Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

ξεχασα καμια?ελενακι,μισελακι,ολα τα κορτσουδια μου,φιλια πολλα...

α και συμπεθερακι..θες νινι?ε τα παγωτακια σου τι κανουν?σε περιμενουν ντεεεεεεεεε..........

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kriskris μου του χρόνου τέτοια εποχή από το κυνήγι των τριών μπεμπεκίων όχι σωσίβιο, όχι μπούτι ... ούτε πέτσα στο κόκκαλο δεν θα σου χει μείνει.. Εκεί να δεις γυμναστική που θα κάνεις, θέλοντας και μη..

L2qIp2.png

το λοιπον να μαι και γω.. κρισουλινι καλως μας ορισες στην ομορφη Θεσσαλονικη οι κατοικοι αυτης της ερωτοχτηπημενης πολης σας ευχονται καλη διαμονή!! μα πως τα λεω!! καλε κοιτα μη τρεχεις μεχρι το κεντρο για τσουρεκι εχουμε τερκενλη και στον ευοσμο..

λαρουκο μου και εγω ετσι αισθανομαι βρε καρδουλα μου, οτι περναν οι μερες.. και καθε κυριακη που παμε για καφε με τη παρεα γεμιζουμε καροτσακια παιδικα και το δικο μου πουθενα.. ευτυχως στη παρεα μας εχουμε δυο κοπελες που ειναι 23 και 25 χρονων που δεν εχουνε παιδακι και παρηγοριεμαι βεβαια δεν ειναι τοσο παρηγορη η ηλικια τους αλλα... εχω κατι να λεω περα απο πανες και κλαμματα.. αλλα εμενα μ΄αρεσει πιο πολυ η κουβεντα για πανες... τι να κανουμε ομως βρε ψυχη μου θα ρθουν αυτα και για μας τουλαχιστον εσεις δεν προσπαθηται εμεις που προσπαθουμε και δεν ερχεται?????!!!!

σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα μου ρθε η σαφρακιασμενη νωρις νωρις. τωρα νωρισ ήρθε κανονικα ήρθε τα χω μπουρδουκλωσει πανω που ειπαμε αλλαξε ο κυκλος εγινε 30 ημερων τσουπ παλι 28 οι μερες αρχιζω τα χαπια μου σημερα και βλεπουμε πωσ θα παει. ποναω ομως πολυ ψιλοζαλιζομαι γενικα δεν υπαρχω σημερα και στη δουλεια ουτε που τουσ κοιταω μονο ακουω και μηχανικα δουλευω...

δομνινακι μου τον φαγαμε το γαϊδαρο περασαν οι μερες...

μικρουλινακι ακομα χωροπηδας καλη μου?? χιχιχι

μισελακι και ελενακι χαθακατε!! που ειστε καλεεεεε!!!

μομεντακι μου μονο που μου τα λες κουραζομαι νιωθω οτι εχω γυμναστει ήδη..

πως γινετε οποτε θελω να φυγω να παω να ξεραθω σπιτακι μου να εχουν οι υπολοιποι δουλεια και να μη μπορω να φυγω... ειμαι και κλειδοκρατορας την τυχη μου...

φιλακια πολλα ζουζουνες μου

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki... με αυτό το κλειδοκράτορας θυμήθηκα το Ghostbuster ... μήπως να γίνεις κι εσύ φαντασματάκι και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια;;;

Πόσες τρίχες έχει η ουρά του γαϊδάρου;;; έφαγα τις μισές και μου μείναν οι άλλες μισές.. και μετά πάει τελείως ο γάϊδαρος..

Θέλω κι εγώ τσουρέκι.. θέλω κι εγώ Θεσσαλονίκη.. θέλω κι εγώ Λευκό Πύργο.. αλλά προς το παρόν ας βολευτώ με το σπιτάκι μου και από Παρασκευή τα σπουδαία!

L2qIp2.png

Γεια σαααααααςςςςςςςςςςς!!!!!

Μικράκι μου άντε...τελειώνει η τουρνέ ακούω!!!! Αντε μακριά να μείνουνε οι γιατροί μια και καλή!!!!

