Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μομεντάκι μου νομίζω ότι όλη αυτή η ταλαιπωρία είναι απόρροια της κύστης.. Λογικά εάν αυτή η αιμορραγία είναι περίοδος θα είναι και τα τελευταία κατάλοιπα.

Κουράγιο κοριτσάκι μου..

Σε ευχαριστώ Δομνινάκί μου! Ελπίζω όλα αυτά να είναι απ την κύστη και να φεύγει οριστικά...Απλά αυτό που με ανησυχεί είναι πώς θα προχωρήσω με τα κατεψυγμένα αφού λογικά οι ορμόνες μου πρέπει να τα έχουνε παίξει...Δεν ξέρω...:(

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα στις θεες!!!

Τι κάνετε κοκονες;; Εγω μόλις τελειωσα το πακεταρισμα κ αυριο πρωι-πρωι αναχωρουμε! Ακόμα δεν το εχω συνειδητοποιησει αλλα που θα παει; 8 ωρες μες το καραβι, θα το εμπεδώσω!

Δομνινα μου, τι καθεσαι βρε καλό μου και κοιτάς τις εξετασεις και στεναχωριεσαι; Ετσι δεν κερδιζεις τίποτα... αλλωστε το ξερεις αυτο. Κι οπως λενε και οι φιλεναδες, ενα μόνο... Ε τοση επιστημη και τεχνολογία, πού θα παει, θα το βρουνε!!

Βρε μομεντακι, μηπως να εκανες καμια αιτηση για το ρεκορ γκινες;; Εχεις που εχεις τοσο συχνα περιοδο, ας το εκμεταλλευτεις τουλάχιστον! Πέρα τωρα από την πλάκα, το πιο πιθανο είναι οτι φευγει η κύστη οποτε δες το θετικά!!

Κουμπαρα κρις, θα ανεβω πάνω να στις βρέξω! Από τωρα μαθαίνεις τα κρισακια στα goody's?? Καλέ, αυτα όταν γεννηθούν δε θα πίνουν γαλα, θα ζητανε club sandwich!! Οσο γι'αυτό που είπες με το ζευγαρι που παντρευονται στις 10 και στις 20 μενει εγκυος... ε τι να πω. Ας παίξουν κι ενα τζοκερ τα παιδια με τετοια τυχη! Εμενα μου την εδωσε που μια γνωστη εμεινε εγκυος στο 2ο τωρα αλλα λέει δεν το προγραμματιζαν και δεν ειναι καλή στιγμη κτλ.. Εμ μανταμ, αμα δε θελεις, υπαρχουν και προφυλαξεις! Αντί να πεις δόξα το Θεο, παραπονιεσαι κ από πάνω;; Μπορεί να ακουγομαι κακια, αλλα θεωρω ότι οταν είσαι σε φάση που δε θες αλλο παιδί (τουλαχιστον οχι τωρα) παιρνεις και τα μετρα σου! Κι αν δεν προσεχεις, τουλαχιστον μην γκρινιάζεις μετα!!!!!

Ωωωωωωω, με επιασε το μπιρι-μπιρι....

Σας αφήνω γλυκά μου κοριτσάκια!!! Θα τα πούμε από Τρίτη...!!

ΦΙλακιααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

JXFXp3.png

χαιρετώ τα πλήθει.... καμιά σήμερα???? όλες το βραδυ σας πιανει το μπιρι μπιρι..

οι παρενέργεις μειόθηκαν, πλεον ποναω μονο αν τα παταω και όταν τρέχω..

κρισάκι μου χθες όλο το απογευμα σε σκεφτόμουν ειχα τα 2 ανήψια μου (5 και 2 χρονων)και την βαφτιστηκιά μου σπιτι και λέω αχ να πως θα είναι το κρισάκι με 3 παιδάκια που την ιδια ώρα τα δυο πεινουσαν και η μεγάλη εκλαιγε γιατι δεν μπορουσε να κανει το παζλ εσυ βεβαια που θα ειναι και ιδια ηλικεία θα κανεις ενα τεραστιο μπολ κρεμα 600gr θα τα βάζεις στη σειρά και θα ταϊζεις.... τελειο σκηνικό!!!!

