Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

΅δομνινακι καλη επιτυχια για αυριο κοριτσαρα μου!!να πιασουν κ τα 3 να ξεμπερδευεις!΅περιμενουμε απο αυριο που θα εισαι ξαπλα ολες τις λεπτομερειες,πως πηγε,διαιρεσεις κλπ!΅θα ειμαστε μαζι σου κ θα προσευχομαστε για σενα!αλλα ματια μου πιστευω οτι η επιτυχια ειναι δεδομενη!!καααααλα επιτυχια λοιπον!!

Συμπεθερακι μου γλυκο εισαι καλα?με εχασες ε?κι εγω οταν σε χανω ετσι κανω!!

Λαρακι,μπαμπιτσιακι κ σε ολα τα κοριτσια,φιλακια πολλα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ...τώρα νιώθω καλύτερα που εμφανίστηκες συμπεθερούλα μου...Συγνώμη αν σε "έπρηξα" αλλά με πιάνει το κατιτίς όταν ξέρω πως δεν είσαι καλά...και η κάθε κοπέλα εδώ...Είμαστε λίγες σε αυτή τη παρέα και δενόμαστε περισσότερο...έτσι νιώθω...και πραγματικά ήμουνα στενοχωρημένη και τσιτωμένη μέχρι να ξέρω πως είσαι καλά...Ξέρω πως είναι δύσκολη αυτή η περίοδος αλλά συμπεθερούλα μου χρειάζεται να το προσπαθήσετε και οι δυο...και ίσως τελικά είναι καλύτερα που έμεινες...γιατί μια "φυγή" ποτέ δεν κάνει καλύτερα τα πράματα αλλά αποξενώνει περισσότερο και μετά δεν ξέρεις από πού να τα πιάσεις τα πράματα και να τα φτιάξεις...Εμείς είμαστε εδώ και θα σου λέμε σε όλα ναι:D για να αντισταθμίζουμε την κατάσταση με τον κρίσο τι λες;:D:D:D Αφού τα αγαπάμε τα κρισάκια και τα 3...και τα θέλουμε να είναι καλά!!!! Εδώ ήμασταν πριν καν εμφανιστούν και ζήσαμε την κάθε στιγμή έστω μέσα από μια οθόνη...Οπως και να χει, σε ευχαριστώ που εμφανίστηκες και να ξέρεις πως είμαστε εδώ εντάξει; Και μην ξαναπείς πως μας φορτίζεις ενώ έχουμε τα δικά μας...Εδώ δεν έχουμε δικά μας...Τα λέμε όλα και είμαστε εδώ η μια για την άλλη! Είπα και ελάλησα!!!! Μην με θυμώσεις και ρίξω κανένα κεραυνό από εδώ πάνω που είμαστε στον Ολυμπο! (Είμαι τραβεστί και είμαι ο Δίας! χαχαχαχαχα) Λέω και μαλ...ες για να ελαφρύνει λιγάκι το κλίμα!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

γεια σας θεες μου τι κανετε??εγωωωωω....αχχχ...ακομα περιμενω περιοδο,αντε να ερθει να δουμε τι θα μου πει ο γιατρος...η ψυχολογος μου ειπε οτι οι ορμονες,οι παρενεργειες κτλ δεν αφηνουν τη δουλεια που εχω κανει με την ψυχοθεραπεια να φανει και αν ηθελα να δω πιο γρηγορα αποτελεσματα για να επιστρεψω στη ζωη μου κτλ να επαιρνα καποιο αντικαταθλιπτικο...το φοβαμαι αυτα τα φαρμακα ειμαι και μικρη αλλα μου ειπε οτι αυτες οι ενεσεις φερνουν καταθλιψη και οτι αυτα θα τα παρω οπως θα επαιρνα προστατευτικο για το στομαχι αν επαιρνα αντιβιωση οχι γιατι εχω καταθλιψη η κατι τετοιο...δεν ξερω ακομα τι να κανω...θα περιμενω να δω τι α μου πει ο γιατρος,μπορει να μου πει οτι θα ηρεμησουν οι ορμονες και να μη χρειαστει να παρω κατι...εννοειται οτι το στηθος μου ειναι πετρα και δεν μπορω να ξαπλωσω!!!αχχχχχχχχ!!!δομνινα καλη επιτυχια!!!:Dφιλια σε οοοοοοοοολες τις θεες!!!!:D:D:D ολα θα τα ξεπερασουμε!!!!

