Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

ρε γμτ, γιατι με πεταει εξω;;;

μομεντακι, καταλαβαινω απολυτα τι θες να πεις! Και οσο για την "ωθηση".... μάλλον καποιος εκει ψηλα θεωρεί οτι ειμαστε αρκετα δυνατες να τα καταφερουμε χωρις βοηθεια. Εκτός αν εχει παρεξηγηθει που αυτοαποκαλουμαστε θεες και σου λεει, ετσι ειστε; Βγαλτε τα περα μονες σας! χαχαχαχαχα!!! Ας το ριξουμε κ λιγο στην πλακα γιατι αλλιως θα καταληξουμε με κανα ασπρο ζακετακι, αυτα τα ωραια που δενουν από πίσω....

Απλα ειναι λιγουλακι σπαστικο να βλέπεις ανθρωπους που τους δινονται ολα απλοχερα χωρις να καταβαλλουν την παραμικρη προσπαθεια. Δεν πειραζει ομως! Εμεις θα απολαυσουμε εντονοτερα τις στιγμες ευτυχιας που θα ερθουν!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε συμπεθερακι..σε καταλαβαινω κι εσενα κ το μπαμπιτσιακι...μακαρι να μη χρειαζοταν να περασετε αλλες δυσκολιες..αλλα σκεψου κατι.οι απλες κυστες δεν λενε κ τιποτα,συνηθως πεφτουν με την επομενη περιοδο κ ολα καλα!αλλωστε ειναι πολυ συνηθες φαινομενο..μη μασας,μπορει να ειναι μηνυματακι απο τον θεουλη..να λεει κατσε στα αυγα σου,κανε τις εξετασεις σου που θα βγουν ολες καθαρες κ μετα ξεκινας με την ψυχολογια του νικητη,να οπως το δομνινακι!΅γιατι αλλιως θα ειχες τις αμφιβολιες σου,μηπως βιαστηκες,μηπως να περιμενες κ αλλα τετοια χαζα...οσο για την ωθηση..μπορει να μη σου δινεται σε αυτο το θεμα,αλλα να σου δινεται σε αλλα...πχ,εχεις την καλη δουλιτσα σου,τον καλο αντρουλη σου,την οικογενεια σου..την υγεια σου..γιατι οι κυστες ειναι χαζα,η υγεια σου ειναι μια χαρα..καποιος μεροιμνει για ολα αυτα..ετσι ματακια μου?κ ολα θα γινουν,οταν ερθει η καταλληλη ωρα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

λαρακι μου παιζει να ερθεις αθηνα?και το ρωτας μωρε αν θελω να βρεθουμε?πλακα κανεις?κι εγω δεν ξερω πολλα απο αθηνα,μην νομιζεις,εναν χρονο μενω εδω αλλα θα την βρουμε την ακρη!περιμενω να μου πεις ποτε θα ερθεις!!

Oσο για τον κρισο...μμμμμ...να πω απλα οτι φυσικα δεν σκεφτηκα να τον ξεκουρασω,απλα κανει ολο μισοδουλειες..κ μαλιστα τωρα που σας μιλαω,πινω χυμο μονη μου σε εμπορικο γιατι σκυλοφαγωθηκαμε κ εφυγα να μην τον βλεπω..τοοοσο καλα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

λαρακι μου παιζει να ερθεις αθηνα?και το ρωτας μωρε αν θελω να βρεθουμε?πλακα κανεις?κι εγω δεν ξερω πολλα απο αθηνα,μην νομιζεις,εναν χρονο μενω εδω αλλα θα την βρουμε την ακρη!περιμενω να μου πεις ποτε θα ερθεις!!

Oσο για τον κρισο...μμμμμ...να πω απλα οτι φυσικα δεν σκεφτηκα να τον ξεκουρασω,απλα κανει ολο μισοδουλειες..κ μαλιστα τωρα που σας μιλαω,πινω χυμο μονη μου σε εμπορικο γιατι σκυλοφαγωθηκαμε κ εφυγα να μην τον βλεπω..τοοοσο καλα...

Αντρες παιδάκι μου, τι περιμενεις;;;Εγω βεβαια δεν δικαουμαι να παραπονιεμαι γιατι σε αυτό τουλαχιστον ειμαι πολυ τυχερη... Εδώ τοτε που ειχα κανει τη λαπαροσκόπηση δε με αφηνε να κανω τιποτα και τα εκανε ολα μονος του. Και σιδερο, και σκουπισμα και μαγειρεμα.. Λιγο με το ξεσκονισμα εχει θεμα αλλα δε με νοιαζει καθολου!!!! Που να μεινω κ εγκυος!