οσο για τα goody's μιαμ μιαμ τρελλενομαι για goody's αλλα να δεν ειναι σωστο για τα παιδιά καταλαβαινεις απο την αλλη αμα το τραβαει η ορεξη σου δεν πειραζει!!

λαρουκο που πας?? σαντορίνι αα!!! να περασεις τέλεια μια συμβουλή εχω να σου δωσω αν δεν εισαι της ιππασιας μη πάρεις μουλαρακι να ανεβεις την καλντέρα και αν ειναι να το κανεις μη το κάνεις τελευταια μέρα θα χρειαζεσαι μπανιο μετα οπωσδήποτε.

μομεντουλινι μου τι ειναι αυτο το πραμα ευχομαι να ειναι απο την κυστη να τελειωνουμε με αυτο θεμα πια!!! μου την δίνουν οι κύστες:evil::evil::evil: αντε πεσ μας νεα..

μικρολινι ακομα το γλεντας???

δομνινακι, μισελακι και ελενακι φιλια σε όλες

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας και από μένα!!!!

Πριν ξεχάσω! Λαρούκο καλά να περάσεις στη Σαντορίνη! Τι καλά δηλαδή!!! Τέλειααααααααααα!!!!!:D

Βαβιτσιάκι μου μίλησα με το γιατρό...απ την κύστη είναι...Μου είπε ότι ίσως χρειαστώ να ξεκινήσω κι εγώ αντισυλληπτικά για να ρυθμιστούνε οι ορμόνες μου που τα χουνε παίξει...κάτι μου είπε ότι με πάρει λίγο πίσω αυτή στη διαδικασία με την εξωσωματική:( Δεν θέλω όμως! Οπως και να χει..θα πάω σε μια βδομάδα να με δει...αν αναπτύσσεται το ενδομήτριο μου αλλιώς ή θα ξεκινήσω αντισυλληπτικά είτε δεν θα γίνει και τόσο σε σε "φυσικό" κύκλο η νέα εμβρυομεταφορά, αλλά με φάρμακα για να είμαι εγώ έτοιμη...Χμ...δεν πολυκατάλαβα! Δομνινάκι που είσαι να μας διαφωτήσεις;:confused:

Χαιρετώ όλες: συμπεθερούλα μου, ελενάκι μου, μικρολού, μισελάκι και δομνίνα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Χαιρετώ όλα τα κοριτσάκια.. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Άργησα λιγάκι να μπω σήμερα γιατί γινόταν της τρελλής στο γραφείο.. Κάποια στιγμή κόντεψα να λαλήσω αλλά τα κατάφερα και τα έβγαλα πέρα επάξια!

Έτσι τώρα χαρίζω μερικές στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό μου και μπήκα να ενημερωθώ..

Λαρούκο μου να περάσεις τέλεια, να ξεχάσεις τα πάντα και να γυρίσεις ανανεωμένη.. Περιμένουμε νέα και εντυπώσεις και εμπειρίες...

Μομεντάκι μου γλυκό.. εφόσον αιμορραγείς μαζί με την κύστη απομακρύνεται και ενδομήτριο.. Για να μπορέσει να υπάρξει εμφύτευση πρέπει το ενδομήτριο να είναι πάνω από 8.. Στην καλύτερη περίπτωση το ενδομήτριό σου θα φτιάξει από μόνο του.. στην χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να πάρεις κάποια χαπάκια ενισχυτικά αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.. Το πολύ πολύ να χρειαστείς ένα μήνα ακόμη για να προχωρήσεις.. Μη στενοχωριέσαι καλό μου όμως.. Κάθε εμπόδιο για καλό..

Μπαμπιτσάκι καλό σβκ..

Εγώ είμαι καλά και κάθε μέρα που περνάει ακόμα καλύτερα!

