Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά την αγωγή ο κύκλος μου έμεινε σταθερός στι 28-29 μέρες...με πολύ πολύ λιγότερους πόνους από πριν και πιο νόρμαλ ροή...Τουλάχιστον αυτό πρόσεξα τους δύο κύκλους που πρόλαβα να έχω...γιατί μετά έκανα εξωσωματική η οποία απέτυχε και τώρα είμαι στο δεύτερο κύκλο μετά την εξωσωματική και είμαι ακόμη λίγο ανακατεμένη σε αυτό το θέμα λόγω των φαρμάκων της εξωσωματικής...

Γενικά όμως όλα πάνε καλά μετά...απλά θέλει λίγο χρονο να στρώσει ο οργανισμός μας...Ε δεν είναι και λίγα τα φάρμακα που πήραμε ε...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Βρε καλώς το μομεντακι!!! Είσαι πανετοιμη να υποδεχτείς τα τερατακια σου?? χαχαχαχα!!!! Με την περιοδο αληθεια τι έγινε;; Συνεχίζει τα κουλά της;

Κοριτσακι, όπως σου είπε και η μομεντς θα πρέπει να είσαι λίγο υπομονετική για την επανεμφάνιση της περιόδου.. Εγω που εκανα 6 μηνιαιες αδιαθετησα 4 μήνες μετα την τελευταια ενεση. Παντως σου ευχομαι ολοψυχα η δική σου καθυστέρηση να είναι για άλλο λόγο! :wink:

JXFXp3.png

Λαρούκο μου τι κάνεις βρε ψυχούλα εσύ; Συνεχίζεις τα κουραστικά ωράρια και τις δουλειές στο σπίτι; Ναι ναι! Αύριο θα έρθουν τα τερατάκια και δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει! Χαμός και νεύρα πάλι!!!! Ασε το καλύτερο είναι τα πρωτεάκια τα οποία είναι τα καημένα εκτός τόπου και χρόνου και προβλέπονται κλάματα την πρώτη μέρα! Θα τους κάνω κι εγώ μάθημα μουσικής φέτος και μπορείς να φανταστείς τι έχει να γίνει!

Αχ η ακατανόμαστη είναι εδώ!!!! Και συνεχίζει με αργούς ρυθμούς! Αν μη τι άλλο υπάρχει...Ξέρεις τι; Επειδή δεν πρόλαβα να την "ζήσω" μετα την εμμηνόπαυση επειδή είχα αρχίσει τα φάρμακα της εξωσωματικής δεν ξέρω ποιο είναι το φυσιολογικό πια!!!! Είδωμεν!!! Το Σάββατο το πρωί έχω ραντεβού με το γιατρό...εκεί θα ξέρω περισσότερα!!! Ο μομέντος πάντως συνεχίζει να θέλει να προχωρήσουμε στα παγωτάκια αυτό το μήνα . Βρε του εξηγώ ότι ακόμα μες την ανωμαλία είμαι...βρε του λέω να κάνει υπομονή ένα μήνα να κάνουμε και τις εξετάσεις...το βιολί του αυτός ο καημένος!!!! Για να δούμε τι θα μας πει και ο γιατρός!

Αντε και άρχισα να νευριάζω με αυτές τις ακατανόμαστες! Να φύγουν! Να πάνε αλλού! Μακριά και από μένα και από σένα και από το βαβιτσιάκι! Α πα πα πα!!!! Ξεδιάντροπη είναι καλέ! Εμείς δεν την θέλουμε και αυτή έρχεται!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

συμπεθερακι μουυυυυυυυυυυυυυ..........θελει ο μομεντος παγωτο?ε να του δωσεις τοτε την ικανοποιηση..ακολουθησε το ενστικτο του..αυτοι οι αντρες εχουν...τυχη!!!βεβαια κι εγω θα ηθελα τις εξετασεις σου πρωτα,αλλα χαλαλι,αφου το θελει ο μπαμπας,χαλαλι!!!

