Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα!!! Καλέ βαβιτσιάκι μου τι είναι αυτό πάλι; Πολύ στενοχωρέθηκα...Δεν μας φτάνουνε οι τόσες ταλαιπωρίες!!!! Τι να πω!!! Θα μπορούσα να σου πω πως όλα για καλό γίνονται αλλά άρχισε να με εκνευρίζει αυτή η ατάκα γιατί μπούχτησα να το ακούω...οπότε δεν στο λέω! Από την άλλη όμως όπως και η λάρα μας πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που σου είπε ο γιατρός και ελπίζω να έρθει μια άσπρη μέρα...σύ ντο μα!!!! Φοβάμαι πολύ μην ακούσω κι εγώ για τίποτα κουφό αύριο γιατί με τέτοιες ανωμαλίες στην περίοδο έχω έγνοια για να μαι ειλικρινής μην εμφανίστηκε τίποτα άλλο πάλι...Αύριο το πρωί έχω ραντεβού με το γιατρό...Για να δούμε!

Συμπεθερούλα μου άντε χαιρέτα τους και φύγε! Αντε να ξεκουραστείς κι εσύ και τα κρισάκια...και μαύρη πέτρα να ρίξεις πίσω σου! Αν θες κάνε το και βράχο!!!!

Δομνινάκι μου άντε κοπέλα μου! Μακάρι να πήγανε όλα καλά! Θα περιμένουμε νέα σου!!!

αχ μομεντακι μου!!!!! τι να πω!!!! βαρεθηκα!!! καλε σας ειπα οτι μια συναδελφος λεει τα χαρτια και μου τα πε... ετσι για πλακα το ξεκινησα μια μερα που κολωβαρουσαμε στη δουλεια αλλα εχω αρχισει να φοβαμαι μου ειπε οτι εχω κανει πολυ καλο γαμο και οτι μου λειπει κατι για να νιωσω ολοκληρωμενη αλλα βιαζομαι λεει τα χριστουγεννα θα γινει αυτο το κατι, σημειοτεον οτι η κοπελα ειναι καινουργια στη δουλεια 3 μηνες και δεν ξερει τιποτα για μενα.. ολα τα υπολοιπα που μου ειπε βγηκανε!! τυχαιο????

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ και ξανα μανα ουφ...εγραφα τοοοση ωρα ολοκληρη εκθεση κ παει..να ενα κακο του να ειμαι στο σπιτι..το αλλο κακο ειναι που εγινα δουλα κ κυρα με μαγειρεματα κ ολα τα συναφη,οτι ειχα μαστορα παλι,οτι μετα σφουγγαριζα κ αλλα τετοια καλα..

Λοιπον θα πω αυτα που σκεφτομουν αλλα πιο μαζεμενα..μπαμπιτσιακι θελω να σου πω οτι με στεναχωρησες παααρα πολυ..αλλα σκεφτηκα οτι τα αντισυλλυπτικα προκαλλουν κ γονιμο εδαφος οποτε μολις τα σταματησεις που ξερεις?μπορει να ερθει ευκολοτερα το μπεμπε..αρα μπορει να μην σε πανε πισω αλλα μπροστα..ξερω οτι κουραστηκατε κοπελα μου αλλα κανε υπομονη κ εσυ κ το λαρακι..αφου κοπελα μου ειστε καλα,να συνεχισετε τις προσπαθειες κ ο θεουλης εκει πανω ειναι,σας βλεπει κ θα σας αανταμειψει..αργα η γρηγορα...η υπομονη εξαντλειται το ξερω..επισης ειναι κ οι γυρω που αγχωνουν το ζευγαρι..κι εμεις για τους ιδιους λογους τρεξαμε στην λυση της εξωσωματικης γιατι δεν αντεχαμε αλλο..ειχαμε βεβαια κ διαφορα θεματακια..απλα λεω,σπανε τα νευρα σου κ ειναι φυσιολογικο..υπομονη..

