Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

Ισχύουν αυτά που λες. Έχω υποθυρεοειδισμό, κάτω από 2,5 την θέλουν. Και ισχύει ότι ναι μεν μπορεί να την ρίξεις 0,5 - 1 μονάδα, παραπάνω σημαίνει μεγάλη δόση χαπιού οπότε και απότομη πτώση που σίγουρα δεν κάνει καλό. Όποιαδήποτε ορμόνη ρίξουμε απότομα, επηρεάζει άλλη, πόσο μάλλον ο θυροειδής που επηρεάζει μια σειρά ορμονών. Σίγουρα αναβολή ένα μήνα. Με την δική μου εμπειρία και σωστή διαχείριση, θέλει σίγουρα 2-3 μήνες και μετά επανέλεγχος και στις άλλες σου ορμόνες, να δεις αν έχει επηρεαστεί η προλακτίνη πχ. 

8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσακια μου τι κάνετε??

αχ βρε δομνινακι μου, μη βρε κορίτσι μου τα κρατάς μεσα σου τα παλιοσυναισθηματα μπορει να τους στεναχωρεσεις αλλα τουλαχιστον θα το συζητας με τον ανθρωπο σου και ο πονος θα ειναι πιο μικρος πως να σου εκδηλωθει και αυτος αν δεν ξερει, μηπως δεν ειναι στεναχωρημενος και αυτος αλλα μπορει να σκεφτεται το ιδιο.. καλητερα να εισαι ο εαυτο σου σπιτι σου στον χωρο σου.. για την μαμα σου δεν σου λεω γιατι και γω τα ιδια κανω που ειναι και μακρυα ουτε το συναχι δεν της λεω, αλλα στον αντρουλης σου πεστα να ηρεμησεις.. αλλα παλι δεν σε πιεζω οπως αισθανεσαι εσυ καλητερα κοριτσακι μου τα παραπανω ειναι απλα η αποψη μου που καμια φορα τα λεμε στους αλλους να τα ακουμε οι ιδιες.. και γω δεν μιλουσα στο βαβιτσιο ελεγα δεν πειράζει όλα καλα ολα καλα και ξερεις τι μου ειπε μια μερα? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ΄ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ Μ΄ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΪΣΤΡΙΑ ετσι μου πε και εκανε 24 ώρες να μιλήσει...

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μισελακι μου ποσο θα ήθελα να ειμαι σπιτι και να μη δουλευω, να ξερεις οτι σε ζηλευω παρ΄ολα αυτα επειδη καταλαβαινω οτι την χρειαζεσαι σου λεω να μη στεναχωριεσαι βρε κοριτσι κατι θα βρεθεί εστω και για λιγο εστω για να σου αλλαξει τη διαθεση, απο την αλλη τι την θελεις τι παλιοδουλεια ετσι οπως τα διαβαζω συντομα θα εχουμε χαρμοσυνα νεα σου και τοτε θα εχεις δουλεια 24ωρου, βρες ενα χομπι που θα σε ευχαριστει, κεντημα, διαβασμα, γυμναστικη, χειροτεχνιες, α!! χορό να κανεις πανε σε κανα συλλογο και κανε παραδοσιακο χορό εκει να δεις τσακιρ κεφι. οσο για την δουλεια που πηγες, αν δεν παθεις δεν θα μαθεις με τετοιο αφεντικο να μας λειπει να ήρεμησουμε ειπαμε οχι τα χειροτερεψουμε... ετσι...

μονο μη μου απογοϊτευεσαι ναιαιαιαι!!! για το ιατρικό σου θεμα δεν γνωρίζω

φιλακια πολλα και που σαι μη χανεσαι!!! ανυσηχουμε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

γεια σας ρε κοριτσαρες..τι μου κανετε?

Mπαμπιτσιακι καλα τα λες αλλα καθε ζευγαρι εχει κ τους δικους του κανονες επικοινωνιας..εγω πιστευω η δομνινα μας δεν ηθελε στην μαμα να ανοιχτει για να μην την στεναχωρεσει..με τον δομνινο θα τα πουνε..εχουν χρονο ακομα..