δομνινακι μου αυριο ειναι η μεγαλη μερα τελικα?που το εγραψες ματια μου κ δεν το βρισκω?αντε κοπελα μου,ολα να πανε καλα,ο θεος μαζι σου!!!!!κι εμεις φυσικα εδω,μαζι σου..οσο για τα φαρμακα ουτε κι εμενα με νοιαζει που τα παιρνω απλα νιωθω σαν γρια που παιρνει τα χαπια με τις χουφτες!!!!

larakiiiiiiiiiiiiii τι μου κανεις??ναι σταματαω κι εγω πια..αλλωστε κ τι προσφερω εδω που ειμαι?μονο τα νευρα μου σπανε κ ταλαιπωρουμαι με τα πηγαινε ελα...εσυ μη μου κουραζεσαι πολυ...ποτε ειπαμε δεν θα ερθει η σιχαμενη????

κοριτσακι καλωσηρθες στην παρεα μας..τα κοριτσακια μου εδω νομιζω σε καλυψαν..ελπιζω παντως να εχει γινει το θαυμα κ να εχεις ενα μπεμπε,απλα το λογικο ειναι να δεις μια περιοδο πρωτα,τουλαχιστον!!εμεις ειδαμε πολλες περιοδους απο τοτε..αλλες προχωρησαμε σε εξωσωματικες κ αλλα κορτσουδια περιμενουμε απο ωρα σε ωρα να μας πουν οτι τα καταφεραν!!γιατι ειναι θεμα χρονου να τα καταφερουν φυσιολογικα εφοσον δεν υπαρχει προβλημα αλλο (σπερματος κλπ),κατι που ευχομαι να συμβαινει κ με σενα!!απλα θελει λιιιγη υπομονουλα κ οχι αγχος,αν μπορεις φυσικα!!!!!καλη επιτυχια!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κοριτσάκια μου αύριο το πρωί στις 9:45 θα γίνει η ωοληψία.. επιτέλους έφθασε η μεγάλη μέρα και για μένα . και καλώς εχόντων των πραγμάτων το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχω στην κοιλίτσα μου τα μωράκια μου! Κάντε μια προσευχούλα και για μένα κοριτσάκια μου!

Σήμερα έχω και το ραντεβού με τον αιματολόγο το απόγευμα για την πρώτη φάση της θεραπείας.. άντε να τελειώνω και με αυτό κοριτσάκια μου.. εφιάλτης μου έχει γίνει..

L2qIp2.png

κοριτσάκια μου καλησπέρα, σημερα πήγα στο γιατρό δεν εχω και πολυ καλά νέα εχω κυστη.... καπως... οχι παντωσ ενδομητριωσης και πρεπει να πάρω για τουλαχιστον εναν μήνα αντισυληπτικά οπότε πανε αλλοι δυο μήνες χαμένοι τουλάχιστον ειμαι τοσο απογοιτευμένη!!!! ήθελα να ουρλιάξω στον γιατρο δεν ξερω πωσ κρατήθηκα!! ολα σκατα μου πανε τι αλλο θα παθω πειτε μου τι!! γι αυτο πονουσα τοσο στη περιοδο γι αυτο και τα διαφορα πονακια, ειναι δυνατον να θελω μωρακι και να περνω αντισυληπτικα τι ειρωνια!!!! συγνωμη που δεν αναφερω τιποτα για τα μηνυματα σας. αυτη τη στιγμη νιωθω οτι κλαιω στην αγκαλια σας, σας ευχαριστω για την αγκαλια!!!

φιλάκια

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερα, σημερα ειμαι καλύτερα το χω χωνεψει, ειμαι οκ!! εκλαψα εκλαψα φωναξα αλλα δεν αλλαζει κατι ετσι δεν ειναι..μη σας μαυριζω και σας τις καρδουλες!! δεν κανει πρεπει να ήμαστε οοοολες ήρεμες. και για να μη σας τρομαζω γιατι τα πα λιγο γρηγορα χθες σας τα ξαναλεω, αυτο το μήνα το ωοθηλακιο (μα τι βλαμενο) δεν εσκασε μεγαλωσε περισσοτερο και εγινε κυστη 33mm περιμενω λοιπον την σαφρακιασμενη ξεκιναω τα χαπια και σε 21 μερες ξαναπαω στον γιατρο να δουμε πωσ θα προχωρησουμε.. αυτο που φοβαμαι ειναι οι παρενεργειες τεσπα. και ετσι για να ελαφρυνω το κλιμα σας εχω και συμβουλη για ευκολοτερη συλληψη, τον πρωτο μηνα της προσπαθειας με κυκλο 28 ημερων σταματαμε επαφες για 4 μερες πριν την ωορηξια και εχουμε επαφη την 12η 14η 16η 18η μερα ζυγες μερα παραμερα αν δεν πιασει τον επομενο μηνα τισ μονες 13η 15η 17η 19η η καλητερη σταση επαφης ειναι (λαϊκιστη) στα τεσσερα... μετα για μια ωρα δεν το κουναμε απο το κρεβατι και αν θελουμε βαζουμε και ενα μαξιλαρακι κατω απο τον ποπο. αυτη ειναι λοιπον η συνταγη επιτυχιας κατα τον γιατρό μου.

