Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα εγώ πρώτα πήγαινα στο Μητέρα,αλλά είχα γιατρό εκεί,(δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο)τις έκανα Κυριακή κ μου τις έβγαζαν ίδια μέρα.Κάνε ένα τηλ να ρωτήσεις,δεν χάνεις κάτι.

Ναι από το Γεννεσις Αθηνών που είμαι μου είπαν για το μητέρα. Θα πάρω τώρα να ρωτήσω. Ευχαριστώωωω

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Λάρα μου τώρα σκέφτηκα το λαρούκι πως θυμίζει παλούκι...Πρέπει να εμπνευστώ για κάτι καλύτερο...Ολα κι όλα!!! Εχω κι΄ενα επίπεδο!!!!:P

Ελενάκι μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου...Σήμερα είμαι πιο ήρεμη και σε λίγο που θα πάω στο γιατρό θα συζητήσω τις σκέψεις μου μαζί του...Για να δούμε...Θα σας ενημερώσω...

Δομνινάκι μου, προσωπική μας γιατρός έγινες εσύ κοπέλα μου!!!! Και δεν φτάνει που όλη την ώρα θέλουμε τη βοήθεια σου μας λες και συγνώμη όταν δεν μπορείς να μπεις; Αχ ρε Δομνινάκι! Ευχαριστούμε πολύ!!!!

Συμπεθερούλα και βαβιτσιάκι τι μου κάνετε; Καλέ βαβιτσιάκι για έλα πίσω στον Όλυμπο σε παρακαλώ!!!!!

Μικρολού πού είσαι συ; Α θα αρχίσω να παίρνω παρουσίες νομίζω!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινακι μου καλό, γιατι ζητάς συγνωμη καλεεεεε;;;;;;;;; Καλα λέει το μομεντακι, δεν φτάνει που σε πρηζουμε με τα δικά μας, μας ζητας κ συγνωμη γιατι αργησες να απαντησεις;; ααα, θα σε μαλώσω! Πήγατε στον νέο γιατρό; Τι σας ειπε; Πώς είναι τα νέα από το μετωπο;

Μομεντακι, περιμενουμε κ τα δικά σου νεα από τον ντοκτορ ε;

JXFXp3.png

Καλημέρα θεές μου!!!! Πώς μου είστε;

Το Δομνινάκι μας δεν εμφανίστηκε για τα νέα της; Αγωνιώ!!!!

Εγώ πήγα χθες...Η κύστη σχεδόν εξαφανίστηκε...Το ενδομήτριο μου πολύ καλό και είδαμε και ωάριο...Έπεται ωορρηξία λέει...Εγώ όμως πονάω σαν να είναι να μου έρθει περίοδος...Δεν θέλω...12η μέρα είναι όλη κι όλη...Ουφ..

Όπως και να χει αν όλα πάνε καλά, και αδιαθετήσω κανονικά στα τέλη του μήνα όπως πρέπει θα προχωρήσουμε στα παγωτάκια μου!!!! Νοουμένου ότι θα βγούνε και καλές οι εξετάσεις που θα κάνω την επόμενη βδομάδα!

Τον ρώτησα για τις βλαστοκύστες...και μου είπε πως αν θέλω στο ξεπάγωμα μπορούμε να τα αφήσουμε να εξελιχθούν σε βλαστοκύστες αλλά με το ρίσκο να μην τα καταφέρουν και να χάσουμε τον κύκλο...Δεν ξέρω αν το θέλω αυτό...Χμ...θα το σκεφτώ!!!! Εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτες οι απόψεις σας!!!!:D

Αυτά για την ώρα! Τρέχω να πάω στο μάθημα και θα τα πούμε μετά ε!!!!

Καλημέρα Δομνινάκι, λαρούκο, συμπεθερούλα, βαβιτσιάκι, μισελάκι, ελενάκι και μικρολού!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερούδια σε όλες τις όμορφες κοπελούδες..

