Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και παει 6.......και μετα θα παει 7....αντε ρε δομνιναααααααα....περιμενουμε να ακουσουμε αριθμοοοοοοοοοοοοοοο΅!!!

΅Mπαμπιτσιακι εγω τα επαιρνα αυτα..ε,δεν ηταν κ το καλυτερο μου..ειχε ψιλοπρηστει το στηθος,κ οντως μου ειχαν πεσει καπως βαρια...μη μασας,για ενα μηνα θα τα παρεις οπως σε κοβω...

Δομνινααααααααααααααααααααααα......

Περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα..

Κι εγώ περιμένω.. τι να κάνω η δόλια μάνα που έχω πέσει στην ανάγκη της μητέρας μου να πάει να τα πάρει; Της είπα να με πάρει αμέσως τηλέφωνο!!!

Τι κάνουν τα μωρά μας; Δε μου λες, στην αυχενική σου είπαν φύλο;

L2qIp2.png

Φιλεναδίτσες μου γλυκές.. Δυστυχώς αρνητικό. 3.88.. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να πάω αύριο από το κέντρο να κάνουμε μια επαναληπτική.. να αποκλείσουμε την πιθανότητα λάθους..

Οπότε όσο ζω ελπίζω...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δεν εχω λογια..δεν θελω καν να μιλησω..δεν εχω ορεξη για τιποτα..δεν χανω ελπιδα..περιμενω την επαναληπτικη..θελω να την περιμενω..αφηστε με να την περιμενω...

fUCCp2.png

svjYp2.png

αχ κοπελαρα μου!!! και γω δεν ξερω τι να πω!!! ας περιμένουμε και το αυριο η ελπίδα πεθενει τελευταια, αλλα και ετσι να ειναι θα το ξεπερασουμε, εδω ειμαστε ναι!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Τελικά δεν ήταν λάθος το αποτέλεσμα.. αρνητική η χοριακή.. Δεν πειράζει.. πάμε γι' άλλα τώρα..

Η επόμενη προσπάθεια θα γίνει με τον καινούργιο χρόνο διότι πρέπει να ξαναδούμε το θέμα του σπέρματος πιο προσεκτικά... Πρέπει να βρούμε καινούργιο γιατρό (ανδρολόγο - ουρολόγο) να βάλουμε τα δεδομένα κάτω και να δούμε πως θα κινηθούμε..

Πιστεύω ότι κατά τον Φεβρουάριο θα προχωρήσουμε στην επόμενη.. είναι και γουρλής μήνας..

Φιλεναδίτσα μου μη στενοχωριέσαι, σε παρακαλώ.. τα μωρά σου σε θέλουν χαρούμενη, εντάξει;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

δομνινακι μου γλυκο, ακομα και σ΄αυτη τη δυσκολη στιγμή σου εσυ σκεφτεσαι το κρισακι μας να ξερεις οτι εισαι υποδειγμα για όλες μας για το τροπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις!! ειλικρινά σε θαυμάζω!!! κοπελαρα μου τα ειπες όλα μόνη σου δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο, παμε γι αλλα για καλητερα γιατι μόνο τα καλητερα μας αξιζουν! θα ειμαστε διπλα σου για οτι χρειαστεις!!!

ΥΓ: αν εχεις να βγαλεις κατι απο μεσα σου βγαλτο μη το κρατας!! φιλακια κοριτσακι μου

lJiup3.png

M1otp3.png

α ρε δομνινακι..ψυχαρα οπως παντα..κ δυναμη,οχι αστεια..κι εγω δεν μπορω να μην σκεφτομαι εσενα..αφου το ανακοινωσα κ στους δικους μου,μια φιλη μου τους λεω,ετσι κι ετσι...σκεφτομουν κ σκεφτομαι συνεχεια γιατι..αλλα σε βλεπω εσενα τοσο δυνατη κ αισιοδοξη κ παιρνω τα πανω μου.δηλαδη αντι να σε ανεβαζουμε,μας ανεβαζεις,τετοια ψυχη εισαι..