Λαρακι ακους?κι εσυ συνεχα εκει την προσπαθεια,μονες,ζυγες μερες,ο,τι σας βολευει κ θα ερθει το μπεμπινι...

fUCCp2.png

svjYp2.png

δομνινακι μου συνεχιζω με σενα..ελπιζω να πηγαν ολα καλα,που θα πηγαν,γιατι πανω απολα το πιστευεις εσυ κι αυτο ειναι το πιο σημαντικο!να πιστευεις στον θεουλη μας κ ολα θα πανε καλα!κ φυσικα περιμενουμε τα καυτα νεα,ποσα σου πηραν,αυριο ποσα θα γονιμοποιηθουν..ολα αυτα!!τα καλα!!

Και τελειωνω με το συμπεθερακι μου..κλασσικα!μη μασας ρε μπουμπου,ολα καλα θα στα βρει ο γιατρουλης!μην σκεφτεσαι ασχημα πραγματα,σαν κι εμενα κι εσυ..σκεφτομαστε ολο αρνητικα για να ειμαστε προετοιμασμενες σε περιπτωση που μας τυχουν!

΅Eγω να δειτε τι επαθα..απο χθες ψοφαω απο τον πονο με τον φρονιμητη μου..δεν κοιμηθηκα το βραδυ..οι γιατροι ειπαν να παω οπωσδηποτε σε οδοντιατρο..εγω παλι ξερω οτι δεν παιζουμε με τα δοντια τετοιες ωρες...τι να πω..και αυτο σε μενα....

fUCCp2.png

svjYp2.png

να ξερετε οτι με συγκινειτε με τα λογακια σας και που στεναχωριεστε μαζι μου αλλα δεν θελω αλλο να στεναχωριομαστε παει πια το κλαψαμε το φωναξαμε δεν γινετε τιποτα πρεπει να προχωρησω ολες να προχωραμε δεν παει αλλο ρε κοριτσια φτανει σκεφτηκα οτι αντι να κλαιω να εκμεταλευτώ τις καταστασεις την καλη τους πλευρα κατι θα βρω τι στην ευχη δεν θα βρω ασ πουμε οτι θα βγαινω καθε σαββατο γιατι μετα με το μπεμπε δεν θα μπορω και αλλα τετοια μπας και αφηθουμε λιγο και ερθει το μπεμπε χωρις να το καταλαβουμε. κρισακι μου εγω εχω ακουσει οτι και οταν τα σταματας δεν πιανεις κατευθειαν πρεπει να επανελελθει ο οργανισμος... αλλα με συμφαιρει να ακουσω την δική σου εκδοχη γι αυτο αφηνω την δική μου στην ακρη....

lJiup3.png

M1otp3.png

κρισακι οσο για τον οδοντιατρο απο οσο ξερω η κατασταση σου δεν περνει δυστηχως ενεσουλα αναισθησιας πρεπει οπωσδηποτε να συμβουλευτεις γυναικολογο και να σου δωσει χαρτι με τι επιτρεπετε, κανενα παυσηπονο μπορεις να παρεις??? αμαν κι αυτο το δοντι τωρα βρηκε να πονεσει δεν μπορει να περιμενει κανα 7μηνο?? υπομονη και σε σενα βρε καρδουλα μου...

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Hello girls!!! Μπήκα πάλι τωρα που βρήκα την ευκαιρία ..χαχαχα!!

Βρε babitsiaki, δε λες στη συναδελφο σου να μας ριξει και εμας τα χαρτια; Ε ρε που καταντησαμε.. Πήγα σε μαγισσεεεεεςςς, σε χαρτοριχτρεεεεες που λεει και το τραγουδι...