Ρε κοριτσακι, δεν εχεις καμια γνωστη στην αθηνα να πιειτε τουλαχιστον παρεα τον χυμο; Μονη σου;;

Την Τριτη που θα παω οδοντιατρο θα ξερω αν θα μπορεσω να κατεβω. Θα ειναι και ο Λαρος 12ωρο απογευμα, οποτε μετα τη δουλεια θα ερθω κατευθειαν. Θα πουμε λεπτομερειες εντός εβδομαδας!

ΚΟριτσακια μου, θα το κλεισω το λαπιτοπι γιατι αλλιως ουτε αυριο δε θα τελειωσω με τις δουλειες....

Θα ξαναμπω αργοτερα να τα πουμε αν ειναι καμια μεσα.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Εγω και η Μαρια Αλιφερη...χαχαχαχα!!!)

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

αμα ηθελα παρεουλα ολο κ θα εβρισκα λαρακι..αλλα ειμαι σπασμενη κ ηθελα να ηρεμησω...να,μαζι σας μιλαω,η καλυτερη παρεα ειστε..εχω γινει πολυ νευρικη κ δεν νομιζω να φταινε οι ορμονες,κ πριν ημουν!τεσπα,θα μου περασει,κανε εσυ τις δουλιτσες σου...ΚΙ EΓΩ ΣAΣ AΓAΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κοριτσάκια μου έχω νέα! Με πήραν τηλέφωνο από το κέντρο.. Έχουμε πάλι 3 εμβρυάκια που θα μεταφέρουμε στην κοιλίτσα μου τη Δευτέρα στις 1 το μεσημέρι!

Μου φυγε ένα άγχος κορίτσια.. Τώρα από εδώ και πέρα ότι θέλει ο Θεούλης.. Σε δυο μερούλες τέτοια ώρα θα τα χω παρεούλα κορίτσια!

Τώρα όσον αφορά τη συνάντηση που κανονίζεται μεταξύ της φιλεναδίτσας μου και της Λάρας έχω να προτείνω το εξής.. Όλη αυτή τη βδομάδα θα κάθομαι.. Οπότε αν θέλετε και ευκαιρείτε μπορείτε να μου κάνετε επίσκεψη στο σπίτι να πάρουμε ένα drink, έναν καφέ, ένα τέϊο τέλος πάντων.. έτσι για να περάσει και η δική μου ώρα διότι θα με έχει σε στενό μαρκάρισμα και η μανούλα μου και ο ανδρούλης μου.. για σκεφτείτε το..

Κοριτσάκια μου εγώ με τα δόντια μου (για να μην ξεφεύγουμε από το κλίμα της συζήτησης) ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα.. πάω μια φορά το χρόνο στον οδοντίατρο, με βλέπει τον βλέπω χαιρετιόμαστε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του... χρόνου τον Σεπτέμβρη.. περυσι βγήκε ο τρίτος φρονιμίτης (μου μένει άλλος ένας για να φρονιμέψω τελείως) αλλά ευτυχώς δεν με ταλαιπώρησε πολύ.. πρήστηκε λίγο το ούλο για κάνα μήνα αλλά ευτυχώς άνοιξε μόνο του... Γιούπι..

L2qIp2.png

ολα μια χαρα δομνινακι μου!δοξα τον θεο!΅αντε κ την δευτερα θα κουβαλας τα νινακια σου!΅λες να γινεις κι εσυ τριδυμομανουλα?τελεια φαση!!

Eγω δεν ειμαι στα πολυ καλα μου λογω του φαγωματος με τον κρισο κ λεω να την κανω για τα πατρια μια ωρα αρχιτερα..ε δεν μπορω,εδω νιωθω οτι το κλιμα δεν με τραβαει..αρα κοριτσακια ακυρο το ραντεβουδακι..ακυρη κ η αυχενικη,πρεπει να την κανω πανω τωρα..αλλα δεν μπορω σας λεω,δεν θελω να μεινω αλλο εδω..ο κρισος δεν εχει την καταλληλη υπομονη που χρειαζεται μια τετοια κατασταση..κι εγω δεν μπορω να ειμαι στην τσιτα,εχω κ αλλους να σκεφτω τωρα..φευγω λοιπον αυριο πρωι..σας φιλω...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Συμπεθερούλα μου τι γίνεται καλή μου; Θες να το συζητήσουμε; Να τα βγάλεις από μέσα σου να βρούμε μια λύση...Ο,τι θες είμαστε εδώ για σένα! Το ξέρεις δεν είναι; Ουφ...δεν μπορώ να σε ακούω λυπημένη...Ανησυχώ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ολα μια χαρα δομνινακι μου!δοξα τον θεο!΅αντε κ την δευτερα θα κουβαλας τα νινακια σου!΅λες να γινεις κι εσυ τριδυμομανουλα?τελεια φαση!!