Nα τα δειτε ολα ματια μου,ολα κ προχωρατε μετα..εγω θα σου ελεγα να συμβουλευτεις περα απο αλλο ουρολογο κ αλλο εξωσωματικο..για μια δευτερη γνωμη..ξερεις οτι εγω πηγα κ στα δυο κεντρα..ε την οργανωση του μαστρ δεν την ειδα αλλου..μετα εμαθα οτι εχει κορυφαιο εμβρυολογο,μετα,αφου ειχε πετυχει η εξωσωματικη..κ ο εμβρυολογος ειναι που τα κανει ολα,καλως η κακως,ουτε ο μαστρ ουτε ο μαντ..κ δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι,απλα σου λεω σαν φιλη αν θες το κοιτας κ αυτο..κ ουτε παινευω το κεντρο επειδη πετυχα γιατι με τον κρισο ειπαμε οτι θα συνεχισουμε εδω ο,τι κ αν γινει,αρα κατι μας κρατησε..τελοσπαντων ειναι νωρις για ολα αυτα,οποτε τωρα χαλαρωσε,ηρεμησε οπως μονο εσυ ξερεις κ οργανωσε τις επομενες κινησεις σου που δεν αργουν καθολου..να ερχοναται οι γιορτες,μετα θα ερθει κ το μπεμπε κ ολα θα φτιαξουν..το 11 θα ειναι η χρονια σου ματια μου!

΅Φιλακια κ στα αλλα μουτρακια...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα θεες μου!!! Ο Ολυμπος ειναι λιγο συννεφιασμενος αυτες τις μερες αλλα οπως το ξερουμε ολες ο ηλιος παντα καταφερνει και νικαει τη συννεφια!!! Δομνινακι μου γλυκο, τα ειπαμε και διπλα, δε σε φοβομαστε, εισαι η πιο δυνατη απο ολες μας!!!

καλησπερα θεες!!τι κανετε??χαθηκα γιατι ετρεχα με ταξιδια κτλ και τωρα που εφτασα σπιτι μπηκα να μαθω τα νεα σας!!!δομνινα μου το χειριζεσαι παρα πολυ καλα,σε τετοιες περιπτωσεις κανεις κουραγιο και συνεχιζεις!η τουρνε μου τελειωσε,ειμαι καλυτερα,κανω μια μικρο-θεραπεια για το εντερο και βλεπουμε...μομεντακι μακρια να μεινουν οι γιατροι να μας μεινει κανενα ευρω να παμε κανενα ταξιδακι!!:-)

Κοριτσακια μου γλυκά, καλημέρα...

Δομνινακι μου, δεν ξέρω τι παραπάνω μπορω να πω απ'αυτα που εσύ εχεις ήδη πει. Είσαι αξιοθαυμαστο ατομο και έχεις τόση δύναμη μέσα σου!!!! Ευχομαι ο Θεός να σε ανταμείψει γρήγορα για όλη αυτη την πίστη που έχεις.

Καλημέρα και στις υπολοιπες φιλεναδες!

JXFXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε!

Σήμερα μπορώ να πω ότι είμαι κάπως.. μιας και όλο το σαββατοκύριακο δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου ελεύθερο.. βλέπετε δεν ήθελα να στενοχωρηθεί ούτε η μητέρα μου ούτε ο άνδρας μου βλέποντας εμένα στενοχωρημένη.. Κι έτσι σήμερα που είμαι στη δουλειά και δεν με βλέπουν άφησα τον εαυτό μου να φαίνεται όπως αισθάνεται..

Είμαι στενοχωρημένη, είμαι θυμωμένη αλλά πείσμωσα.. και πεισμώνω περισσότερο.. Σίγουρα κάποια στιγμή θα φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά γιατί να είναι τόσο δύσκολο;

Τέλος πάντων.. σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου.. η παρουσία σας και η σκέψη σας μου είναι πολύτιμες..