Δομνινακι μου δικιο εχεις,απο το 11 να αρχισεις νεα προσπαθεια με το νεο ετος.κατσε τωρα να ξεκουραστεις,να ηρεμησει κ ο οργανισμος σου απο τις ενεσουλες..παντως σε καμαρωνω,με αρεσει τρελα που πεισμωνεις κ δεν πεφτεις στα πατωματα!΅ετσι πανε μπροστα οι ανθρωποι,οχι κακομοιριαζοντας,οπως κανω εγω δηλαδη..συνεχισε γερα κ με τσαμπουκα!

΅Mισελακι ετσι ειναι οι δουλειες,μεχρι να βρεις αυτο που σου κανει,καπως,φτυνεις αιμα..εσυ ψαχνε μεθοδικα κ ολο κ κατι καλο θα προκυψει..οσο για τις ενεσουλες κ το προγραμμα..δεν εχω ιδεα αλλα μιας κ εμπιστευτηκες αυτο τον γιατρο κανε την προσπαθεια σου αισιοδοξη,ολο κ κατι παραπανω θα ξερει αυτος απο μας!

΅Λαρακι που εισαι εσυ βρε,κανενα νεο?

Συμπεθερα τι εγινε πηγες στον γιατρο για την βρωμοκυστη?

fUCCp2.png

svjYp2.png

Γεια σας θεές μου...Τρέχω και δεν φτάνω όπως πάντα...Όλο και κάτι προκύπτει...Μέχρι και το αυτοκίνητο μου χάλασε...κάνει παράξενους θορύβους μετά το σέρβις...Καλέ πάλι στο συνεργείο πρέπει να το πάρω μπας και μου έκαναν κάτι στραβό...Τελοσπαντων δεν μασάμε εμείς από αυτά! Είμαστε θεές...Εξάλλου τι το θέλουμε το αυτοκίνητο; Αφού είμαστε θεές και πετάάάάμεεεεε!!!! χαχαχαχαχα

Βαβιτσιάκι μου μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!! Καλά τα λες...Συμφωνώ κι εγώ μισελάκι μου με την προλαλείσα...Οσο για το ιατρικό θέμα δεν ξέρω να σου πω γιατί εμένα ο δικός μου επέμενε να ξεκινήσει η ακατανόμαστη και μετά...Οπως και να χει καλό είναι να τον εμπιστεύεσαι...κάτι παραπάνω ξέρει...Αν όμως έχεις τις αμφιβολίες σου πάρε και μια δεύτερη γνώμη ε!!!

Συμπεθερουλα μου απόψε θα πάω στο γιατρό...Καλά κάνει να έχει φύγει η παλιοκύστη...Δεν την θέλω λέμεεεεεεεεε!!!!

Λαρούκο μου πού χάθηκες εσύ; Ο Ολυμπος σε πεθύμησε βρε!!!

Μικρολού όλα καλά; Τέλος η τουρνέ στους γιατρούς ε!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και που ανησυχείτε για μένα..

Στο σπίτι δεν μιλάω για το συγκεκριμένο θέμα στον άνδρα μου διότι αν μιλήσω θα μιλήσω άσχημα.. Του έχω θυμώσει πάρα πολύ... Το πρόβλημα είναι καθαρά δικό του και ενώ του είχα πει να ελαττώσει το τσιγάρο, αυτός το χαβά του.. Ξέρω ότι δεν είναι μόνο από εκεί το πρόβλημα αλλά είναι κι αυτό ένα θέμα..

Στο κάτω κάτω της γραφής δεν ταλαιπωρείται αυτός ούτε τρυπιέται αυτός καθημερινά τρεις φορές.. Δεν παίρνει αυτός νάρκωση κάθε τρεις μήνες ούτε ανοίγει τα πόδια του στον κάθε έναν.. Αυτός το μόνο που κάνει είναι να το παίζει... κάθε τρεις μήνες και από εδώ πάνε κι οι άλλοι...

Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια μαζί του.. Θα πάμε και σε άλλο γιατρό και το καλό που του θέλω να συνεργαστεί και να κάνει ότι του πει... όχι μα και ξεμά.. όχι θα δούμε και τέτοια..

Κατά τ' άλλα είμαι καλά.. Θα ξεκουραστώ, θα χαλαρώσω, θα πάρω το χρόνο μου και με τον καινούργιο χρόνο θα κάνω την επόμενη προσπάθεια..

Μισελάκι είναι μια κοπέλα στο καφέ εξωσωματικής η vaso1973 η οποία έκανε την πρώτη της προσπάθεια στον Αρκουλή. Στείλε της μηνυματάκι και ίσως ξέρει να σου απαντήσει..

Καταλαβαίνω πως απογοητεύτηκες πολύ κορίτσι μου στο θέμα της δουλειάς αλλά ίσως είναι για καλό!

Σας φιλώ όλες και θα επανέλθω δριμύτερη..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας θεες!

Κι εγω περασα ενα πολύ δυσκολο σκ... Με ειχε πιασει κολικος στο εντερο- καινουριο αυτο-κ ημουν χαλια. Παντως δεν εχω παραπονο, την εζησα κι αυτη την εμπειρια! Απαπαπαπα, χαλια... Να κατσω δεν μπορουσα, να ξαπλωσω δεν μπορουσα, μονο ορθια σκυμμενη ηρεμουσα λιγο... Πρεπει να ημουν πολύ αστειο θεαμα παντως!

Δομνινα μου, εχεις απολυτο δικιο να κρανιώνεσαι με τον αντρα σου οταν εσυ μπαινεις σε ολες αυτες τις διαδικασίες και αυτος δεν κάνει το ενα και μοναδικο πραγμα που πρεπει να κάνει.... Εγω παντως θα του τα εσερνα ενα χερακι για να τα βγαλω κι από μεσα μου και να μην μενω με την πικρα. Φυσικά εσυ ξερεις τον αντρα σου και πως θα χειριστείς το θεμα, λεω μονο τι θα εκανα εγω. Θα δείτε τωρα τι θα σας πει και ο αλλος γιατρός και με το καλό τη νεα χρονια θα βαλετε τα δυνατα σας!

Κρισακι, πως τα περνας εκεί στο βορρα;; Κανενα νεο από τον κροισο και τη μεταθεση ειχατε;

Μομεντακι μου, περιμενουμε νεα σου μολις γυρισεις από το γιατρό εεεε;

Μπαμπιτσιακι, καλα τα λες στο θέμα δουλειας! Αλλα ελα που δεν γινεται και χωρις αυτη! Εγω απο την προηγουμενη δουλεια μου ειχα παραιτηθει γιατι καταντησα να με πιανουν ταχυκαρδιες και αφου περασαν οι πρωτοι 2 μήνες χωρίς δουλεια, μετα τρωγομουν με τα ρουχα μου....

Μισελ μου, μη στενοχωριεσαι κοριτσακι μου για τη δουλεια. Τουλάχιστον το δοκίμασες και το διαπιστωσες από μονη σου γιατι αν δεν το εκανες μετα θα είχες αμφιβολίες. Οσον αφορα τη διεγερση χωρις να περιμένεις την πρωτη περίοδο, ο πιο αρμοδιος να σου απαντησει ειναι ο γιατρός. Παντως και εγω όταν ειχα ρωτησει τον δικό μου αν πρεπει να περιμενω να αδιαθετησω πρωτα και μετα να ξεκινησω τις προσπαθειες μου είχε πει να μπω στο ψητο κατευθειαν....