Eγω δεν ειμαι στα πολυ καλα μου λογω του φαγωματος με τον κρισο κ λεω να την κανω για τα πατρια μια ωρα αρχιτερα..ε δεν μπορω,εδω νιωθω οτι το κλιμα δεν με τραβαει..αρα κοριτσακια ακυρο το ραντεβουδακι..ακυρη κ η αυχενικη,πρεπει να την κανω πανω τωρα..αλλα δεν μπορω σας λεω,δεν θελω να μεινω αλλο εδω..ο κρισος δεν εχει την καταλληλη υπομονη που χρειαζεται μια τετοια κατασταση..κι εγω δεν μπορω να ειμαι στην τσιτα,εχω κ αλλους να σκεφτω τωρα..φευγω λοιπον αυριο πρωι..σας φιλω...

βρε αγαπουλα, τι γινεται;;;;; Γιατί είστε ετσι; Δε θέλω να φανώ αδιακριτη αλλά δε θες να το κουβεντιασουμε, οπως λεει και η συμπεθερουλα σου, να βγει από μέσα σου; Ο,τι κι αν εχει γίνει θα τη βρείτε την ακρη με τον κρισο... Πάντως να εχεις υποψη σου πως και οι ορμονες από την εγκυμοσύνη χτυπάνε κοκκινο. Κι αν είσαι και από τη φύση σου κάπως νευρικό ατομο, λογικό είναι να εκνευρίζεσαι πιο ευκολα τώρα. Νομιζω το εχω αναφέρει και πιο παλια αλλα και η αδερφη μου πέρασε πολύ δυσκολη εγκυμοσύνη λόγω νευρων... Μάλλον εμεις περασαμε δυσκολα! Σε σημείο να πετάει βαζα στον αντρα της για ασημαντο λόγο. Τωρα τα λεμε και γελαμε αλλα τοτε ηταν πολύ ζορικα τα πραγματα. Αν πιστευεις πως θα είσαι πιο ηρεμη αν πας θεσ/νικη, τοτε πηγαινε. Να κάνεις αυτό που νομίζεις θα σε βοηθησει να χαλαρωσεις γιατί και με το να στενοχωριεσαι και να θυμώνεις δεν κανεις καλό ουτε σε ΄σενα ουτε στα μπεμπακια σου. Εμείς είμαστε εδώ για οτιδηποτε μας χρειαστείς! Εστω και μέσα από μια οθονη...

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά, χωρίς να θέλω να σου χρυσώσω το χάπι θέλω απλώς να σου επισημάνω πως την εγκυμοσύνη δυστυχώς δεν μπορεί να τη βιώσει κανένας άλλος παρά μόνο εσύ. Όσο και να προσπαθήσει, όσο και να θέλει κανείς δεν θα μπορέσει να καταλάβει ακριβώς την ψυχολογία σου, τα θέλω σου και τις ανάγκες σου αυτή τη στιγμή. Και δυστυχώς αυτό ισχύει και για τους αγαπητούς μας συζύγους..

Εγώ επειδή στην προηγούμενη προσπάθεια ήμουν μέσα στα νεύρα και στο άγχος και ο σύζυγος ήταν στον κόσμο του με αποκορύφωμα το βράδυ πριν πάω για τον α' υπέρηχο να έχουμε τον πρώτο ομηρικό καυγά όλου του έγγαμου βίου μας και να με πιάσουν πονάκια από τη στενοχώρια και τα νεύρα, τώρα του έκανα εξήγηση.. Του είπα ότι αρχικώς για αυτές τις δεκαπέντε μέρες μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα ούτε να το σκεφτεί να με στενοχωρήσει, εκνευρίσει, κουράσει.. Του είπα να λέει σε όλα "ναι αγάπη μου" αδιαμαρτύρητα.. και προς το παρόν το κάνει..

Φιλεναδίτσα μου ο άνδρας σου λογικά είναι πολύ πιεσμένος.. Σίγουρα σκέφτεται τις ευθύνες και το ρίσκο που έχει μια τρίδυμη εγκυμοσύνη και είναι τόσο θολωμένος που δεν μπορεί να δει με τίποτε το καλό του πράγματος.. Ότι σε λίγους μήνες θα κοιτάει στα μάτια τα παιδιά του και θα λιώνει.. Είναι και η οικονομική κατάσταση που έχει τσακίσει πολλούς από εμάς, πολύ θέλει;

Γι' αυτό προσπάθησε έστω στο ελάχιστο να του δώσεις ένα μικρό δίκιο. Πήγαινε στη Θεσσαλονίκη αφού εκεί θα είσαι ήρεμη και χαλαρή αλλά μην του κρατήσεις κακία.. Θα τη δει τη γλύκα μόνος του τόσο καιρό στην πρωτεύουσα και θα σε παρακαλάει γονατιστός..