Να 'μαι κι εγωωωωω... Κάνω το νυχτοφύλακα στον Ολυμπο μην μπει κανένας θνητος!

Αργησα λιγακι, το ξέρω αλλά ημουν οοολη μέρα με την ανηψια-βαφτιστήρα και μετα δεν ειχα ιντερνετ..

Αχ ρε κρισακι, τι μας φορτιζεις;;; Εμεις ειμαστε για να αποφορτιζουμε η μια την άλλη!!! Κάτι σαν αποφορτιστές..χαχαχα! Εχεις κι εσυ τα δικια σου, εχει κ ο κροισος τα δικά του... Ο καθένας βλέπει τα πραγματα απο τη δική του πλευρα και αυτό γίνεται με όλα τα ζευγαρια. Ακόμα μάλλον και ο κροισος δεν εχει συνειδητοποιησει την ολη κατασταση και όπως και να το κάνουμε οι αντρες ειναι γενικά λίγο πιο αργοστροφοι από εμας. Κάνε όσο μπορείς και εσυ υπομονη και αν έχεις πολλά, "αδικαιολογητα" νευρα, πες το στον γιατρό. Σκέψου ότι ο γιατρός της αδερφής μου της εδωσε να πίνει βαλεριανα γιατί στον 5ο την επιασαν συσπασεις κ πηγαινε για τοκετο. Για τετοια νευρα μιλαμε.. Οχι οτι εκανε και πολλα η βαλεριανα αλλα οσο να 'ναι το κατιτις το εξανε. Ευτυχως τελος καλό, όλα καλα. Γι αυτο σου λεω, προσπαθησε να κάνεις πραγματα που σε ηρεμουν και σου φτιαχνουν τη διαθεση!

Μομεντακι μου γλυκό, εριξα πολύ γελιο με τον τραβεστι Δια... !!!!! Εισαι καλύτερα σημερα; Ναι, νομίζω είσαι!

Δομνινακι, με το καλό κοριτσαρα μου αυριο και προσοχή στις σκάλες εεεε;;; :wink:

Εμενα το δοντι μαλλον χειροτερευει γιατι μελανιασε το μαγουλο λες κ εχω φαει μπουνια. Κ αντε να πεισεις κ τον κοσμο οτι δεν εμπλεξα σε καυγα...χαχαχαχαχαχαχα!!!!! Να δουμε τι θα πει ο γιατρος....

Ελενακι, μικρολου, babitsiaki τι κάνετε καλέεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας θεες μου τι κανετε??εγωωωωω....αχχχ...ακομα περιμενω περιοδο,αντε να ερθει να δουμε τι θα μου πει ο γιατρος...η ψυχολογος μου ειπε οτι οι ορμονες,οι παρενεργειες κτλ δεν αφηνουν τη δουλεια που εχω κανει με την ψυχοθεραπεια να φανει και αν ηθελα να δω πιο γρηγορα αποτελεσματα για να επιστρεψω στη ζωη μου κτλ να επαιρνα καποιο αντικαταθλιπτικο...το φοβαμαι αυτα τα φαρμακα ειμαι και μικρη αλλα μου ειπε οτι αυτες οι ενεσεις φερνουν καταθλιψη και οτι αυτα θα τα παρω οπως θα επαιρνα προστατευτικο για το στομαχι αν επαιρνα αντιβιωση οχι γιατι εχω καταθλιψη η κατι τετοιο...δεν ξερω ακομα τι να κανω...θα περιμενω να δω τι α μου πει ο γιατρος,μπορει να μου πει οτι θα ηρεμησουν οι ορμονες και να μη χρειαστει να παρω κατι...εννοειται οτι το στηθος μου ειναι πετρα και δεν μπορω να ξαπλωσω!!!αχχχχχχχχ!!!δομνινα καλη επιτυχια!!!:Dφιλια σε οοοοοοοοολες τις θεες!!!!:D:D:D ολα θα τα ξεπερασουμε!!!!