Ρε κρισακι, είπαμε να φύγεις από τη δουλεια να ξεκουραστείς κι εσύ επιασες τα ξεσκονοπανα και τις κατσαρόλες;;; Ε θες πολύ ξυλο! Αυτό με τα δόντια μωρε είναι δύσκολο... Να το πεις οπωσδηποτε στον γυναικολόγο και να πας στον οδοντίατρο, να του πεις ότι είσαι εγκυος και θα σου πει αυτός πώς μπορείς να το αντιμετώπισεις. Πότε λες να ανέβεις στα πάτρια εδάφη;

Δομνινάκι, όταν μπορέσεις περιμένουμε νεακια! Πλήρη ενημέρωση, ξέρεις εε;;

Μομεντακι, τιποτα δε σου βγει στη φόρα, μη μου αγχωνεσαι (μια κουβεντα ειπαμε). Θα δεις, όλα θα είναι καλα!

JXFXp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Άργησα λιγάκι να μπω διότι μετά το κέντρο πήγαμε με μανούλα και σύζυγο για καφέ διότι είχα να τον βάλω στο στόμα μου 1 μέρα ολόκληρη και ύστερα από τον ύπνο που έριξα στο κέντρο κάπως έπρεπε να ανοίξει το μάτι!

Και αμέσως προχωρώ στην ενημέρωση.. Κοριτσάκια όλα πήγαν τέλεια.. Από τα 6 ωάρια που είχα καταφέραμε και πήραμε τα 5, από την νάρκωση δεν κατάλαβα τίποτε διότι ο αναισθησιολόγος ήταν άλλος (πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο εννοείται) και συνήλθα στο πιτς φυτίλι. Δεν έχω ούτε αίμα, ούτε πονάκια ούτε τίποτε.. Και το δείγμα σπέρματος που έδωσε ο σύζυγος μας είπαν ότι είναι εντάξει..

Τώρα υπομονή μέχρι αύριο να δούμε πόσα γονιμοποιήθηκαν και πότε θα τα βάλουμε!

Επίσης και η θεραπεία με τον ανοσολόγο πήγε μια χαρά και επ' ευκαιρίας κάναμε και μια παρακέντηση σ' ένα γάγγλιο που έχω βγάλει στον αγκώνα για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό..

Babitsaki μου έπρεπε τώρα να σου τύχει αυτή η παλιοκύστη... όλα τα άλλα δεν σου φτάνανε; υπομονή και επιμονή λοιπόν.. υπομονή για να περάσει αλλά επιμονή για να πετύχουμε το στόχο μας.. Εμείς εδώ θα είμαστε μαζί σου.. δεν σε αφήνουμε με τίποτε..

Φιλεναδίτσα kriskris άσε κάτω τα ξεσκονόπανα διότι δεν το έχω σε τίποτε να ρθω να σε βρω και να σε αρχίσω στα χαστούκια.. πολύ αέρα πήρες τώρα τελευταία.. Όσον αφορά τον φρονιμίτη να πας αμέσως σε οδοντίατρο.. υπάρχουν ειδικές ενέσεις που χρησιμοποιούν σε εγκυμονούσες.. δεν είναι να το αφήνεις διότι ο πόνος θα χειροτερεύει.. και επ' ευκαιρίας ας σου ρίξει μια ματιά γενικότερα.. τα δόντια είναι τα πρώτα που πρέπει να ελέγχουμε σε περίπτωση εγκυμοσύνης!

Λαράκο κι εμένα το στήθος πολύ ευαισθησία όλες αυτές τις μέρες αλλά είναι από τις ενέσεις.. Όταν μείνω έγκυος (δεν λέω αν μιας και το έχω σίγουρο) εκεί να δεις πόνο και ευαισθησία!

Κοριτσάκια αύριο μόλις μάθω τα ευχάριστα θα σας ενημερώσω!

L2qIp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!

Δομνινακι μου, μπραβο βρε κοριτσαρα μου!!! Οπως χτες πήγαν όλα τέλεια, ετσι θα συνεχισουν! Και αυτό που είπες "όταν μεινω εγκυος και όχι αν" μου άρεσε πολύ! Κι εγώ αυτό θα λέω! Ειναι τοσο θετικό και αισιοδοξο!!!!

