Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

μπαμπιτσακι παντα αξια!!!κοριτσια μου ηρθε η τριτη περιοδος...βασικα πηγαινοντας στο μπανιο...ξαφνικα...ειδα οτι ηρθα περιοδο...χωρις καμια κραμπα,κανενα πονο...τιποτα...μεχρι στιγμης βεβαια μετα δεν ξερω τι θα γινει αλλα αυτο δεν μου εχει συμβει ποτε...τι να πω...εχω μεινει σαν την κουλη και κοιταω την κοιλια μου να δω αν ποναει...λετε να ειναι ετσι απο δω και περα??να φτιαξουν οι ορμονες και ουτε αντικαταθλιπτικα ουτε τιποτα??αντε να γυρισει πια αυτος ο τροχος γιατι και φτωχος εχει αναγκες,τοσο καιρο α...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!! Αντε ρε αγαπουλα, αντε να ζησεις επιτελους τη ζωουλα σου χωρίς πονους, χωρίς τιποτα σαν μια κανονικη 21χρονη! Αντε να δουμε τι θα σου πει και ο γιατρούλης τωρα!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν βλεπω πολυ κινηση στον ολυμπο...μμμμμ...τι εγινε?το τραβελι εκλεισε την πυλη?

Tι μου κανετε ωρε κοπελια?η μανουλα μας τι κανει?ξεκουραζεται?αντε ρε δομνινακι κ σου ευχομαι χωριακη γυρω στα 600!!να γινεις τριδυμομανα κι εσυ να ανταλλασουμε αποψεις!

΅Oι αλλες τσουπρες που χαθηκαν?λαρακι τι λεει το δοντι?μπαμπιτσιακι παντα αξια!΅συμπεθερακι ανοιγεις αλλου σαμπανιες κι εδω τιποτα!΅αξιζε τον κοπο,διαβασα γιαυτην την κοπελα που εμεινε εγκυος,τι ευτυχης καταληξη!

΅Mικρακι ειδες,ολα φτιαχνουν!

΅Eδω ολα καλα,επανηλθαμε στους κανονικους ρυθμους..στο πατρικο ακομα ταλαιπωρουνται με την ιωση κ μου λενε να μην παω ουτε την αλλη βδομαδα..αμ δε..αλλωστε εμεις μενουμε σε αλλο σπιτι..σιγα μην μεινω κ αλλο αθηνα!

΅Aντε φιλουθκια κυπριακα,λογω συγγενειας με την συμπεθερα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

γεια σας κοριτσακια μου μικρουτσικα τι μου κανετε? τωρα καταφερα να γραψω. ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες

Κρισάκι αντε ελα να πιουμε καφαδακι να τα πουμε...

μικρουλινακι μου τι καλα που δεν πονας ευχομαι να εισαι και σημερα ετσι και για παντα μομεντακι να σε ρωτησω νιωθεις τιποτα ενοχλησεις απο την παλιο κυστη? το στηθος σου πωσ ειναι? στην επαφη τι νιωθεις? δομνινακι περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου ως τοτε θα εχουμε γινει ντιρλα απο τις σαμπανιες...

λαρουκακι μα που είσαι σήμερα?? elanaki ευχομαι να ειστε ολες καλα

lJiup3.png

M1otp3.png

Τι κανετε κοριτσαρες μου;

Μπήκα για λιγο να δω τι κάνετε και θα ξαναβγω γιατι το αφεντικο ειναι συνεχεια πάνω από το κεφαλι μου.

Εγω τελικά θα χρειαστεί να κάνω απονευρωση... ε τουλαχιστον δεν είναι τιποτα πιο σοβαρο. Σημερα θα παω για να μου κάνουν μια πανοραμικη ακτινογραφια γιατι λεει η μια ριζα μπαινει στο ιγμοριο (αλλο και παλι τουτο...αλογισια δοντια εχω..!) και αυριο παω για την απονευρωση.

Κρισακι και Δομνινακι δε θα τα καταφερω να ερθω εις την πρωτευουσα... :-( A, και κρις προσεχε αν πας αυτη την εβδομαδα πανω, μην ερθεις σε επαφη με κανέναν εεε; Να προσεχεις πολύ κοριτσακι μου μην κολλησεις καμια ιωση!