Κορίτσια έχω νέα.. Πήγαμε χθες τελικά με τον άνδρα μου σε έναν καινούργιο γιατρό ανδρολόγο - ουρολόγο τον οποίο εκτός των άλλων μου τον σύστησε και η Ροξάνα μας.. Ο άνθρωπος καταπληκτικός, νεότατος, καταρτισμένος επιστήμονας και πολύ προσιτός σαν άνθρωπος.. Αφού εξεπλάγην με όλες τις εξετάσεις που έχουμε κάνει, με το ότι του τα είχα βγάλει φωτοτυπία και τα είχα βάλει και με χρονολογική σειρά εξέτασε τον άνδρα μου κλινικώς.. Το αποτέλεσμα; α) έχει μια μεγάλη κιρσοκήλη η οποία φαίνεται ξεκάθαρα στον υπέρηχο που έχει κάνει ο άνδρας μου αλλά για κάποιον λόγο η γνωμάτευση που μας έδωσε ο γιατρός που την έκανε δεν αναφέρει τίποτε, β) υπάρχουν χρόνιες φλεγμονές προστατίτιδας και διαφόρων άλλων παθήσεων τις οποίες ο άνδρας μου ούτε που κατάλαβε πότε τις πέρασε, γ) μας είπε ότι ο ίδιος χρειάζεται τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να μας βοηθήσει αν όχι να πετύχουμε φυσιολογική σύλληψη να κάνουμε παιδί με εξωσωματική.. ναι, θεωρεί ότι είναι πιθανό να καταφέρουμε να κάνουμε παιδί φυσιολογικά..

Αφού λοιπόν είμαστε στη διάρκεια της συζήτησης και συζητάμε για κάποιες εξετάσεις τις οποίες του τις αναφέρω κι εγώ (κυστική ίνωση, καρυότυπο, ελλείψεις χρωμοσώματος ψ) γυρνάει με ένα απορημένο ύφος και μου λέει "συγνώμη τι δουλειά κάνετε;".. του λέω γιατρός δεν είμαι αλλά είμαι ενημερωμένη.. Όχι απλά ενημερωμένη μου απαντά.. υπέρ του δέοντος..

Τέλος πάντων.. Το συμπέρασμα είναι ότι κάνουμε επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και κατάτμηση στο εξειδικευμένο ανδρολογικό ινστιτούτο γιατί τα σπερμοδιαγράμματα του κέντρου εξωσωματικής δεν τα λαμβάνει υπόψη και ορμονολογικές εξετάσεις και αφού πάρουμε τα καινούργια αποτελέσματα κλείνουμε ραντεβού μαζί του και συζητάμε τι θα κάνουμε..

Κορίτσια κι ο άνδρας μου ενθουσιάστηκε... Οπότε όλα καλά και εν αναμονή των εξετάσεων αυτών.. Ούτως ή άλλως σκοπό δεν είχαμε να προχωρήσουμε σε άλλη εξωσωματική μέχρι τον Μάρτιο.. Ας πάει ένα και δυο μήνες παραπίσω φτάνει να έχουμε θετικά αποτελέσματα...!

Αγαπώ όλο τον κόσμο τώρα και ακόμα περισσότερο τη Ροξάνα και τον καινούργιο γιατρό!

Μομεντάκι μου η ταπεινή μου γνώμη είναι να μην πάρεις το ρίσκο να τα αφήσεις να εξελιχθούν... Μπορεί πολύ απλά να μην εξελιχθεί κανένα και να φας μεγάλη απογοήτευση.. Εγώ θα σου έλεγα να τα βάλεις όπως είναι.. Κι όπως πολύ καλά ξέρεις κι εσύ υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις κοριτσιών που έμειναν έγκυες με τα κατεψυγμένα τους..

Που είστε οι υπόλοιπες;

L2qIp2.png

Αχ Δομνινάκι μου!!!! Μπήκα αμέσως για να δω τα νέα σου! Μόλις ήρθα από το σχολείο! Πόσο χαρούμενη είμαι βρε!!!! Ααααααααχχχχχ!!!! Πολύ!!!! Για αυτά που σας είπε και για το ότι είσαι κι εσύ χαρούμενη! Τέλειαααααααα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια μου πολύ χαρηκα με τα νέα σας!!!