Εσύ μόνο φρόντισε να είσαι ήρεμη και χαλαρή για το καλό των μωρών που στο κάτω κάτω δεν φταίνε σε τίποτε..

Και για να γελάσουμε θα σας πω πως χθες το βράδυ μέτρησα τρία σκαλιά με τον πωπό αλλά ευτυχώς δεν έσπασα τίποτε ούτε είχαμε καμία παράπλευρη απώλεια.. Βέβαια ο Δομνίνος πήγε κι ήρθε στον άλλο κόσμο εκείνη τη στιγμή αλλά τουλάχιστον ήταν εκεί..

Φιλεναδίτσα μου περιμένουμε νεότερα.. Καλό σου ταξίδι!

L2qIp2.png

Καλημέρα όόόόλη μέρα!!!!

Συμπεθερούλα μου μπήκα μπας και είχαμε κανένα νέο σου αλλά τίποτα...Θα περιμένουμε νέα σου εντάξει; Και δεν είσαι μόνη! Να το θυμάσαι!!!! Μόνο αυτό!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλέ είπα καλήμέρα και μετά βώβωσε το καφέ; Πού πήγατε όλες; Συμπεθερούλα μου πώς είσαι; Σε σκέφτομαι....

Λάρα, βαβιτσιάκι, μικρολού, μισέλ, ελενάκι παρουσιαστείτε ΤΏΡΑ!!!! Α πα πα πα!!!! :tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

γλυκουλια μου..εχετε τα δικα σας κ σας φορτιζω κι εγω..κ δεν μπηκα ολη μερα χθες,σας εβαλα σε ανησυχια..σορρυ ρε κοριτσακια,αλλα ηταν μια δυσκολη μερα η χθεσινη..

Bασικα δεν μπορει ο κρισος να κανει αλλη υπομονη με τα καπριτσια,τα νευρακια μου δηλαδη..πολυ νωρις βεβαια εχασε την υπομονη του..δεν λεω οτι κι εγω ειμαι αγγελος,ισα ισα,αλλα οι υπολοιποι κανουν υπομονη μαζι μου,αυτος την εχασε..εστω κ προς στιγμην..για να μην γινουμε χειροτερα ειπα να φυγω μια ωρα αρχιτερα..εβγαλα εισητηριο ολα καλα,τι καλα,κι εγω στεναχωρεμενη ημουν,ειχαμε σκοπο να ανεβουμε μαζι την αλλη βδομαδα μετα τον υπερηχο..κι ενω δεν με σταματησε,καναμε μια συζητηση κ ειπε διαφορες κακιες,οτι κ καλα γεννα με την μανα σου αμα ειναι κ αλλα τετοια..κ φυσικα ανεφερε τον υπερηχο που ηθελε να ειναι παρον κ θα του τον στερουσα..μετα το σκεφτηκα κ ακυρωσα το εισητηριο,για να μην το φτασω στα ακρα,εβλεπα δεν κανει καλο κ σε μενα..τεσπα,για να μην σας τα πολυλογω με πηραν κ απο θεσ.νικη,χωρις να ξερουν τιποτα για τα δικα μας κ μου λενε να μην παω με τιποτα γιατι ταλαιπωρουνται οοολοι απο ιωση γαστρεντεριτιδας!΅αρα καθε εμποδιιο σε καλο..

Tωρα ειμαστε πιο ηρεμοι,αλλα κ παλι,οχι μεσα στην τρελη χαρα..ειμαι κι εγω περιεργη,δεν λεω,αλλα φανταζομουν αυτην την περιοδο θα ακουω ολο ναι..ε,ο κρισος λεει ναι,δεν λεω,αλλα μεχρι ενα σημειο,κατι που δεν με ενθουσιαζει..καλα λεει το δομνινακι,τωρα που/θα φυγω θα δουμε ποιος θα ψαχνει'ποιον...

fUCCp2.png

svjYp2.png

αυτο που με στεναχωρει ειναι που εχουμε καβγαδες,οπως κ πριν..δηλαδη καμια αλλαγη μετα την εγκυμοσυνη,κ τωρα πρεπει να σκεφτομαστε κ τα μικρα ρε γ..δηλαδη αυτο θα γινεται κ οταν γεννηθουν πρωτα ο θεος?ε οχι μωρε..ενταξει,οχι συχνα,αλλα εχουμε εντασεις,ειμαστε εκκρηκτικοι χαρακτηρες..τεσπα,ισως με τα μωρα δεν εχουμε χρονο για τετοια..

Κ μην το συζητατε αν γινεστε αδιακριτες,ειπαμε εμεις τα λεμε ολα!αρα προς το παρον ειμαι εδω κ λαρακι οποτε θες τα λεμε κ βλεπουμε κ το γκρεμοτσακισμενο δομνινακι!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...