βρε, βρεεεεεε.... Κοριτσακι μου, αυτό με τα αντικαταθλιπτικα λίγο μου κακοφάνηκε.... Η ψυχολόγος βεβαια ξέρει καλύτερα αλλα αν είναι κάτι που μπορείς να ξεπερασεις μόνη σου και δεδομένου οτι σιγα-σιγα τωρα οι ορμονες επανερχονται στα φυσιολογικά τους, μήπως να τα απεφευγες; Ξαναλεω, ειναι αποψη μου και ο γιατρός σου είναι αυτός που θα μπορεσει να σε καθοδηγησει καλύτερα. Σε ποναει μόνο το στηθος ή εχεις πάλι τους δυνατους πονους που είχες στην περιοχή της κοιλιας; Γιατί αν είναι μονο το στήθος, κανε υπομονη, θα συνελθει κι αυτο!

JXFXp3.png

δεν εχω τοσο δυνατους πονους οπως παλια αλλα οχι οτι ειμαι και οπως πριν παθω ενδομητριωση...και μενα δεν μου πολυερχεται αλλα με εχει κρατησει αυτη η κατασταση μεσα 1,5 χρονο και δεν ειναι σιγουρο ακομα ποτε θα φτιαξει...αν μου πει ο γυναικολογος οτι θα στρωσουν οι ορμονες κτλ δεν θα παρω κατι,αλλα αν μου δωσει συμπληρωματικη θεραπεια(που ετσι οπως το βλεπω θα μου δωσει) θα το ξανασκεφτω γιατι δεν μπορω να αφηνω αλλο τον χρονο να περναει...αν υπαρχει κατι που θα με βοηθησει να βρω ξανα τη ζωη μου θα το κανω...εχω κουραστει και γω τοσο καιρο...θα δειξει να δουμε τι θα μου πει και ο γυναικολογος γιατι στις παρενεργειες λεει και για καταθλιψη οποτε σιγουρα θα ξερει!!το πολυ πολυ να ειμαι μεσα στην τρελη χαρα!!χαχαχα!!!!

Καλημερούδια σε όλες τις θεές που αναπαύονται στα λίκνα τους και στον καημένο νυχτοφύλακά μας.. το Λαράκι που φυλάει την περιουσία μας..

Κοριτσάκια έφτασε η Δευτέρα.. επιτέλους ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 24 του μήνα και εννοείται πως σας θέλω παρεούλα για να μετράμε όλες μαζί, εντάξει;

Φιλεναδίτσα μου τελικά κάθε εμπόδιο για καλό.. Είδε ο καλός Θεούλης την κατάσταση και σίγουρα επειδή θα γινόταν εκρηκτική έστειλε την ίωση γαστρεντερίτιδας στην συμπρωτεύουσα για να σε προφυλάξει από τα χειρότερα.. Δες και τα θετικά όμως.. Θα ρθειτε σπίτι για καφέ!

Σου είπα, ο Κροίσος είναι ζορισμένος και αφού μου λες ότι είναι και έντονη προσωπικότητα καταλαβαίνω πόσο πολύ ζορίζεται να σου λέει "ναι αγάπη μου".. ύστερα σίγουρα νιώθει ανταγωνιστικά και μειονεκτικά στη σχέση σου με τη μητέρα σου (βέβαια είσαι σε μια περίοδο που τη θες κοντά σου οπωσδήποτε μιας και μαζί της νιώθεις τη μέγιστη ασφάλεια) αλλά οι άνδρες δεν το καταλαβαίνουν αυτό..

Κρίση είναι, θα περάσει όπως πέρασε και η βραδυνή μπόρα.. Εσύ έχεις την λαϊκή εντολή να προσέχεις τα μικρά σου και να τα κρατάς ήρεμα.. Εντάξει;

Λαράκο μου να το κοιτάξεις το δόντι οπωσδήποτε.. Δεν λέω, το μπλε-μωβί μπορεί να είναι χρώμα που σου πηγαίνει ιδιαιτέρως αλλά δεν είναι το κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις!

Μομεντάκι και μικρολού μου σας ευχαριστώ για τις σκέψεις... Εννοείται πως με το που θα γυρίσω θα κάνω αναμετάδοση!

L2qIp2.png

αχ ρε γιαβρουδακια..με συγκινειτε..ναστε καλα..ενταξει μπορα ηταν κ περασε κ για το καλο των μικρων θα προσπαθησω να μην ξαναρθει..ειναι που κι εδω στας αθηνας δεν εχουμε κυκλο με τον κρισο,αρα ολο εχουμε να κανουμε ο ενας με τον αλλον,χωρις διαλειματα..ε πολυ θελει?

