Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Βρε συ λάρα μο ούτε λίγο νέκταρ δεν πίνεις; Ούτε καν λίγη αμβροσία; Τι στο καλό; Αυτοί οι θνητοί πολύ μας ταλαιπωρούν τελικά!!!! Νομίζω να φύγουν! Να πάνε αλλού! Αμα πια!!!!

ωωωωω, μα ναι! Ειναι πολύ κουραστικοι αυτοι οι θνητοι.... με κουράζουν τα μάλα... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :D:D:D

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kriskriiiiiiiiiiiiiiiiiisssssss!!!!!! Αντε καλέ και ανησυχησαμε! Σε περιμένουμε την πεμπτη να μας πεις πώς τα πέρασες και ολα τα αλλα νεα φυσικα!

Δομνινακι μου, το πιστευεις οτι διαβαζοντας το ποστ σου, μου εμεινε μια αισιοδοξια; Για τον απλο λογο οτι απ'ολα αυτα, τιποτα δεν ειναι απροσπέλαστο εμποδιο. Ολα γινονται! Και σου στέλνω οοοολη τη θετική μου ενεργεια και τις προσευχουλες μου να πάρετε καλά αποτελεσματα στην εξεταση του αντρα σου.

Φιλάκια κοριτσαρες μου! εεεε, Θεες μου ηθελα να πω.. χιχιχι!

JXFXp3.png

αγαπες μου εχω αδεια,γιαυτο χαθηκα..σας γραφω απο το κινητο..εγραφα μια ωρα κ σβηστηκαν ολα...εχω νευριασειιιιιιιιι..ελεγα ποσο μου λειψατε...παααααρα πολυ..κ οτι γυρναω πεμπτη κ θα τα πουμε οοοοολα..δεν γραφω αλλο γιατι ειδατε τα χαιρια μου..σας φιλω ολες τις φιλεναδες μου....

Συμπεθεράάάάάάά επιτέλους εμφανίστηκες έστω και για λίγο!!!!!:D Όμορφα να περνάς και σε περιμένουμε ε!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χαιρετω τις θεες!!!τι κανετε???εγω τσιμπηματακια κραμπουλες τα γνωστα!!!γκρρρρ!!!:mad::D καλη επιτυχια στις εξετασεις!!!ολα θα πανε καλα γιατι...ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΕΣ!!!!!!!!!!φιλακιαααααα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακιαμου!! θεες μου!!! sorry που θα ξέφυγω λιγο απο το θεμα, αλλά θέλω να σας ρωτήσω κάτι. αυτό που έχω και θα κάνω κρυοπηξία είναι κονδυλώματα μήπως ξέρετε αν πάντα κολαει και το ταιρι σου ή υπάρχει περίπτωση να την γλύτωσε ο συζηγος μου??? γιατι δεν βλεπουμε τιποτα πάνω του θα ρωτησω βέβαια και το γιατρό αλλα μήπως είχατε καμιά εμπειρία. αν και σας το απευχομαι!!! παω εγω τωρα ε!! πάω εχω αγωνία και λίγο φόβο πιο πολυ να μη το κόλλησε ο αντρούλης μου φοβάμαι γιατι οι αντρες κρυολόγημα έχουν και χαλάνε τον κόσμο!!! ασε που αν έχει θα πρεπει να έχουμε επαφές με προφυλαξη και πως θα γινει το μπεμπε? με την σκέψη μας?!!! αντε τωρα παω ομως!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

