Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημερα.. ουουου!!! κρυο στον ολυμπο!! χειμώνας καιρος για δυο για αγκαλιτσες και μπεμπακια!!!! αφήστε στην ακρη τις βόλτες και πιαστε τα κρεβάτια χιχιχιχι!!! δεν ήθελα να σηκώθω με τιποτα σημερα απο το κρεβατάκι μου αντε μισελακι να βγει ο αντρουλης σου στις εκλογες και να βγαλει νομο οταν βρεχει να μη πηγαινουμε στη δουλεια χι!χι!χι!χι!

κρισάκι μου βρηκες γιατρουδάκο αντε κουκλιτσα μου να πας σημερα να μας πεις για τα κρισουλίνια σου!!

φιλάκια πολλα σε όλα τα κοριτσακια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλές καλημέρες σε όλα τα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Μισελάκι καλή επιτυχία στις εκλογές! Μακάρι να βγείτε πανηγυρικά και μετά αφού είμαστε σίγουρες ότι βγήκατε για το καλό του τόπου θα κάνουμε μεταδημότευση ομαδικώς αφού θα έχουμε το "δικό μας άνθρωπο"..

Λογικά η δοσολογία που κάνεις είναι η ένεση 3,75 σωστά; Αν ναι τότε σίγουρα μπορείς να προχωρήσεις στην διέγερση μετά.. Δυο κοριτσάκια από το καφέ εξωσωματικής κάνανε εφάπαξ αυτή την ένεση και μετά προχωρήσανε κανονικά σε διέγερση κλπ.. και μέχρις στιγμής έχουν καλά αποτελέσματα.. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι δεν σε βολεύουν οι ημερομηνίες κάνε άλλη μία και προχώρα όπως νομίζεις εσύ.. Ο γιατρός είναι υποχρεωμένος να σου πει την επιστημονική του άποψη αλλά μέχρι εκεί. Δεν είσαι υποχρεωμένη ούτε να την εστερνιστείς αλλά ούτε και αυτός έχει δικαίωμα να σε πιέσει να κάνεις οτιδήποτε. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ! Και χωρίς τύψεις.. Το τονίζω αυτό..

Φιλεναδίτσα μου Κριςκρις.. τι μάνα θα γίνεις αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις; σε ρωτώ! Για το καλό το δικό σου και των μωρών σου ξεκίνα τώρα! Ποτέ δεν είναι αργά και καλό θα σου κάνει!

Τώρα όσον αφορά το depon.. Εάν εμπιστεύεσαι απόλυτα τον οδοντίατρό σου κάνε ακριβώς ότι σου λέει.. Όντως νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις αφαίρεση στην κατάστασή σου αλλά κι ο πόνος σίγουρα είναι αφόρητος.. Μα καλά βρε κοριτσάκι.. βρήκες κι εσύ περίοδο να φρονιμέψεις τώρα... Δεν μπορούσε να περιμένει λίγο ακόμα;

Λάρα μας ελπίζω να περάσατε υπέροχα στη Σαντορίνη.. περιμένουμε νέα σου..

Μπαμπιτσάκι ούτε εγώ ήθελα να σηκωθώ σήμερα από το κρεββάτι αλλά ας όψεται η ανάγκη..

Μομεντάκι καλή βδομάδα καρδιά μου...

Μάκια στα μαγουλάκια!

L2qIp2.png

momentaki,ταυρακι ειμαι!!!

domninaki,(ναι ,το 3.75 κανω)αισιοδοξο το μηνυμα σου!! αρα,δεν ειναι τρελος ο γιατρος...χα..χα...ειπα και εγω...αυτο με το "απευθειας διεγερση,αμεσως μετα απο την δευτερη ενεση",δεν το ειχα ξανακουσει!!!...ο ντοκ.μου δινει 90% ,με την πρωτη προσπαθεια....

......................εγω ,παλι,το θεωρω υπερβολη!!!

......................μ'αρεσει που αφησε και 10% του Θεου!!!!!...

.....................τι να κανω?

......ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ........αλλα φοβαμαι μην τα κανω αχταρμά,που βιαζομαι!!!!

......εκδοχη 1.-...κανω μονο 2 ενεσεις,οπως ειχαμε πει,εφοσων δεν εχω σοβαρο προβλημα,περιμενω εναν κυκλο(η και 50 μερες να ερθει η πρωτη περιοδος),προσπαθουμε μια φορα φυσιολογικα,και μετα παμε για διεγερση...κλπ....

.....εκδοχη 2=κανω 3 ενεσεις,και καπου εκει στις 20/11,παω για διεγερση αλλα οχι σε αυτον στο Πειραια,αλλα εδω στην πολη μου,για να μην ταλαιπωρηθω μερα παρα μερα,Αθηνα,αφου θα εχουμε φτιαξει το "εδαφος",πιο φιλικο για τα εμβρυα,και οι πιθανοτητες ειναι τοσο μεγαλες,να παει καλα,γιατι να μην το κανω εδω,στα 100 μετρα απο το σπιτι μου,και να εχουμε το ιδιο(θετικο) αποτελεσμα..???

......εε???...καλα τα λεω..????(η διαφορά ειναι οτι ο ντοκ στον Πειραια εχει,λεει,σουπερ μηχανηματα,και ο αλλος εδω θα στειλει τα εβμρυα η στο μητερα,η σε καποιο ιδιωτικο που ακουσα οτι συνεργαζεται)....γιατι,μην ξεχναμε οτι ολη η δουλεια ειναι ο εμβρυολογος!!!!

...........

Συμπεθερούλα..

Εγώ προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα να ξεκίναγα την οποιαδήποτε προσπάθεια με κάποιον γιατρό και μετά να συνέχιζα με κάποιον άλλον.. Μόνο και μόνο για το άγχος του τι θα γίνει αν κάτι δεν πάει καλά και ποιος θα φταίει μετά..

Πιστεύω ότι όταν ξεκινάς μια προσπάθεια κάποιος πρέπει να έχει την ευθύνη εξ ολοκλήρου από την αρχή..

Επίσης προσωπικά θα προτιμούσα να ξεκινήσω αμέσως την προσπάθεια...

Αλλά όπως σου είπα αυτή είναι καθαρά η δική μου προσωπική άποψη..

Ότι κι αν αποφασίσεις σου εύχομαι το καλύτερο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!!!

Επανηλθα δριμύτερη και ανανεωμένη όσο ποτέ!!! Ειλικρινα, ερωτευτηκα τη Σαντορίνη!!! Τι ομορφιά απεριγραπτη ειναι αυτη; Σκέτη μαγεία! Περασα καταπληκτικά, εκανα και τα μπανακια μου και είμαι ετοιμη να ριχτώ στη μάχη!!! Το νιώθω, αυτός θα είναι ο τυχερός μας μήνας! Εμ, τόσο ευχαριστα που μπήκε, δεν μπορεί, θα τελειώσει και ευχαριστα! Σημερα αδιαθετησα κιολας, τσααααακ.... ακριβώς στην ωρα της!!! Πολύ χαρηκα! Αρχίζει και στρώνει το συστημα!

Επειδη ειμαι στη δουλεια, θα μπω το βραδακι να τα πούμε πιο αναλυτικά.

Σας φιλώ!

JXFXp3.png

λαρακι μου σε ακουω να εισαι σουπερ!!!τι ωραια και καλα!!ετσι αισιοδοξη να εισαι παντα,σου παει!!οσο για την σαντορινη..μην λες τετοια,ζηλευω..σου ειπα,εγω δεν παω με τον κρισο γιατι πηγε με αλλη και δεν θελω αλλα ................................και θελω να παω σαντορινη..μηπως να παω με αλλον???χαχααχχαχαχα!!!!:mrgreen::mrgreen:

εγω γελαω εδω αλλα κλαιω ολη την αλλη μερα..το δοντι εχει κανει αποστημα..χαπακωνομαι ολη μερα με ντεπον κ παναντολ,αλλα και..σοδα φαγητου,γαρυφαλελαιο,στοματικο διαλυμα κ ενα ιωδιο που το βαζουν στις αυτρες?ε,και δεν υπαρχει βελτιωση..σημερα μαλλον θα ξεκινησω αμοξιλ,αντιβιωση δηλαδη,μου την εδωσε ο οδοντιατρος αλλα με επιφυλαξη..ε τι να κανω ρε κοριτσια?εχω να κοιμηθω 4 νυχτες...δεν καταλαβαινετε πως ειμαι..

