Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να στε καλα θεες μου!ετσι ειναι ο,τι το καλυτερο...ακομα και ντεπον πρεπει να σκεφτομαστε πριν παρουμε οχι τετοια φαρμακα...ελενα επαθες κρισεις πανικου απ τις ενεσεις η γενικα??και γω αγχωδης ειμαι,ηρθε η ταλαιπωρια 1,5 χρονου(τοσο μου εχει παρει μεχρι στιγμης το κεφαλαιο ενδομητριωση με πονους,κολικους,περιορισμο στο σπιτι απ'ολα αυτα εφοσον δεν μπορουσα να προχωρησω απ τους πονους καποιες φορες:() ηρθε και η ενεση που μου εφερε τα πανω κατω και τα εχω παιξει λιγακι...οταν μου το ειπαν εβαλα τα κλαματα αλλα μετα που μου εξηγησαν οτι μου τα δινουν για τις παρενεργειες της ενεσης και οχι επειδη εχω καταθλιψη ηρεμησα καπως.οπως και να το κανουμε ειναι ταμπου αλλα δεν το βλεπω πια ετσι...με οσα μεσα εχουμε ο σκοπος μας ειναι να ειμαστε καλα και ευτυχισμενοι,αυτο πιστευω...

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Εκτός από μένα σας στέλνουν χαιρετίσματα και 3 όμορφα και γλυκούλικα εμβρυάκια 8 διαιρέσεων! Εδώ και λίγες ώρες είμαι πια αυτοκόλλητη με τα 3 μωράκια μου και αφού τα έφερα σπίτι, τα τάϊσα, τα κοίμησα και ετοιμάζομαι σε λίγο να τα κεράσω παγωτό για να τα καλοπιάσω!!

Όλα πήγαν πολύ καλά, ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος και φεύγοντας του είπα "ελπίζω να μη σας ξαναδώ ποτέ" και φυσικά γέλασε ο καλός μου..

Κοριτσάκια τώρα αρχίζει επισήμως και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 24 του μήνα..

L2qIp2.png

Δομνινάκιιιιιιιιιιιιιιι μου καλώς τα δέχτηκες!!!! Γεια σας εμβρυάκια!!!! Εκεί να μείνετε!!! Στη μανούλα!!!!:D

Ελένακι μου καλωσόρισες και πάλι! Καιρό έχεις να ανεβείς στον Όλυμπο! Μην μου πεις πως δεν αντέχεις την ορειβασία!!!!:D Μακαρόνια μπολονέζ μαγείρεψα...και σιδέρωμα γιοκ!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ναμαι κι εγωωωωωωωω..καλε δομνινακι κατσε εκει στα αυγα σου για λιγο κ θα δεις,τα μωρα δεν θα το κουνησουν ρουπι!κ τι?20 θα παω για αυχενικη 24 εσυ για χοριακη..τι ειναι,θα περασει ο καιρος στο πιτς φιτυλι!!κ φυσικα οι σαμπανιες ηδη παγωνουν..χεχεχε..

Eλενακι μου πιο μεσα δεν θα μπορουσες να πεσεις!΅πιστευω ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι τα πραγματα,ακριβως ομως!΅εσυ καλα εισαι κοπελαρα μου?

Mικρακι αυτο που ειπες,δες τι θα πει ο γυναικολογος σου πρωτα..

Λαρουκο μου καλυτερα με το δοντακι?εμενα καπως καλυτερα αλλα οχι κ τελεια..τουλαχιστον το παλευω χωρις παυσιπονα..ειδες?εχω τα δικα μου,εχω κ τον κρισο να χανει τωρα την υπομονη του...

Tραβελακι δια,τι κανεις παιδι μου εσυ?πως τα πας με τα σκατουλια τα μικρα?προετοιμαζεσαι για τα δικα σου μικρουλια ετσι?γιατι τον αλλο μηνα η κυστη θα την εχει τζασει αρα θα εχουμε εμβρυομεταφορα γλυκια μου!

΅Aντε,ολα καλα σημερα,επανηλθαμε στα φυσιολογικα μας μπορω ν πω με τον κρισο..εχουμε κ τα ευχαριστα με το δομνινακι..σε λιγο κ τα ευχαριστα των υπολοιπων..ε,ολα φτιαχνουν σας λεω!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μομεντακι μου, δε τη φοβαμαι καλε την ορειβασια, ειμαι αθλητικος τυπος εγω. Καθε μερα ανεβοκατεβαινω 16 σκαλια, τουλαχιστον 20 φορες την ημερα, θα τρομαξω απο τον Ολυμπο;:tongue::tongue::tongue:

Δομνινα μου, σου ευχηθηκα και διπλα και ξανα θα σου το πω εδω...3ψηφια χοριακη βλεπω για τις 24 του μηνα!!!!!!!!!!!!