Συμπεθερούλα μου θέλω κι εγώ να ρθω θεσσαλονίκη...αχ....Πόσο μου αρέσει!!!! Θέλω, θέλω και βασικά...θέλω!!!!:D Ναι ναι έχω τα παγωτάκια μου να με περιμένουνε...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θέλω να περάσει γρήγορα ο καιρός να πάω να τα παραλάβω...Ουφ...

Βαβιτσιάκι μου ήρθε πάλι η ακατανόμαστη ε; Καλέ αυτή είναι κυρία! Με τίποτα δεν μας ξεχνάει! Αντε θα αρχίσεις και τα αντισυλληπτικά και ελπίζω να βοηθήσουνε και να φύγει η παλιοκύστη!!! Εγώ παντως με τα αντισυλληπτικά δεν τα πάω καλά...μιλάμε για πολλά νεύρα όμως...Δεν ξέρω ποια είναι τα χειρότερα...αυτά ή οι αρβεκάπ...Τι σου λέω και σένα τώρα!!!! Ελπίζω εσένα να μην σε ενοχλάνε...Εξάλλου τώρα που το σκέφτομαι είμαστε θεές είπαμε...σιγά μην πτοηθούμε από αυτά!!!!

Λαρούκο μου πώς πέρασες στο πάρτι;

Μισελάκι, Ελενάκι πού είστε;;;

Δομνινάκι η σαμπάνια σου η ροζ είναι πανέτοιμη και σε περιμένει!!!!:D

Εγώ μόλις ήρθα απ τον πεζόδρομο που πήγα να γυμνάσω την κορμάρα μου...αχ πολύ με εκτονώνει αυτό...Συμπεθερούλα δεν πολυδιαφέρουμε...τη γυμναστική τη βαριέμαι...σε γυμναστήριο εννοώ με πρόγραμμα κλπ...Προτιμά κάτι που να είμαι έξω και να με χαλαρώνει...κολύμπι, τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία...Τώρα που το σκέφτομαι λέτε να αρχίσω και ορειβασία μιας και είμαστε στον Όλυμπο; Πολύ βολεύει!!!!:tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Τσαααα!! Να 'μαι κι εγωωωω.... και είμαι καλά! Αχ βρε κοριτσια, μου εκανε εκπληξη ο λαρος και κανονισε να πάμε αρχες Οκτωβριου 4 μερες στη Σαντορινη.. Πώς να ειμαι με μουτρωμενη μετα από αυτό;

Ωραια ηταν στο παρτι αν και την περισσοτερη ωρα κυνηγουσα την ανηψια γιατι βλεπετε τωρα που περπατησε αντε να κάτσει! Η ψυχούλα μου, το τι φιλια μοιραζε στον κοσμο, τι ματακια τους εκανε, αλλο πράγμα! Εκλεψε τη δοξα από τον εορτάζοντα! Οχι επειδη ειναι ανηψια μου αλλα ειναι πολύ μουτρο!! χαχαχαχαχαχα!!!!

Δομνινακι, το 1/4 από τις τρίχες έμεινε! Τιποτα δηλαδη! Να, η σημερινη μέρα παει, πέρασε!

Κρισακι μου, να περασετε φανταστικα στη Θεσσαλονικη! Και οπως είπε και ηΔομνινα, του χρονου θα είσαι πετσι και κοκκαλο..! Οχι βεβαια ότι εχεις προβλημα τωρα, κρινοντας απο τις φωτο αλλά επειδη εμείς οι γυναικες εχουμε και εναν καλο με το σωμα μας σε καταλαβαινω..

Μομεντακι, θα περασει ο καιρος, θα δεις! Ασχετο αλλα το τρεξιμο είναι η καλυτερη γυμναστικη. Ολοι το λένε! Εγω το τρεξιμο το βαριεμαι αφορητα! Προτιμω ποδηλατο και να χτυπιεμαι στην αεροβικη... θυμηθηκα τις παλιες ενδοξες μέρες... :lol:

Βρε μπαμπιτσιακι, δε γινεται να τα εχει αλλος τα κλειδια; Δηλαδη εσυ μπορεί να μην έχεις δουλεια αλλα να καθεσαι να περιμενεις και τον τελευταιο;; Θα ανεβουμε πάνω να κάνουμε διαμαρτυρια! Κοριτσακι, τουλαχιστον ηρθε στην ωρα της η κυρα-περιοδος. Σκεψου οτι τα αντισυλληπτικα θα ειναι μονο για λίγο, ετσι, ισα-ισα μέχρι να φυγει η παλιοκυστη. Και μετα, ξανα προς τη δόξα τραβά..!!