πηγα χθες κ στον γιατρο..περιμενα ποοοσες ωρες μεχρι να μπω κ μολις τελικα μπαινω αρχιζει το γνωστο τροπαριο..μα ποιο αλλο καλε?της μειωης φυσικα!!!ω ναι..ακομα..νομιζα μετα την αυχενικη θα μας αφησουν στην ησυχια μας αλλα αυτοι..γιατι τοση επιμονη δεν μπορω να καταλαβω παντως...δηλαδη λενε γιατι επιμενουν..μπορει λογω προωροτητας να εχει ανεπανορθωτες βλαβες το εμβρυο..κ μετα θα το εχεις να βασανιζεται μια ζωη..κ ειναι επικυνδινο κ για μενα ειπε..αυτα που ειπε εγω τα εχω ξανακουσει,η μανα μου που τα ακουγε πρωτη φορα το επαθε το σοκ..το θεμα ειναι να αποφασισω μεσα στην βδομαδα λεει..ε κ εγω λεω οχι..και τα τρια συνεχιζουν να μεγαλωνουν εξισου καλα..βεβαια λεει,μετα ειναι τα δυσκολα,οχι τωρα..ουτε φυλλα μας ειπε ουτε τιποτα..ειναι δευτερευουσας σημασιας λεει αυτα..αυτος κολλησε με την μειωση βλεπετε..

δεν ξερω,προβληματιζομαι αλλα γνωμη δεν αλλαζω..εγω δολοφονος δεν γινομαι.ελπιζω ο καλος θευλης να το εκλαβει σαν καλη πραξη κ να προτατεψει κ τις 3 αυτες ψυχουλες..ολες τις ελπιδες μου τις εναποθετω εκει...

αυτα τα ευχαριστα απο μενα.....:?

fUCCp2.png

svjYp2.png

ΟΟΟΟΟ!!!! γυρισε το λαρακι ολο αισιοδοξια τι ωραια!!! χαιρομαι παρα πολυ που περασατε τοσο καλα!!! θα περιμενω το βραδι να μας πεις λεπτομεριες...

κρισακι μου γιατι το επιμονη με την μειωση? δεν ειναι δα πρωτη φορα που γενιουνται 3δημα και δεν καταλαβα γιατι να μη πανε καλα, οκ! καταλαβαινω πρεπει να σου τα πουν απο κει και περα δεν υπαρχει ενας αισιοδοξος γιατρος βρε παιδάκι μου ααμααν εκνευρίστικα τωρα!!! οσο για το δοντακι μιλα με και με τον γυναικολογο γιατι η αντιβιωση σαν βαρια μου ακουγεται.. δεν μπορει θα υπάρχει καποιος τροπος τιποτα φυτικο δεν ξερω... περαστικα σου γρήγορα

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλώς τη Λάρα μας!! Καλώς όρισες πίσω ανανεωμένη και ερωτευμένη.. Χαίρομαι που σε διακατέχει κύμα αισιοδοξίας και ότι καλό ήρθε στη ζωή σου να ήρθε για καλό και να συνεχίσει έτσι..

Φιλεναδίτσα μου γράψτους στα τέτοια σου... Εσύ μείωση αποφάσισες να μην κάνεις και οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν την άποψή σου. Αν δεν αισθάνονται ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στην κρισιμότητα της κατάστασης να σου το πουν από τώρα ούτως ώστε να λάβεις τα μέτρα σου..

Αμάν πια με τους "γιατρούς"....

