Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Λάρα μου γλυκιά μου πότε περιμένεις τα αποτελέσματα; σήμερα ή από βδομάδα; Εδώ θα είμαι να σου αναλύσω ότι θέλεις..

Οι άλλες έμορφες μάλλον ξαμολύθηκαν στις πλαγιές του Ολύμπου και μαζεύουν κάστανα...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας πουλακια μου...χαθηκα για λιγο αλα μολις διαβασα για το σπερμοδιαγραμμα του λαρου τσοοοοοοοοοοοοοοοοουπ!!!!να΄μαι!!!!φανταζομαι και η λαρα κ η δομνινα θα εχετε πολυ αγχος αφου τον μοιραζεστε,ετσι δεν ειναι?:mrgreen:..τωρα περα απο την πλακα,λαρακι ευχομαι το σπερμα του λαρου να σπαει τοιχους!!!!αλλα κ ετσι να μην ειναι,φτου,φτου,υπαρχουν λυσεις,ουυυυυυυυ,με το κουταλι να τις φας!!μη μασατε καθολου..περιμενουμε νεα ετσι πουλι μου?

δομνιναρα θεα..οι 12 πρωτες βδομαδες ειναι αυτες που γινεται αυτη η οργανο πως την ειπες κι εγω ειμαι στην 13η..γιατι μη βλεπεις το τικερακι,ειναι για κανονικη συλληψη..εγω ειμαι 2-3 μερες πιο πισω αρα υπολογισε,απο τεταρτη που αρχισα αντιβιωση..ηταν την 13η βδομαδα,δηλαδη πολυ κοντα στην επικυνδινη περιοδο..γιαυτο στεναχωριεμαι τοσο και ποναω..παντως ελπιζω ολα να πανε καλα.κ ναι,οι γιατροι δωσαν την αντιβιωση αλλα σαν λυση αναγκης,ολοκληρη εξαγωγη εγινε..τ΄λοσπαντων εγω ακομα τραβιεμαι με την δονταρα,παω καθε μερα στον οδοντιατρο για καθαρισμο της πληγης και...αρπαξα κ ενα συναχι..καλε σας λεω δεν παω καλα,δεν κανω πλακα....

ελενακι γλυκο.σευχαριστω για το ενδιαφερον ματια μου,με συγκινεις..εσυ ολα καλα?ποια κοπελα καλε περιμενε χοριακη κ τι εγινε?ελπιζω ολα καλα!!

συμπεθερακι μην αγωνιας κ αγχωνεσαι!!να ηρθε η παρασκευη,τερμα τα σχολεια,να σου κ η δευτερουλα απο κοντα..παντα το κ φευγει σαν νερο!!!

δομνινακι καλη επιτυχια κ σε σας με τον νεο ανδρολογο..ειχα κι εγω εναν στην αθηνα..δεν τρελλαινομουν κιολας αλλα σοβαρος επιστημων..θα σας βαλει προφανως να κανεται εξετασουλες..ορμονολογικες κ αλλα τετοια...με το καλο ολα ματια μου!!

στις υπολοιπες απουσες πολλα φιλακιααααααααααααα!!!αλλα στις παρουσες πιο πολλα,ετσι?

λαρα περιμενουμε...:oops:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Laraki μου, ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι πολυ πολυ καλα!!! Περιμενουμε νεα! Κριςκρις μου, το αποτελεσμα που περιμεναμε ηταν της Angel και ναι!!! ηταν θετικο!!!!! Φυσικα σημερα ειχαμε και την πιο ευχαριστη εκπληξη γιατι το Virginaki δεν αντεξε και εκανε τεστακι και παρολο που ειναι πολυ νωρις ναι!!! βγηκε θετικο κι αυτο!!! Εγω σημερα ξεκινησα τις αρβεκαπ και ελπιζω αυτη τη φορα να εχουμε επιτυχια!!!

Φιλακια και στις υπολοιπες θεες!!!

Κοριτσακια μου, πριν λίγο γυρισα από τον γιατρο... Τα νέα δεν είναι κ πολύ καλά, όπως και το περιμενα δηλαδη...