Φιλεναδίτσα κι εγώ σκέφτηκα τον Μαστρομηνά.. Σίγουρα θα κλείσω κάποιο ραντεβού στο κέντρο του αφού δούμε το θέμα του σπέρματος πρώτα για να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη.. Ακούω πολλές επιτυχίες και χαίρομαι γι' αυτό.. Είναι νωρίς ακόμη βέβαια.. Από Γενάρη και βλέπουμε..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το βάλω κάτω..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

domnina,πως εισαι κοριτσαρα μου?..ελπιζω ποτέ να μην το βαλεις κατω,οπως λες και εσυ,και η επομενη φορα να ειναι η τυχερη!!! απο μενα,εχεις την αγαπη μου,μια μεγαλη αγκαλια,και πολλα πολλα φιλακια.....δεν ειμαι και εγω στα καλυτερα μου,για να σε εμψυχωσω αρκετα,αλλα ο'τι μπορω κανω...δηλαδη,σου γραφω αυτα που νιωθω,αυτη τη στιγμη.....

...θελω να χαιρετησω ολα τα κοριτσια που τοσο καιρο ανησυχουσαν για μενα,που ελειπα απο το φορουμ,και σημερα διαβασα τα μηνυματα τους,και φυσικα να σας ευχαριστησω για το ενδιαφερον!!!

.....ηταν που ημουν στα μαυρα μου τα χαλια,ενα βραδυ,και παρακαλεσα να γινει κατι ,να μου αλλαξει τη ζωη.Και εγινε! προταση για δουλεια,πολυ καλη!! το χαρηκα και ανυπομονουσα να ξεκινησω....

πριν παω,ομως,εκανα μια ερευνα για τον μελλοντικο εργοδοτη μου.Τι εμαθα?...τα χειροτερα!

και σαν ξεροκεφαλη που ειμαι,ηθελα να το διαπιστωσω μονη μου,η να τους διαψευσω....και πηγα γαι 3 μερες,τα ειδα,τα εζησα ,τα σιχαθηκα,γεμισα πικρα τη χολη μου,και ετσι...τωρα ειμαι παλι σπιτι,και συνεχιζω τη ζωη μου,προσπαθω να βρω παρεα καθε μερα,να βγω για καφε,η ποτό,για να περασει η ωρα,να ξεγελασω τον εαυτο μου,οτι....ζω!!!!

.............αυτα! ειμαι πικραμενη και στεναχωρημενη,αλλα..τι να κανουμε,θα περασει!!!!!

.......εσω και ενα θεμα,με τη Δαρονδα που εκανα.Μου ζητησε ο γιατρος να κανω μια οιστραδιολη στην 13η μερα,εγω την εκανα στην 14η ,(γιατι στην 13η,ξενυχτησα και ηπια ποτο,και δεν μπορεσα να σηκωθω πρωι να παω να δωσω αιμα),και βγηκε κατω απο 20.

πηρα,ενημερωσα,μου ειπε ο ντοκ.,τελεια ειναι,ξεκιναμε!!!!ΟΟΟππςς....μην τα λες τοσο αποτομα,δικε μου,τρομαξα,τι ξεκιναμε,που,ποτε,πως?????δεν ειχαμε πει οτι θα κανω 2 ενεσεις,μια καθε 30 ημερες,και μετα τα λεμε????....εεε,εκανα τωρα την πρωτη,και μετα?...οκ,μου λεει,την επομενη ,μετα απο 30 ημερες θα την κανεις,και 10 μερες μετα,θα ξεκινησουμε διεγερση.!!!!!....αντε παλι,του λεω εγω...μηπως πρεπει μετα την δευτερη ενεση,να περιμενω να αδιαθετησω πρωτα και μετα να κανουμε διεγερση?

....οχι,μου λεει,αλλα ελα απο εδω να μιλησουμε παλι,να δουμε!

...........εμενα ,κοριτσια,ολα αυτα που προκαλουν ενα ερωτηματικο.μηπως πρεπει να περιμενω να ερθει η πρωτη περιοδος,και μετα να ξεκινησω διεγερση? η ετσι ειναι η μεθοδος που χρησιμοποιει?.....υπαρχει καμια κοπελα που παει στον Αρκ@ουλη στον πειραια,και εχει κανει το ιδιο προγραμμα?....τωρα μπερδευτηκα,και με βρηκε και απροετοιμαστη ολη αυτη η ιστορια!(ειχα υπολογισει 2 μηνες για τις ενεσεις,και 50 μερες μεχρι να αδιαθετησω....και καλα χριστουγεννα,ελεγα!!!και τωρα.....)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...