Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

μικρουλακι ετσι να συνεχισεις με την σαφρακιασμενη!ομορφα κ ομαλα να τα πηγαινετε παντα!!

Mπαμπιτσιακι μου με τον κρισο θα ανεβω..θα με ανεβασει κ θα με παρκαρει εκει..μετα απο καποιες μερες θα φυγει κι αυτος πισω στας αθηνας..θα ειμαστε σε καραντινα στο δικο μας σπιτι..εχουμε ενα μισοαδειο εκει,αλλα δεν μου κανει την χαρη να παρει μεταθεση να παμε να το γεμισουμε..κ ποσο θεεεελωωωωωωωωωωω...ειναι πολυ ωραιο σπιτι κ καινουριο..ετσι θα μεινει,αδειο κ ερημωμενο για χρονια...κλαψ....

Nα τα πουμε οπωσδηποτεεεεεε!

μα και αυτος ο κρισος γιατι δεν θελει να παρει ματαθεση?? εχετε σπιτι να καθετε και μενετε στην αθηνα? απαραδεκτο πες του!!! πεσ μου και οτι στην Αθήνα ειστε στο νοικι να τρελλαθω τελειως ειμαι που ειμαι τωρα να με τελειωσετε.. αμα δεν το θελετε καλε δωστε το σε μας δεν εχουμε προβλημα αληθεια... χι χι χι

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ από τον ανδρούλη μου αυτές τις 7 μέρες που είμαστε στη φάση της ωοληψίας, εμβρυομεταφοράς και αναμονής δεν έχω κανένα παράπονο.. δεν με αφήνει να κάνω τίποτε, φυσικά δεν μου μαγειρεύει αυτός.. μαγειρεύω εγώ έτσι για να περνάει η ώρα αλλά και να μη μαγείρευα δεν θα μου έλεγε τίποτε..

Κορίτσια μεταλλάχθηκε... καμία σχέση με το πως ήταν πριν... ελπίζω βέβαια αυτό να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται και θα το προσπαθήσω αυτό..

Babitsaki χοντρό αυτό που σου έκανε ο πελάτης.. Έπρεπε να πεις "Επιστροφές δεν δεχόμαστε"...

Λαρούκο τι έγινε με το δόντι;

Φιλεναδίτσα γιατί ο άνδρας σου αρνείται να πάρει μετάθεση; Τόσο άσχημα βιώματα έχει πάνω; Στον ψυχολόγο τώρα!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

Εξαφανιστηκα, το ξέρω.... Στη δουλεια τρεχω, με το δοντι τρεχω, στο σπιτι τρεχω...... Τόσο τρέξιμο, τρωω μονο γιαουρτια και πουρεδες και ενα κιλό δε λεω να χασω. Ο πονος πόνος, και ο καημός καημός!!!!

Δομνινακι μου, 7 μερούλες εμειναν καλό μου! 7 μερούλες να προετοιμαστούμε για τρελα γλέντια! Ελα να ρεει η σαμπάνια λέμεεεε!

Babitsiaki, δεν αξίζει κοριτσάρα μου να στενοχωριεσαι και να αγχωνεσαι για τη δουλεια. Εσύ να κοιτάς να είσαι καλα και να περνας καλά και όλα τα αλλα ερχονται δευτερα.. Και στο λέω εγω που ημουν από εκείνες που η δουλεια επαιζε τον πρωτο ρολο στη ζωή μου, μέχρι που μου ήρθε ενα σκαμπιλακι και συνηλθα.

Μομεντακι μου, πότε είπες θα πας στον γιατρό να δείτε τι γίνεται με την κύστη;

Μισελ, καλή αρχή κοριτσακι και όσο για τις "παρενεργειες" μην το σκεφτεσαι από τωρα. Ασε να ερθουν πρωτα και μετα εμεις ειμαστε εδω να σου ανεβαζουμε το ηθικό! Γι'αυτη την Ε2 που λες, δεν την εχω ξανακουσει... ο γιατρός τι σου ειπε ότι ειναι αυτη η εξεταση;

Κρισάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Πλησιάζουν οι μερούλες... Πάρε τον κροίσο αλα μπρατσετα, να το χαρεί και αυτός και θα δεις που ολα καλά θα είναι!

Μικρακι, ετσι να συνεχισεις. Χωρίς πονους, άντε το πολύ καμια κραμπα!

