Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Λοιπόν ε; Κάτι ξέρεις κρισακι και πετάς σπόντες από εδώ κι από εκει για να μου το φέρεις σιγα-σιγα εεε;;; Ελα, ομολόγησε το!!! Θα το αντέξω! Αλλα κι εσύ βρε Δομνίνα, μην κρυβεσαι αλλο.... Τα καταλαβα όλα.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να 'σαι καλα, ξεκοιλιαστηκα από τα γελια!!!!!

Και μια που ειπες για ποδαρικό, φέτος θα βαλω την ανηψια μου μπας και δούμε καμια ασπρη μέρα!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα θεες μου η αληθεια είναι οτι είμαι λίγο καλητερα δεν νιωθω καψιμο μονο πονο οταν περπατάω οταν κοιμαμε οταν κουνιεμαι γενικός αλλα κρισακι μου δεν εχω μεγαλο στηθος 2 νουμερο φοραω και δεν αλλαξα νουμερο τωρα αλλα ειναι πολυ σφηκτο οπως θα το ονειρευοταν μια γυναικα αλλα οχι να ποναει, εγω πιστευω πως ειναι απο τα χαπια γιατι εχω ξαναπαρει αντισυλλιπτικα και μου χαι πρειστει και τοτε τωρα με ενοχλεί όμως γιατι δεν ξεπριστικε ουτε οταν μου ήρθε περιοδος εχουν τρελλαθει οι ορμόνες μου λεμε!!!

λαρουκακι τελος με το δοντι?? ευχομαι την επομενη φορα που θα πας οδοντιατρο να ειναι μονο για πρόληψη και αυτο του χρόνου γιατι ειναι απιστευτα σπαστικος ο πονος των δοντιων

κρισακι μου στο πατρικό πια ε! ελα μωρε ωραια ειναι και με την μανουλα που μας φροντιζει σαν να ειμαστε μικρα παιδια, εμενα μου λειπει καμια φορα αυτό, τωρα βεβαια εσενα θα ειναι λιγι παραπανω αλλα τι να κανεις τα νινακια σου θελουν φροντιδα και ξεκουραση της μαμας..

φιλακια σε ολες

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο,ρε συμπεθερα!!!που θα παει θα συμπεθεριασουμε καποια στιγμη.....ελπιζω!!!!!

..καλημερα κοριτσαρες! τι μου κανετε?

εγω εμπλεξα λιγο σε ολη αυτη την κατασταση!!!! εκανα την πρωτη δαρονδα,και ειχαμε πει να κανουμε και αλλη μια! και μετα κατευθειαν να περασουμε στην διεγερση.

...σαν να μην θελει ο Θεος να γινω μανα,μου συνεβει το εξης=η ημερωμηνια που λεει ο ντοκ να ξεκινησουμε ,πεφτει πανω στην περιοδο προεκλογικης καμπανιας!!!!!! αν ξεκινησω στις 20 οκτ.+15 μερες για διεγερση,ωοληψια,εμβρυομεταφορα,φτανουμε καπου στις 5-6-7?11,και αυτο δεν με βολευει καθολου,για προσωπικους λογους!!!!

τον πηρα παλι σημερα να του το πω,δηλαδη να του πω,πως μετα την δευτερη ενεση,να περιμενω να αδιαθετησω ,να αφησω και εναν κυκλο να περασει ετσι,και μετα!

...και δεν το δεχθηκε καθολου....μου ειπε οτι σε αυτη την περιπτωση κανουμε αλλη μια ενεση(3 στο συνολο),και ξεκιναμε 10 μερες μετα απο την 3η ενεση!!!!τωρα εγω αυτο δεν το καταλαβα και καλα,δηλαδη ξεκιναμε στα τυφλα,και διεγειρουμε τις ωοθηκες,στα καλα καθουμενα? δεν εχουν και αυτες μια συγκεκριμμενη ημερομηνια που κατεβαζουν ωαρια??????