Πες τα κι εσύ στο κρισάκι, που μας το παιζει ελευθερη και ωραια... Εισαι μάνα τωρα αγάπη μου! Πού πας ρε καριπιδη;;;

Μομεντακι, πού είσαι;; Σε ξεπατώσανε τα τερατακια;; :lol:

Εγω εχω από την Τρίτη που μου εχει πρηστεί το μάγουλο καθως εκανα ουλεκτομή για να μου φτιαξει η οδοντιατρος ενα δοντι και μάλλον κάτι δεν πάει καλα. η γιατρός ειπε οτι μπορεί να είναι από την ένεση κ αν δεν μου ξεπρηστει μεχρι αυριο μαλλον εχει παθει μολυνση και θα πρεπει να παρω αντιβιωση. Βλεπετε, είπα να είμαι πληρως προετοιμασμένη πριν μείνω εγκυος και να φτιάξω ότι δόντι μπορεί να ειχε προβλημα. Και να που τελικά ειχα δικιο! Ευτυχως που έγινε τώρα αυτό σκεφτομαι γιατί αν δεν ειχα παει στον οδοντίατρο θα μου έσκαγε μετα.

Ουφ αρκετα με τα δόντια.. Ειναι και ασχετα με το θεμα μας. Ειπα να πω τον πόνο μου που είμαι σαν να εχω βαλει στο στομα μου μπαλονι... χαχαχαχα..!!!!!

babitsiaki, το κεφάλι ψηλά και χαμογέλα! Εμείς θα κερδίσουμε στο τέλος!

Ελενακι, τι εγινε; Ακόμα τρεχεις με τη δουλεια;; Δεν ηρεμησατε καθολου;

Μικρολουλουδακι, που εξαφανιστηκες καλέ;;;

Καλημέρα και στο νεο κοριτσακι της παρέας!

JXFXp3.png

αχ αυτα τα δοντακια..την καλυτερη δουλεια εκανες λαρουκο που τα τσεκαρισες..εγω ηξερα οτι οι φρονιμητες θελουν εξαγωγη εδω κ χρονια μιας κ μου συμβαινει αυτο με το πριξημο ουλων συχνα,αλλα φοβομουν κ το αντιμετωπιζα με παυσιπονα μεχρι να εμφανιστει ξανα και ξανα..δηλαδη..η κλασικη φυγοπονη..να πηγα χθες στον οδοντιατρο κ λεει αυτο θελει εξαγωγη η ανοιγμα του ουλου κ αντιβιωση..κατι που δεν μπορεις να κανεις,αρα κανε υπομονη..καλα να παθω,τα ηθελα κ τα επαθα,με τα δοντια δεν παιζουν...

Oσο για τις δουλειες..βρε ζουζουνες ειχα μαστορα!΅χαλασε παλι το πλυντηριο πιατων,εγινε η κουζινα μου...τι να εκανα..κ ο κρισος βρηκε μερα να δουλευει...τωρα παρακατω θα σας πιασω μια μια!

fUCCp2.png

svjYp2.png

αρχιζω απο την απολυτη μανα δομνινα!σημερα εμαθες κοκονα μου ποσα γονιμοποιηθηκαν,δηλαδη 5!θα σου βαλουν δευτερα τα 3 κ τα αλλα παγωτακια!σωστα δεν τα λεω?σωστα τα λεωωωωωωωωωωω.............

Mπαμπιτσιακι μου ετσι σε θελω,αφηνουμε τις στεναχωριες κ κοιταμε μπροστα!κ η δικη σου εκδοχη με τα χαπια κ την περιοδο δεν νομιζω να ισχυει γιατι ισα ισα με τα χαπια η περιοδος ερχεται ρολοι!αλλωστε δεν θα παρεις για καιρο..αντε,κανεναν μηνα,βαρια δυο!΅ελα παμε δυναμικααααααααααααααααααα.....