δομνινακι μου με το καλο κοριτσακι μου σημερα η ωοληψια θα περιμενουμε νεα σου

κοριτσακι καλωσ ήρθες στη παρεα μας εχε υπομονή και γω δυο 3μηνες avercap εκανα και περιοδος μου ήρθε 9 μηνες ακριβως μετα απο τη πρωτη 4/9/09 ξεκινησα και μου ήρθε περιοδος 3/6/10 και μετα ναι μεν ο κυκλος κανονικος αλλα οργανισμός μου ακομα το πολεμαει

κρισακι μου αν καταλαβα καλα σημερα τελευταια μερα στη δουλεια? αντε πετα τους στα μουτρα την εφημεριδα και φυγε εχουμε παιδια να μεγαλώσουμε χιχιχιχ

τα υπολοιπα μου κοαριτσακια!!!! σας αγαπω πολυ

δεν ξερω αν θα καταφερω να ξαναμπω εχω παραπολυ δουλεια και νευρα εδω μεσα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα αγαπούλες μου!

Δομνινάκι μου, με το καλό καρδούλα μου! Ολα θα πάνε καλάαααααααα!!!!!!

Βρε babitsiaki, τι ειναι αυτό πάλι τωρα;;; Γιατι ρε γμτ; Τι να σου πω; Να κανεις υπομονη; Πόση υπομονη πια;;; Αχ καρδουλα μου, ότι και να πεις τωρα εχεις δίκιο....Από την αλλη, οπως λες κ εσυ δυστυχως δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να ακολουθησεις αυτα που θα σου πει ο γιατρος. Τουλάχιστον, ας είναι αυτο το τελευταιο...

Κρισακι, μην ξεχασεις να τους κουνήσεις το μαντηλι σήμερα φευγοντας.... χαχαχα!!! Α! Και αδιαθέτησα βρε, την προηγουμενη Κυριακη. Τουλαχιστον ηταν συνεπης!

Μομενακι & μικρολου...φιλακια!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια που πήγαν;;;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Α, babitsiaki, αυτό με τις ζυγές και τις μονές μέρες μου το έχουν πει και 'μενα. Οχι ο γιατρός μου, κάποιος άλλος που πήγαινα για ενα διαστημα. Μέχρι τώρα βεβαια δεν είχε αποτέλεσμα αλλά συνεχιζουμε να ελπιζουμε...

Ρε κοριτσια, πώς γίνεται να το βγαλεις από το μυαλό σου;;; ΠΩΣ;;; Που καραδοκεί εκεί σε μια μικρή γωνιά του μυαλου και τσουπ! Πεταγεται στην πρωτη ευκαιρία....

JXFXp3.png

ελα ντε πως γινετε να το ξαχασεις?? να μην αγχονεσαι να μη μετρας να μην εχεισ το μυαλο σου συνεχεια στο αχ ενα πονακι τι ναναι αυτο τωρα μηπωσ ειμαι η ειναι κατι αλλο και τι? κοντευω να τρελαθω η γυναικα. σκεφτομαι να εκματαλευτω αυτουσ του δυο μηνες καπως ασ πουμε να παω γυμναστηριο.... μπας και ηρεμησω να αλλαξω και σκοπο στη ζωη μου για λιγο να λεω τωρα κανω σωμα...

