Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Babitsaki μου το σποράκι σου θα κάνει την έκπληξη και θα' ρθει "κάτω από τη μπάρα"... Έχεις απόλυτο δίκιο κοριτσάκι μου. Έτσι που είναι η κατάσταση έξω να κάνουμε το σταυρό μας που έχουμε δουλειά.. Ζούγκλα γίνεται κάθε μέρα η ζωή μας και εμείς παλεύουμε με τα θηρία..

Ρίχνε και κάνα βλέφαρο αριστερά δεξιά μήπως προκύψει κάτι άλλο.. Ποτέ δεν ξέρεις...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας εργαζομενα νιατα..εγω που δεν εχω σπιτι να προσεξω αφου το αφησα κ αυτο κ τον αντρα,κ δεν πηγαινω στην δουλεια,παλι δεν ειμαι οπως θα ηθελα να ημουν..παντα κατι μας την χαλαει ρε κοριτσια,πως να το κανουμε..να,τωρα εγω εδω,ο κρισος εκει..κ να ειμαι στα χαλια που ειμαι..

Tο εβγαλα το δοντι κοριτσια..δυστυχως αλλα δεν αντεξα αλλο ξενυχτι κ αλλο πονο..δυστυχως γιατι η εξαγωγη οπως καταλαβαινετε φερνει και αντιβιωση απο πισω...εριξα πλυ κλαμα σημερα,κ απο πονο κ απο φοβο για τα εμβρυα..τι να πω πια,τα αφηνω ολα στα χερια του θεου..

Γιαυτο σας λεω..αφηστε στην ακρη τις δουλειες,σαν την υγεια δεν εχει...

Λαρακι οντως εισαι κουκλα κ εσυ κ η σαντορινη..σε καμαρωσα κι εγω..

Συμπεθερουλα δευτερα παμε γιατρο?αντε ολα καλα να τα δειτε ματια μου,γιατι χειμωνιαζει κ τα παγωτακια πρεπει να βρουν ζεστο περιβαλλον,να λιωσουν με την ησυχια τους..εστι πουλι μου?

Mπαμπιτσιακι κ εσυ με το καλο να τελειωσεις τις χαπαρες να αρχισεις ξανα δυναμικα το γνωστο σας χομπι,γιατι καλα ολα τα τρεξιματα αλλα οταν ερθει το μπεμπε,δηλαδη τωρα στα κοντα θα δεις,ολα τα αλλα θα ειναι ενα τιποτα πια για σενα...

Δομνιναρα μου φιλουμπες πολλες!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημερα κοριτσουδια μου, χειμωνιασε.... αντε να βαλουμε τα χαλιά μας να βγαλουμε το παπλωματάκι απο τη ντουλαπα να καταιβασουμε και τα χειμωνιατικα να πεταξουμε και οτι δεν μας κανει.. πω!πω! παλι ενα σωρο δουλειες!! μα τι κλαψα με εχει πιασει αυτη τη βδομαδα?!?! ετσι ειναι κρισακι μου σαν την υγεια δεν εχει!!! τουλαχιστον γλυτωσες απο το πονεμενο δοντι κατι ειναι και αυτο!! καλε λαρα που εισαι? μας υποσχεθηκες λεπτομεριες για τη σαντορινη και εξαφανιστηκες μπραβο σου!!!

τι εχουμε λοιπον να περιμενουμε?? το μομεντακι που θα παει στον γιατρουδακο τη δευτερα!!! αντε να ερθει αυτη η μερα να ακουσουμε τα καλα σου!!!

φιλακια σε ολες σας!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερα θεες!!!

Αν σας πω οτι χαίρομαι που κρυώνω θα με περασετε για τρελη;;; οοοοοχι, εσεις μπορείτε να με καταλαβετε! :wink:

Κρισακι, το εβγαλες τελικά το δόντι ε; Ο γυναικολόγος τι λεει για την αντιβίωση; Μα δε γίνεται, θα υπαρχει ρε παιδια κάτι για αυτες τις περιπτωσεις! Εδω ολοκληρες εγχειρησεις κάνουν σε εγκυες και δε θα εχουν βρει κάτι για μια εξαγωγη δοντιου; Εχε πιστη καλό μου και θα πάνε ολα καλα!