κοριτσακιαμου!! θεες μου!!! sorry που θα ξέφυγω λιγο απο το θεμα, αλλά θέλω να σας ρωτήσω κάτι. αυτό που έχω και θα κάνω κρυοπηξία είναι κονδυλώματα μήπως ξέρετε αν πάντα κολαει και το ταιρι σου ή υπάρχει περίπτωση να την γλύτωσε ο συζηγος μου??? γιατι δεν βλεπουμε τιποτα πάνω του θα ρωτησω βέβαια και το γιατρό αλλα μήπως είχατε καμιά εμπειρία. αν και σας το απευχομαι!!! παω εγω τωρα ε!! πάω εχω αγωνία και λίγο φόβο πιο πολυ να μη το κόλλησε ο αντρούλης μου φοβάμαι γιατι οι αντρες κρυολόγημα έχουν και χαλάνε τον κόσμο!!! ασε που αν έχει θα πρεπει να έχουμε επαφές με προφυλαξη και πως θα γινει το μπεμπε? με την σκέψη μας?!!! αντε τωρα παω ομως!!!

αχ βρε κοριτσάκι, δεν έχω ιδέα αν είναι κολλητικό... Μόλις γυρίσεις από τον γιατρό, μπες να μας πεις τι σου είπε εεεε;;; Μη μας ξεχάσεις!

Καλή επιτυχίαααααααα!!!!!!!!

JXFXp3.png

χαιρετω τις θεες!!!τι κανετε???εγω τσιμπηματακια κραμπουλες τα γνωστα!!!γκρρρρ!!!:mad::D καλη επιτυχια στις εξετασεις!!!ολα θα πανε καλα γιατι...ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΕΣ!!!!!!!!!!φιλακιαααααα!!!

γεια σου μικρούλα μας! Κι εγω μια από τα ίδια... τσιμπήματα, κράμπες κτλ... εχω ομως ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μου, έτσι ειπε ο γιατρός.. Αντε να δούμε! Εκτός κι αν τον τσακώσαμε τον σπορο την προηγούμενη εβδομάδα... :wink::D:D:D (Ο καθένας με τον πόνο του.. χαχαχαχα)

JXFXp3.png

λοιπον λοιπον λοιπον εχουμε και λεμε την έκανα την κρυοπηξία!! τσαμπα αγχος και κακο μονο αυτο σας λέω κατάρχην δεν πονεσα καθολου δεν καταλαβα τιποτα μόνο λιγο πονο περιοδου, το συγκεκριμενο πραγμα που είχα που (δεν ξερω τελικα αν ειναι κονδυλωματα) δεν μεταδίδετε γιατι υπαρχουν καμια εκατοστη τυποι και ο δικός δεν! ευτυχώς, δεν χρειάζεται επανάληψη απλα προσοχη και συχνό έλεγχο. Ακολουθουν καλοκαιρινες συμβουλες (του γιατρου μου) για υγειές κόπλο!!

lJiup3.png

M1otp3.png

- να τρωτε καθημερινα ενα γιαουρτακι (βοηθα στο να μη παθαινουμε κολπιτιδες τραχιλιτιδες και τα λοιπα

- να αλλαζετε μαγιο μετα το μπανιο σας και να μη αφηνετε να στεγνωσει πάνω σας

- να μη κάθεστε ποτέ στην αμμο και στη ξαπλώστρα χωρίς την στεγνή σας πετσετα

- και γενικα (ολο τον χρονο) να αποφευγετε τα σερβιετακια δεν είναι καλα κλεινουν την μοναδική εισοδο καθαρού αερα στο.... καταλαβατε.

νομίζω οτι με τις συμβουλες (που δεν τα ξεραμε αυτα!!) ο γιατρός μου δικαιολογησε την πληρωμή του για τα 250 σε 3 λεπτα παρακαλώ και για γινει το μισαωρο και να έρθει το επόμενο ραντεβου καταιβάσαμε όλο τον τόμο της γυναικολογίας!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα θεες!!!! Πως ειστε; Babitsia, καλως σας βρηκα και περαστικα παο την μικρη επεμβασουλα που εκανες. Απο οτι διαβασα τελικα δεν ηταν κατι σοβαρο αρα ολα καλα. Lara, βλεπω σε τυρανναει το δοντακι σου, τι να πω, υπομονη. Δομνινακι μου, τι κανεις; Διαβασα τα νεα σου και διπλα, αντε περιμενουμε τα αποτελεσματα σε μια βδομαδα. Αφου και ο γιατρος σου ειναι αισιοδοξος ολα θα πανε καλα. Οσο για τα λεφτα, αστο, ειναι μια πονεμενη ιστορια το ποσο κοστιζουν οι εξετασεις.... Momentaki μου, τι κανεις; Ξεκουραζεσαι ή βρισκεις διαφορα για να τρεχεις συνεχεια;:tongue:

Χαιρετώ τον όλυμπο και όλες τις αιθέριες υπάρξεις!!!!!:D

Βαβιτσιάκι μου πάεί και αυτό!!!! Τζάμπα ανησυχούσες! Οπότε τώρα εμείς θα ξέρουμε να δωρίσουμε τις σερβιέτες μας, θα πάω να αγοράσω 5-6 αλλαξιές μαγιό χαχαχαχαχα καθώς και κούτες απο γιαουρτάκια!!!!!:tongue: Αχ τισ ου είναι ο γυναικίος οργανισμός...επιρρεπής ρε παιδί μου! Όλα εμείς τα τραβάμε! Κατάλαβες. τσ τσ τσ!!!!!

Λάρα μου και μικρολού ακόμα στα τσιμπήματα είμαστε; Ουφ!!!! Αντε να δούμε η κακομαθημένη πότε θα αποφασίσει να εμφανιστεί!!!! Φυσικά αν τώρα λάρα μου τσάκωσες το σποράκι ας μην έρθει καθόλου για 9 μήνες! Ε δεν την θέλουμε και τόσο πολύ!!!!:tongue:

Εξοχοτάτη μου Ελενάκι τι ωραία που έχουμε και σένα στην παρεούλα μας και έρχεσαι και από δω!!!!!:D Καλά το υπολόγισες! Πάντα κάτι βρίσκω για να τρέχω...τρέχω τώρα που μπορώ!!!!!:D Σήμερα γύριζα για δουλειές, το απόγευμα υπεραγορά και τώρα περιμένω να έρθουν κάτι ξαδέρφια του μομέντου να καθίσουμε για ποτάκι! Αύριο κάτι θα βρω να γεμίσω τη μέρα μου πάλι είμαι σίγουρη χαχαχαχαχα ΤΙ μου γίνεσαι εσύ; Το λοιπόν θα κανονίσουμε να σου στείλω την Τζούλια όπως είπαμε! Εφτιαξες τη βαλιτσούλα του εξοχότατου να πάει στη μαμά του;:tongue::tongue::tongue:

Αύριο θα εμφανιστεί και η συμπεθερά!!!! Ο ε ο!!!!

Μακαπούλα πώς είσαι εσύ; Εχουμε κανένα νεότερο;

Αυτά για την ώρα! Θα κατέβω για λίγο από τον Όλυμπο τώρα για να υποδεκτώ τους κοινούς θνητούς. Όλα κι όλα! Στον Όλυμπο κανείς άλλος δεν ανεβαίνει! Μην τα κάνουμε όλα ίσα και όμοια!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Φιλιάάάάάά!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Momentaki μου, τον εξοχοτατο τον χρειαζομαι προς το παρον για τα μερεμετια που θελει το "παλατι" μας, οποτε κρατα τη Τζουλια και θα σε ενημερωσω μολις εχει φτασει στη μανουλα του, οχι νωριτερα:tongue::tongue::tongue: Τις δουλειες σου κοιτα να τις τελειωσεις αυριο γιατι απο Παρασκευη θα πρεπει να εισαι ηρεμη και ξεκουραστη για να ξεκινησεις τα τρυπηματακια σου με την ησυχια σου!