Μομεντακι, τι καλό μαγειρευεις σημερα;; Να παρουμε καμια ιδεα κι εμεις. Αλλα οχι, δε θα μαγειρεψω, εχουμε τσακωθει με τον λαρο... να μαγειρεψει μονος του.

Babitsiaki μου, εισαι ενταξει; Από διαθεση εννοω..

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετω την ομορφη παρεα!!! τι κανετε κοριτσια??? καλα μου εισαστε??? εγω μολις εκανα την πρωτη δαρονδα,στην κοιλιτσα ,και...περιμενω τις παρενεργειες,τωρα........φοβαμαι,και εχω προβληματιστει αρκετα,με τοσα που εχω διαβασει για "εξαψεις",ξηροδερμια"...κ.λ.π.....

.......επισης εχω ενημερωσει το γιατρο,για την ημερομηνια,και μου ειπε πως μετα απο 13 μερες να κανω μια Ε2,να δουμε που βρισκομαστε.Εψαξα στο φορουμ και δεν ειδα πουθενα ,να εχει κανει καποια αλλη κοπελα Ε2,μετα την πρωτη ενεση καταστολης.

Γιατι αραγε να την κανω?

....δομνινα,περιμενουμε τα καλα σου νεα στις 24 του μηνα,οπως και αλλα καλα νεα των κοριτσιων που προσπαθουν για μωρακι!!!!!

...βαβιτσια,εχεις π.μ.

................κοριτσιαααααα....δωστε μου κουραγιο,να περασουν γρηγορα αυτοι οι 2 μηνες,με τις ενεσεις,και να συνεχισω με δυναμη και αισιοδοξια για την επομενη εξωσωματικη!!!!!

Γεια σας θεες και ολυμπεεεεεεεεεεεε!!!!

Μπηκα στα πεταχτα γιατι περιμενω καλεσμενους!!!!!

Μπαμπιτσιακι μου να σου ζησει το βαφτιστηρι! Ειναι ωραιο συναισθημα! Αντε και συντομα να εχεις το δικο σου μωρακι!!!!:D

Μικρολου μου χαιρομαι να σε ακουω καλα! Αντε ετσι να συνεχισει!!!! Οοοοομμμμμμμμμμ!!!!

Λαρουκο μου πως παει το δοντακι; Καλε νηστικο θα αφησεις τον λαρο? χαχαχαχαχα

Μισελ μου εδω θα ειμαστε...θα σου κανουμε παρεα και ο,τι παρενεργεια κι αν προκυψει εδω θα ειμαστε να σου δινουμε δυναμη!!!! Ολα καλα θα πανε!!!! Ακου και μας τις "παλιες" (στραβομαρα μου):D

Συμπεθερουλα μου μ αρεσει που μιλας κυπριακα!!!! Εμ τι σιυμπεθεριο θα χαμε ε;:P

Δομνινακιιιιιιιι οοοοοομμμμμμμμμμ και ξανα οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ!!!!!:D

Καληνυχτα σας! Θα επανελθω αυριο δριμυτερη!!!!

Φιλουθκιαααααααααααα πολλααααααααααααα!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Babitsaki έστω και καθυστερημένα να σου ζήσει η νεοφώτιστη! Ξέρω πως της έχεις και σου έχει ήδη τρελλή αδυναμία! Κι εγώ στο βαφτιστήρι μου έχω τρελλή αδυναμία από την κοιλιά ακόμη.. Κι είναι ένας μούργος αυτός.. ίδιος ο άντρας μου.. μα ίδιος λέμε.. βλέπετε είναι γιος της κουνιάδας μου κι έτσι τα γονίδια συνεχίστηκαν!

Αυτές τις μέρες μου είπε και ένας φίλος μου έτσι τελείως στα ξαφνικά να του βαφτίσω την κόρη και ομολογώ ότι έπεσα από τα σύννεφα! Δεν το περίμενα καθόλου αυτό και χάρηκα πολύ για την τιμή που μου κάνει.. όμως νομίζω ότι θα πρέπει να αρνηθώ.. Αφενός έχω βαφτίσει ήδη ένα αγοράκι και οικονομικά δεν μας παίρνει με τίποτε μέχρι το Νοέμβριο που θα γίνει η βάφτιση. Ευτυχώς που μου είπε ο άνθρωπος ότι δεν θα με παρεξηγήσει αν αρνηθώ μιας και μου το είπε τελευταία στιγμή..