Μπαμπιτσιακι μου, αστα με τη δουλεια... Κι εγω κάνω απ'ολα και φυσικά τα ακούω και για όλα, αλλα ετσι οπως εχουν τα πραγματα δεν εχουμε και πολλες επιλογές. Πάντως εχω το νου μου και στελνω βιογραφικά ακόμα και εκει που δεν ζητανε ατομα αλλα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Δομνινακι, πετυχημένο αυτό με την "Μαιρη Παναγιωταρα"!!! Πώς εισαι κοριτσάκι μου;

Μομεντακι, είδες που περασε ο καιρός και πας κιολας για τις εξετασεις; Αντε να σε δει και ο γιατρός τη Δευτερα και να μπει το νερό στο αυλάκι πάλι!

Μισελουκο, τελικά αποφάσισες πώς θα προχωρήσετε;

Ελενακι και μικρουλάκι που εξαφανιστήκατε;

JXFXp3.png

Και λίγα λόγια για τη Σαντορίνη....

Ρε κορίτσια, μαγευτηκα! Αλήθεια!!!! Μονο 4 μέρες κάτσαμε και παρ'ολο που δεν προλάβαμε να δούμε πολλα πραγματα στον γυρισμό εκλαιγα.. Η Οία και τα Φυρά ειδικά... δεν υπαρχουν λογια που να μπορούν να περιγράψουν την ομορφιά αυτή. Μας εκανε και φανταστικό καιρό και πήγαμε και για μπανακι!

Εντωμεταξύ το τι κόσμο είχε, δεν μπορώ να σας το περιγραψω! Κυρίως Κινέζοι, αμερικανοι και ρωσοι (ανατολικό μπλοκ γενικά). Φανταζομαι τι θα γίνεται εκει τον Αυγουστο....

Εν ολιγοις, οπως καταλάβατε, την ερωτευτηκα τη Σαντορινη....!!!!!

Α και κάτι ασχετο! Σήμερα θα πάει ο λάρος για το σπερμοδιαγραμμα... ΕΠιτέλους, να ξέρουμε που βαδίζουμε! Αν οχι το απογευμα, αυριο θα εχουμε και τα αποτελεσματα. Στειλτε καμια θετικη ενεργεια κατα 'δω μερια φιλεναδίτσες μου!!! Οοοοοοομμμμμμμμμ!!!!!!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Φιλεναδίτσα μου Κριςκρις μην ανησυχείς.. Η οργανογέννεση έχει γίνει κι έτσι η αντιβίωση δεν θα επηρεάσει καθόλου τα μικρούλια σου... Ούτως ή άλλως είμαι σίγουρη ότι η συγκεκριμένη αντιβίωση ενδείκνυται για τις εγκύους οπότε όλα καλά..

Το καλό το δόντι έφυγε.. πήγε αλλού και καιρός είναι να ησυχάσεις κι εσύ λιγουλάκι..

Λάρα μου δεν λέω..υπέροχη η Σαντορίνη αλλά εμένα προσωπικά και τις δύο φορές που πήγα δεν μου βγήκε σε καλό.. Έτσι δεν το έχω σκοπό να ξαναπάω σύντομα.. Εσύ όμως να πας και να ξαναπάς όσες φορές θέλεις... Με το καλό και τα δικά σας αποτελέσματα.. όχι τίποτε άλλο αλλά πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε..

Εμείς τη Δευτέρα θα πάμε στον καινούργιο ανδρολόγο - ουρολόγο να δούμε τι μέλλει γενέσθαι... μακάρι να δούμε φως τελικά..

Μπαμπιτσάκι κρύο - κρύο καιρός για δύο... Λατρεύω τον χειμώνα...