Μομεντακι, είδες;;; Παει η κύστη! Η κύστη φευγει τα μομεντακια ερχονται!!!!

Δομνινα μου, πολύ σουπερ ακούγεται ο γιατρός!! Μπραβο βρε κοριτσι!! Και ευχομαι να πάνε ολα ακόμα καλύτερα και να μη χρειαστεί να κάνεις εξωσωματική! Φανταζομαι θα πετας τωρα!!! Μπραβο, μπραβο!!!

JXFXp3.png

κοαριτσακια μου!!!! τι κανετε, συγνωμη μωρε που χαθηκα ήμουν αρρωστουλα, τεζα, κρεβατομενη απο τη πεμπτη με πυρετο και εναν βηχα λες και μαρσαρει φορτηγό σήμερα ειμαι καλήτερα δεν πηγα βεβαια στη δουλεια ουτε σημερα, τουλαχιστον δεν εχω πυρετο μου μεινε ο βηχας και η αδυναμια (απο την ξαπλα) κατα τα αλλα σημερα περνω το τελευταιο χαπι και την πεμπτη μαλλον παω στον γιατρό, αν και πιστευω οτι εχει φυγει η κυστη γιατι στην επαφη δεν ποναω καθολου. τωρα στα δικασας

λαρουκο μου ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερετε να, θα παρει και τις βιταμινουλες του και εδω που τα λεμε δεν θελουμε και να σπαει τοιχους παιδι θελουμε να μας κανει!!!

μομεντακι μου επιτελους παει η κυστουλα σου αντε στο καλο και αυτη και να μη ξαναρθει παμε για αλλαααααα για καλα ενωειται!!! δομνινακι μου τι ωραια που ειναι καλος ο καινουργιος γιατρος και ειστε οικογενειακος χαρουμενοι και μεις μαζι σας!!!!

φιλακια λοιπον σε ολες σας

lJiup3.png

M1otp3.png

βρε βρε ευχαριστα νεαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!ετσι σας θελω κοκονες μου!!!!χαθηκα λιγο,ε αρχισα να ψιλοβγαινω αλλα εχει και χαζοκαιρο κ δεν ειναι κ για πολλα..λειπει κ ο αντρας ακομη,να με βολταρει καπου ωραια..ο,τι κανω μονη μου λοιπον!!!εγω δεν εχω κ πολλα νεα.εβαψα το μαλλι,σκουρο για να μην το βαφω συνεχεια..δεν μου παει τοσο αλλα..ας οψεται!!!!ή μαλλον ας οψονται!!!!:Dτο δοντι ηρεμησε,αντιβιωση δεν παιρνω αλλο αλλα πηγαινω οδοντιατρο να το δει..ειχε κανει πληγη βλεπετε..τα μωρακια..ελπιζω να μεγαλωνουν σωστα!!!

συμπεθερα θα αρχισω απο σενα...το ποσο μου θυμησες εμενααααααααααααα...δεν λεγεται..ειχα κολλημα με τις βλαστοκυστες..τις ηθελα απαραιτητως..ειναι ομως μεγαλο το ρισκο..εγω πχ με 6 γονιμοποιημενα και οχι ιδιων διαιρεσεων,ενω ειχαν την διαθεση να τα φτασουν σε βλαστοκυστες δεν το τολμησαν..κ σοφα επραξαν γιατι μου εβαλαν 3 και τα αλλα τρια που τα αφησαν να φτασουν στο σταδιο των βλαστοκυστων για να τα παγωσουν,πολυ απλα δεν τα καταφεραν..επρεπε αφου ειχες πολλα γονιμοποιημενα να σου κανει στην πρωτη προσπαθεια βλαστοκυστες.ηταν πολλα κ τον επαιρνε χαλαρα να το δοκιμασει..αλλα βλεπεις οι βλαστοκυστες σημαινουν περισσοτερη εργαστηριακη δουλεια..κ τις κανουν μετα απο επαναλαμβανομενες αποτυχιες εμφυτευσης..δεν ειναι κ το καλυτερο τους με λιγα λογια..εγω λεω τωρα,μιας κ μιλαμε για παγωτακια,να τα βαλεις οποτε σου πει αυτος.ας δει δηλαδη την δευτερη μερα πως πανε κ μετα ή σε φωναζει να στα βαλει ή το πατε για 5η μερα..ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops:

