Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μπορω να θυμηθω ποιος το καλο μου εκανε ποδαρικο!! οχι τιποτα αλλο να μη το επαναλαβω

Ε ναι! Αλίμονο! Τέτοια λάθη σιγά μην τα ξανακάνουμε! Ουστ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας βρε κοριτσαρες μου!!!

Χμμμμμ, αυτο με το ποδαρικό να το κοιτάξω κι εγω.... Γιατι σαν πολλη γκαντεμια να εχει πεσει και δε μου αρεσει.. Βεβαια, να λεμε καλα που εχουμε την υγεια μας (οχι τιποτα σοβαρο εννοω) και ολα τ'αλλα τα ψιλοπραγματα τα πολεμαμε!

Πρωτη φορα στη ζωη μου επαθα κολικο εντερου... Ποτέ δεν είχα θέματα με τον εντερο, πέραν της δυσκοιλιοτητας (συγνωμη κιολας) η οποια οφειλεται στο οτι το εντερο μου ειναι ολιγον μακρυτερο του φυσιολογικου και κάνει μια επιπλεον στροφη.. Πώς λεμε στριμμενο αντερο;; Ε, αυτο!

Μομεντακι, ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!! Να μικρυνει, να εξαφανιστει κοριτσακι μου και με το καλό να προχωρησετε!

Μπαμπιτσιακι, κι εγω δουλευα ασταματητα από το '97 μέχρι το 2007 οταν και παραιτηθηκα. Εκατσα 4 μηνες γιατι δεν εβρισκα δουλεια και τωρα παλι τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου. Εβαλα μυαλο ομως! Τέλος το αγχος για την παλιοδουλεια! Και να ηταν και δικια μου, παει στα κομματια. Αλλα οχι κύριε να περναω εγω των παθων μου τον ταραχο για να κοιμασαι εσυ ησυχος! Αντε στο καλό, συγχηστηκα!!!

Εχω και τον λαρο διπλα μου που εχει ξεραθει στον καναπε και ροχαλιζει και μου εχει σπασει τα νευρα!

JXFXp3.png

Λαρούκο μου τώρα που θα βγω εμφανίστηκες κι εσύ!!!!:D Κι εγώ ακριβώς για να μην ξεραθεί ο μομέντος δίπλα μου θα πάω να του δώσω λίγη σημασία χαχαχαχαχαχα

Αντε θα τα πούμε αύριο!!!!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκούτσικα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λαρούκο μου τώρα που θα βγω εμφανίστηκες κι εσύ!!!!:D Κι εγώ ακριβώς για να μην ξεραθεί ο μομέντος δίπλα μου θα πάω να του δώσω λίγη σημασία χαχαχαχαχαχα

Αντε θα τα πούμε αύριο!!!!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκούτσικα!!!!

Ειμαστε με βάρδιες στον Ολυμπο....!! χαχαχαχα!

Καληνυχτα μομεντακι!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα τα καλα μου τα κοριτσια τι μου κανετε? εγω δεν κοιμηθηκα καθολου καλα το βραδι δεν μπορουσα να βολευτώ και όποτε γυρνουσα μερια πρωτα γυρνουσα εγω και μετα το στηθος μου και ξυπνουσα. μα τι βαρος, το ντεπον μπορω να πω οτι εκανε δουλιτσα με το καψιμο που ενιωθα αλλα το βαρος, βαρος. σήμερα νιωθω εκτος απο τον γενικο πονο και μια μικρή φαγουριτσα κατα τα αλλα καλα εσεις τι κανετε???