Μάκια στα μαγουλάκια!

L2qIp2.png

Αντε βρε δομνινακι μου να δουμε τι θα σας πει ο νεος γιατρος... Αρα η Δευτερα θα είναι η μέρα των ανακοινωσεων!

Για τη σαντορινη, ε αφου δε σας βγηκε σε καλό.... αστο, δεν πειραζει. Τοσα νησια υπαρχουν, στο ενα θα κολλησουμε;;;;

JXFXp3.png

Γεια σας θεες μου!!! Laraki μου, δεν ειχα ιντερνετ 6 μερες και εχω χαθει. Μπηκα διπλα (βλ. εξωσωματικη) και εκανα 2 μερες να διαβασω τις σελιδες...αστα ειμαστε γενικως λαλιστατες. Περιμενουμε και ενα αποτελεσμα χοριακης τωρα απο μια κοπελα και καταλαβαινεις... Εσεις τι κανετε; Τα νεα της Δομνινας μας τα διαβασα. Εσυ ησουν Σαντορινη ε; Περασες πολυ ωραια απο οτι καταλαβα!!! Ζηλευω...!!! Κριςκρις μου, περαστικα σου κουκλα μου!!! Μη σστεναχωριεσαι μωρε, δεν πανε πουθενα τα μωρακια σου! Οσο για την αντιβιωση ρωτα το γυναικολογο σου κι αυτος θα σου πει τι να κανεις. Babitsiaki μου, πολυ τρεξιμο μωρε...εγω λεω να κοταξεις λιγο και τον εαυτο σου και να μην κανεις παντα τα χατιρια των αλλων. Παντως καλο κουραγιο σου ευχομαι...!!! Φιλακια σε ολες!!!!!!

Λαρούκο επιτέλους προχώρησε λίγο ο καιρός...γιατί πραγματικά τσιτωμένη είμαι όλη την ώρα γιατί πνίγομαι που δεν φτάνουνε οι ποθητές ημερομηνίες...Σαν τρελή είμαι λέμεεεεεεεεεεε!!!!!

Αχ να δροσίσει!!!! Κι εμένα μ'αρέσει το κρύο...ειδικά μετά τον τελευταίο χειμώνα που τον είχα περάσει με τις εξάψεις....Μ'αρέσει το κρύοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! Καλώς να ορίσει!!!!

Κι εγώ με τα φυρά και την οία έχω κόλλημα...Παράδεισος! Τόσο απλά!!!

΄Αντε σήμερα να μάθουμε τα αποτελέσματα των σπερματούληδων σας!!!! Οοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμ!!!!

Δευτέρα δομνινάκι μου θα έχουμε και οι δύο νέα...Αντε μακάρι να ακούσουμε ευχάριστα κοπέλα μου!

Συμπεθερούλα μου διάβασες τι είπε το δομνινάκι; Εμένα ήδη με καθησύχασε με αυτά που είπε για σένα...οπότε φαντάζομαι πόσο θα βοήθησε και σένα...Ευχαριστούμε δομνινάκι!!!!

Βαβιτσιάκι μου κράτα γεράάάά!!!

Μικρολού σαν πολύ καιρό δεν ξεπόρτισες απ τον όλυμπο;

Αχ θυμάστε την μακαπούλα μας; Εφυγε εντελώς και δεν ξέρουμε τι της γίνεται...Μακάρι να ναι καλά!!!!

Μισελάκι μου γεια σου και σένα! Ελενάκι πού βρίσκεται βρε ψυχούλα εσύ;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λαρούκο επιτέλους προχώρησε λίγο ο καιρός...γιατί πραγματικά τσιτωμένη είμαι όλη την ώρα γιατί πνίγομαι που δεν φτάνουνε οι ποθητές ημερομηνίες...Σαν τρελή είμαι λέμεεεεεεεεεεε!!!!!

