Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Δυστυχως μαστογραφια δεν ζητανε πολλοι, ειδικα αν εισαι κατω των 35. βεβαια γι αυτες τις ηλικιες μεχρι και τα 40, χωρις κληρονομικοτητα η καποιο αλλο λογο ανησυχιας, προτεινεται υπερηχος μαστων κι απο τα 40 η μαστογραφια. ο μαστολογος μου (ειναι διευθυντης στο Ελενα) ετσι μου εχει πει τουλαχιστον. εγω δηλαδη μαστογραφια ως τωρα (36) εχω κανει μια φορα κι αυτη στα 35 για να αποσαφηνισουμε ευρημα του υπερηχου. οσο για τη θρομβοφιλια, επισης δεν ειναι στο πρωτοκολλο ολων. ειδικα αν δεν εχεις ιστορικο αποβολων. παλι απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι απο οσους γιατρους εχω περασει, ο τελευταιος μονο μου ζητησε αναλυτικο ελεγχο πριν προσπαθησουμε. παρ ολ αυτα δεν χανεις κατι να κανεις πριν εναν υπερηχο ουτε να ζητησεις εξετασεις θρομβοφιλιας. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα σε όλες τις θεές και ειδικές καλημέρες στο πρωινό δομνινάκι επί τρία:D

Αν το καθάρισμα, σκούπισμα και σφογγάρισμα είναι σπα τότε ναι από το πρωί κάνω σπα:D Οσο για τη θεική ομορφιά δομνινάκι μου τι να πω...είμαι στα κάτω μου οπότε θάμπωσε η θεική ομορφιά μου...Το αίμα συνεχίζεται...αργά ναι μεν και με μικρή ροή αλλά υπάρχει...Εγώ όμως σαν να είμαι αδιάιθετη, κούραση και κομμάρες...Καλέ πριν μια βδομάδα τελείωσε η προηγούμενη ακατανόμαστη...Δεν ξέρω τι συμβαίνει...Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και περιμένω να με πάρει πίσω μπας και καταλάβω τι γίνεται...Καλά είμαι τραβέλι είπαμε αλλά τόση ανωμαλία πια;;;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ρε κουμπαρα, γιατι δηλαδη το δομνινακι να γιορτασει με τον λαρο;;;; Ωστε ετσι εεεεε; Μίλα λοιπόν, πες τι ξέρεις! Απαιτω εξηγησεις! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

JXFXp3.png

και μπαμπιτσιακι ηθελα να πω,αφηστε τα τρεχαματα με την δουλεια κ χαλαρωστε μην σας πιασω τωρα εγω απο το μαλλι!!

Κ συμπεθερακι μην αγχωνεσαι,σκεψου οτι το αιματακι μπορει να σημαινει οτι η κυστη διαλυεται!!γιατι οχι παρακαλω?θα στα πει κ ο γιατρος,θα δεις!

Mικρουλι ελεος με την σαφρακιασμενη..σε επρηξε πια..εισαι κ μικρο,αλλιως θα σου ελεγα να μεινεις εγκυος να ηρεμησεις για 9 μηνες.....

Φιλακια μικρες μου...

A κ δομνινα,τα αποτελεσματα της χοριακης στα κεντρα βγαινουν πολυ γρηγορα.εγω εδωσα αιμα κ μεχρι να γυρισω σπιτι με πηραν τηλ.αρα,δεν θα καθεσαι σε αναμμενα καρβουνα αλλα θα ξερεις κ θα γιορταζεις με τον λαρο!

καλα ρε κουμπαρα, γιατι δηλαδη το δομνινακι να γιορτασει με τον λαρο;;;; Ωστε ετσι εεεεε; Μίλα λοιπόν, πες τι ξέρεις! Απαιτω εξηγησεις! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Καλημερουδια φιλεναδιτσες!

Συνεχιζω από το πολύ συντομο χθεσινο σχόλιο στο κρισακι, και περναω και στις υπολοιπες.

Μομεντακι μου γλυκο, σε πήρε ο γιατρός τηλεφωνο; Μωρε λες να είναι αυτό που λέει η κρις και να εσπασε η κύστη; Να μας ακουσε και να εξαφανιστηκε; Ξουουουουου, φύγεεεε μακριαααααα!!!!