φιλακια σε ολες γλυκα μου κοριτσακια.

lJiup3.png

M1otp3.png

Kαλημέρα θεές μου!!! Εγώ σε αντίθεση με σένα βαβιτσιάκι μου μια χαρούλα κοιμήθηκα...Μια χαρά ξεραίνομαι στον ύπνο τώρα που ανοίξανε τα σχολεία!!!! Το πρωί είναι ένα μαρτύριο όταν ξυπνάω γιατί νυστάζω...Φυσικά με το που αρχίζει το μάθημα μια χαρά ξυπνάω θέλοντας και μη!!!!Καλέ βαβιτσιάκι τι σου είπε ο γιατρός για τον πόνο στο στήθος; Απ τα αντισυλληπτικά είναι δηλαδή;

Καλημέρα σε όλες: συμπεθεράκι μου, λαρούκο, μισελάκι, δομνινάκι, μικρολού και ελενάκι!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλή σας μέρα κοριτσάκια μου..

Επισήμως μπήκαν οι τίτλοι τέλους και σε αυτή μου την προσπάθεια μιας και χθες το βράδυ αδιαθέτησα... τουλάχιστον το σύστημα εξακολουθεί και δουλεύει ρολόι.. κάτι είναι κι αυτό..

Είχαμε μια συζήτηση με τον άνδρα μου.. Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα να πάμε και σε άλλον γιατρό και αυτή τη φορά να κάνει ότι του πει.. ότι εξετάσεις χρειαστούν θα τις κάνει, ότι φάρμακα του πει, θα τα πάρει.. Ε μα δεν γινόταν διαφορετικά ρε κορίτσια.. Πάλι καλά που το κατάλαβε μόνος του..

Μομεντάκι μου πολύ ευχάριστα τα νέα σου κοριτσάκι.. Άντε με το καλό σιγά σιγά να φτιάχνεις το κατάλληλο περιβάλλον για να υποδεχθείς τα παγωτάκια σου..

Κορίτσια εγώ δουλεύω ανελλιπώς από το 1997 και τα τελευταία 11 χρόνια στην ίδια δουλειά.. Όμως δεν έχω βαρεθεί ούτε έχω κανένα παράπονο.. Μεγαλώνουμε όλοι μαζί (μιας και με τους περισσότερους είμαστε στην ίδια ηλικία) και αποκτούμε τις ίδιες εμπειρίες..

Ούτε εγώ θυμάμαι ποιος μου έκανε ποδαρικό.. Αμνησία κανονική έχω πάθει..

Λαρούκο μου ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα..

Μισελάκι που είσαι; Μη χάνεσαι..

Φιλεναδίτσα περιμένουμε τα νέα σου...

L2qIp2.png

καλε καλεεεεε...τι σας επιασε χθες βραδυ?παρλα?φτου να μη σας ματιασω!

΅Φιλεναδα μου δομνινα τα νεα μου ειναι τα ιδια..σημερα φευγει ο κρισος κ μενω μονη κ ξαναγυριζω στο πατρικο,να δω πως θα το αντεξω αυτο το πληγμα..μα ξανα στο πατρικο?κ απο δω κ περα ετσι θα ειμαστε,εγω εδω,αυτος εκει..ε δεν με πολυενθουσιαζει κ η ιδεα..οπως κ να το κανουμε με τον αντρα μας ειμαστε αλλιως..εσυ παντως μια χαρα τα πηγες με τον λαρο.μην νομιζεις παντως,κ να φαινεται οτι δεν καταλαβαινει καποια πραγματα,στανταρ τα καταλαβαινει..πχ οτι εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης..εγω πιστευω θα ειναι ακομα πιο κοντα σου αυτην την φορα γιατι οπως πεισμωνεις εσυ,πεισμωνει κ αυτος!΅θελει κ αυτος να πετυχετε αλλωστε..τωρα το τσιγαρο..εγω με το ζορι τον εμαθα να μην καπνιζει μεσα στο σπιτι..αλλα τωρα που θα λειπω...φανταζομαι τι εχει να γινει....

fUCCp2.png

svjYp2.png

και για να παω στο συμπεθερακι μου με τα ευχαριστα!!αντε ρε συμπεθερακι ειδες?σχεδον ετοιμη για τα παγωτακια σου!΅μα τον αλλο μηνα θα εχει εξαφανιστει,αρα?προχωραμε ακαθεκτοι!΅οσο για το αμαξι..σε ομοιοπαθουσα μιλας,σας ειχα πει οτι χαλασε κ το δικο μου..