Λαρακι μου ζουζουνιαρικο...τι επαθες κι εσυ με τα δοντια?τουλαχιστον το επαθες καλη στιγμη!΅εγω θα φυγω πανω μετα τις 20 που θα κανω την αυχενικη διαφανεια πρωτα ο θεος κ μακαρι παναγια μου να ειναι καλη..ξερεις,ειναι μια εξεταση που φαινεται αν πχ το παιδι εχει περιπτωση να εχει συνδρομο νταουν..βεβαια με 3 μωρα δεν ξερω αν θα ειναι πολυ λεπτομερης η εξεταση...

Aυτα κοκονες μου,και αλλα τοσα!

΅Eχασα την συμπεθερα μου ρε,μηπως την ειδατε???

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

αχ αυτα τα δοντακια..την καλυτερη δουλεια εκανες λαρουκο που τα τσεκαρισες..εγω ηξερα οτι οι φρονιμητες θελουν εξαγωγη εδω κ χρονια μιας κ μου συμβαινει αυτο με το πριξημο ουλων συχνα,αλλα φοβομουν κ το αντιμετωπιζα με παυσιπονα μεχρι να εμφανιστει ξανα και ξανα..δηλαδη..η κλασικη φυγοπονη..να πηγα χθες στον οδοντιατρο κ λεει αυτο θελει εξαγωγη η ανοιγμα του ουλου κ αντιβιωση..κατι που δεν μπορεις να κανεις,αρα κανε υπομονη..καλα να παθω,τα ηθελα κ τα επαθα,με τα δοντια δεν παιζουν...

Oσο για τις δουλειες..βρε ζουζουνες ειχα μαστορα!΅χαλασε παλι το πλυντηριο πιατων,εγινε η κουζινα μου...τι να εκανα..κ ο κρισος βρηκε μερα να δουλευει...τωρα παρακατω θα σας πιασω μια μια!

αχ, ξύλο που θα το φας!!! Τωρα ότι εγινε, εγινε... Και δηλαδή απλα θα περιμένεις να σου περάσει; :confused:

Και δε μου λες για να εχουμε και καλό ερωτημα... ο κροισος δεν μπορουσε να κάνει αυτες τις δουλιτσες μετα τη δουλεια του;; Αλλά ξέρω τι έγινε... τα είδες εσύ, λες "που να τα κάνει ο αντρουλης μου τωρα αυτα, θα είναι και κουρασμένος από τη δουλεια..." και τσουπ! Την εκανες την παλληκαριά!!! Αχ, από το μαλλί θα σε βουτηξω κακομοιρα μου και έχεις και μπολικο! :lol::lol:

Ωραια τα λεμε... τον πισινο μου δε λεω να τον κουνησω να κάνω καμια δουλεια! Ξεκινησαν και κάτι σκαψιματα στο διπλανό οικόπεδο και περιττο να σας πω ότι βγαζω το χωμα με το φτυαρι από το σπιτι... :mad:

JXFXp3.png

αρχιζω απο την απολυτη μανα δομνινα!σημερα εμαθες κοκονα μου ποσα γονιμοποιηθηκαν,δηλαδη 5!θα σου βαλουν δευτερα τα 3 κ τα αλλα παγωτακια!σωστα δεν τα λεω?σωστα τα λεωωωωωωωωωωω.............

Mπαμπιτσιακι μου ετσι σε θελω,αφηνουμε τις στεναχωριες κ κοιταμε μπροστα!κ η δικη σου εκδοχη με τα χαπια κ την περιοδο δεν νομιζω να ισχυει γιατι ισα ισα με τα χαπια η περιοδος ερχεται ρολοι!αλλωστε δεν θα παρεις για καιρο..αντε,κανεναν μηνα,βαρια δυο!΅ελα παμε δυναμικααααααααααααααααααα.....

Λαρακι μου ζουζουνιαρικο...τι επαθες κι εσυ με τα δοντια?τουλαχιστον το επαθες καλη στιγμη!΅εγω θα φυγω πανω μετα τις 20 που θα κανω την αυχενικη διαφανεια πρωτα ο θεος κ μακαρι παναγια μου να ειναι καλη..ξερεις,ειναι μια εξεταση που φαινεται αν πχ το παιδι εχει περιπτωση να εχει συνδρομο νταουν..βεβαια με 3 μωρα δεν ξερω αν θα ειναι πολυ λεπτομερης η εξεταση...