Κρισακι, αμ πες το οτι ειναι στρατιωτικος ο κροισος και γι'αυτο δεν μπορείτε να πάτε στη σαλονικα! Δηλαδή, υπάρχει περιπτωση να ερθει μεταθεση αλλα να ειναι για αλλού; Δυσκολο επαγγελμα πάντως ρε γμτ... ειδικά όταν έχεις οικογενεια... Και τι να κάνεις; Μόνο αν εχεις κανα γερό μέσον, όπως για όλα δηλ. σε αυτη την χωρα, μπορείς να δεις ασπρη μέρα... Και κοριτσάκι, επειδη δεν ξέρω αν θα σε προλάβω αυριο, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με την εξεταση!!!!

Μπαμπιτσιακι, η εν λόγω κυρία, δεν είχε εγκρίνει τα χρώματα; Γιατί αν τα είχε δει και ειχε επιβεβαιώσει, ε τοτε να της τα τριψεις στη μουρη... Αντε με τον κάθε βλάκα..

Μικρακι, ότι θα έχουμε κάποιους πόνους στην περίοδο, θα τους έχουμε... Φτανει να μην μας εμποδιζουν να ζησουμε τη ζωή μας.. αντε να δούμε τι θα σου πει ο γιατρός τωρα...

Δομνινακιιιιιιιιιιι!!!! Συμπτωματα, ξεσυμπτωματα....δεν εχει σημασία! Τα δομνινακια θα κάνουν αισθητη την παρουσία τους την Παρασκευη! Κι εμείς θα είμαστε εδώ να γιορτάσουμε ολες μαζί!!!

Ελενακι μου, πού πήγες πάλι καλέ;;; Έλα να μας πεις τα νέα σου!

Μισέλ, όλα εντάξει;;;; Ελπιζω αυτη η φάση της ζωής σου να περάσει όσο πιο "ανώδυνα" γίνεται... :wink:

Λοιπόν, πάω να συνεχίσω το σπα (σαν αυτό που εκανε το μομεντακι χτες) και θα τα ξαναπούμε!

Σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

Γεια σας και πάλι! Πολλή ησυχία βλέπω!!!! Μόνο η λάρα μας εμφανίστηκε!!!! Λάρα μου μίλησα με το γιατρό...ούτε εκείνος δεν ήξερε τι να μου πει γιατί λέει μπορεί να είναι η κύστη, μπορεί να είναι οι ορμόνες μου που διαταρράσονται από την κύστη και από τα φάρμακα που πήρα με την εξωσωματική...Δεν ξέρει αν αυτό είναι κύκλος φυσιολογικός ή όχι! Πολυ κατατοπιστικός με λίγα λόγια! Η κύστη πάντως δεν είναι κάτι που "σπάζει" και θα έχω αίμα...διαλύεται μου είπε με τον κύκλο και φεύγει με το αίμα του κύκλου...Τώρα πάλι αν είναι αυτό που έγινε τώρα δεν ξέρουμε...Θα πάω να με εξετάσεί λέεi όταν τελειώσει η ακατανόμαστη ή ότι κι αν είναι αυτό που συμβαίνει τώρα...Για να δούμε τι θα βγει...

Συμπεθεράκι μου καλή επιτυχία με την εξέταση! Θα περιμένουμε νέα σου ε!!!!

Δομνινάκι μου μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!! Ο ε ο!!!! Αντε και πάγωσε η σαμπάνια και σε περιμένει! Λέτε να ετοιμάσω και κανένα καναπεδάκι για το γλέντι;

Βαβιτσιάκι μου πώς είσαι; Τι έγινε τελικά στη δουλειά;

Ελενάκι μου πάλι χάθηκες! Ολα εντάξει;

Μικρολού μου τέλειωσε η ακατανόμαστη; Ολα καλά;

Αχ εγώ είμαι πολύ κουρασμένή! Είναι από τα πολλά σπα που έκανα το σαββατοκύριακο!!!! Αχ και αύριο πάλι πίσω στη δουλειά!!!! Ααααααααααααααα!!!!!

Καληνύχτα θεές μου! Θα τα πούμε αύριο γιατί τώρα μόνη μου μιλάω!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

κοριτσια,δεν χαθηκα! εδω ειμαι,καθε μερα σας διαβαζω,βλεπω τα νεα σας...απλα δεν γραφω και τοσο συχνα!