τι στο καλο?....τωρα τι κανω???...ουτε ξερω!!!! μαλλον ειμαι ακομα ελευθερη να επιλεξω κεντρο!!! ....η να μεινω στις 2 ενεσεις,και μετα να προσπαθησουμε μονοι μας....αλλα ο καιρος περναει και εγω εχω ηδη κλεισει τα 40...........τι να κανω τωρααααα.....εχω αγχωθει αρκετα........

....πολλα "αγχωμενα" φιλια,απο μια "αγχωμενη" σαρανταρααααα!!!!!!!!!!!

Βρε συμπεθέρα πως καταφέρνεις και τα μπουρδουκλώνεις έτσι... Αν σου πω ότι ούτε εγώ έχω καταλάβει τίποτε τι θα πεις;

Δε μου λες τελικά την κοπέλα που σου είπα τη βρήκες; Ελπίζω να σου έλυσε όποια απορία έχεις..

Οπότε για να καταλάβω.. αν δεν ξεκινήσεις τον Οκτώβριο την τρίτη ένεση πότε πρέπει να την κάνεις;

L2qIp2.png

αχ βρε μισελακι μου αχ!! και γω μπερδευτικα δεν καταλαβαινω, απο τα λιγα που καταλαβα παντως, στη θεση σου θα προχωρουσα με το πρωτο σχεδιο ακομα κι αν ήμουν υποψηφια για δήμαρχος Αθήνας. πρεπει λοιπον να επιλεξεις τι ειναι πιο σημαντικο για σενα αυτη τη στιγμη βρε κοριτσακι μου το οποιο όμως δεν θα το μετανιωσεις μετα γιατι και αυτο που εχεις στο νου σου με τις εκλογες αλλα και η εξωσωματικη υπαρχει περιπτωση να αποτύχει που στο απευχομαι με την καρδια μου κοπελαρα μου αλλα παντα υπαρχει αυτο το αλλα!! εσυ ξερεις καλητερα. οτι και να αποφασιζεις εμεις θα ειμαστε διπλα σου.

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Και επίσημως πλέον, χτες ηταν η τελευταια μέρα στον οδοντίατρο!!! Γιουπιιιιιιι!!!!! Τωρα μόνο ανα εξάμηνο για ελεγχο!

Μισελάκι μου, τωρα να πω ότι κατάλαβα, θα σε γελάσω.... Πάντως, θα συμφωνήσω με το μπαμπιτσιάκι. Δες τις προτεραιότητες σου και σκέψου τι πραγματικά θέλεις περισσότερο (αν και νομίζω ότι το ξέρεις ήδη). Ό,τι κι αν αποφασίσεις, εμείς θα είμαστε δίπλα σου να σε στηρίζουμε!

Δομνινάκι, χαίρομαι που επανήλθες και δη δριμύτερη!!! Είσαι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζω και έχει τόση δυναμη μέσα του και ειλικρινά σε θαυμάζω γι'αυτό! Ο επιμένων νικά!!!

Μπαμπιτσιάκι, ηρέμησε καθόλου το στήθος σου; Κάνε υπομονή βρε κοριτσακι μου, θα τελειώσει γρήγορα κι αυτό και μετά ποιος μας πιάνει!!

Κρισάκι, απολαμβάνεις την φροντίδα της μαμας;;; Παντως ωρες-ωρες, ο πολύ χρόνος με τους γονείς, τουλάχιστον τους δικους μου, αρχίζει και με χτυπάει στα νευρα. Μα να μην καταλαβαίνουν ότι δεν ειμαι 5 χρονων πλέον;;; χαχαχαχαχα!!!

Μομεντακι μου, πού είσαι καλε; Δεν μπορούμε να συγχρονιστουμε..!

Ελενακι και μικράκι, ελπίζω να είστε καλά! Μπείτε καλέ λίγο να μας πείτε ένα γεια!

Αχ, κοριτσια χτες η ανηψοβαφτιστηρα μου είδε μια φωτογραφία που την είχα αγκαλια και φώναζε "νονα, νονα!!!!!!" Λιωνωωωωωω σας λέω!!!!