Φιλεναδίτσα που είσαι σήμερα; Μας λείπεις!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Χαιρετώ όλα τα κοριτσάκια.. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Άργησα λιγάκι να μπω σήμερα γιατί γινόταν της τρελλής στο γραφείο.. Κάποια στιγμή κόντεψα να λαλήσω αλλά τα κατάφερα και τα έβγαλα πέρα επάξια!

Έτσι τώρα χαρίζω μερικές στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό μου και μπήκα να ενημερωθώ..

Λαρούκο μου να περάσεις τέλεια, να ξεχάσεις τα πάντα και να γυρίσεις ανανεωμένη.. Περιμένουμε νέα και εντυπώσεις και εμπειρίες...

Μομεντάκι μου γλυκό.. εφόσον αιμορραγείς μαζί με την κύστη απομακρύνεται και ενδομήτριο.. Για να μπορέσει να υπάρξει εμφύτευση πρέπει το ενδομήτριο να είναι πάνω από 8.. Στην καλύτερη περίπτωση το ενδομήτριό σου θα φτιάξει από μόνο του.. στην χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να πάρεις κάποια χαπάκια ενισχυτικά αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.. Το πολύ πολύ να χρειαστείς ένα μήνα ακόμη για να προχωρήσεις.. Μη στενοχωριέσαι καλό μου όμως.. Κάθε εμπόδιο για καλό..

Μπαμπιτσάκι καλό σβκ..

Εγώ είμαι καλά και κάθε μέρα που περνάει ακόμα καλύτερα!

Φιλεναδίτσα που είσαι σήμερα; Μας λείπεις!

Kαλημέρα σε όόόόλες τις θεές!!!!Καλημέρα Δομνινάκι μου! Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ να μας εξηγείς απλά και καθαρά τι μας λένε οι γιατροί...Ελπίζω η καθυστέρηση να είναι μόνο για ένα μήνα όπως λες...Όταν ξέρω περισσότερα από το γιατρό θα επανέλθω με την ενημέρωση!!!!

Και πάλι σε ευχαριστώ!!!!:D

Πολύ χαίρομαι που κάθε μέρα είσαι λίγο καλύτερα από την προηγούμενη!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα κοριτσακια μου, μομεντακι μου ευχομαι να μη παρεις τελικα αντισυλληπτικα αλλα κι αν παρεις τελικα θα ειναι για καλο που θα παει βρε κοριτσια θα ερθει ασπρη μερα και για μας!!! σημερα προγραμμα εχει κλασικα καθαρισμα, καφεδες, και μανουλα σας φιλω ολες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα βαβιτσιάκι μου! Αντε με το καλό να μας έρθει η άσπρη μέρα!!!!:D

Και μένα παρόμοιο είναι το πρόγραμμα μου!!!!

Καλό μας σαββατοκύριακο!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσιααααααα!!!!!! τι κανετε? ελπιζω καλα!!!!!

....και εγω ,λιγο καλυτερα ,αλλα παραμενω μπερδεμενη με το θεμα μου!!! εκοψα και τα νυχια και τωρα μπορω και γραφω ανετα στον υπολογιστη,χωρις να φοβαμαι οτι θα σπασω κανα νυχι...χι..χι....στελνω τα φιλια μου,σε ολα τα κοριτσια του φορουμ,σε ολες τις φιλες της τεχνητης εμμηνοπαυσης!!!....ουφ....τι το θυμηθηκα τωρα.....πλησιαζει η ημερομηνια που θα κανω την δευτερη ενεση,και απο εκει και περα θε πρεπει να αποφασισω τι θα κανω στην συνεχεια!!!

....ναι,μαλλον τα μπουρδουκλωσα στο προηγουμενο μηνυμα μου,οπως λεει και η συμπεθερα Δομνινα,γι'αυτο θα τα ξαναπω πιο απλα!

..λοιπον ειχαμε πει με τον γιατρουλη να κανουμε 2 ενεσεις,και αμεσως μετα την δευτερη ενεση(10 μερες αργοτερα,δηλαδη),να ξεκινησουμε διεγερση...ωοληψια...εμβρυομεταφορα...κλπ....οκ,αλλα η περιοδος αυτη μας πεφτει πανω στις μερες των εκλογων,που δυστυχως,δεν μας βολευει,αφου εχουμε ανακατευτει με αυτα!!!!Καλη μας επιτυχια!!!!χα..χα...θα την εχουμε,πιστευω!