Δεν εχω και κατι ευχαριστο να πω,περναω μια φαση....οχι και τοσο καλη,και δεν θελω να ψυχοπλακωσω και εσας....δεν ειμαι και η καλυτερη παρεα,αυτες τις μερες.......κοντεψα να χωρισω πριν λιγες μερες(οχι νάζια,στα σοβαρα,εννοω)

.......πριν μερικες μερες...... ενα βραδυ,μονη μου......στο μπαλκονι.......μες στην μοναξια μου...με τις σκεψεις μου(τις μαυρες),και γενικα....δεν ημουν καλα!!!! καθολου καλα!!!!...πηρα τηλ.μια φιλη μου,στην Αθηνα,που μιλαμε συχνα,στο what's up με τις ωρες......και τις λεω "δεν ειμαι καλααααα....δεν θελω να ζησω!!!! δεν εχει νοημα πια....θελω να πεσω για υπνο και να μην ξυπνησω ποτέ!!!...βαρεθηκα....τα παντα,καουραστηκα....δεν θελω τιποτα σε αυτη τη ζωη....ουτε καφε θελω,ουτε τσιγαρο,ουτε βολτα να παω,ουτε ταβερνα για φαγητο,ουτε....τιποτα!!!...βαρεθηκα.....θα μπορουσα να κανω καμια δουλεια στο σπιτι,αλλα ουτε αυτο θελω!!!!".........ειχα ,γενικα,μια αρνηση για ολα!!!!

.......

..............και ειπα μεσα μου "θεε μου,κανε κατι,να αλλαξει η ζωη μου,να εχω λογους να θελω να ζησω....να μπορω να χαιρομαι ,να μπορω και παλι να γελαω....οπως παλια.....που ημουν μια χαρα κοπελα,ολο χαμογελο,και παντα "η ψυχη της παρεας".".......

........το ειπα αυτο..οχι μια,ουτε δυο....αλλα πολλες φορες!!! το ειπα με τοσο πονο στην ψυχη,που σχεδον εκλαψα!!! κοιτοντας τον ουρανο γεματο αστερια,παρακαλεσα "θεε μου,αν υπαρχεις πραγματικα,μετα απο τοσες στεναχωριες που μου εδωσες,και δεν τις αξιζα,κανε τωρα κατι για μενα........δεν ξερω "τι"....αλλα κατι πρεπει να γινει..."

.........

αργοτερα επεσα για υπνο!!! στεναχωρημενη και πικραμενη,που η ζωη μου τα εφερε ετσι,και με τρεναρει και αλλο,για το πολυποθητο ονειρο.......... την αλλη μερα το πρωι,χτυπησε το σταθερο.....προταση για δουλεια!!!!!! τρελαθηκα!!!! μερικη απασχοληση,ακριβως αυτο που θα ηθελα!!!! .............και ειπα μεσα μου "τελικα υπαρχει Θεος!!! πρεπει να το ηθελα πααααρα πολυ,αυτο που παρακαλεσα χθες βραδυ,για να μου συμβει εμενα αυτο,τωρα!!!!!"

...........

απο δευτερα ξεκιναω(ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ),και ελπιζω με τον καιρο να αποκτησει νοημα η ζωη μου!!!! δεν θελω να σκεφτομαι,ομως,τι θα γινω...αν δεν αποκτησω παιδι!αν δεν ζησω την μητροτητα!!!!!!!!..θα τρελαθω..........δεν θελω να κανω τετοιες σκεψεις,αλλα ....μου ερχονται στο μυαλο μου χωρις να το θελω..........

............

................................................αυτα ενιωσα την αναγκη να σας τα πω οπωσδηποτε,αποψε,και αν σας προκαλεσα μελαγχολια....ζητω συγνωμη,κοριτσια........ δεν το ηθελα!!!

...γι'αυτο προτιμω να διαβαζω,και οχι να γραφω........ναι!!!!

............μομεντακι,το Ε2 ειναι η οιστραδιολη,που μας δειχνει αν υπαρχει κυστικο ωαριο,η αναλογα με την τιμη που βγαζουμε,στην εξωσωματικη,π.χ.,μας δειχνει ποσα ωαρια περιπου εχουμε και ποσο ανεπτυγμενα ειναι,.Ξερω τι ειναι,αλλα δεν ξερω γιατι να την κανω μετα απο 13 μερες! τελος παντων,δεν ειναι και κατι σοβαρο,θα την κανω!θα δειξει!!!!