Δεν είναι και τραγικά βέβαια, παλευεται η κατασταση προς το παρόν. Γενικά σε όλα είναι κάτω του φυσιολογικού. Παραθέτω τις τιμές για να τις δει η γιατρός δομνινα:

Συγκέντρωση σπερματοζωαρίων: 15m/ml (με κατωτερο φυσιολογικό 20)

Ζωηρώς κινουμενα: 20% (με κατωτερο φυσιολογικό 50%)

Φυσιολογική μορφολογία: 17% (>30%)

Συγκέντρωση ζωηρώς κινουμενων: 3m/ml (>10%)

Συγκεντρωση λειτουργικών: 1,5m/ml (>7%)

Συνολα σπερμ/ριων: 30m (>40m/ml)

Συνολα ζωηρώς κινουμενων: 6m (>20m)

Συνολα λειτουργικών σπερμ/ριων: 3m (>14m/ml)

Όψη/Γλοιοτητα/Αριθμος Λευκών: Φυσιολογικά (να και κατι φυσιολογικο!)

Τωρα για 3 μήνες του ειπε να παίρνει κάτι βιταμινες και θα ξανακάνει σπερμοδιαγραμμα τον Ιανουαριο για να δουμε τι γίνεται...

Αυτα τα νεα λοιπόν. Από τη μια το περιμένα, από την αλλη είχα καπου μέσα μου μια μικρή ελπιδα. Ενταξει, θα το παλεψουμε. Τουλάχιστον δεν είναι και χάλια μαυρα!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Ελενακι μου, καλή αρχη κοριτσαρα μου! Σου ευχομαι να έχεις σουπερ θετικά αποτελεσματα!

Κρισακι, οπως θα διαβασες το σπερμα του λαρου οχι τοιχους δε σπαει, ουτε βουτυρο δεν κόβει... χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! (καλο, δεν μπορείς να πεις!) Ματακια μου, δεν κάνετε κανα ευχελαιο λεω εγω;;; Μια το δοντι, μια το συναχι, μια η δουλεια του κροισου... ποιος σας γλωσσοτρωει;

Γιατρεεεεεε!!!!!! Πού είσαι;;;; Δομνινα, σε ΄σενα μιλάω καλεεεεε!!!!!

Μομεντακι, η Δευτερα είναι πολυυυυυυ κοντα! Και οπως λεει κ η κρις, το σκ παντα περναει σα νερακι...

Μπαμπιτσιακι, μισελουκο, μικρολου, ακόμα τρέχετε στις πλαγιες του Ολυμπου;; χαχαχα!

Τι να κανει αραγε η μακαπουλα; Μακαρι ολα να ειναι καλα.

JXFXp3.png

λαρακι δεν εμφανιστηκε η δοκτορ δομνινα ε?παντως απο οσα βλεπω,δεν μπορω να πω,καλα ακουγονται!δηλαδη μια χαρα,προχωρατε ακαθεκτοι..κ με τις βιταμινουλες..θα γινουν ακομα καλυτερα..πραγματικα,γνωμη μου ειναι οτι πατε καλα!!!:D

ελενακι μπραβο στα κοριτσακια διπλα!κανω καμια φορα προσπαθεια να διαβασω νεα,αλλα τρεχουν τοοοσο γρηγορα που τα παραταω!!εμεις εδω ειμαστε πιο φεεεεετααα...........αντε κ στα δικα σου τα ευχαριστα τωρα!

οσο για το ευχελαιο λαρακι..το δοκιμασαμε στην αθηνα!ε,οπως ειδες κι εκει μας ετρωγαν τα φαγωματα!!μωρε εξασθενησε ο οργανισμος μου μαλλον..ασε που απο την πολυ κλεισουρα,μια βδομαδα τωρα,εχω ξεχασει τον εξω κοσμο.τουλαχιστον η μαμα φροντιζει να τρωω καλα..

οι αλλες θεες που ειναι?παλι δουλιτσες μου κανετε?συμπεθερα?μπαμπιτσιο??

μακια πολλααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Σας ευχαριστω πολυ θεες μου!!! Laraki μου, μονο η Δομνινα θα μας κατατοπισει πληρως για τα αποτελεσματα σου μου φαινεται...:P Κανε λιγο υπομονη μεχρι να τα δει... Κριςκρις μου, η αληθεια ειναι πως διπλα ειμαστε και πολλες και λαλιστατες, ιδιως καποιες μερες δεν πιανομαστε...αστα να πανε:tongue::tongue::tongue: Εδω οντως φεεεεετα...πιο απλα πραγματα βρε παιδακι μου:lol::lol::lol::tongue: Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!