Χαιρετώ τις ομορφες!!! Εγω οπως καταλάβατε ειμαι νυχτοπουλι. Ας όψεται που δουλευει βραδυ ο συζυγος....

babitsiaki, είδες; τιποτα δεν ήταν! Αντε και ευχομαι αυτο να ειναι το τελευταιο! Την επομενη φορά που θα πας στον γιατρό να είναι για να σου ανακοινωσει τα ευχαριστα!

elena, από υπομονη αλλο τιποτα!!! Απλα μου τη δινει που ξεκινάς για ένα πράγμα και καταλήγεις να φτιάχνεις δέκα! Παρατηρημένο ομως αυτο ετσι;;; Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Σορι, δε θυμάμαι αν διάβασα κάτι.. εχω κ αυτο το αλτσχαιμερ που με βασανιζει. (τα κοριτσια ξερουν!)

momentaki μου, εννοειται οτι δεν ανεβαινει κανενας στον Ολυμπο! Εμεις τους κάνουμε τη χάρη καμια φορά και κατεβαίνουμε! Τι να κάνουμε μωρε, ας είμαστε και λίγο καταδεκτικές.. χαχαχαχα!!!

Φιλακια πολλα κοριτσάρες μου!!!!

JXFXp3.png

hi babiessssssss!!!ή θεες...πως να σας λεω πια,ολο αλλαζετε ονοματα...KRISKRIS IS BACK!!!!!!

απο που να αρχισω...μμμ...καταρχην περαστικα στο babitsiaki..ολο κ κατι βγαινει στην φορα,ε?κουραστικο αυτο,δεν το μπορω αλλο..αφου εισαι καλα κ δεν πονεσες,αυτο εχει σημασια..

συμπεθερουλα μου αγαπουλα μου!!!αρχισες τις διακοπουλες σου ε?τυχερουλα....κι απο οσο καταλαβα ξεκινησες το μακρυ πρωτοκολλο,ετσι?εμενα ολοι μου συνεστησαν το βραχυ..αρα περιμενω την δευτερη μερα της περιοδου,δηλαδη αρχες ιουλη..οσο πλησιαζει ο καιρος...τοσο ...τρελλαινομαι στην ιδεα...η διαδικασια της εξωσωματικης δεν λεει να μου κατσει..δεν λεει,δεν λεει!!!!

δομνινακι μου...ασε,κι εγω σημερα θα παρω τα αποτελεσματα ορμονων κ κατατμισης του αντρουλη..δηλαδη αυτος θα παει να τα παρει...κ να σου πω,κι εγω αγχωνομαι ππααααααααααααααααααααααααρα πολυ για τα δικα του...μα πααααααααααρα πολυ...λεω αν βγει κ η κατατμιση χαλια,να τα τιναξω ολα στον αερα..να μην κανω τιποτα,να περασει το καλοκαιρι κ βλεπουμε...βλεπεις,οπως εγραψα κ πιο πανω στην συμπεθερα,οσο πλησιαζει ο καιρος,τοσο απομακρυνομαι εγω...κανονικα πρεπει να ξεκινας την διαδικασια με χαρα κ αισιοδοξια..ολοι ετσι μου λενε...εγω ομως...αλλου ειμαι...παντως ειλικρινα,αν δεν ειναι η κατατμιση καλη,δεν ξερω αν θα συνεχισω..τουλαχιστον οχι μεσα στο καλοκαιρι..ε ναι ρε παιδια..αλλοι για μπανια κ αλλοι να τρυπιουνται?????:confused:

λαρα μου,μακαπουλα μου...ποσο χαιρομαι που σας διαβασα κ παλι..αντε,μην ξαναχαθουμε..λαρα ακομα η ακατανόμαστη?ρε συ...ρε μπας????

εγω τελικα κατεληξα στον μαστρομηνα..η κοπελα η γνωστη γνωστης που δουλευει εκει,μου εδωσε ηδη τις gonal..τις εχω στο ψυγειο μου............................................................................................κατα τα αλλα τιποτα...εν αναμονη των σημερινων αποτελεσματων.....:|:neutral:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...