.....και ετσι ενημερωσα τον γιατρο,και εκεινος προτεινε να κανω και 3η ενεση ,ωστε να ξεκινησουμε 10 ημερες μετα απο αυτην.Εγω του προτεινα,ομως,να μεινω στις 2 ενεσεις,να περιμενω να αδιαθετησω,να κανουμε μια φυσιολογικη προσπαθεια,για εναν κυκλο,και αν δεν....τοτε να ξεκινησουμε εξωσωματικη.

...να πω την αληθεια,δεν μου αρεσε που ΔΕΝ συμφωνησε μαζι μου,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ισως αυτη ειναι η μεθοδος που εφαρμοζει,και φερνει επιτυχιες,οποτε μαλλον θα πρεπει να συμφωνησω με αυτο!!! τι λετε?

....σημερα εκανα μια σκεψη,και ισως να ξερετε εσεις την απαντηση.Το ενδομητριο μικραινει με ολη αυτη την διαδικασια? ρωταω ,γιατι εγω παντα ειχα καλο ενδομητριο,πολυ καλο θα ελεγα...και φοβαμαι μην γινει καμια ζημια,με τις ενεσεις αυτες....δεν τον ρωτησα,τοτε,και τωρα,δεν θελω να τον ζαλιζω με αυτα....

...απο παρενεργειες καλα παω! στην αρχη ειχα κατι εξαψεις,λιγα νευρακια,αλλα τωρα τιποτα!το στηθος παραμενει πρισμενο απο τον προηγουμενο κυκλο,και δεν ξερω γιατι....ελπιζω να μην εχει καμια σχεση με ολα αυτα.......

...

...........λοιπον,αυτα τα νεα μου,κοριτσια!!!! ευχομαι ενα καλο και ξεκουραστο σαββατοκυριακο,απο δευτερα θα ξαναμπω παλι,αν και τωρα τελευταια,τρεχω και εγω με τον "μισελουκο",για την προεκλογικη καμπανια(τι να κανω η γυναικα...ξεγελαω τον εαυτο μου με αλλες ασχολιες,για να ξεχαστω...μπας και χαλαρωσω λιγακι.....)....

........φιλακιαααααααααα.........................

Γεια σου μισελάκι μου!!!! Τώρα που τα έκανες πιο λιανά κατάλαβα!!!! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!! χαχαχαχα

Τι να σου πω; Κι εμένα πολύ λογική μου ακούγεται η δική σου ιδέα...κι εγώ έτσι έκανα εξάλλου...Κάναμε την τελευταία ένεση και μετά περιμέναμε 1-2 κύκλους για να ηρεμήσουνε λίγο οι ορμόνες και να επανέλθει ο οργανισμός μου και μετά προχωρήσαμε σε καταστολή, διέγερση, ωοληψία κλπ κλπ....Εγώ είχα κάνει το μακρύ...Απ ότι κατάλαβα ο γιατρός σου θα στο κάνει σαν να είναι μακρύ γιατί θα είσαι ήδη σε καταστολή και θα προχωρήσει μετά σε διέγερση όπως γίνεται έτσι κι αλλιώς, οπότε επωφελείται της φάσης αυτής αφού θα κάνεις που θα κάνεις την ένεση της καταστολής...Οπότε και αυτό λογικό μου ακούγεται! Δεν ξέρω! Από τη στιγμή όμως που επέλεξες το γιατρό και συνεργάζεσαι μαζί του πάει να πει πως πιστεύεις σε αυτόν οπότε ακολούθα τις οδηγίες του και θα σου βγει σε καλό ε!!!

Οσο για το ενδομήτριο...κι εγώ είχα καλό και ενώ είχε λεπτύνει κατά την εμμηνόπαυση εντούτοις μετά επανήλθε σταν παλιό καλό του εαυτού...Δεν άκουσα ποτέ να συμβαίνει το αντίθετο οπότε μην σε ανησυχεί!!!