Ελενακι μου, πολλα-πολλα φιλακια! Ολα καλα;;

JXFXp3.png

Γεια σας θεές φίλες μου! Λαρούκο μου αν είναι δυνατόν! Μα τι εμπειρίες έχει εσύ βρε! Κολικός; Α πα πα πα!!! Περαστικά σου! Να μην ξανάρθει ποτέ!!! Σε προτιμάμε όρθια και καθιστή και να κινείσαι άνετα!!!!:P

Μόλις επέστρεψα από το γιατρό. Η κύστη μου μίκρανε...Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Τα ρα τα ταααααααααααμμμμμμμμ!!!! Θα φύγει λέει στην επόμενη περιόδο όποτε κι αν είναι αυτή...Θα προχωρήσουμε στον επόμενο κύκλο με τα παγωτάκια μου ή στον μεθεπόμενο (αναλόγως με το πότε θα αδιαθετήσω σε σχέση με τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα)...Τέλη του Οκτώβρη ή μέσα Νοεμβρίου!!! Τα ρα τα ταααααααααααααμμμμ!!!

Αχ μακάρι να βγούνε καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων να ξεμπερδεύω και από αυτό! Ανυπομονώ πάάάρα πολύ λέμεεεε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

γεια σου ρε δομνινακι με τα ωραια σου!!! οχι ενα δικιο τωρα στο βρισκω ασχετα με αυτα που σου ειπα τι πρωι αα ολα κι ολα επρεπε να το εχει ελλατωσει το τσιγαρο!!!

λαρουκο μου τι ειναι αυτο παλι με τον κολικο το χεις ξαναπαθει?? ειναι ασχετο με το ιστορικο ή φταιει και γι αυτο η avercup?? το ξερω οτι δεν γινετε να καθομαστε αν και να σου πω θα ήθελα ενα μεγαλο διαλλημα δουλευω 12 χρονια με τους ιδιους ανθρωπους και το μονο διαλλημα εινα η αδεια 2 βδομαδες το χρονο αυτο τις υπολοιπες μερες ειμαι καθε μερα 8 με 4 ακουω τα ιδια βλεπω τα ιδια ολα ιδια μεχρι και οι πελατες ιδιοι ποσο θα ήθελα να καθομαι κανα 6μηνο. ας ελπισουμε οτι του χρονου τετοια εποχη θα εχω αδεια ανατροφης...

εγω σημερα δεν ειμαι καλα το σκ περδικι μολις ήρθε η δευτερα.. νιωθω ενα καψημο στη θηλη μου στο δεξι στηθος πηρα το γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι απο τα αντισυλληπτικα αν ήταν θα το ειχα την πρωτη μερα το συμπτωμα όχι την πεμπτη.. μου ειπε να το παρακολουθησω και να τον ξαναπαρω το βραδι τωρα δηλαδη μισο λεπτο τον περνω και σας λεω

lJiup3.png

M1otp3.png

Αντε βαβιτσιάκι μου! Πες μας...πολύ περίεργη είμαι...Καλέ όλα τα κουφά μας συμβαίνουν εδώ μέσα!!! χαχαχαχαχαχα

Εντομεταξύ για το θέμα των πονοκεφάλων κι εγώ το είχα με τα αντισυλληπτικά...δεν έπαιρνα την ίδια μάρκα αλλά είχα πολλούς πονοκεφάλους...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

τα δικα σου νεα μομεντους υπεροχα αντε με την παλιοκυστη μη τα παρω παλι αχ κατσε να παρω το ντεπον μου και ερχομαι ναι!!

Κι άμα τα δικά μου είναι έτσι καλά τότε αυτό σημαίνει πως και με σένα θα ναι καλά γιατί θα φύγει για τα καλά και απ τις δυο μας!!!Αντε πια με αυτή την γκαντεμιά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

οντως και γω το εκμεταλευομαι την παρασκευη που ειχα πονοκεφαλο τον εψαχνα να μου πει εαν μπορω να παρω παρακεταμολη μαζι με τα χαπια μου και δεν μου απαντουσε γιατι ειχε χειρουργειο εγω ομως πονουσα καταληξαμε να το ψαχνουμε και γω και η γραμματεας του μετα με πηρε στις 3 το μεσημερι ο ανθρωπος ολο ευγενια μου ζητησε και συγνωμη

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...