δομνιναρα τελεια νεα κοπελαρα μου!!και φυσικα μπορειτε κ φυσιολογικα,ποτε σας το απεκλεισαν αυτο κοκονα μου?ακου εκει...εσεις θα προσπαθειτε μεχρι τον μαρτιο παραλληλα με την αγωγη κ εχει ο θεος..γιατι να μην γελιομαστε..κ με χαλια σπερμα μια χαρα επιτυγχανονται εγκυμοσυνες..απλα θελει να εχεις την τυχη με το μερος σου..μακαρι να μας κανεις την πιο ευχαριστη εκπληξη!!!κυρσοκοιλες ακουσα κ θυμηθηκα του καλου μου..αμαν κι αυτα τα παιδια πια!!

λαρακι μου γλυκο τι κανεις εσυ?το μπαμπιτσιακι μας ξεχασε?ζει τον ερωτα του?

ελενακι μου καλη αρχη με οοοολες τις ευχες μας να πανε ολα καλα κ οοοοοοολη την θετικη μας ενεργεια μαζι σου!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλε ποιος παιζει με τα νευρα μου?πριν με πεταξε εξω πριν αναρτηθει το μηνυμα κ λεω τζαμπα εγραφα τοση ωρα..κ τωρα το βλεπω αναρτημενο...τσττσττστσ...περιεργα πραγματα...

μπαμπιτσιακι περαστικουλια σου μωρε!!οι θεσσαλονικιες βγηκαμε πιο ευαλωτες μου φαινεται..ε εχουμε μπολικο κρυο εδω..η κυστουλα τωρα εφυγε?θα μας αφησε κ χρονια...παει λεμεεεεεεεεεεεεεε!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

βρεεεεε, καλως τις περδικες!!!

Μπαμπιτσιακι, περαστικα βρε καλό μου... Πως την πατησες ετσι; Τωρα θα μου πεις δεν ειναι κ πολύ δυσκολο.. Αντε να πας και στον γιατρό να σου επιβεβαιώσει την εξαφανιση της κυστης (που οοοοοχιιιι, δε θα την αναζητησουμε στη νικολουλη) και να μπειτε δυναμικα στη μαχη!

Κρισακι μου! Καλε βαλε μια φωτο στο φατσοβιβλιο να σε δουμε μελαχροινη! χαχαχα!!! Πότε πας στον γιατρό; Μια χαρα θα ειναι τα κρισακια, θα δεις!

Δομνινα μου, καλα είμαι! Ε αφου λεει ο γιατρός οτι δεν είναι και τοσο χαλια τα πραγματα το εχω δει πολύ χαλαρα το θεμα.. Εμείς θα κάνουμε τις προσπαθειες μας και ο,τι βρεξει ας κατεβάσει.. Μέχρι τον Ιανουαριο δηλαδη που θα πηγαινω να παρακολουθει ο γιατρός την ωορρηξια και μετα βλεποντας και κανοντας... Λέτε να βρεθουμε ολες μαζί εγκυουλες;;; Πλακα θα 'χει!

JXFXp3.png

να μαι και γωωωωωωωωω!!!τι κανετε θεες???εγω καλα!χαθηκα λιγο γιατι ηρθα στους γονεις μου για μια τελευταια θεραπεια που μου εδωσαν για το εντερο ετσι ωστε να επιστρεψω καλα και να το ευχαριστηθω!!ειχα ενα 80% βελτιωση αλλα γαστρεντερικα ακομα εχω θεματακια οποτε κανω ακομα λιγη υπομονη...και ετσι ηρθα παλι στο νησι και αποφασισα να χαλαρωσω γιατι στην αθηνα ετρεχα συνεχεια στους γιατρους.χαλαρωσα,κοιμηθηκα,εκανα τις κουρες ομορφιας μου γενικα ηρεμησα!!αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι δεν εχω ερθει στον ολυμπο και ενιωσα λιγο θνητη ενω τωρααααααααα......ΘΕΑ!!!!:):)

Καλημέρα θεές! Καλημέρα Όλυμπε!!!!

