συνεχεια και γραφω ποτε ήρθε πωσ ηρθε ποτε εφυγε κτλ. τεσπα αντε να βρω τουσ ρυθμους μου τωρα γιατι μια οι κυστες μια οι γαμοι μια οι δουλειες μια οι ιωσεις εχω χασει το μπουσουλα με βρηκε ο χειμωνας απροετοιμαστη ρουχα χαλια καθαρισμα ποτε θα τακανω ολα μου λετε με χει πιασει πανικος τωρα θελω να τα κανω ολα μεσα σε δυο ώρεσ και θελω να σας τα πω ολα σε 5 σειρες τι κακο με βρηκε φευγω φευγω μπας και προλαβω τιποτα.. τωρα που με επιασε όρεξη δηλαδη... φιλακια

Τα ρα τα τααααααααααμμμμμ!!! Εφυγε η κύστη! Μπράβο βαβιτσιάκι μου καλό!!!! Αντε μακριά από μας οι αναθεματισμένες!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kalimeraaaaaaaa!!!!!! (pali den grafei ellinika to rimadi...)

Babitsiaki, GIOYXOUUUUUUUUU!!!!!!!!!! Opws leei k to tragoudi: paei, paei, paei, paei (x3) k den gyriiiiiizeiiiiii!!!!!

Koritsara mou, ola tha ginoun. Kai oi douleies (kala aytes de stamatane k pote) kai ta rouxa kai ola twra tha vroun ton dromo tous. Vouta ton babitsio k allaxe tou ta fwta! Auto proexei!

Filakia koritsakia mou!

JXFXp3.png

καλημέρα τι μου κανετε?? σημερα παρασκευή τι τέλεια μέρα αλλα παραλληλα και τι χαζή μερα στο γραφειο ενας χαμος με τα προεκλογικά εντυπα ολοι τα βιαζονται και ολοι τελευταια στιγμή ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! εχει χαρη ομως που ειναι παρασκευή!!! χθες μονο μια σκουπα προλαβα να βάλω, μετα επιασα τα συρταρια ενα ενα να ταιριάζω να πετάω δηλαδη γιατι δεν ξερω πως τα καταφέρνουμε και μαζευουμε οτι σαβουρα μπορεισ να φανταστεις σ΄αυτα τα συρταρια.... εκανα 3 απο τα 13 βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτό τα υπολοιπα σήμερα και αυριο στρωνω χαλια, εχω και ενα γαμο το απογευμα ο τελευταιος για φετος δεν ξαναπαω σε γαμο βαρεθηκα!!! ε και αν εχω αντοχη να κάνω και λιγο σεξακι το βραδυ.... αυτα!!! εσεις κοπελουδες μου τι μου κανετε???

lJiup3.png

M1otp3.png

μπαμπιτσιακι τερμα η κυστη,παειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!:-Pαυτα ειναι νεα,τωρα ουτε εσυ ουτε η συμπεθερα να ξαναδειτε κυστη ποτε σας σε υπερηχο!!ουτε καμια αλλη μας φυσικα..μακρια απο μας,ξου,ξου!!!ασε τις δουλειες κ πιασε τον μπαμπιτσιο τωρα...

εγω σημερα περιμενω τον ξενιτεμενο κρισο..αλλα στο σπιτι μας χαλασαν τα καλοριφερ..μας βλεπω να τον δαγκωνουμε..:oops:

φιλακια κ στα αλλα μου κορτσουδια που τα ακουω ανεβασμενα..ετσι να σας ακουω να ανεβαινω κι εγω!!!!!!!!!!!:-P

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομάδα τι κάνετε??? κρισακι μου σειρα στη γκατεμια σας εχει το καλοριφερ? αχ βρε ματακια μου σπασε κανα ροδι κανε κατι τουλαχιστο θα ερθει ο κρισος να σε ζεστάνει στην αγκαλιά του... εγω δεν προλαβα να πιασω το βαβιτσιο μου ήρθε περιοδος οπως περιμενα ευτυχώς τα χαπια βοήθησαν και στο να μη ποναω οποτε αντε να περασει και αυτη να αρχισουμε τις προσπαθειες μας χαλαρα αυτη τη φορα γιατι τα χω παιξει με το μετρημα το αφηνω στη μοιρα του κοριτσια και οτι γινει!!!

Α! το αλλο δεν σας το πα η πεθερα μου τη προϊγουμενη βδομαδα ειδε στο υπνο της 2 αγιους και οτι καποιος της ειπε ειναι οι Αγιοι Αναργυροι ξυπνάει λοιπον τρεχει στην εκκλησια των Αγιων και αγοράζει την εικόνα εκει μαθαινει οτι Αυτοί ήταν γιατροί, το ιδιο βραδυ χαλια η πεθερά μου με το στομάχι της, ξεκιναμε λοιπόν εναν γολγοθα με γιατρους για να βρουμε τι εχει... τυχαίο?? τελικά εχει πετρα στη χολή η οποια όμως εχει και καποιο υγρο και αυτη τη βδομάδα θα κάνει επέμβαση, μέσα στον πόνο της λοιπόν με ρωτάει πως πήγε η επισκεψη σου στο γιατρο? καλά της λεώ εφυγε η κυστη μη στεναχωριεσαι για μένα και μου λέει το θεικό τον Αυγουστο θα γεννησεις το χω προαισθημα... για να γεννησω τον αυγουστο πρεπει να μείνω εγκυος το Δεκέμβριο οτι μου παν και τα χαρτιά δηλαδή τυχαίο και αυτό?? Η αρχισα να χαζεύω και το ριξα στα σημάδια ή δεν ξερω πια τι να πω

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...