Να μαι κι εγώ...έλειπα εκτός πόλης το Σαββατοκυρίακο...εκτός Ολύμπου δηλαδή!!!:DΛαρούκο μου μην μου απογοητευτείς ε; Μπορεί να μην είναι το καλύτερο σπέρμα αλλά εντάξει μου φαίνεται αφού είναι πολύ κοντά στα όρια...Δεν ξέρω και πολλά...Αλλά σίγουρα ξέρω ζευγάρια με χειρότερο σπέρμα που τα κατάφεραν μόνοι τους και έχουνε το μωράκι τους! Οπότε όπως τα λέει η συμπεθερούλα μου...με τις βιταμινούλες θα γίνει ακόμη καλύτερο και εντομεταξύ εσείς στην πορεία να το παλέψετε και το λαρουκι θα έρθει!!! (λαρούκι χαχαχαχα)

Συμπεθερούλα μου τι ταλαιπωρίες περνά βρε φιλενάδα μου; Αν είναι δυνατόν! Μην ανησυχείς! Στο είπε και το δομνινάκι! Και όλο και κάτι παραπάνω ξέρει το Δομνινάκι μας!!!!

Μιας και σε ανάφερα Δομνινάκι μου αύριο είναι Δευτέρα βρε! Θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό ε; Αχ μακάρι όλα να είναι καλά...ή τελοσπάντων να έχουμε καλά νέα...αισιόδοξα!!!!! Θα περιμένουμε!!!!

Ελενάκι μου άρχισες ε! Αντε με το καλό αυτή να είναι η τυχερή σου! Και θα είναι!!!! Θα το δεις!!!! Και σου χω μια σαμπανιάρα τεράστια να σου ανοίξω!!!!:D

Βαβιτσιάκι μου πού είσαι βρε; Εγώ επέστρεψα στον Όλυμπο! Αντε! Σειρά σου!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Και συνεχίζω με τα δικά μου...Είμαι γυρισμένη απόψε...Δεν ξέρω βρε κορίτσια!!!! Νομίζω το ίντερνετ μερικές φορές δεν μου κάνεί καλό...Να! Ψάχνω από δω και από κει και παντού λέει πως οι βλαστοκύστες έχουνε περισσότερες πιθανότητες εμφύτευσης (δηλαδή τα έμβρυα 5 ημερών)...Εγώ είχα βάλει 2-3 ημερών...Κι ενώ έχω 8 κατεψυγμένα δεν δοκιμάσανε καν να δούνε στο κέντρο αν μπορούν να προχωρήσουνε σε βλαστοκύστες...Ο δε γιατρός μου πιστεύει πως άμα το χει μια κοπέλα να μείνει έγκυος τότε τι 2 ημερών τι 5 θα μείνει...(δεν με πείθει αυτό όμως)...

Οπως και να χει άραγε άμα τα βγάλουν από την κατάψυξη έχουμε τη δυνατότητα να τα αφήσουνε να εξελιχθούν σε βλαστοκύστες ή αυτό έπρεπε να γίνει πριν την κατάψυξη;:confused: Ουφ! Σας έπρηξα κι εσάς! Απλά το είχα ξανασυζητήσει με το γιατρό μου το θέμα μετά την αποτυχία και ο ίδιος πιστεύει πως δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά...ότι δηλαδή θα ξεπαγώσουμε και θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά...Για κάποιο λόγο όμως θα ένιωθα καλύτερα αν κάναμε κάτι διαφορετικό...Τι στο καλό! Τζόκερ παίζουμε;:confused::confused: Ουφ...δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να μπω γιατί μπάχαλο τα έχω στο μυαλό μου και μπάχαλο το εκφράζω βρε σεις!!!!χαχαχαχαχα Αυτά!!!! Αύριο θέλω να το συζητήσω μαζί του νομίζω...δεν θα μου πει και πολλά αλλά θέλω να πάρω κάποιες πιο "πειστικές"απαντήσεις για να νιώσω καλύτερα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω με τα δικά μου...Είμαι γυρισμένη απόψε...Δεν ξέρω βρε κορίτσια!!!! Νομίζω το ίντερνετ μερικές φορές δεν μου κάνεί καλό...Να! Ψάχνω από δω και από κει και παντού λέει πως οι βλαστοκύστες έχουνε περισσότερες πιθανότητες εμφύτευσης (δηλαδή τα έμβρυα 5 ημερών)...Εγώ είχα βάλει 2-3 ημερών...Κι ενώ έχω 8 κατεψυγμένα δεν δοκιμάσανε καν να δούνε στο κέντρο αν μπορούν να προχωρήσουνε σε βλαστοκύστες...Ο δε γιατρός μου πιστεύει πως άμα το χει μια κοπέλα να μείνει έγκυος τότε τι 2 ημερών τι 5 θα μείνει...(δεν με πείθει αυτό όμως)...