Τι βλέπω; Απαρτία είχαμε χθες ε; Μπράβο μπράβο!!!!!:D:D:D

Είμαι στο σχολείο και έχω για λίγα λεπτά ησυχία ...αχ τι ωραία!!!!

Βαβιτσιάκι μου περαστικά σου!!!! Τι στο καλό; Μας αφήνει το ένα μας πιάνει το άλλο; Αντε να νιώσεις ακόμη καλύτερα σήμερα σου εύχομαι!!!!

Λαρούκο μου πώς είσαι εσύ; Ηθικό; Ο λαρούκος πώς τα πήρε τα αποτελέσματα; Αγχώθηκε ή όλα καλά;

Δομνινάκι μου καλημέρα!!!!

Μικρολού!!!! έτσι!!!! Σιγά μη γίνεις θνητή εσύ κοπέλα μου με τέτοια ομορφιά και γλύκα!!!! Να επισκέφτεσαι τον Όλυμπο βρε για να μην χάνεις τη εική σου υπόσταση λέμε!!!:P

Συμπεθερούλα μου άρχισε να υποχωρεί η ταλαιπωρία του δοντιού ε; Αντε!!! Να φεύγει κι αυτό να αρχίσεις να χαίρεσαι τα μωράκια σου!!!! Αλήθεια πώς είναι; Κανένα συμπτωματάκι έχεις;

Ελενάκι μου πώς πάνε οι ενέσεις; Εκανες αναλύσεις για οιστραδιόλη; Πότε ξεκινάτε διέγερση;

Αυτά για την ώρα!!!! Πάω να ανασυγκροτηθώ να μπω στο μάθημα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια μου!

Βλέπω ότι κάθε μέρα έχουμε και από ένα ευχάριστο.. Έτσι μπράβο.. μόνο ευχάριστα από εδώ και μπρος και θετικές σκέψεις..

Μπαμπιτσάκι μου με αυτό τον κωλόκαιρο λογικό είναι να την άρπαξες.. Δεν ξέρει κανείς τι να φορέσει.. πότε κάνει κρύο και βρέχει, πότε κάνει ζέστη και έχει υγρασία, πολλά θέλει ο άνθρωπος; τουλάχιστον έκατσες σπιτάκι και δεν ήσουν αναγκασμένη να ανέχεσαι την κατάσταση στη δουλειά σου..

Φιλεναδίτσα μου τα μωράκια σου θα είναι περίφημα.. Δεν έχω καμία αμφιβολία περί τούτου.. Σιγά σιγά μπαίνεις και στον 5ο μήνα και ποιος σε πιάνει..

Λαρούκο πολλά φιλάκια..

Μομεντάκι έρχεται και η σειρά σου..

Μικρολού καλά έκανες και επέστρεψες στην ηρεμία του νησιού. Που θα βρεις καλύτερα; Μακάρι να μπορούσαμε όλες μας να επιστρέψουμε στα χωριά μας αλλά που τέτοια τύχη;

Εγώ είμαι καλά και μην ξεχνάτε.. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!

L2qIp2.png

Καλημέρα στον βροχερο και ομιχλώδη Ολυμπο!!

Σήμερα εχω ξυπνησει απο τις 6:30 γιατί έμεινε ο λάρος με το αυτοκινητο και ετρεχα να τον παω στη δουλεια,μετα να γυρίσω σπιτι, να αλλαξω και να ερθω στη δουλεια... Περιπετειώδης φαίνεται η μέρα σήμερα!!!

Πολλα-πολλα φιλακια κοριτσαρες μου!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...