Aυτα κοκονες μου,και αλλα τοσα!

΅Eχασα την συμπεθερα μου ρε,μηπως την ειδατε???

Εχω ξεκινησει με τα δοντια από τον Ιουλιο αλλά αυτό τωρα δεν ηταν και απαραιτητο.. Τελος παντων, αυτα ειναι ψιλοπραγματα.

Οσο για την αυχενική διαφανεια, θα ειναι μια χαρα! Για ολα τα κρισακια!! Υπαρχει μια περιπτωση την άλλη βδομαδα να κατηφορισω προς Αθήνα... Θα εξαρτηθεί από το δοντι... Όταν μάθω σιγουρα θα σου πω, αν θέλεις κι εσυ να τα πούμε κι από κοντά! Τωρα βεβαια, δεν ξέρω και πολλα από αθηνα αλλα θα την βρούμε την ακρη!

Τη συμπεθερα σου μαλλον την ξεπατωσαν τα τερατακια!!! Κάνει πρόβες για τα δικά της!

JXFXp3.png

Ναι μαι κι εγώ!!!! Καλημέρα σε όλο τον Όλυμπο!!!!

Τι είναι αυτές οι συζητήσεις βρε με τα δόντια; Κι εμένα με πονάει το δικό μου αλλά αρνούμαι να πάω γιατί όποτε πάω οδοντίατρο τυχαίνει να πληρώσω ένα μηνιάτικο...Α πα πα πα!!!!

Βαβιτσιάκι μου έτσι! Γερά με τσαμπουκά!!!! Τη χαρτορίχτρα τη θέλω κι εγώ ε!!!!

Λαρούκο μου άντε να τελειώσεις με τις ταλαιπωρίες τις οδοντικές...Αν μη τι άλλο το μπεμπέ που θα ρθει, γιατί έρχεται λέμεεεεεεεε, θα έχει μανούλα κουκλα ασπροδόντισσα και γεροδόντισσα!!!!:D

Δομνινάκι ότι είπε η συμπεθερούλα μου θα γίνει! Οπότε περιμένουμε επιβεβαίωση! Τίποτα άλλο!!!!:D

Συμπεθερούλα μου θα ρθω να σε δέσω σε μια καρέκλα μου φαίνεται...και θα μαστιγώσω τον κρίσο να αρχίσει εκείνος τις δουλειές!!!! Είπα και ελάλησα!!! Αντε μανούλα δες τι θα κάνεις με τον φρονιμήτη σου! Τι ταλαιπωρία και αυτή!!!!

Και τώρα στα δικά μου...πήγα στο γιατρό το πρωί....ήρθα πριν λίγο σπίτι...Είμαι λίγο λυπημένη αλλά προσπαθώ να μην το αφήσω να με ρίξει κάτω...Τι μαυρίλα κι αυτή!!! Είδε μια κύστη!!!! Ααααααα!!!! Θέλω να βάλω τις φωνές! Δεν είναι ενδομητρίωση λέει...είναι κύστη από την ωορρηξία εξού και οι ανωμαλίες στην περίοδο...Θα διαλυθεί λέει σε 1 το πολύ 2 κύκλους...αλλά θέλει να με ξαναδεί στην επόμενη μου περίοδο...Οσο υπάρχει αυτή η κύστη οι ορμόνες τρελαίνονται οπότε παγωτάκια γιοκ για την ώρα! Γμτ και ξανά γμτ!!!! Οπότε δεν υπάρχει κανένα δίλημμα...θα κάνω τις εξετάσεις που έκλεισα ραντεβού τον επόμενο μήνα και μέχρι να βγούνε και τα αποτελέσματα τέλη Οκτωβρίου λογικά θα έχει φύγει η σκατοκύστη και Νοέμβρη θα βάλουμε τα κατεψυγμένα...εφόσον δεν φανεία κάτι αρνητικό στις εξετάσεις...Και καταλήγω: φοβάμαι!!!! Φοβάμαι τα αποτελέσματα με όλη αυτή την γκαντεμιά που με δέρνει όπως φοβάμαι ότι ίσως δεν διαλυθεί η κύστη!!!!