Συμπαθερακι μου κι εγω σας αγαπαω κ σας ποναω πολυ..θελω να ειστε ολες καλα κ γρηγορα να κερδισετε αυτο που οολες αξιζετε!΅αλλα διας μωρε τρελη?γινε μια αθηνα,εστω μια ηρα!

΅Λαρουκο μου βλεπω το τικερακι σου..8 χρονια παντρεμενη?ποτε δεν το ειχα προσεξει μεχρι σημερα?τοσα πολλα ρε θηριο?εγω κ ο κρισος εχουμε πολλα να μαθουμε απο σας..κ ειστε ακομα τοσο ερωτευμενοι..φτου σας..εγω θελω να τον πνιξω ωρες ωρες..οσο για την βαλεριανα που λες..δεν ειναι κακη ιδεα..μονο που νομιζω οτι εγω απλα θελω ειδικο χειρισμο,κατι που δεν εννοει να καταλαβει ο κρισος....

fUCCp2.png

svjYp2.png

κ ερχομαι στα ευχαριστα κ στην απο σημερα μαμα δομνιναααααααααααα......!!!

΅Δομνινακι μου τωρα θα πηγες για την μεταφορα..αχ,ο θεουλης μαζι σου!!απο σημερα κ για 2 -3 μερες ξαπλα,ετσι?μετα χαλαρα,ολα χαλαρα,αυτη ειναι η δικη μου συμβουλη!περιμενουμε τα ομορφα νεα σου ματια μου!

΅Και μικρουλι..ασε τα αντικαταθλιπτικα κ πιασε εκει κανενα αγορι κ δωστου να καταλαβει..βεβαια εχω να σου πω κ η κολλητη μου παιρνει για κρισεις πανικου αντικαταθλιπτικα κ ειναι μια χαρουλα,δεν εχει αλλαξει κατι..ακου τους γιατρους κ φυσικα συζητα το κ με την οικογενεια σου,γιατι εισαι κ μικρη νλεπεις!

΅Φιλια στον ολυμπο κ κυριως στην αδερφαρα τον δια!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα!!πρωινη ειμαι σημερα!!!:)δομνιναααααα καλη επιτυχια!!!θετικη ενεργεια σου στελνω ουυυυυμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!:):):)κριςκρις λες να πιασω το αγορι μου???χαχα και το καλοκαιρι που ηταν εδω απ τις παρενεργειες καταφερα να κανω ελαχιστα πραγματα απο θεμα εξοδου...ναι σιγουρα αν στα δωσει ενας γιατρος που ξερει μονο καλο θα σου κανουν...εμενα μου τα προτεινε για τις παρενεργειες της ενεσης...αχ αυτη η arvecap!!!!!περιμενω τη γνωμη του γυναικολογου και βλεπουμε...βρε λες να ξεκινησω και γω βαλεριανα???:D

Ωωωωωω!!! Βλέπω κίνηση από το πρωι σήμερα και πολύ χαιρομαι!

Δομνινα μου, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! Εδώ ειμαστε και μετράμε μαζί σου! Αντε να πληθύνουν οι εγκυουλες γιατι μείναμε στάσιμες...

Μικρολου, ασε τις βαλεριανες κάτω παιδί μου!!! χαχαχαχαχα!!!! Πότε θα πας στον γιατρό;

Κρισακι, ναι 8 χρονια ειμαστε παντρεμενοι... Ε καλα, μη νομίζεις ότι δεν εχουμε τους καυγαδες μας κι εμείς... Απλα προσπαθουμε πολύ και οι δυο να συζητάμε ό,τι μας ενοχλει για να μην φτάνουμε στο αμην. Και για τη βαλεριανα, μην κάνεις κανα αστειο! Απλα το ανεφερα για να καταλαβεις σε τι τραγική κατασταση ηταν η αδερφουλα μου. Και ο καημενος ο αντρας της ολο ναι της ελεγε αλλα προφανως οι ορμονες της ηταν εκτός ελεγχου.. φανταζομαι ότι κ εκείνη μωρε δεν το καταλαβαινε εκεινες τις ωρες..

Ολα θα πάνε καλα κοριτσάκι μου. Να προσεχεις τον εαυτούλη σου και τα μωρακια σου!