και λαρουκο για το στηθος το πρησμενο μου ειπε οτι ειναι τα απομηναρια της avercup.

lJiup3.png

M1otp3.png

ελα ντε πως γινετε να το ξαχασεις?? να μην αγχονεσαι να μη μετρας να μην εχεισ το μυαλο σου συνεχεια στο αχ ενα πονακι τι ναναι αυτο τωρα μηπωσ ειμαι η ειναι κατι αλλο και τι? κοντευω να τρελαθω η γυναικα. σκεφτομαι να εκματαλευτω αυτουσ του δυο μηνες καπως ασ πουμε να παω γυμναστηριο.... μπας και ηρεμησω να αλλαξω και σκοπο στη ζωη μου για λιγο να λεω τωρα κανω σωμα...

και λαρουκο για το στηθος το πρησμενο μου ειπε οτι ειναι τα απομηναρια της avercup.

Κι εγω θα ξεκινησω γυμναστήριο για τον ιδιο ακριβως λόγο...! Τουλάχιστον ας φτιάξουμε σωμα! (αχ τρομαρα μου...)

Ωστε οι παλιοενεσεις φταίνε για το στήθος εε;;; Γιατί και μένα ρε παιδάκι μου αυτό το μήνα μου είχε πρηστεί από πολύ νωρίς και πααααρααα πολύ. Ευτυχως πάντως που ηρεμησε μόλις αδιαθετησα γιατι δεν αντεχα αλλο. Ουτε να ξαπλωσω δεν μπορουσα! Ο λαρος βεβαια χαιροτανε αλλα με τη χαρα εμεινε! χαχαχαχαχα!!!!!

JXFXp3.png

Κι εγω θα ξεκινησω γυμναστήριο για τον ιδιο ακριβως λόγο...! Τουλάχιστον ας φτιάξουμε σωμα! (αχ τρομαρα μου...)

Ωστε οι παλιοενεσεις φταίνε για το στήθος εε;;; Γιατί και μένα ρε παιδάκι μου αυτό το μήνα μου είχε πρηστεί από πολύ νωρίς και πααααρααα πολύ. Ευτυχως πάντως που ηρεμησε μόλις αδιαθετησα γιατι δεν αντεχα αλλο. Ουτε να ξαπλωσω δεν μπορουσα! Ο λαρος βεβαια χαιροτανε αλλα με τη χαρα εμεινε! χαχαχαχαχα!!!!!

και μενα τους δυο τελευταιους μηνες ετσι χαλαρωνω οταν αδιαθετησω αλλα απο την 9η μερα παλι φουσκωνω (σε λαθος σημειο) οσο για το βαβιτσιο δεν χαιρεται και πολυ γιατι δεν μπορει να με ακουμπισει καν τι χαρα..... σκεψου τωρα με τα αντισυλιπτικα που θα φτασει το στηθος...

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας και από μένα!!! Καλέ βαβιτσιάκι μου τι είναι αυτό πάλι; Πολύ στενοχωρέθηκα...Δεν μας φτάνουνε οι τόσες ταλαιπωρίες!!!! Τι να πω!!! Θα μπορούσα να σου πω πως όλα για καλό γίνονται αλλά άρχισε να με εκνευρίζει αυτή η ατάκα γιατί μπούχτησα να το ακούω...οπότε δεν στο λέω! Από την άλλη όμως όπως και η λάρα μας πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που σου είπε ο γιατρός και ελπίζω να έρθει μια άσπρη μέρα...σύ ντο μα!!!! Φοβάμαι πολύ μην ακούσω κι εγώ για τίποτα κουφό αύριο γιατί με τέτοιες ανωμαλίες στην περίοδο έχω έγνοια για να μαι ειλικρινής μην εμφανίστηκε τίποτα άλλο πάλι...Αύριο το πρωί έχω ραντεβού με το γιατρό...Για να δούμε!

Συμπεθερούλα μου άντε χαιρέτα τους και φύγε! Αντε να ξεκουραστείς κι εσύ και τα κρισάκια...και μαύρη πέτρα να ρίξεις πίσω σου! Αν θες κάνε το και βράχο!!!!

Δομνινάκι μου άντε κοπέλα μου! Μακάρι να πήγανε όλα καλά! Θα περιμένουμε νέα σου!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...