Εμπρός! Ακούω! Βομβαρδίστε με!!!!:shock:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Βρε μομεντακι.... τι ειναι αυτό;; Τέτοια κύστη πάντως νομίζω έχει και η babitsia.. Αν υποψιαστώ ότι αυτα ειναι καταλοιπα από τις αρβεκαπ θα παω να τον ξεμαλλιασω τον γιατρο!! Και οκ, δεν είναι κύστες ενδομητριωσης, δεν παυουν ομως να ειναι κυστες! Ε αμαν ρε γμτ, κάναμε υπομονη τοσο καιρό με τις ενεσεις γιατι λες ειναι για καλό. Ε και τωρα μετα τις ενεσεις, πάλι υπομονη πρέπει να κάνουμε;;; κοριτσακι μου, βρίσε, θύμωσε, ξεσπασε, κανε τα ολα λαμπογυαλο... Δε θα σε παρεξηγησει κανεις... Μόνο για σημερα ομως... Αλλωστε, δυστυχως αυτα δεν ειναι στο χερι μας. Εσυ να μη σκεφτεσαι αρνητικά(οσο μπορεις δηλαδη) και να εχεις στο μυαλό σου ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα Χριστουγεννα φετος! Νοεμβριο θα γίνει η εξωσωματική, Δεκέμβριο θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!

Δεν ξέρω αν είναι γκαντεμια, αν ειναι γλωσσοφαγιά, αν ολα αυτα γίνονται για το καλύτερο..... Κι εγω πολλες φορες λεω οτι καποιος μας εχει μουντζωσει αλλά μετα σκεφτομαι ότι εγω θα φτιαξω την τυχη μου! Και μπορεί να ερχονται αναποδιες αλλα θα τις παλεψω. Οχι, δε θα μας παρει απο κατω. Ακους μομεντακι;;;;

Για να περάσουμε και στα ιατρικά θεματα, η κύστη αυτή από τι μπορεί να εχει δημιουργηθεί; Δεν εσπασε το ωαριο δηλαδη και έγινε κύστη σαν της babitsia; Κοριτσακι μου, σκεψου τουλαχιστον οτι θα κάνεις και τις υπολοιπες εξετασεις και θα είσαι σιγουρη οταν πας να παρεις τα παγωτακια σου οτι ολα είναι ενταξει. Δεν ξερω τι να σου πω που θα σε κάνει να νιωσεις καλυτερα. Μαλλον αυτη τη στιγμη ολα ειναι μαυρα, ξερω ομως οτι θα το παλεψεις! Και θα το νικησεις!

JXFXp3.png

Ευχαριστώ λαρούκο μου...Πολύ...Ναι νομίζω κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει με ωάριο...γιατί μου είπε ότι δημιουργήθηκε από την ωορρηξία...Απορροφείται με τον επόμενο κύκλο ή το πολύ με 2 κύκλους...Θα το παλέψω λαρούκο μου...Απλά το άκουσμα κύστης με συγχίσει ρε συ γιατί με την ενδομητρίωση που περάσαμε είμαι "κυστο-φοβική"...Συνεχίζω και λέω μαλ...ες!!!! Ξέρω πως καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...Οσο για το αν είναι απομεινάρια της αρβεκάπ όλο αυτό δεν ξέρω...εμένα μεσολάβησαν και τόσα φάρμακα στην εξωσωματική...Οπως και να χει πρέπει να κοιτάμαι μπροστά...Απλά ξέρεις τι; Δεν θα με πείραζε να είχαμε και λίγο push...μια μικρή ευκολία σε όλα αυτά...Αλλά τι να λέμε τώρα!!!! Είμαστε θεές και δυνατές!!! Ετσι;;;; Ακούς κι εσύ βαβιτσιάκι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...