Αχ να δροσίσει!!!! Κι εμένα μ'αρέσει το κρύο...ειδικά μετά τον τελευταίο χειμώνα που τον είχα περάσει με τις εξάψεις....Μ'αρέσει το κρύοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! Καλώς να ορίσει!!!!

Κι εγώ με τα φυρά και την οία έχω κόλλημα...Παράδεισος! Τόσο απλά!!!

΄Αντε σήμερα να μάθουμε τα αποτελέσματα των σπερματούληδων σας!!!! Οοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμ!!!!

Δευτέρα δομνινάκι μου θα έχουμε και οι δύο νέα...Αντε μακάρι να ακούσουμε ευχάριστα κοπέλα μου!

Συμπεθερούλα μου διάβασες τι είπε το δομνινάκι; Εμένα ήδη με καθησύχασε με αυτά που είπε για σένα...οπότε φαντάζομαι πόσο θα βοήθησε και σένα...Ευχαριστούμε δομνινάκι!!!!

Βαβιτσιάκι μου κράτα γεράάάά!!!

Μικρολού σαν πολύ καιρό δεν ξεπόρτισες απ τον όλυμπο;

Αχ θυμάστε την μακαπούλα μας; Εφυγε εντελώς και δεν ξέρουμε τι της γίνεται...Μακάρι να ναι καλά!!!!

Μισελάκι μου γεια σου και σένα! Ελενάκι πού βρίσκεται βρε ψυχούλα εσύ;

Ασε Μομεντακι μου, μου εκανε νουμερα το ιντερνετ... Εσυ τι κανεις; Καλα, διπλα μας εχει φαει η αγωνια, αμαν πια...

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια, θα με πιασει κ μενα αγωνια ετσι!!!! Περιμενετε να υποθεσω χοριακη εεε;;;; Ας στειλω λοιπον κι εγω τη θετικη μου ενεργεια στην κοπέλα!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Γιατι ενας Σακης πάει με όλα!

JXFXp3.png

Ρε κοριτσια, θα με πιασει κ μενα αγωνια ετσι!!!! Περιμενετε να υποθεσω χοριακη εεε;;;; Ας στειλω λοιπον κι εγω τη θετικη μου ενεργεια στην κοπέλα!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Γιατι ενας Σακης πάει με όλα!

Ναι λαρούκο μου...Αποτελέσματα χοριακής περιμένουμε δίπλα στο καφέ εξωσωματικής...και κάθε φορά είμαστε μες την τρελή αγωνία για κάθε κοπέλα...!!!! Εντομεταξύ ήδη τους έγραψα και γω για το Σάκη!!! χαχαχαχαχαχα Επικοινωνούμε ε!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Τι κανουν τα κοριτσακια μου; Μαλλον κοιμαστε τετοια ωρα... Εγω εδω, φυλάω σκοπιά..χαχαχαχα!!!!

Μομεντακι, ο σακης ειναι ενας κ μοναδικός! Και οσο σκεφτομαι ότι οταν ειχε πρωτοβγει και τρελαινονταν ολα τα κοριτσακια συμπεριλαμβανομένης της αδερφής μου, την κοροιδευα.... Να που γυρισε ο τροχός και τωρα με κοροιδευει εκεινη!!! Αχ, οσο μεγαλώνει αυτος ο αντρας τοσο ομορφαίνει....

Ρε τι παθαμε βραδιατικα!

JXFXp3.png

Καλημερα κουκλες!

Πωπω, ερημια στον Ολυμπο.... Πιασαν και τα κρυα...

Με εχει φάει η αγωνία ρε κοριτσακια. Κόβω τιμολόγια και σκέφτομαι κινητικοτητες, μορφολογίες κτλ.... Αχ γιατι το εχω σίγουρο οτι θα υπαρχει προβλημα; Το μεντιουμ δεν τα βλέπει καλα τα πραγματα. Ουφ.......... πως θα περάσουν οι ρημαδοωρες; ΠΩΣ;

καλεεεεεεε!!!!!!!! Ειναι καμια εδωωωωωωωωωω;;;;;;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...