Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδίτσα μου πρέπει οπωσδήποτε να το κάνουμε μια φορά πριν την ωοληψία.. αν η ωοληψία γίνει Παρασκευή ή Σάββατο σήμερα πρέπει να γίνει το σξ... εντολή γιατρού.. να την αγνοήσω; το πολύ πολύ να αθληθεί μόνος του!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα...Σταθερά πλέον θα μπαίνω μετά το μεσημεράκι που έρχομαοι σπίτι...πήγα και για κάτι δουλίτσες τώρα περιμένω να έρθει ο υδραυλικός για κάτι που εμφάνίσε πρόβλημα και ελπίζω να ξεμπερδεύω γρήγορα γιατί θέλω ύπνο!!! Αχ αυτός ο μεσημεριανός ύπνος είναι η αδυναμία μου!

Συμπεθεράκι μου άντε να κάνεις και την αυχενική να δεις ότι τα φασολάκια σου είναι καλά...γιατί μια χαρά θα είναι!!! Είναι γερά τα κρισάκια!!!:D Οσο για τις εφημερίδες δεν θα σχολιάσω γιατί νευρίασα...α απα πα πα...Μιλάμε για μεγάλη αναισθησία...Τελικά ένα μικρό σχόλιο το έκανα.

Βαβιτσιάκι μου όλες τον ίδιο εκνευρισμό νιώθουμε με το τσάκα τσάκα μπαμ τσάκουσα μωρουλάκι...Τεσπα καλά να ναι η κοπέλα εννοείται και ακόμη καλύτερα το μωράκι της...και πού θα πάει...Θα έρθουνε και για μας καλές μέρες στον Ολυμπο!

Λαρούκο μου όπως λέει και το κρισάκι μας και ο επόμενος μήνας μια χαρά μήνας για χαρμόσυνα!!!!:D

Δομνινάκι μου μα τι χαρούμενα νέα είναι αυτά...Αντε απόψε να "αθληθείτε" και λιγάκι και μετά την Παρασκευή βουρ για μπεμπέ!!!!:D

Γεια σου και σένα μισέλ, μικρολού και ελενάκι!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

α ρε δομνιναρα,με εκανες κ γελασα!!βεβαιως να αθληθει κι απο μονος του γιατι σε λιγο καιρο θα του γινει συνηθεια!!!χαχαχαχαχχαχα!!!ε τι,αφου θα εισαι εγκυουλα,το σεξ θα κοιταξεις???

συμπεθερακι μου εσυ ετοιμαζεσαι να κοψεις το σεξ?γιατι κι εσυ σε λιγο θα μας τα πεις τα ευχαριστα!!!

εγω καλα ειμαι,προεκυψε οτι εχω χαμηλο αιματοκριτη και αρχιζω και χαπια σιδηρου,μαζι με οοοοοοοοοοοοοοοοολα τα αλλα...εσεις κοριτσαρες της εξωσωματικης ετοιμαστειτε για πολυ χαπι...μετα την εγκυμοσυνη σας εννοω...αλλα χαλαλι!!!!!

α,συμπεθερακι,χθες ο αντρας μου πεταξε προς τα μερη σου,ηρθε κυπρο!!αλλα δεν εμεινε,προσγειωθηκαν κ απογειωθηκαν κατευθεια..μου εφερε ενα περιοδικο απο τα duty free εκει (και τιποτε αλλο παρακαλω,αλλα δεν πειραζει,μου εκανε προσφατα πολυ ακριβο δωρο...οποτε το συγχωρω..) και σε σκεφτομουν!!θελω να ερθωωωωωωωωωωωω να σε βρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!:eek:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημερούδια σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια!

Είμαι καλά.. τελικά καταφέραμε και αθληθήκαμε μαζί με το σύζυγο σήμερα τα ξημερώματα και μετά το έριξα στον ύπνο μέχρι τις 7.15 που χτύπησε το ξυπνητήρι.. Σηκώθηκα, μαγείρεψα, έκανα μπανάκι κι έφυγα σφαίρα για τον γιατρούλη.. Τα νέα μας είναι ότι όλα πάνε καλά και περιμένω σήμερα το βράδυ τηλέφωνο για να ορίσουμε την μέρα της ωοληψίας.. Ή Παρασκευή μου είπε ή Σάββατο.. για να δούμε τι θα δούμε..

Φιλεναδίτσα μου ξέρω πολύ καλά πόσα φάρμακα απαιτούνται στην εξωσωματική.. Εγώ δεν την έχω κάνει ακόμη και ήδη παίρνω σίδηρο, φυλλικό οξύ και salospir.. Μετά να με δεις.. με τις χούφτες θα τα παίρνω.. Ο σκοπός όμως αγιάζει τα μέσα και είναι ιερός.. οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου..

Όλες οι υπόλοιπες που κρυφτήκατε; για να σκάτε μύτη σιγά σιγά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!

Δυστυχως δεν μπορώ να μπαίνω τόσο συχνα γιατί στη δουλεια με εχουν πήξει και φευγω μετά τις 6 και μετά πρέπει να παω σπιτι, να μαγειρεψω κτλ και οπως καταλαβαίνετε μετα ξεραινομαι...

Κρισάκι μου, δεν έχω λόγια για αυτούς εκεί στη δουλειά σου... ακου εκεί σε στέλνουν να τους παιρνεις εφημεριδες!!!! Αχ, κουράγιο κοριτσακι μου μεχρι αυριο και μετά αντιος αμιγκος! Αντε να χαθουνε!

Δομνινάκι, αυτό με το σεξ το αξημερωτο.... μένω αφωνη! Θα μου πεις, μπορείς να κάνεις κι αλλιώς; Αντε κοριτσάρα μου, η ταλαιπωρία σου φτάνει στο τέλος της!