Μικρολου μου, απο μικρη ειχα πολυ αγχος και κοντα στην εφηβεια εμφανιστηκε πρωτη φορα η κριση πανικου, δεν ειχε να κανει με φαρμακα απο οτι καταλαβα.

ναμαι κι εγωωωωωωωω..καλε δομνινακι κατσε εκει στα αυγα σου για λιγο κ θα δεις,τα μωρα δεν θα το κουνησουν ρουπι!κ τι?20 θα παω για αυχενικη 24 εσυ για χοριακη..τι ειναι,θα περασει ο καιρος στο πιτς φιτυλι!!κ φυσικα οι σαμπανιες ηδη παγωνουν..χεχεχε..

Eλενακι μου πιο μεσα δεν θα μπορουσες να πεσεις!΅πιστευω ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι τα πραγματα,ακριβως ομως!΅εσυ καλα εισαι κοπελαρα μου?

Mικρακι αυτο που ειπες,δες τι θα πει ο γυναικολογος σου πρωτα..

Λαρουκο μου καλυτερα με το δοντακι?εμενα καπως καλυτερα αλλα οχι κ τελεια..τουλαχιστον το παλευω χωρις παυσιπονα..ειδες?εχω τα δικα μου,εχω κ τον κρισο να χανει τωρα την υπομονη του...

Tραβελακι δια,τι κανεις παιδι μου εσυ?πως τα πας με τα σκατουλια τα μικρα?προετοιμαζεσαι για τα δικα σου μικρουλια ετσι?γιατι τον αλλο μηνα η κυστη θα την εχει τζασει αρα θα εχουμε εμβρυομεταφορα γλυκια μου!

΅Aντε,ολα καλα σημερα,επανηλθαμε στα φυσιολογικα μας μπορω ν πω με τον κρισο..εχουμε κ τα ευχαριστα με το δομνινακι..σε λιγο κ τα ευχαριστα των υπολοιπων..ε,ολα φτιαχνουν σας λεω!

Καλε αυτοι οι αντρες δε θελουν πολυ για να τους καταλαβεις, ανοιχτα βιβλια ειναι συνηθως. Παρολα αυτα πως καταφερνουν να μας φτανουν στα ακρα μας παντα δεν το καταλαβαινω:roll: Εγω καλα, περιμενω να αδιαθετησω και μετα απο 18 μερες περιπου να αρχισω τις αρβεκαπ. Μπαινω στο χορο παλι, αντε να δουμε...

:DΤραβέλι Δία!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα Πολύ μου άρεσε αυτό!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Χαίρομαι που σε ακούω καλύτερα συμπεθερούλα μου! Μα πολύ χαίρομαι σου λέωωωωωωω!!!! Πώς να με χωρέσει εμένα μια οθόνη άμα νιώθω χαρούμενη ε; :D

Μια χαρούλα είμαι...δουλεύω τα απογεύματα για να προετοιμάζομαι για το σχολείο και κάνω γιόγκα να ηρεμούνα τα νεύρα μου από τα μωρά που επέστρεψαν ορεξάτα!!!! Πάω και στον ανιψούλι μου και τον βλέπω και όποτε έρθω σπίτι αναστενάζω και πεθαίνω από την ανυπομονησία να έρθει ο καιρός να ξαναπροσπαθήσω!!!! Ναμίζω είμαι σαφής!!!!:D

Ωρα μου να πάω στο μπάνιο τώρα ! Μόλις επέστρεψα από το τζόκινγκ!!!! Ναι ναι!!!! Το τραβέλι γυμνάζεται γιατί κάθε τραβέλι που σέβεται τον εαυτό του έχει κορμάρα!!!!:D:D:D Ναι ναι! Αρχισα να λέω τα χαζά μου πάλι!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Από σήμερα και ελπίζω για τους επόμενους 9 μήνες θα σας καλημερίζουμε 3 φορές, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ότι είμαστε 4 πλέον!

Μομεντάκι έχεις κρατήσει για τον εαυτό σου το ρόλο του Δία.. Να πάρω της Άρτεμης διότι προβλέπω ότι αν έχω δίδυμα τρίδυμα θα τα κυνηγάω σαν τα κατσίκια!

Φιλεναδίτσα μου είδες που φτιάχνουν τελικά τα πράγματα; μπόρα ήταν και πέρασε.. Κοίτα να είσαι ήρεμη μέχρι τις 20 του μήνα που θα δεις τα μωράκια σου να σε χαιρετάνε και από κει και πέρα θα μπορέσεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου στο έπακρο..

Ελενάκι πολύ χαίρομαι που ξεκινάς κι εσύ επιτέλους.. Άντε μια μια να έρχεται στην παρέα των "μαμάδων εξωσωματικής"... όχι ότι θα αφήσουμε το συγκεκριμένο θέμα βέβαια...