Καλημερα και πάλι φιλεναδίτσες μου... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!

JXFXp3.png

καλημερα τσουπρες κ καλη παρασκευη,κ φυσικα σκ!!καλε θελουμε σαν τρελοι κ οι δυο να ανεβουμε πανω!ο κρισος οταν ειναι θεσ.νικη δεν μαζευεται,τρελλαινεται στην κυριολεξια..οτι παρεες δεν εχουμε εδω τις εχουμε πανω!΅αλλα ειναι στρατιωτικος κ δεν μπορει να παρει μεταθεση...γκρρρρρρ..να δω με 3 παιδια πως θα ζησουμε αθηνα κ χωρις βοηθεια...αλλα ας φτασουμε εκει κ βλεπουμε...

Mπαμπιτσιακι μου,χεσε την δουλεια κ προσπαθησε να μην επηρεαζει την ζωη σου..εγω δεν ασχολουμαι καθολου,ας με εχουν κ τελευταιο τροχο της αμαξης..πηγαινα,εκανα το 8ωρο μου κ την εκανα..σιγα τωρα μην χαλιομαστε κ για τον καθε μ...φυσικα κ πολλες φορες τα επαιρνα,αλλα οχι να τρελλαθω κιολας..βρε ουστ!΅εμεις θελουμε μπεμπινια τωρα,οχι σκοτουρες!

fUCCp2.png

svjYp2.png

λαρακι μου κ εμενα ακομα με ταλαιπωρει το δοντι..αλλα εγω τρωω σαν μοσχαρι!!βρε φτου μου,μηδεν αναγουλες κοριτσια..μακαρι να παει ετσι..

Pε μανουλα πως αισθανεσαι εσυ?σαν κι εμενα τοτε,τιποτα?καμια ενοχληση?εγω επιμενω,δεν αισθανθηκα τιποτα ολες τις μερες της αναμονης!΅κ ο δομνινος αγγελος ε?κι εμενα καλος ηταν...τοτε..τωρα χαλαρωσε πολυ..δεν με αφηνε να κανω απο δω εκει,κ τωρα με βλεπει να σφουγγαριζω κ δεν λεει τιποτα!΅κ η απαντηση?ε τι λεει,να σου την λεω κ να μαλωνουμε ολη μερα?αφου δεν καταλαβαινεις..τι να του πεις κι αυτουνου?αχ πλησιαζει η μερα των αποτελεσματων,τι εχει να γινει σε ολο το φορουμ!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!! αχ θεουλη μου παρασκευη επιτελους, καλα τα λετε κοριτσακια μου αλλα αν αντικαταστησουμε τελικα το προϊον θα πρεπει να πληρωσω το χαρτι εγώ πιθανοτατα και ειναι 400 ευρω περιπου αλλα ακομα και αυτο να μη γινει θα τα ακουω για τα επομενα χρονια το χω ξαναδει το εργο θα μου τη φυλαει συν το γεγονος οτι δεν πληρωνομαστε στην ωρα μας και το γεγονος αυτο μπορει να αναστειλει τη πληρωμη μου κι αλλο απο τα νευρα του και μονο. ειμαστε αφραγκοι και εγω και ο βαβιτσιος μετα τη βαφτηση.... μεχρι το τελος του μηνα πιο πολυ γιαυτο στεναχωριεμαι πεφτει πεινα λεμε.... θα μου πειτε εμ δεν πληρωνει εμ φωναζει??? κι ομως τα αφεντικα εχουν θρασος..

να ειστε καλα ολες κοπελιες μου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!

Ναι, επιτέλους Παρασκευή και την άλλη βδομάδα τέτοια μέρα και ώρα θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα... Θα χω δώσει το αιματάκι μου και θα περιμένω αποτελέσματα!! για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε..

Καλά Κρισάκι μου με 3 μωρά και δεν έχεις ούτε μια αναγούλα; κάποιο άλλο σύμπτωμα έχεις ή τίποτε; εγώ κοριτσάκια ότι σύμπτωμα και έχω δεν του δίνω σημασία μιας και θα μιλήσουν οι αριθμοί.. Πάντως αυτά που έχω είναι αισιόδοξα!

Babitsaki μου τελικά τι θα γίνει με την επιστροφή; ελπίζω να έχεις τις μικρότερες απώλειες..

Λαρούκο μου εσύ κι ο Βέγγος!

L2qIp2.png

Όλυμπε και θεές σας χαιρετώ!!!!