Mπαμπιτσιακι πως εισαι τωρα?μα τι επαθε το στηθος σου ρε πουλακι μου?μαλλον ειναι μεγαλο,το δικο μου που ηταν μικρο δεν μου εβγαζε τετοια..κ τωρα που ανεβηκα κανενα νουμερο,παλι μικρο ειναι,φαντασου..ελπιζω να μην συνεχιστει η ενοχληση κ δεν πιστευω να ειναι απο τα χαπια αλλα ποτε δεν ξερεις κιολας..

Λαρουκο μου κ εσυ προβλημα με το εντερο?εγω να δεις..η που δεν παω για μερες τουαλετα,η που δεν θα βγαινω!΅κ οχι τωρα,απο ανεκαθεν..εσενα ειναι κολικος,θα περασει,εμενα ειναι μονιμη η βλαβη!

΅Καλε για ποδαρικο να φωναζεται μπεμπακια!΅οχι μεγαλους..κ φυσικα συγγενεις που σας αγαπανε,οχι τον καθε ενα..

Oσο για τις δουλειες που λεγατε..ε κοριτσια κ εμενα μου την σπαει η δουλεια μου αλλα τωρα που καθομαι νιωθω λιγο αχρηστη..ολοι γυρω μου δουλευουν κι εγω βολοδερνω..τωρα θα λετε τι λεει..ε οταν θα παρετε την αδεια κυησεως τα λεμε!΅κ πλησιαζει η ωρα σας...

Πολλα εγραψα,φτανει πια,σας χαιετω!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδίτσα μου έχεις βαλθεί σώνει και καλά να κάνεις εμένα και το Λάρο παράνομο ζευγαράκι.. Και καλά εμένα, τη φίλη μας τη Λάρα δεν τη λυπάσαι που κάνεις το "κέρατό" της βούκινο;

Κοριτσάκι μου υπομονή.. ας όψονται τα μωρουλίνια σου.. Η επιστροφή στο πατρικό είναι ακόμα μία θυσία που πρέπει να κάνεις γι' αυτά.. Μόλις τα πάρεις αγκαλίτσα όμως θα τα ξεχάσεις όλα αμέσως.. να μου το θυμηθείς!

L2qIp2.png

Δομνινάκι τώρα επισήμως γκρεμοτσακίστηκαν οι ελπίδες μας που είχαμε...Αχ μακάρι να είσαι τόσο δυνατή όσο ακούγεσαι...η ψυχούλα σου το ξέρει μόνο αυτό! Εμείς πάντως εδώ είμαστε για σένα εντάξει; Για όποτε θες να μιλήσεις...Ξέρω πως είμαι μακριά και δεν μπορώ να κάνω και πολλά προσωπικά αλλά πραγματικά είμαι διαθέσιμη να σε ακούω και να μιλάμε; Εντάξει;;;;:D

Συμπεθερούλα μου ο ένας στην ανατολή και ο άλλος στη Δύση με τον κρίσο ε ! Αχ υπομονή! Αφού τέτοια είναι η φύση της δουλειάς του; Ελπίζω μόνο να σας βγάλει σε καλό!!! Γεια σας μικρά μου κρισάκια!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

΅λαρα μου..ο,τι κ να πεις εχεις δικιο..παλι εμπλεξα τον λαρο σου με την δομνινα..μα δεν μου βγαινει το δομνινος..το λαρος ειναι τοσο ευηχο!!!΅τι να κανω κι εγω κολλησα..που θα παει,θα ξεκολλησω...

fUCCp2.png

svjYp2.png

ρε κοριτσακια μου το διορθωσα..μα κι εσεις ειστε πολυ γρηγορες πια!!

Συμπεθερακι μακαρι να μας βγει σε καλο η αποσταση..γιατι εγω εχω αλλη γνωμη...

δομνινακι μου ολα για τα μπεμπε γινονται,ελπιζω να το εκτιμησουν τα τρελομωρα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...