Λαρούκο πως πάει το δόντι; ελπίζω πολύ καλύτερα!

L2qIp2.png

Καλημεεεεεερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δομνινακι μου, καλως δεχτηκες τα μπουμπουκακια σου!!!!! Εκεί θα κάτσουν, στη ζεστή "αγκαλιά" της μανουλας! Στις 24 η χοριακή εεε; Αρα, 9 και σήμερα! Εχουμε και την αυχενική της κρις στις 20.... Ουουουου!! Γλεντια που θα κάνουμε!

Ελενακι, welcome back! Πως τα περασες στο πανηγυρι;;; Κι εμενα μ'αρεσουν τα πανηγυρια... Ειμαστε που λένε για τα πανηγυρια!

Φιλακια και στα υπόλοιπα κοριτσακια, θα σας πιασω μετά με την ησυχια μου γιατι τριγυρνανε διαφοροι πάνω από το κεφάλι μου....

Το δόντι καλύτερα, ευχαριστωωωωω!

JXFXp3.png

να μαι και γω.... χαθηκα λιγο αλλα ειχα τρεχαματα με την βαφτηση.. εγινα νονα και γω, αντε και στα δικα μας.. τελειο συναισθημα κοριτσια και η μπουμπουκα μου αχνα δεν εβγαλε το καλό μου μονο γέλουσε και ελεγε τα δικα της ασε που νομιζε οτι ο παπας τραγουδουσε και αυτη του κανε κουπε πε μα το χερακι της. στα δικα μας τωρα Δομνινάκι μου τι πολλα μπιζελακια που θα εχουμε στη παρεα μας γιουπιιιιιιι!!!!!!τελεια αντε με το καλο να πανε ολα που θα πανε ειμαι σιγουρη.

μομεντακι την ιδια ακριβωσ κυστη εχω το ιδιο ακριβωσ αισθανθηκα με σενα δεν ξερεισ ποσο σε καταλαβαινω μονο που εμενα μου εδωσε αντισυλληπτικα δεν ειναι ειρωνικο???

οι υπολοιπες κοκονες τι μου κανετε ευχομαι να ειστε καλα πρεπει να φυγω..... θα κανουμε μπανακι το βαφτηστηρι σημερα σας φιλω ολες....

lJiup3.png

M1otp3.png

μπαμπιτσακι παντα αξια!!!κοριτσια μου ηρθε η τριτη περιοδος...βασικα πηγαινοντας στο μπανιο...ξαφνικα...ειδα οτι ηρθα περιοδο...χωρις καμια κραμπα,κανενα πονο...τιποτα...μεχρι στιγμης βεβαια μετα δεν ξερω τι θα γινει αλλα αυτο δεν μου εχει συμβει ποτε...τι να πω...εχω μεινει σαν την κουλη και κοιταω την κοιλια μου να δω αν ποναει...λετε να ειναι ετσι απο δω και περα??να φτιαξουν οι ορμονες και ουτε αντικαταθλιπτικα ουτε τιποτα??αντε να γυρισει πια αυτος ο τροχος γιατι και φτωχος εχει αναγκες,τοσο καιρο α...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

να μαι και γω.... χαθηκα λιγο αλλα ειχα τρεχαματα με την βαφτηση.. εγινα νονα και γω, αντε και στα δικα μας.. τελειο συναισθημα κοριτσια και η μπουμπουκα μου αχνα δεν εβγαλε το καλό μου μονο γέλουσε και ελεγε τα δικα της ασε που νομιζε οτι ο παπας τραγουδουσε και αυτη του κανε κουπε πε μα το χερακι της. στα δικα μας τωρα Δομνινάκι μου τι πολλα μπιζελακια που θα εχουμε στη παρεα μας γιουπιιιιιιι!!!!!!τελεια αντε με το καλο να πανε ολα που θα πανε ειμαι σιγουρη.

μομεντακι την ιδια ακριβωσ κυστη εχω το ιδιο ακριβωσ αισθανθηκα με σενα δεν ξερεισ ποσο σε καταλαβαινω μονο που εμενα μου εδωσε αντισυλληπτικα δεν ειναι ειρωνικο???

οι υπολοιπες κοκονες τι μου κανετε ευχομαι να ειστε καλα πρεπει να φυγω..... θα κανουμε μπανακι το βαφτηστηρι σημερα σας φιλω ολες....

Να σου ζησει η μπουμπουκααααααα!!!! Αχ, εχεις λιωσει εεε; Το ξέρω το συναισθημα... χαχαχαχα!!! Αντε και στο δικό σου μωρακι κοριτσακι μου!!! Να φύγει η παλιοκυστη, να πάει από κει που ηρθε και να μην ξαναγυρισει...

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...