Μικρουλακι, να υποθεσω οτι ακόμα το γιορτάζεις;;; Και πολύ καλα κανεις!

Μισελακι και ελενακι, πολλα-πολλα φιλακια!

JXFXp3.png

λαρακι συνεχιζω με σενα..τι χαζα ειναι αυτα?περασε ενας μηνας,ε και?μην σε πιασω απο το μαλλι..ερχεται ο αλλος κ ειναι πιο χουχουλιαρικος κ ενδεικνυται για περισσοτερες αγκαλιτσες κ φιλακια..εσεις ματια μου γλυκα κανατε το σπεροδιαγραμμα?καντε βρε ψυχη να δεις αμα οντως ειστε γερη κ οι δυο,κ μετα βουρ στον πατσα!΅αργα η γρηγορα θα ερθει το μπεμπε,κ τα παρτι δεν ειναι τοσο ασχημα..προετοιμαζεσαι για τα δικα σου παρτι!΅κ να σου πω..κι εμενα ακομη με ποναει το δοντι,μαλλον μαζι θα μας περασει..κ δεν σε υεωρω γκαντεμω,ηταταν να γινει αυτο με την μεταυεση στο εντελως ξαφνικα...ενταξει,εμενα δεν με πιανει πανικος,ο κρισος τρελλαθηκε!

Αχ αυτο το σπερμοδιαγραμμα, σηριαλ εχει καταντησει... Τωρα ομως του εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο. Του είπα ή θα πας μόλις γυρισουμε απο Σαντορινη ή να με ξεχασει... Μαλλον γυαλιζε το ματι μου γιατί δεν ειπε δευτερη κουβεντα. :lol::lol: Μου υποσχεθηκε ότι την 1η βδομαδα του Οκτωβρη θα παει να το κανει. Η αληθεια ειναι πως εχω μια απαισιοδοξια για τα αποτελεσματα αλλά ακόμα δεν το πολυσκεφτομαι. Οταν ερθει εκεινη η ωρα... θα το αντιμετωπισω αναλογα. Ξερεις, υστεριες, κλαμματα, ουρλιαχτα κτλ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

JXFXp3.png

καλημερα.. πεμπτη σημερα δομνινάκι μι τριχα σου μεινε, καλε εγω μπορώ να πιώ σαμπανια που περνω αντισυλληπτικά??? αληθεια επιτρεπεται το αλκοολ? εχω να παω και στον βερτη το σαββατο.. εχουμε μπατσελορ.. τρομάρα μας..!!

αχ κοριτσια μου ειναι πολυ βασανο αυτο με τα κλειδια τα εχει ακομα μια κοπελα αλλα εκτος οτι ειναι εγκυος και δεν θελαω να την ταλαιπωρησω, συνηθως φευγει νωριτερα για εξωτερικες δουλειες και δεν ξαναγυριζει στο γραφειο, μαλιστα πολλες φορες την καλυπτω και αν τελειωσει 2 η ωρα ασ πουμε την στελνω σπιτι της και αν ρωτησει κανεις ειναι σε δουλειες λεω.. σε αλλον δεν τα δινει γιατι αλλαζουν συνεχεια οι υπαλληλοι δεν εμπιστευεται κανέναν ειμαι η πιο παλια βλεπεις.. εχει τυχει να καθομαι μεχρι τις 8 το βραδι ή να ερχομαι σαββατο για να δουλεψων οι υπολοιποι και γω να κανω νυχια..

κατα τα αλλα πολυ αιμα.. πολυ πονος.. πολλα νευρα και πρεπει να ελλατωσω το τσιγαρο τωρα και μονο που το σκεφτομαι ταραζομαι...

λαρακι μου τελεια ειναι τα ανηψια τρελλενομαι.. και τελεια η Σαντορίνη καθως και οι εκπληξεις μ΄αρεσουν οι εκπληξεις..

σας φιλω όλες να εχετε μια υπεροχη μέρα

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά ήρθα κι εγώ..