Βαβιτσιάκι μου κράτα γερά!!!!! Καλά το τι σπάσιμο πάντα παίζει στη δουλειά δεν το συζητώ...ότι δουλειά κι αν είναι αυτή το σπάσιμο δεν το γλυτώνεις!!!! Καλά τώρα έκανε θέμα το κόκκινο που πορτοκαλίζει; Α πα πα πα ιδιοτροπία! Και γιατί να το πληρώσεις εσύ; Αντε τα πήρα τώρα! Αν είναι δυνατόν!!!! Υπομονήήήήή και αν θες να ρθουμε να καθαρίσουμε εμείς τα κορμιά! χαχαχαχαχα

Μικρολού μου άντε να συνεχίζει έτσι η ακατανόμαστη στην ομαλότητα...Φτάνει με τις ιδιοτροπίες της η σαφρακιασμένη! Ας συνεργαστεί και λίγο!!!!

Λαρούκο μου βέγγος έγινες βρε; Παντού τρέχεις; Αχ πάνω κάτω τα ίδια κι εγώ!!!! Είμαι και τελειομανής οπότε όλα θέλω να τα κάνω και καλά και τώρα αμέσως!!!!Δύσκολος συνδυασμός σου λέω!!!!Αστα να πάνε! Το δοντάκι ακόμα σε ταλαιπωρεί; Ουφ! Αντε να φεύγει τουλάχιστον αυτή η ταλαιπωρία!!!!

Μισελ μου πώς είσαι; Εμφανίστηκε καμιά παρενέργεια;

Συμπεθερούλααααααααααααααα!!!! Ετσι να συνεχίσεις! Χωρίς καμιά αναγούλα χωρίς τίποτα! Μα τι φρόνιμα που είναι τα κρισάκια!!!!

Δομνινάκι σε μια βδομάδα από σήμερα θα αρχίσουμε το αλκοόλ! Ω ρε σαμπάνιες που θα ανοιχτούν!!!!Αντε πλησιάζουμε! Πραγματικά δεν το πιστεύω πως σε 7 μολις μερούλες θα ξέρουμε! Τη Δευτέρα θα επανέλθεις στη δουλειά;

Οσο για μένα τρέχω και δεν φτάνω...προετοιμασία για το σχολείο, τρέχω και στο σχολείο με τα μαθήματα, τρέχω και στο σπίτι με το καθάρισμα και το μαγείρεμα, και το πλύσιμο και το σίδερο! Α πα πα πα!!!!

Η κύστη συνεχίζει τις ανωμαλίες...χθες 14η μέρα είχα λίγο αίμα...και κάτι καφέ...Μπα δεν πάμε καλά!!!! Αν έρθει πάλι τόσο σύντομα η ακατανόμαστη θα αρχίσω τις φωνές!!!! Ααααααααααααααα!!!!! Στο γιατρό θα πάω την όγδοη μέρα του επόμενου κύκλου μου, λαρούκο μου που με ρώτησες. Αυτά!!!! Ε δεν το πιστεύω πραγματικά και ομολογώ πως καταβάθος ένα άγχος το έχω...και μια ανησυχία! Ουφ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

γεια σας γεια σας!!!τι κανετε θεες??εμεις με την κυρια περιοδο τσακωνομαστε παλι...η θα ποναω παρα πολυ την πρωτη μερα και μετα μια χαρα,η δεν θα ποναω την πρωτη και θα μοιραζεται ο πονος στις επομενες οπως εγινε και τωρα...σημερα 4η μερα ποναω περισσοτερο απο την πρωτη και θυμαμαι απ τον γιατρο που μου ειχε πει οτι διαγνωση ενδομητριωσης κανουν αν ο πονος απο λιγος γινεται πολυς οσο περνανε οι μερες.το να ποναει η γυναικα τις πρωτες μερες ειναι φυσιολογικο αρκει ο πονος να μειωνεται αν αυξανεται τοτε δεν ξερω τι γινεται...ουφ και ξανα ουφ πια!!στους γονεις μου λεω τι θελατε και με κανατε κοριτσι και στα αγορια φιλους μου τους λεω οτι ειναι πολυυυυυυυυυ τυχεροι που δεν εχουν μητρα...:-(:mad::D

Διαφημίσεις

Aχ βρε μικρολού μου! Ταλαιπωρείσαι ακόμα! Πολύ παράξενο μου ακούγεται αυτό που είπες με τον πόνο γιατί εγώ ενώ είχα ενδομητρίωση ο πόνος ήτανε στην αρχή και μετά μειωνόταν...Νομίζω η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Οπως και να χει προσπάθησε να μην πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό...και όταν πας στο γιατρό να σε δει ελπίζω να σου φύγουνε όλες σου οι ανησυχίες! Αλήθεια...πότε θα πας στο γιατρό είπαμε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

να,τωρα βλεπω τον σακη στο σταρ...να μην παθω ενα σοκ!??αχ σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......