Κρισάκι μου γιατί καλό μου δεν κάθεσαι λιγάκι ακόμα στην πρωτεύουσα; τόσο πια σε χαλάει; Κάτσε να κάνεις την αυχενική εδώ και φεύγεις μετά..

Καλέ Λαρούκο όντως αυτό δεν είναι ρίζα δοντιού.. ρίζα πλατάνου είναι για να φτάσει στο ιγμόριο.. πρέπει να πονάς πολύ.. κουράγιο κοπελάρα μου..

Μικρολού μου επιτέλους κοριτσάκι μου.. ελπίζω να συνεχίστηκε και σήμερα αυτή η ηρεμία και νηνεμία στην κοιλίτσα σου..

Έλενα που είσαι;

Εγώ είμαι καλά, ήρεμη και χαλαρή..

Μομεντάκι φιλούθκια!

L2qIp2.png

καλημερααααααα τι μου κανετε???? εγω ειμαι καλα το χω παρει αποφαση!!!

μισελακι ειμαστε μαζι σου στην προσπαθεια σου και να εισαι σιγουρη οτι θα εχεις τη βοηθεια μας οπως μπορει η καθε μια μας!! προχωρα!!!!! (σου απαντησα στο πμ)

δομνινακι και μομεντακι σας ευχαριστω και σας για τις ευχουλες σας ω ναι ειμαι τρελλαμενη με τη μπουμπου σκεφτομαι ηδη τι να τις παρω περναω απο βιτρινες και χαζευω τα παιδικα συνεχεια... που να κανω δικο μου θα το χασω εντελως.

λαρουλο ετσι σε θελω μη του μαγειρευεις να μαγειρεψει και για σενα αμαν πια τι αλλο θελουν, μου την εχει δωσει αυτη η κατασταση καθε μερα, και αυτοι κυριοι δουλεια - καναπες - και ποδοσφαιρο αυτη ειναι η ζωη τους και διαμαρτυρωνται κιολας εμεις τι να πουμε που δεν μας φτανει το 24ωρο... ουφ ταπα και ξεθυμανα...

κρισακι μηπως εισαι ηδη σαλονικα???

μικρουλινακι πως τα πας με τη σαφρακιασμενη?? ελπιζω να εισαι καλο οπωσ τη πρωτη μερα.

σας φιλω ολες γλυκα

θα επανελθω (θελω να πιστευω)

lJiup3.png

M1otp3.png

εδω ειμαι κι εγω μπουμπουκακια μου..κ ειμαι αθηνα,δεν φευγω μεχρι την αυχενικη..η μαμα ελεγε να μην ανεβω θεσ.νικη την αλλη βδομαδα,λογω της ιωσης που τους δερνει..αλλα την αλλη βδομαδα θα ανεβω,οπως κ να χει,εκτος απροοπτου φυσικα..κ τοτε μπαμπιτσιακι μου να βρεθουμε εμεις οι θεσσαλονικιες!δομνινακι μου κι εγω θα ελεγα να αφησεις τις κουμπαριες..κι εμεις καναμε το λαθος κ ειπαμε ναι κ μας εφυγαν 3 χιλιαρικα κοντα,κ προεκυψε κ η εξωσωματικη..ασε τωρα τρεχουμε να μαζεψουμε τα αμαζευτα..σε εμας βεβαια ηταν γαμος,γιαυτο κ εφυγαν τοσα λεφτα..κ μετα σκεψου..αν μεινουν κ τα 3 δομνινακια?που με το καλο δηλαδη!΅θα κοιταξεις πρωτα αυτα κ μετα τα ξενα...

Oι αλλες τσουπρες που χαθηκαν?