Οπως και να χει άραγε άμα τα βγάλουν από την κατάψυξη έχουμε τη δυνατότητα να τα αφήσουνε να εξελιχθούν σε βλαστοκύστες ή αυτό έπρεπε να γίνει πριν την κατάψυξη;:confused: Ουφ! Σας έπρηξα κι εσάς! Απλά το είχα ξανασυζητήσει με το γιατρό μου το θέμα μετά την αποτυχία και ο ίδιος πιστεύει πως δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά...ότι δηλαδή θα ξεπαγώσουμε και θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά...Για κάποιο λόγο όμως θα ένιωθα καλύτερα αν κάναμε κάτι διαφορετικό...Τι στο καλό! Τζόκερ παίζουμε;:confused::confused: Ουφ...δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να μπω γιατί μπάχαλο τα έχω στο μυαλό μου και μπάχαλο το εκφράζω βρε σεις!!!!χαχαχαχαχα Αυτά!!!! Αύριο θέλω να το συζητήσω μαζί του νομίζω...δεν θα μου πει και πολλά αλλά θέλω να πάρω κάποιες πιο "πειστικές"απαντήσεις για να νιώσω καλύτερα...

Μομεντακι μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και για τη σιγουρια σου στην επιτυχια αυτης της προσπαθειας μου!!! Μακαρι να ανοιξουμε σαμπανια και ας ειναι και μικρη...:tongue::P Τωρα οσον αφορα τους προβληματισμους σου, νομιζω πως κι εγω στη θεση σου ετσι θα σκεφτομουνα. Δε μπορει ενας επιστημονας να σου λεει πως οτι ειναι να γινει θα γινει. Καποια κοπελα διπλα ρωτησε μηπως δεν εχει τις καταλληλες συνθηκες για να κανει βλαστοκυστες, στο εργαστηριο του. Εγω στη θεση σου θα τον ρωτουσα και μη σου πω θα το απαιτουσα να μου δωσει πιο ξεκαθαρες εξηγησεις. Και εν παση περιπτωση αν κατι δε σου καθετε καλα πλεον κοιτα να παρεις και δευτερη γνωμη απο αλλο γιατρο. Δε θελω σε καμια περιπτωση να σε αγχωσω περισσοτερο απλως πιστευω πως ολο αυτο δεν ειναι κατι που το αφηνουμε στη τυχη του. Και δυστυχως πολλοι γιατροι οι οποιοι θεωρουνται και καταξιωμενοι στο χωρο τους σου πετανε κατι ατακες που δε ξερεις τι να σκεφτεις...Να κανεις αυτο που θα σε κανει να νοιωσεις σιγουρη για την αποφαση σου.

Καλημερα κοριτσακια μου!

Μομεντακι, ελπιζω να περασες καλά το σκ και να επεστρεψες ανανεωμένη. Φανταζομαι ότι τωρα θα είσαι στον γιατρό. Θα συμφωνήσω με το ελενακι, τι παει να πει αμα είναι να μείνεις έγκυος, θα μείνεις; Δεν μου ακούγεται και πολύ επιστημονικό αυτό... Από την άλλη βεβαια μπορεί επιτηδες να μη σου λέει πολλες λεπτομέρειες για να μη σε αγχώσει αλλά τελικά αυτή η τακτική δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά. Ελπιζω σήμερα να είναι πιο κατατοπιστικός και να σου δώσει εξηγησεις...

Οι υπόλοιπες θεες τι μου κάνετε; Κρισάκι, βγες λίγο ρε κοριτσάκι, να πας μια βόλτα, να αλλαξεις παραστάσεις! Καλό θα σου κάνει!

Δομνινα κ μπαμπιτσιακι, που ειστε καλέ;;;; Ζηλεψατε και τρέχετε κι εσεις στις πλαγιές του Ολυμπου; Δομνινα, περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό, μη μας ξεχάσεις!