Και πού σαι! Καλή επιτυχία στις εκλογές!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

...ευχαριστω,μομεντακι,ελπιζω ολα να πανε καλα!

...........κοιτα τωρα τι βρηκα,χαζευοντας στο ιντερνετ,για το ζωδιο μου,για ΣΗΜΕΡΑ.

...." Αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Αυτή την περίοδο, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσες στο παρελθόν."...

...................αχ,μακαρι να εχουν πεσει μεσα,στις προβλεψεις,αν και εγω τα πιστευω αυτα,μονο οταν.....μου αρεσουν τα σχόλια!!!...χα..χα...οταν λενε κατι που δεν μου αρεσει,λεω"σιγα ,μωρε,με τις βλακειες που γραφουν οι αστρολογοι...."...ομως,αυτο το σημερινο,ειναι σουπερ!!!!γουσταρωωωω......

ναμαι κι εγωωωωωωωωω..δεν χαθηκα ετσι απλα χωρις λογο!!σας αφηνω εγω καλε?τα νεα μου εν συντομια...

ειχα καταρχην επισκεψεις..ηρθε μια φιλη να με δει το σκ οποτε ειχα να την προσεξω,να την περιποιηθω,οσο μπορω φυσικα γιατι κι εγω προσοχη χρειαζομαι..ξαναμετακομισα στο σπιτι μου κ τωρα που εφυγε ξαναματα-μετακομισα στην μαμα..οοολες αυτες τις μερες,υποφερω απο το δοντι κοριτσια..πεθαινω σας λεω δεν κοιμαμαι το βραδυ κ μετα σερνομαι..ειναι ο αλλος φρονιμιτης,οχι αυτος που με πονουσε πριν λιγες μερες..τωρα δεν αντεχεται κ παιρνω πια σωριδον ντεπον..οι οδοντιατροι λενε λογω καταστασης δεν μπορουν να κανουν κατι κ οι γυναικολογοι..ποιοι γυναικολογοι?αυριο εχω επιτελους ραντεβου με τον γυναικολογο που ειναι κ σε δημοσιο νοσοκομειο κ θα δουμε αν ειναι ο καταλληλος να με αναλαβει...μεχρι τοτε ειμαι απλα στον αερα..καλα ε?πειτε τωρα,αυτο με τα δοντια τι ειναι αν δεν ειναι γκαντεμια?ψοφαω σας λεω....

fUCCp2.png

svjYp2.png

κοριτσακια μου τωρα για σας..

λαρακι να περασεις τελεια με τον λαρο σου κ καντον επιτελους να ξεκολλησει απο την δομνινα μας,ετσι?περιμενουμε νεα κ φωτο!!!

δομνινακι κ μπαμπιτσιακι..δεν ειναι σωστο να τρωω σαβουρες αλλα δεν ξερω αν καταλαβατε..δεν μαγειρευω οχι επειδη νιωθω αρρωστη,ισα ισα ειμαι οοοοολη μερα στην γυρα εκτος αυτες τις μερες που ψοφαω απο τον πονο..δεν μαγειρευω γιατι α)δεν ξερω και β)βαριεμαι του θανατα..στην αθηνα το εκανα με το ζορι κ οχι φυσικα καθε μερα..τι τρωγαμε..ε..λιγο ο κρισος,λιγο απεξω..παντα υγειινα δηλαδη!!!

μπαμπιτσιακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!παντα ετσι να εισαι κοκονα μου!!

φιλεναδιτσα δομνινα..πως εισαι εσυ ματια μου..βλεπω συνεχιζεις να μας εκπλησσεις με τις γνωσεις σου πανω στην γυναικολογια..φανταζομαι οτι εχεις γνωμη κ για τα ντεπον που παιρνω..τι να κανω ρε φιλεναδα,δεν αντεχω αλλο τον πονο...ελπιζω να μην δημιουργω καποιο προβλημα...