δομνινακι,να μου προσεχεις τα τριδυμακια!! καλη χοριακη,σου ευχομαι(τετραψηφια εννοω)

.....φιλακια,κοριτσαρες!!!!..θα μεινω λιγο ακομα να δω τα νεα σας,και παω για νανακια,μετα!!!

Μισελάκι μου πραγματικά πόνεσε η ψυχή μου με αυτά που έγραψες...με αυτά που νιώθεις...Προς Θεού...μην απολογείσαι κοπέλα μου...Ίσως σου φανεί παράξενο αλλά πραγματικά είμαστε εδώ η μια για την άλλη, ίσως με ένα "αψυχο" τρόπο αφού όλα σε μια οθόνη τα ζούμε, τα διαβάζουμε και απαντάμε...αλλά νιώθουμε και ο πόνος που νιώθεις πραγματικά με συγκλόνισε...Σε ευχαριστώ που τα μοιράστηκες μαζί μας...Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σε καταλαβαίνω...τόσο εγώ όπως και η κάθε κοπέλα εδώ μέσα...είμαι σίγουρη...Στον πάτο που έφτασες έφτασα κι εγώ...για πολλούς λόγους...για πολλά "εμπόδια" που μπήκαν στη ζωή μου...και δεν μιλάω μόνο για το θέμα της υπογονιμότητας...Αυτό συμβαίνει μόνο τα τελευταία δυομιση χρονια...Δυστυχώς καλή μου η ζωή δεν είναι ούτε απλή ούτε εύκολη...Εκ πείρας όμως στο λέω πως εκεί ακριβώς που βρίσκουμε τον πάτο κάτι γίνεται...και μας σπρώχνει ξανά να ξανασηκωθούμε και να συνεχίσουμε...Ετσι έγινε και τώρα με τη δουλειά...Βλέπεις; Ισως αυτός είναι ο λόγος για να πας παρακάτω...να ξανασηκωθείς σιγά σιγά...Σε όλα αυτά οι ενέσεις δεν βοηθάνε...και οι μαύρες σκέψεις ίσως γίνουνε περισσότερες επειδή οι ορμόνες σου δεν θα είναι στα καλύτερα τους τώρα με την τεχνητή εμμηνόπαυση...Να κρατηθείς!!!! Με ακούς; Εξάλλου ΠΡΕΠΕΙ να κρατηθείς γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!! Σίγουρα έρχονται!!!! Και είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως κάποιος εκεί ψηλά και σε βλέπει και σε ακούει....!!!! Και για ό,τι θέλεις είμαστε εδώ...και να μην μας διαβάζεις μόνο...να μας γράφεις...Είμαστε εδώ μαζί σου και το εννοώ!!!! Εννοώ την κάθε λέξη!!!!

Οσο για το χωρισμό ελπίζω να είναι ένα ενδεχόμενο που πλέον να έφυγε και να υπάρχει τέτοιο ζήτημα ανοιχτό...Τι να πω...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερούδια σε όλες τις όμορφες κοπελάρες και καλή βδομάδα να έχουμε με όμορφα αποτελέσματα!!

Καταρχήν Λαρούκο μου η αλήθεια είναι πως κάτι τρέχει με μένα και τον Λάρο αλλά δεν ξέραμε πως να σου το πούμε.. Ας είναι καλά η "φίλη" μας το Κρισάκι που σου πέταξε τη σπόντα.. Ε πόσο ακόμα θα μπορούσα να το κρατάω μέσα μου;;;;

Μομεντάκι ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ που οφείλεται αυτή η ανωμαλία στον κύκλο σου.. Ελπίζω ειλικρινά να μην είναι κάτι σοβαρό και να φύγει όσο ξαφνικά παρουσιάστηκε!

Μισελάκι μου, συμπεθέρα μου... μη μασάς καλή μου... είσαι δυνατός άνθρωπος και ξέρω ότι δεν πρόκειται να το βάλεις κάτω.. Έχεις πέσει πάρα πολλές φορές και έχεις σηκωθεί άλλες τόσες και είμαι σίγουρη ότι αυτή η δουλειά είναι η αρχή για καλύτερες μέρες που έρχονται.. Τώρα θα έχεις άλλα πράγματα για να απασχολείς το κεφαλάκι σου και που ξέρεις; όλα μπορεί να γίνουν τώρα που δεν το περιμένεις..