Δομνινα μου οχι,καμια αναγουλα δεν εχω φτου σκορδα,,κατι ψιλοενοχλησεις,σαν δυσπεψια σε καποια φαγητα μονο..εσυ συνεχισε με συμπτωματα η μη κ την παρασκευη ειπαμε,θελω ενα 600 αρι μεσα στον νερο!!!και θα το εχωωωωωωωωωωω....

Συμπεθερα,λαρουκο κ δ

fUCCp2.png

svjYp2.png

και μπαμπιτσιακι ηθελα να πω,αφηστε τα τρεχαματα με την δουλεια κ χαλαρωστε μην σας πιασω τωρα εγω απο το μαλλι!!

Κ συμπεθερακι μην αγχωνεσαι,σκεψου οτι το αιματακι μπορει να σημαινει οτι η κυστη διαλυεται!!γιατι οχι παρακαλω?θα στα πει κ ο γιατρος,θα δεις!

Mικρουλι ελεος με την σαφρακιασμενη..σε επρηξε πια..εισαι κ μικρο,αλλιως θα σου ελεγα να μεινεις εγκυος να ηρεμησεις για 9 μηνες.....

Φιλακια μικρες μου...

A κ δομνινα,τα αποτελεσματα της χοριακης στα κεντρα βγαινουν πολυ γρηγορα.εγω εδωσα αιμα κ μεχρι να γυρισω σπιτι με πηραν τηλ.αρα,δεν θα καθεσαι σε αναμμενα καρβουνα αλλα θα ξερεις κ θα γιορταζεις με τον λαρο!

fUCCp2.png

svjYp2.png

α κ μπαμπιτσιακι..επειδη ειπες για εξοδα..να σου πω..τον τελευταιο μηνα ειχαμε εναν γαμο που μας εφυγαν 3 χιλιαρικα κ περα απο τα αλλα εξοδα,χαλασε ο θερμοσιφωνας 300 ευρω κ το πλυντηριο πιατων αλλα 300..ασε,να μην σου πω για τι πεινα μιλαμε....υπομονη,μπορα ειναι,θα περασει!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Πολλές καλημέρες σε όλες τις θεές του Ολύμπου!! Σήμερα να φανταστώ ότι θα μπείτε αργούτσικα διότι λόγω Σαββάτου όλες θα κάνετε το σπα σας, την κούρα ομορφιάς σας, τη χαλάρωσή σας... έτσι, έτσι πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να διατηρούμε τη θεϊκή ομορφιά μας!

Κρισάκι χαίρομαι απίστευτα που δεν έχεις ζαλάδες και αναγούλες.. μακάρι κοριτσάκι μου να συνεχίσεις μέχρι τέλους..

Εγώ δεν θα κάνω τη χοριακή στο κέντρο της εξωσωματικής. Θα την κάνω σε ένα διαγνωστικό εδώ κοντά στο οποίο λόγο ασφάλειας έχω ειδικές τιμές και επειδή ταυτόχρονα με τη χοριακή θέλω να κάνω και γενική αίματος, σίδηρο και φερριτίνη θα πάω εκεί.. Δεν με πειράζει.. ότι αποτέλεσμα και να είναι δεν θα αλλάξει μέχρι το βράδυ.. Λες να χτυπήσω το 600; και 400 δεν θα με χάλαγε πάντως..

Μομεντάκι πάλι στις δουλειές είσαι χωμένη; αμάν βρε κορίτσι μου, πότε θα ξεκουραστείς;

Μικρουλάκι κουράγιο κορίτσι μου.. περνάς ταλαιπωρία αφάνταστη...

Μπαμπιτσάκι ελπίζω να σου φύγαν τα νεύρα και Λαρούκο μου ελπίζω να σου έφυγε ο πόνος!

6 και σήμερα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...