μισελακι εγω ξαναλεω,ασε τον αντρουλη να δωσει την μαχη του κ δωσε κ εσυ την δικια σου!!στο τελος θα κερδισετε μαζι,σκεψου το κι ετσι!!!

συμπεθερακι μου γλυκο..ελα οποτε θες θεσ.νικη..και φερε κ μπολικο χαλουμι..το λατρευω κυριολεκτικα!!!!!ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χαλουμακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο χαιρομαι που φευγει η κυστουλα σου!!ακου εκει τον γιατρο σου τι θα προτεινει κ πραξε αναλογα..τα παγωτακια θα μπουν στην κοιλιτσα σου,τωρα για εναν μηνα πανω εναν μηνα κατω..ο,τι πει αυτος,κατι ξερει!!!!αντε πλησιαζει η ωρα σου κυρα μου!!!!

μου λειψατε βρε..αυριο βραδυ εχω το ραντεβου στον γιατρο,ε τριτη θα σας πω ολα τα νεα κ ευχομαι να ειναι ευχαριστα..

φιλια κ στις υπολοιπεεεςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

...ευχαριστω,μομεντακι,ελπιζω ολα να πανε καλα!

...........κοιτα τωρα τι βρηκα,χαζευοντας στο ιντερνετ,για το ζωδιο μου,για ΣΗΜΕΡΑ.

...." Αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Αυτή την περίοδο, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσες στο παρελθόν."...

...................αχ,μακαρι να εχουν πεσει μεσα,στις προβλεψεις,αν και εγω τα πιστευω αυτα,μονο οταν.....μου αρεσουν τα σχόλια!!!...χα..χα...οταν λενε κατι που δεν μου αρεσει,λεω"σιγα ,μωρε,με τις βλακειες που γραφουν οι αστρολογοι...."...ομως,αυτο το σημερινο,ειναι σουπερ!!!!γουσταρωωωω......

Χαχαχαχαα...Ένα απ τα ίδια κι εγώ μισελάκι μου! Οποτε με συμφέρει τα πιστεύω και όποτε δεν μου συμφέρει τα αγνοώ! χαχαχααχα Αλλά επειδή μ'αρεσει και μένα αυτά που σου λέει τότε ναι! Κι εγώ σου εύχομαι να έχουνε πέσει μέσα στις προβλέψεις!:D:D:D Τι ζώδιο είσαι; Για να δω αν έχουμε το ίδιο για να πιάνει κι εμένα!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθερούλα μου να που εμφανίστηκες!!!!!:D:D:D Το λοιπόν δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπεις τόσο πολύ τον Όλυμπο...ένα περιπατάκι...μια βολτούλα ναι!!! Σε αφήνουμε!!! Αλλά όχι περισσότερο!!!! Ξεκαθαρίσαμε;:D:D:D

Το λοιπόν πιάνω το χαλούμι μου, φτιάχνω βαλίτσες και σου ρχομαι! χαχαχαχαχα Αλλά βρε συ...κάτσε πρώτα να σου περάσει ο πονόδοντος και μετά...πώς θα απολαύσεις το χαλλούμι μετά;:tongue: Καλε με ντεπόν θα την βγάλεις; Νομίζω εδώ χρειάζεται η δυναμική παρέμβαση της Δομνίνας μας. Δομνινάκι μου! Κάνει να παίρνει συνέχεια ντεπόν; Και στην τελική πώς θα βοηθήσει οριστικά το πρόβλημα το ντεπόν;:rolleyes: Το λοιπόν συμπεθερούλα μου πρέπει να αρχίσείς το μαγείρεψα...τι θα τρώνε τα μικρά κρισάκια; Ούτε εγώ ήξερα...ούτε και τώρα ξέρω πολλά αλλά έμαθα αρκετά...Αντε και είμαι και της υγιεινής διατροφής και δεν θέλω να τρως πολλά από έξω!!! Με μέτρο! Ακούς; Αυτά!!! :D

Αύριο θα πας στο γιατρό ε; Αντε να δούμε! Τρίτη θα περιμένουμε νέα σουυυυυυυυυυυυυυ!!!!! Εντάξει; :D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...