Μομεντακι, εσύ θα εισαι στο σχολείο τωρα.... Να εχεις μια πολύυυυυυ καλή μέρα!!!

JXFXp3.png

Γεια σας και από μένα!!!! Ο Δίας επέστρεψε ο ε ο !!! χαχαχαχαχα Συνεχίζω να είμαι τραβεστί!!!!Μου αρέσει ο ρόλος!!!!:D

Μικρολού μου καλή μου να κάνεις ότι πιστεύεις εσύ καλύτερο...Ξέρω πως σε αγχώνει η ιδέα για τα αντικαταθλιπτικά κάτι που είναι φυσιολογικό!!! Τι να σου πω; ΄Αμα νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου μην τα πάρεις...καλυτερα είναι να ξεπερνάμε κάτι μόνες μας! Αλλά από την άλλη αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι ένα μικρό "σπρώξιμο"...Εσύ ξέρεις καλύτερα! Εμείς στην πορεία θα είμαστε εδώ να το θυμάσαι και αν θες μπορούμε να έχουμε αντικαταθλιπτική δράση με τις τρέλες που λέμε!!!!

Λαρούκο μου είμαι καλύτερα! Σκέφτομαι θετικά και πραγματικά ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!! Καλέ 8 χρόνια είστε παντρεμένοι!!!Ωωωωωω!!!! Εμείς σε ένα μήνα κλείνουμε 2 χρόνια! Είμαστε νιάνιαρα ακόμα!!!! χαχαχαχαχαχα Αχ σε ταλαιπωρεί ακόμη το δόντι!!! Περαστικά σου! Ελπίζω να τελειώσει κάπου σύντομα να μην ταλαιπωρείσαι άλλο!!!!

Συμπεθεράκι μου μου αρέσει που το προσπαθείς και το παλεύεις...Θα τα βρείτε κάπου στη μέση πιστεύω...για χάρη των μικρούλικων!!!! Και για ό,τι θες να θυμάσαι πως θέλουμε να σε ακούμε και να σε πρήζουμε με τις απόψεις μας!!!!

Εγώ πάω τώρα να μαγειρέψω!!!! Πεινάάάάάάωωωωωωωωωωωω!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπερα θεες μου!!! Μετα απο μια μακροχρονη απουσια, μου λειψατε και ειπα να ερθω να σας "δω".

Kriskris μου, μαλλον οι ορμονες σε επηρεαζουν και αφου ετσι κι αλλιως η σχεση σας ηταν εντονη τωρα αυτο πολλαπλασιαζεται. Το παλικαρι σου ισως φοβαται πως "εκμεταλλευσαι" την κατασταση σου για να παρεις επιτελους το πανω χερι στη σχεση σας, οποτε ειναι λογικο καπως να αντιδραει. Και αφου ξερουμε ποσο τομαρακια ειναι οι αντρες εννοειτε πως δεν υπολογιζει οσο θα επρεπε την κατασταση σου και τη βαζει σε δευτερη μοιρα. Καλα ε, η ψυχολογικη αναλυση που σας εκανα, μη μου πειτε, δεν ειναι αψογη;:tongue::P:tongue:

Mikrolou μου, οσο μπορεις να προσπαθησεις χωρις ομως να εξαντλησεις τα ψυχικα σου ορια. Επειδη κι εγω ειμαι πολυ αγχωδης και εχω παθει κρισεις πανικου σε καταλαβαινω. Φυσικα εγω δε χρειαστηκε να παρω φαρμακα αλλα μου πηρε ενα χρονο να συνελθω και ευτυχως που εχω μια πολυ καλή μου φιλη ψυχολογο και με βοηθησε. Ελπιζω να συνελθεις γρηγορα.

Laraki μου, τι διαβαζω; Εμπλεξες σε καβγα;:tongue::tongue::tongue: Τι ειναι αυτο μωρε με το δοντι σου; Και μονο που το σκεφτομαι με πιανει πανικος...:shock::(:shock: Ευχομαι να σου περασει γρηγορα...

Δομνινα μου, γυρισες; Οποτε μπορεις περιμενουμε τα νεα σου...

Μομεντακι μου, τι μαγειρεψες; Με το σιδερωμα ειπαμε τελειωσες ή εχεις κι αλλο;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα φιλια μου σε ολες!!!

Δομνινα, περιμενουμε........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...