Βλέπω ότι όλες τρελλαθήκατε στα σπα αυτό το σβκ... αλλοίμονο στην Εύα Καϊλη και στην Έλενα Ράπτη.. δεκάρα δεν πιάνουν μπροστά σας..

Εμείς είμαστε καλά, ζεσταινόμαστε ακόμα και κάνουμε υπομονή 4 και σήμερα κορίτσια!!!

L2qIp2.png

καλημεραααααα ουφ ουφ παλι Δευτερα μα πότε περναει το σκ δεν το καταλαβαινω.....

για το θεμα τις δουλειάς μαλλον θα εχω νεα σήμερα το σκεφτεται... τεσπα θα διξει..

ευχομαι αυτη η εβδομαδα να ειναι γεματη θετικες χωριακες, χαρουμενα νεα κι οτι αλλο καλο μπορει να μας τυχει..

μισελακι μου καλο με στεναχωρησες... απο την αλλη οσο απιστευτο και να σου φαινεται ενα " βαρεθηκα" ενα "κουραστηκα" το χουμε πει ολες μας κατα καιρους κι ομως εδω δινουμε δυναμη η μια στην αλλη και το βαρεθηκα γινετε "ειμαι χαρουμενη" και το κουραστηκα γινετε "συνεχιζω να προσπαθώ" γι αυτο μη σε ξανακουσω να λες οτι μας ψυχοπλακονεις και αλλα τετοια κακομοιρα μου θα σε πιασω απο το μαλλι..... μη κοιτας το τιτλο του τοπικ ειμαστε γενικων καθηκοντων εδω οτι σκεφτεσαι να μας το λες να το βγαζεις απο μεσα σου κοριτσακι μου μη τα μαζευεις...

καλη αρχη στη νεα σου δουλεια καλη αρχη γενικα....

μομεντακι τι ειναι αυτο παλι με το αιματακι με ενδιαφερει πολυ γιατι εχουμε την ιδια κυστη ωοθηλακιου εγω ενω περιμενω περιοδο 24 του μηνα δεν εχω κανενα συμπτωμα ακομα και τις προϊγουμενες δυο φορές ξεκινουσαν 10 μερες πριν μα τι στο καλο γινετε α και το στηθος ολο και πρηζεται ολο και ποναει περισσοτερο..... μια απορια συνεχως πλανατε.. λυνω τη μια ερχεται μια αλλη....

φιλακια πολλα σε οοοοολα τα κοριτσια

lJiup3.png

M1otp3.png

ε ναι λοιπον..επρεπε να ξεσκεπασω αυτο το φλογερο παθος..δεν μπορουσε να συνεχιστει αλλο..κ η λαρα ειναι φιλη μου πια,ποσο να της το κρυβω?α ρε λαρακι,τι γελιο εκανα οταν καταλαβα τι εγραψα..

Πως ειστε σημερα κοριτσακια μου?χαθηκα,το ξερω..σημερα ειναι μεγαλη μερα για εμε..την περιμρνω πως κ πως κ ευχομαι η παναγια να βοηθησει κι ολα να πανε καλα..

Mετα δομνινακι θα εχουμε την δικη σου μεγαλη μερα..ποσο κοντα ειναι,ποτε κιολας εφτασε,ε?εγω παντως θελω να μεινουν κ τα τρια δομνινακια στην κοιλιτσα σου κ να εχουμε κ οι δυο 3 μπιζελακια,να τα βαζουμε να παιζουν!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

και συνεχιζω οπως παντα τμηματικα..μπαμπιτσιακι ελπιζω μην σε στεναχωρησουν κ αλλο στην δουλεια σου..αντε μην ερθω πανω κ τα κανω ολα λιμπα!κ μην ταραζεσαι με την κυστη της συμπεθερας,οπως δεν εχει τιποτα σοβαρο αυτη,ετσι δεν εχεις κ εσυ!

΅Λαρακι με ρωτησες για τον κρισο..δεν παιρνει αλλη μεταθεση περαν της αθηνας,ειναι καπως σαν αμεταθετο..θα προτιμουσα να γυρνουσαμε σε επαρχιακες πολεις,παρα συνεχεια εδω..οσο για το βισμα που λες..ναι οντως θα βοηθουσε πολυ..μονο που δεν εχουμε κα νε ναν.....

fUCCp2.png

svjYp2.png

συμπεθερακι μου πως εισαι σημερα?αντε να πας στον γιατρουλη σου να δουμε τι θα σου πει..παντως για απλη ανωμαλια κυκλου μου φαινεται εμενα..