Φιλάκια σε όλα τα άλλα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλύτερα δεν μπορούοες να τα πεις δομνινάκι μου! Συμφωνώ απόλυτα! Συμπεθερούλα μου αφού την πήρες την απόφασή σου εσύ να επιμένεις σε αυτή...Εντάξει! Τους ξέρουμε τους κινδύνους! Τους εμπεδώσαμε!!!! Ο Θεούλης όμως είμαι σίγουρη πως θα είναι κοντά σε αυτές τις τρεις ψυχούλες και θα τις προστατεύει μια χαρά!!!

Ωωωωωωωωω!!!Λαρούκο μου καλωσόρησες! Εννοείται ότι θα περιμένουμε και τις καυτές λεπτομέρειες...Είχα πάει κι εγώ πριν χρόνια Σαντορίνη...Είναι φανταστικά!!! Παράδεισος στη Γη! Δεν υπάρχει λέμε!!!!

Πόσο χαίρομαι που σε ακούω πια ανανεωμένη και αισιόδοξη!!!!!

Βαβιτσιάκι μου τι γίνεσαι εσύ βρε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Αααααα!!!! Θεά λάρα είδα τις φωτογραφίες οσυ απ τη Σαντορίνη στο φατσοβιβλίο!!!! Τέλεια εσύ και ο λαρούκος σου!!! Ετσι καλά να είστε πάντα!!!!:D:D:D Και η σαντορίνη αίσχος! Χάλια! Ούτε θέα έχει ούτε τίποτα...καθόλου ρομαντική...κακάσχημη! χαχαχαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημέρα κοριτσακια μου τι κάνετε?? εγω καθε μέρα βαριεμαι όλο και πιο πολυ με τον κολοκαιρο δεν εχω διαθεση γενικά και εχω παραπολυ τρεξιμο στη δουλεια πιστευω οτι ειμαι η μόνη που δουλευω (τι εγοϊσμος) και η μόνη που δεν πληρώνομαι.. 3 ατομα ειμαστε που μοιραζομαστε δουλειες και τωρα η μια κοπελα που ειναι εγκυος δεν κανει τιποτα ενωειται.. απορρω που ερχεται κιολας δηλαδη και ο αλλος ο πωλητης ταχα μου δηθεν τρεχει με τις εκλογες, παει για δημοτικος συμβουλος με μια παραταξη και εχει κανει το γραφειο εκλογικο κεντρο, δε λεω φερνει εντυπα της παραταξης και τυπωνουμε (για αυτο δεν μιλαει το αφεντικο) αλλα δεν κανει τιποτα αλλο περα απο αυτο, οποτε εγω κανω παραδοσεις (ναι ναι κουβαλαω κιολας) εγω εισπραξεις εγω λογιστηριο εγω γραμματεια εγω πωλησεις και σπιτι εγω μαγειρεμα εγω καθαρισμα εγω σιδερο εγω η γλυκια συζηγος που ακουει τα προβληματα του αντρα της εγω και τα... θελω του συζηγου (καλα ενωειται εγω αυτο εε) και επισης εχω και χομπι.. εχω αναλλαβει τον στολισμο του γαμου μιας φιλης και τρεχω και γι αυτο.. κατα τα αλλα περνω το χαπακι μου καθημερινα και περιμενω... στις 12 του μηνα τελειωνουν και στις 14 παω στον γιατρό και βλεπουμε.. αυτα κοριτσακια μου ετσι ειναι η ζωη μου τις τελευταιες 2 βδομαδες τιποτα συνταρακτικο!!! δεν πειραζει όμως εχω εσας που με αγωνια τρεχω να δαβασω τα νεα σας και δοξα το θεο ολα καλα πανε. καλε το μικρουλινακι που ειναι???