Μικρακι, μαλλον αρχισες τα μαθηματα κ το εχεις ριξει στο διαβασμα εεε;

Ελενακι μου, πότε θα γίνει η ωοληψία;

JXFXp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

Μομεντακι, ελπιζω να περασες καλά το σκ και να επεστρεψες ανανεωμένη. Φανταζομαι ότι τωρα θα είσαι στον γιατρό. Θα συμφωνήσω με το ελενακι, τι παει να πει αμα είναι να μείνεις έγκυος, θα μείνεις; Δεν μου ακούγεται και πολύ επιστημονικό αυτό... Από την άλλη βεβαια μπορεί επιτηδες να μη σου λέει πολλες λεπτομέρειες για να μη σε αγχώσει αλλά τελικά αυτή η τακτική δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά. Ελπιζω σήμερα να είναι πιο κατατοπιστικός και να σου δώσει εξηγησεις...

Οι υπόλοιπες θεες τι μου κάνετε; Κρισάκι, βγες λίγο ρε κοριτσάκι, να πας μια βόλτα, να αλλαξεις παραστάσεις! Καλό θα σου κάνει!

Δομνινα κ μπαμπιτσιακι, που ειστε καλέ;;;; Ζηλεψατε και τρέχετε κι εσεις στις πλαγιές του Ολυμπου; Δομνινα, περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό, μη μας ξεχάσεις!

Μικρακι, μαλλον αρχισες τα μαθηματα κ το εχεις ριξει στο διαβασμα εεε;

Ελενακι μου, πότε θα γίνει η ωοληψία;

Λαρα μου ειναι πολυ νωρις ακομα για ωοληψια. Ειμαι στη φαση της καταστολης και διεγερση θα ξεκινησω γυρω στις 25-30 του μηνα αν ολα πανε καλα, οποτε ωοληψια μεσα στο Νοεμβριο. Εχουμε ακομα, αλλα εννοειτε πως θα σας ενημερωσω...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ξέρω, είμαι ασυγχώρητη που δεν εμφανίστηκα όλο το σβκ για να δώσω απάντηση στη Λάρα μας και ζητώ συγνώμη που την άφησα σε αναμμένα κάρβουνα αλλά ανωτέρα βία δεν μου επέτρεψε να παραστώ στο καφέ μας..

Τώρα όμως είμαι πάλι εδώ και έχω να πω τα εξής..

Λάρα μου γλυκιά..

Σαφώς τα αποτελέσματά σας δεν είναι τα καλύτερα που θα μπορούσατε να έχετε... και σαφώς με αυτά τα νούμερα η φυσιολογική σύλληψη είναι κάπως δύσκολο να επιτευχθεί αλλά όχι ακατόρθωτη..

Γνώμη μου είναι με το συγκεκριμένο σπερμοδιάγραμμα να πάτε σε κάποιον γιατρό ουρολόγο - ανδρολόγο για να εξετάσει τον άνδρα σου, να του δώσει κάποιες περαιτέρω εξετάσεις και ύστερα την κατάλληλη αγωγή..

Εμείς είμαστε σε πολύ χειρότερη μοίρα από σας και το παλεύουμε ακόμη. Σήμερα θα πάμε σε καινούργιο ανδρολόγο ειδικευμένο σε προβλήματα γονιμότητας μιας και από τον προηγούμενο που όλοι τον θεωρούν κορυφή δεν μείναμε καθόλου ευχαριστημένοι. Γλυκιά μου η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και δεν έχω σκοπό προσωπικά να παρατήσω τα όπλα έτσι εύκολα..

Φιλεναδίτσα μου όντως μάτι είναι.. αλλιώς δεν εξηγείται τόση γκαντεμιά μαζεμένη.. Τουλάχιστον τα μωρουδέλια σου είναι καλά και αυτό σε ανταμείβει πλήρως για την ταλαιπωρία που περνάς..

Μομεντάκι μου νομίζω πως τώρα τα εμβρυάκια σου που θα βγουν από την κατάψυξη δεν έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε βλαστοκύστες. Πάντως εγκυμοσύνη επιτυγχάνεται και χωρίς βλαστοκύστες .. αυτό είναι δεδομένο.. Εγώ την πρώτη φορά πέτυχα εγκυμοσύνη με έμβρυα 2ης μέρας ενώ αυτή τη φορά με έμβρυα καλύτερης ποιότητας δεν τα κατάφερα.. Άρα παίζει ένα ρόλο και η τύχη..

Ελενάκι καλή αρχή με τις ενεσούλες σου.. είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια..

Και πάλι συγνώμη κοριτσάρες..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...