Mισελακι ευχομαι ολα να ειναι καλα τωρα,με τον αντρουλη σου εννοω,κ μετα ολα τα αλλα..με οσα περναμε λογικο ειναι να υπαρχουν εντασεις..με την δουλεια σου πιστευω θα ξεχαστεις κ εσυ λιγακι κ θα στεψεις αλλου το ενδιαφερον σου!

΅Στα υπολοιπα κορτσουδια πολλα φιλουδια..

A,εμεις σιγουρα εχουμε γκαντεμιαστει..δηλαδη μας εχουν γκαντεμιασει..τωρα

fUCCp2.png

svjYp2.png

κ μια βγηκε ζημια στο αμαξι πανω απο 2000 ευρω..την μια ο θερμοσιφωνας,την αλλη το πλυντηριο πιατων,τωρα αυτο..ειχαμε κ το χαζοκουμπαριο...δηλαδη ελεος,ολα μαζι πια?ποιος μας εχει φτυσει?τουλαχιστον τα παιδια να ειναι καλα κ τιποτε αλλο..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά.. ξέρω πως τα χρήματα είναι φλέγον ζήτημα τη σήμερον ημέρα που τόσα ακούγονται από παντού αλλά εσείς να έχετε την υγεία σας και τα μωράκια σας να είναι καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν σιγά σιγά...

Με το καλό κοπελάρα μου να κάνεις την εξέταση σήμερα και μην τολμήσεις να μη μπεις να μας πεις τα αποτελέσματα.. θα σου κρατήσουμε όλες μούτρα!!

Μακάρι να έχω κι εγώ τρία.. θα χει πλάκα να τα βάζουμε μαζί να παίζουν!!!

L2qIp2.png

Γεια σας θεές!!!!! Επιτέλους κατάφερα να μπω να δω τα νέα σας! Ολη μέρα τρέχω...Σχολείο, μαγείρεμα, καθάρισμα. μελέτη για το σχολείο και ετοιμασία, ξανά μαγείρεμα...Α πα πα πα!!!! Τούρμπο είμαι!!! Αλλά τώρα βραδιάζει και ώρα για μπανάκι, τηλεόραση...αααχχχχχχχχχχ!!!!

Συμπεθερούλα περιμένουμε νέα σου ε!!!! Αντε έλα να μας πεις!!!! ΕΕΕΕΕΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Λαρούκο μου δεν κατάφερες να εμφανιστείς σήμερα...κι εσύ χαλαρά πρέπει να πηγαίνεις φαίνεται!!!:rolleyes:

Βαβιτσιάκι μου σε μια βδομάδα θα πάω στο γιατρό...τότε βρήκα ραντεβού...την ερχόμενη Δευτέρα...Οσο για το αίμα συνεχίζει κανονικά...κι έχω την εντύπωση πως αυτή τη φορά είναι η ακατανόμαστη...κάτι που δεν ήμουνα σίγουρη για τις προηγούμενες δύο φορές που είχε έρθει μετά την εξωσωματική...Τις προηγούμενες δύο φορές ήτανε καφέ...λίγο ροζ...δεν ξεκίναγε...μετά ξεκίναγε και σταματούσε...χάλια μαύρια δηλαδή...Τώρα ήτανε πιο νόρμαλ η κατάσταση...Και όταν λέω νόρμαλ μιλάω συγκρίνοντας με τις προηγούμενες ανωμαλίες!!! χαχαχαχαχαχα

Μισελάκι μου πώς είσαι σήμερα; Μπες να μας πεις νέα σου από τη δουλειά! Τι δουλειά είναι; Σου άρεσε; Πώς σου φάνηκε γενικώς η κατάσταση;

Δομνινάκι μου είναι απίστευτο...Πέρασαν οι μέρες και έμειναν λιγότερες από τα δάχτυλα του ενός χεριού! Πόσο μ'αρέσει! Καιρό έχει να πιω σαμπάνια!!!:D

Ελενάκι άμπρα κατάμπραααααα!!!! Εμφανίστου!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...