φιαλακια κοριτσαρες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Bαβιτσιάκι μου λίγο ζόρικη η περίοδος που περνάς βλέπω...Αχ σε καταλαβαίνω! Κι εγώ έτσι νιώθω γιατί όλη μέρα τρέχω να ετοιμάσω τα πράματα του σχολείου, να καθαρίσω, να μαγειρέψω, να σιδερώσω, να πλύνω...Παράλληλα νιώθω ότι είναι 'κενή " η περίοδος αυτή λόγω κύστης...και λόγω του ότι όλα είναι σε αναμονή...Ουφ...Περιμένω πώς και πώς να έρθει η Δευτέρα να πάω στο γιατρό να δούμε πώς είμαι και αν θα μπορέσω να προχωρήσω...Σε δυο βδομάδες θα κάνω και τις εξετάσεις που έχω ραντεβού κι ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με καλά αποτελέσματα (θεού θέλοντος)...Ουφ...Αλλά βρε εμείς είμαστε θεές είπαμε!!!! Και δεν μασάμε!!!! Ασε που όταν με το καλό τα καταφέρουμε να τσακώσουμε το μπεμπέ θα είμαι τρισευτυχισμένες ε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Τελικά καμία μας δεν τη γλυτώνει.. Νομίζω πως όλες μας κρύβουμε μέσα μας μια μικρή "Μαίρη Παναγιωταρά" διότι πολύ απλά έτσι έχουμε μεγαλώσει.. Βέβαια δεν λέω.. εγώ για το καθάρισμα αποφάσισα από τον Απρίλη που είχα μείνει έγκυος ότι μπορώ να χαλαλίσω 40 Ευρώ το μήνα για να είναι το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο μιας και ουσιαστικά περνάμε ελάχιστες ώρες της ημέρας ζώντας σε αυτό.. (ο σύζυγος ξυπνάει στις 5.30 το πρωί, φεύγει στις 6 και επιστρέφει στην καλύτερη των περιπτώσεων στις 7.30, ενώ εγώ ξυπνάω στις 8 περίπου, φεύγω στις 10 και γυρνάω στις 8.30 το βράδυ..) Από τις 8.30 μέχρι τις 11 που πέφτουμε για ύπνο καθόμαστε σε έναν καναπέ και έτσι διατηρείται.. Απ' ότι βλέπετε είμαι ιδιαιτέρως εφευρετική..

Βρε κορίτσια καλώς ή κακώς από τα χέρια μας περνάνε όλα... ας μη δίνουμε βάρος λοιπόν στη λεπτομέρεια αλλά στην ουσία..

Είμαστε καλά, έχουμε τους ανθρώπους μας που μας αγαπούν και τους αγαπάμε και παλεύουμε για το καλύτερο.. Μπορεί να αργεί λίγο να βρεθεί μπροστά μας αλλά θα ρθει.. Είμαι σίγουρη!

L2qIp2.png

ναι κοριτσακια μου καλα, ετσι ειναι εμενα ομως δεν πειραζει να ειμαι μια χαρουμενη εργαζομενη νοικοκοιρα αυριο μεθαυριο και μητερα με ενοχλει όμως εγω να τρεχω σαν την χαζη και ολοι οι υπολοιποι να με κοιτανε λες και αυτο ειναι το φυσιολογικο και οχιενα καλο λογο δεν ακουω.. αλλα μου καθηστερει πολυ τη πληρωμη μου που στους αλλους δεν συμβαινει τοσο γιατι εχουν παιδια λεει.. αισθανομαι μ...κας οτι τσαμπα δουλευω σημερα ξεφορτωνα μες στη βροχη δηλαδη που θα παει αυτη η κατασταση εχω και δρομο μπροστά μου η συναδελφος θα ερθει το ιουλιο και ο αλλος αν βγει στις εκλογες θα παραιτηθει κιολας και δεν προβλεπετε να αντικαταστησει κανεναν μια χαρα τη βγαζει με ενα ατομο ισα ισα θα χαρει αν φυγουν..

τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο για να φυγω δεν το σκεφτομαι ετσι που ειναι τα πραγματα εξω στην αγορα αρα, υπομονη μεχρι τελους...

ετσι θα μεινω εγω εγκυος με το αγχος της κολοδουλειας και σηκώνοντας βαρη...

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...