Αυτή τη στιγμή μασουλάω τις τελευταίες τρίχες της ουράς του γαϊδάρου... ναι κοριτσάκια μου γλυκά, επιτέλους μετράω ώρες και αύριο τέτοια ώρα θα περιμένω να πάρω τα αποτελέσματα...

Πέρασε κι αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα της αναμονής και χάρη στην παρεούλα σας ούτε που το κατάλαβα...

Λαράκο μου Σαντορίνη... και μετά κακομιλάς του Λάρου; είναι τρυφερούλης κι αγαπησιάρης... θα περάσετε σούπερ και θα γυρίσετε με άλλη διάθεση, είμαι σίγουρη..

Babitsaki τραβάς ζόρι αυτές τις μέρες με την περίοδο.. κρίμα κοριτσάκι μου.. κάνε κουράγιο όμως.. αναγκαστικά θα περάσει..

Φιλεναδίτσα ανέβησες στο Σαλόνικα και μας έκανες αυτομάτως delete?

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

delete την φιλη μου?αυτην που αυριο θα μας πεις την τεραστια χοριακη της?σε εχω παντα στο νου κ θελω μονο τα καλα σου αποτελεσματα να ακουσω αυριο..και θα τα ακουσωωωωωωωωωωω....θα μας σκασεις ομως,θα μας τα πεις αργα τα ευχαριστα..κι εγω δεν εχω ιντερνετ κιολο μπαινω απο το χαζοκινητο..τεσπα,αξιζει τον κοπο...αχ κοπελα μου ποσο χαρουμενες θα μας κανεις?

Λαρακι σαντορινη τυχερακια?τελεια!΅θελω να παω κι εγω αλλα εχει παει ο κρισος με πρωην κ δεν γουσταρω..εχω κ εναν εγωισμο...παντως γλυκας ο λαρος!

΅Mπαμπιτσιτσιακι μου εχει τερκενλη κ στον ευοσμο?εεελα?κ διαβατα τιποτα?ε καλα,δεν περιμενα κ κατι καλυτερο απο μας..εμεις παντως μπορουμε να βρεθουμε καποια στιγμη!

΅Συμπεθερακι μου τι κανεις?ετοιμαζεις τις σαμπανιες?

Eγω τρεχω θεσ.νικη οπως παντα..τωρα εφερα στην ενδοκρινολογο την μαμα..με την ευκαιρια θα τις πω να δει κ μενα,αν χρειαζεται να κανω καποιες εξετασεις,κλπ..αντε,ξημερωνει το αυριοοοοοο...πρωτα ο θεοοοοοος!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα και απο μενα θεες μου, σημερα εχει πρωταγωνιστικο ρόλο η θεα δομνινα καλά το οτι θα ειναι τεράστια η χωριακή το ξέρουμε μια επιβεβαιωση περιμένουμε απο σενα δομνινάκι μου!!!!

κρισάκι μου παρε το λαπτοπ και βγες σε μια πλατεια ολο και θα βρεις καπου τσαμπα ιντερνετ, παντως μια χαρα τα καταφερνεις και με το κινητο μπραβο σου, και γω βρε κρισακι μου ειμαι εγωιστρια αλλα αν ειχε παει ο βαβιτσιος σαντορινη με πρωην θα πηγαινα και γω για να του δειξω οτι με μενα θα περασει καλήτερα αυτό να κάνεις τωρα βεβαια θα πρεπει να πατε με λεωφοριάκι γιατι θα ειστε 5..

φιλια πολλα κοριτσακια μου σε ολες

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάρες μου καλημέρα!

Μια όμορφη μέρα ξημέρωσε σήμερα και ειλικρινά εύχομαι το βράδυ να έχω να σας πω ευχάριστα... Είναι συγκινητική η πίστη που έχετε στο θετικό αποτέλεσμά μου και ειλικρινά θα ήθελα μετά από μένα να ακολουθήσετε όλες σας..

Κατάφερα και έχωσα τη μανούλα μου να πάει να πάρει τα αποτελέσματα στις 6 το απόγευμα οπότε λογικά λίγο πριν τις 7 θα τα ξέρω και εννοείτε πως θα τα αναρτήσω αμέσως!

Να' στε όλες καλά και σας ευχαριστώ που υπάρχετε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...