A,οσο για τον λαρο,λαρακι...φυσικα κ να τον αφησεις στην πεινα,γιατι μας τα παραειπαν οι αντρες μας τωρα τελευταια..αντε λιγο να μαζευονται.....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

ναι κρισακι μου θα βρεθουμε οπωσδηποτε ελα εσυ με το καλο και μη κοιτας που θα μενεις σε αλλο σπιτι, αν δεν γινουν καλα οι δικοι σου μην ερθεις ακους... γιατι ποιος θα σε προσεχει εδω αν εχουν ολοι γαστρεντεριτιδα μόνη σου θα εισαι σπιτι? δεν το δεχομαι!!

κανε την αυχενική σου να την χαρει και ο κρισος και ερχεστε μετα μαζι να μη ταλαιπωρηθεις κιολας στο ταξιδι καλο μου!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

γεια σας θεες!!τι κανετε???στελνω θετικη ενεργεια σε ολες!!ουυυυυυμμμμμμμμ!!:D:D με την σαφρακιασμενη,κακιασμενη,πονεμενη καλα τα παμε αυτη τη φορα αν και οσο περνανε οι μερες ποναω και πιο εντονα...καμια σχεση με παλια αλλα πχ σημερα τριτη μερα ποναω περισσοτερο απ την πρωτη που ειχα απλα μια κραμπα...τι να πω!απο την αλλη εβδομαδα αθηνα να δω τι θα μου πει ο γιατρος μηπως και σταματησω να κανω σεναρια...ουφφφ!!!

μικρουλακι ετσι να συνεχισεις με την σαφρακιασμενη!ομορφα κ ομαλα να τα πηγαινετε παντα!!

Mπαμπιτσιακι μου με τον κρισο θα ανεβω..θα με ανεβασει κ θα με παρκαρει εκει..μετα απο καποιες μερες θα φυγει κι αυτος πισω στας αθηνας..θα ειμαστε σε καραντινα στο δικο μας σπιτι..εχουμε ενα μισοαδειο εκει,αλλα δεν μου κανει την χαρη να παρει μεταθεση να παμε να το γεμισουμε..κ ποσο θεεεελωωωωωωωωωωω...ειναι πολυ ωραιο σπιτι κ καινουριο..ετσι θα μεινει,αδειο κ ερημωμενο για χρονια...κλαψ....

Nα τα πουμε οπωσδηποτεεεεεε!

fUCCp2.png

svjYp2.png

σε ποιον να πω τον πονο μου και να με καταλαβει με την κωλοδουλεια που διαλεξα να κανωωωωωω, σας το χω πει οτι δουλευω σε τυπογραφειο? παναθεμα την ωρα πριν 12 χρονια που μπηκα εδω μεσα και με κρατησανε.. μολις ηρθε ενας πελατης και μου γυρισε πισω μια δουλεια γιατι δεν του αρεσε και πολυ το κοκκινο πορτοκαλιζει λεει το θελε πιο σκουρο.. 187000 ετικετες 1 τονος χαρτι τι να το κανω μου λετε!!! γιατι κυρια μου το χρωμα θα πουλησεις ή το φθηνο σου σφουγκαράκι για πιατα ελεος!!! με αυτα που ακουω καθε μερα!!!! αντε να κανω παιδι να φυγω απο δω μεσα!! καθε μερα συγχυση καθε μερα φωνες καθε μερα νευρα και πωσ να το κανω το παιδι με τοσο αγχος καθε μερα!!!!:evil::evil::evil::evil: ΤΑ Ν Ε Υ Ρ Α Μ Ο Υ!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

γεια σας θεες!!τι κανετε???στελνω θετικη ενεργεια σε ολες!!ουυυυυυμμμμμμμμ!!:D:D με την σαφρακιασμενη,κακιασμενη,πονεμενη καλα τα παμε αυτη τη φορα αν και οσο περνανε οι μερες ποναω και πιο εντονα...καμια σχεση με παλια αλλα πχ σημερα τριτη μερα ποναω περισσοτερο απ την πρωτη που ειχα απλα μια κραμπα...τι να πω!απο την αλλη εβδομαδα αθηνα να δω τι θα μου πει ο γιατρος μηπως και σταματησω να κανω σεναρια...ουφφφ!!!

ΑΧ ετσι ετσι να συνεχισεις μπραβο! μπραβο!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...