JXFXp3.png

Χτες διάβασα ένα αρθρο για μια γυναίκα που προσπαθούσε 16 χρόνια με εξωσωματικές αλλα δεν καταφερνε να μείνει έγκυος. Έλεγε ότι μια μέρα την επιασε κολικός στο έντερο και αφου μετά απο 8 ωρες δεν περναγε ο πόνος πήγε στο νοσοκομείο. Ε, για να μην τα πολυλογώ, από τα επείγοντα βρέθηκε στην αίθουσα τοκετου!!!! Ηταν καλέ έγκυος και δεν το είχε χαμπάρι γιατί είχε παχύνει πολύ ουτως ή αλλως από τις ορμονες των εξωσωματικών και η περίοδος της ποτέ δεν ήταν σταθερη.... Και μάλιστα λεει, είχαν αποφασίσει να υιοθετήσουν ενα παιδάκι και ηταν λιγο πριν την ολοκληρωση της διαδικασίας!

Ρε κορίτσια, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;; Να προσπαθείς 16 χρόνια και ξαφνικά να βρίσκεσαι με μωρό!!!! Ε ναι, γίνονται και θαυματα!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Λάρα,

Προσπαθώ να μη το βάζω κάτω και προσπαθώ σκληρά.. πίστεψέ με.. Αποφασίσαμε να πάμε σε νέο γιατρό (ουρολόγο - ανδρολόγο) εξειδικευμένο σε θέματα γονιμότητας.. Σήμερα έκανα ένα ξεσκαρτάρισμα των εξετάσεων και στων σπερμοδιαγραμμάτων του άνδρα μου.. Παραλίγο να με πιάσει απελπισία... χάλια, κορίτσια, χάλια..

Που πάμε με αυτά τα αποτελέσματα; ξυπόλητοι στ' αγγούρια.... είναι η απάντηση..

Τέλος πάντων, θα πάμε κι εκεί μήπως και μπορέσει να μας δώσει κάποια ελπίδα γιατί κορίτσια αν δεν έχουμε ελπίδα δεν έχουμε τίποτε..

Εγώ πάντως μια φορά το χρόνο πάω στον οδοντίατρο και αυτή είναι υπέρ αρκετή!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

μμμ..μη νομιζεται ειναι ολα ροδινα στης μαμας..δεν μαγειρευει καθε μερα κ μαλιστα ειχαμε μια απωλια,πεθανε ενας θειος νεοτατος 57 ετων κ δεν την βλεπει καν το σπιτι..αρα μονη μου βαζω το γαλατακι μου κ μιας κ δεν εχει φαι την βγαζω με goodys..ναι,ναι,τοοοοοοσο καλα..οσο γιαυτο που λεει το λαρακι,δεν θα μπορουσα να συμφωνησω παραπανω..οι πολλες ωρες μαζι τους σε οδηγουν ανετα σε κριση!!!!

δομνινακι μου μην απελπιζεσαι με τις εξετασεις..να λες αυτο που ελεγε συνεχεια ο κρισος(γιατι τον βολευε)..ενα καλο χρειαζομαστε μου ελεγε..ενα..ε ενα κ πολλα ακομη υπαρχουν..τι να κανουμε,δεν εχουν καλο σπερμα..κι εγω ακουω,να χθες μαλιστα,για φιλους που παντρευτηκαν 10 ιουλη κ 20 εμεινε εγκυος..ε λες..μα τι σπερμα ειναι αυτο,κ τι κωλοφαρδια πια..κι ας ειμαι εγκυος!οταν ακους κατι τετοια,σκεφτεσαι διαφορα..να πατε στον νεο ανδρολογο κ βλεπετε..μπορει να σας πει για εγχειριση κυρσοκοιλων..εχει κυρσοκοιλες?αν σας πει εγ λεω να την κανετε,μιας κ εχεις καιρο για την νεα σου προσπαθεια,θα προλαβει να αναρρωσει..μην κολωσει ομως,να την κανει!!!

μπαμπιτσιακι το πρηξημο ειναι απο τα χαπια,συμφωνω..ειναι δυνατα αυτα τα τριτζινερα..το τσουξιμο δεν μπορω να καταλαβω απο τι ειναι κ το καψιμο..βρε ας ερθει η περιοδος να φυγει κ η κυστη κ παμε γιαλλα,σιγα μην μασηξουμε..

λαρακι τελος οι οδοντιατροι ε?εγω ακομα ταλαιπωρουμαι αλλα οχι οπως τις πρωτες μερες κ φυσικα δεν παω σε γιατρο αφου ειναι ανωφελο..δεν μπορω αντιβιωση δεν μπορω εξαγωγη..ε..τι να κανω εκει τοτε???

μισελακι εγω λεω να ακουσεις τον γιατρο σου.σου λεει να αρχισεις διεγερση χωρις περιοδο.ε και?λες να το εφαρμοζει πρωτη φορα σε σενα?σε κομπογιαννιτη πηγες?δεν νομιζω..οσο για τις εκλογες...ποιος τις χ... με το συμπαθειο..συμφωνω με τα κοριτσια,εσυ κοιτα την δουλεια σου με το μπεμπε κ ασε τους δημαρχους να πλακωνονται..οσο για την ηλικια..μην σε αγχωνει αλλα να μην επαναπαυεσαι κιολας!!!

συμπεθερακι μονο μια καλημερα ξερη?ουφ,σε εφαγαν τα ζιζανια!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κρισάκι μου γλυκό,

Κιρσοκήλη δεν έχει ο καλός μου.. να και κάτι που δεν το' χει επιτέλους! Κάναμε υπέρηχο και δεν βρέθηκε δείγμα.. Έχει άλλα κουσούρια..

Τέλος πάντων, θα πάμε στον καινούργιο ανδρολόγο και θα δούμε.. Όντως ένα και καλό χρειαζόμαστε αλλά πρέπει με μικροσκόπιο της νανοτεχνολογίας να το βρούμε.. τόσο καλά που κρύβεται το ρημαδιασμένο..

Κοριτσάκι μου γιατί δεν φτιάχνεις εσύ κάτι πρόχειρο να φας και τρως χαζομάρες; Άκου Goody's... κάνε καμιά ομελέτα, κανένα μακαρόνι, κανένα ρυζάκι.. μια μπριζολίτσα στην ανάγκη.. έγκυος είσαι δεν είσαι ούτε ανάπηρη, ούτε άρρωστη...

Φιλάκια στην κοιλίτσα!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα...

Μισελάκι μου με κατασύγχισες με τα νέα σου...Και βασικά εχω την ίδια απορία που έχει και το Δομνινάκι μας!!!!!;)

Συμπεθερούλα τι υγιεινά πράματα ταϊζεις τα κρισάκια μας; Για μαγείρεψε τους κάτι καλύτερο; Θες να ρθω πάνω να σου κάνω τον σεφ???:D Ευκαιρία θέλω να ρθω θεσσαλονίκη! χαχαχαχα

Λαρούκο μου να φύγει και να πάει αλλού ο οδοντογιατρός! Αχρείαστος να είναι πια! Ξουτ ξουτ ξουτ!!!!

Βαβιτσιάκι μου πώς πάνε οι παρενέργειες των παλιοαντισυλληπτικών;

Δομνινάκι μου το θετικό θα ρθει...ε δεν θέλει και πολλά να φανεί μια μικρή τόσο δα ηλιαχτίδα ε; (είμαι ποιήτρια το ξέρω!!!!;))

Μικρολού πού χάθηκες εσύ;

Ενα έχω να σας πω! ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ! ΠΑΛΙ!!!ΜΕΤΆ ΑΠΟ 14 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ! ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ!!!! Περιμένω να μιλήσω με το γιατρό...:(

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου νομίζω ότι όλη αυτή η ταλαιπωρία είναι απόρροια της κύστης.. Λογικά εάν αυτή η αιμορραγία είναι περίοδος θα είναι και τα τελευταία κατάλοιπα.

Κουράγιο κοριτσάκι μου..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...