Μομεντακι, οντως ο μεσημεριανος υπνος είναι το κατι αλλο... Ελπίζω να μην παθατε καμια σοβαρή ζημιά!

Οι υπολοιπες θεες τι κάνετε;; Ελπιζω ολα να είναι καλα!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

α ρε δομνιναρα,με εκανες κ γελασα!!βεβαιως να αθληθει κι απο μονος του γιατι σε λιγο καιρο θα του γινει συνηθεια!!!χαχαχαχαχχαχα!!!ε τι,αφου θα εισαι εγκυουλα,το σεξ θα κοιταξεις???

συμπεθερακι μου εσυ ετοιμαζεσαι να κοψεις το σεξ?γιατι κι εσυ σε λιγο θα μας τα πεις τα ευχαριστα!!!

εγω καλα ειμαι,προεκυψε οτι εχω χαμηλο αιματοκριτη και αρχιζω και χαπια σιδηρου,μαζι με οοοοοοοοοοοοοοοοολα τα αλλα...εσεις κοριτσαρες της εξωσωματικης ετοιμαστειτε για πολυ χαπι...μετα την εγκυμοσυνη σας εννοω...αλλα χαλαλι!!!!!

α,συμπεθερακι,χθες ο αντρας μου πεταξε προς τα μερη σου,ηρθε κυπρο!!αλλα δεν εμεινε,προσγειωθηκαν κ απογειωθηκαν κατευθεια..μου εφερε ενα περιοδικο απο τα duty free εκει (και τιποτε αλλο παρακαλω,αλλα δεν πειραζει,μου εκανε προσφατα πολυ ακριβο δωρο...οποτε το συγχωρω..) και σε σκεφτομουν!!θελω να ερθωωωωωωωωωωωω να σε βρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!:eek:

Α!!!! Ο Κροίσος ΄ηρθε στην από δω μεριά; Ουουουουου!!!! Αντε! Την επόμενη φορά να ρθεις κι εσύ μαζί του και να βγείτε κι έξω από το αεροδρόμιο να βρεθούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Αχ τι ωραία!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λαρούκο μου τι να κάνω; ο σκοπός αγιάζει τα μέσα βλέπεις.. Αν δεν το κάναμε σήμερα το πρωί δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνουμε το βράδυ.. γυρνάει ο κακομοίρης πτώμα και που να βρει όρεξη;;;

Κοριτσάκια μου σήμερα μίλησα στο ένα αφεντικούλι μου για την εξωσωματική και για την άδεια που θέλω να πάρω την άλλη βδομάδα. Μπορώ να πω ότι το δέχτηκε καλά, μου ευχήθηκε όλα να πάνε καλά και καλή επιτυχία... Ομολογώ ότι μου έφυγε ένα βάρος και αισθάνομαι ήδη πολύ πολύ καλύτερα!

L2qIp2.png

Θα ήθελα να κάνω την εξ'ης ερώτηση: ο γυναικολόγος μου διέγνωσε ενδομητρίωση και μου συνέστησε αγωγή με τρίμηνες ARVECAP 11 25. Την 1η ένεση την έκανα 01/01/2010 και την 2η 14/04/2010. Σήμερα κλείνω την 150η ημέρα μετά την 2η και τελευταία ένεση. Είναι φυσιολογικό? Μπορεί να οφείλεται στον πελαργό ή να το βγάλω εντελώς από το μυαλό μου καθώς είναι λογική επίδραση του φαρμάκου?

Περιμένω με ανυπομονησία κάποια απάντηση...!!!

Καλωσόρισες στην παρέα μας κοριτσάκι!!!!:D Οι ενέσεις που βάζεις είναι τριμηνιαίες οπότε η τελευταία λογικά είχε διάρκεια μέχρι 14/7/10! Παίρνει αρκετό χρόνο να επανέλθει η περίοδος..εμένα μου πήρε 2 μήνες και κάτι αν θυμάμαι καλά και γενικά είναι ταλαιπωρία η αναμονή αυτή να ξαναξεκινήσει!!!! Εννοείται όμως πως εύχομαι να είναι ο πελαργός! Αν η αναμονή σε αγχώνει μια επίσκεψη στο γυναικολόγο θα σου δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις...αφού θα δει σε τι φάση είναι η μήτρα σου και θα ξέρεις αν πλησιάζει ή όχι η...ακατανόμαστη!!!! (γιατί για μας που θέλουμε μωράκι ακατανόμαστη και σαφρακιασμένη είναι!!!!:P)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Μομεντάκι μου εμφανίστηκες; πως πήγε σήμερα; ήρθαν και τα μικρά τερατάκια ή όχι ακόμα;

Δομνινάκι μου αύριο θα γίνει η επίθεση από τα τερατάκια τα οποία θα είναι...παντού! Θα εξαπλώνονται !!! χαχαχαχαχα

Καλέ Δομνινάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη που φτάνεις επιτέλους στην ωορρηξία...Οοοοομμμμμμμμμμμμμμ!!!! Οοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμ!!!! Ολα θα πάνε καλά!!!! Σύμπαν ακούς;;;;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Moments σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Ο γυναικολόγος σου είπε ότι πρέπει πρώτα να αδιαθετήσεις μετά την επίδραση του φαρμάκου για να έχεις πιθανότητες να συλλάβεις? ή υπάρχει πιθανότητα και πριν? (στη δική μου περίπτωση εννοείται μετά τις 14/07/2010 μετά την επίδραση του φαρμάκου?).

Εσύ μετά από πόσο καιρό αδιαθέτησες? Μπορείς να θυμηθείς?

Απ ότι μου είπε και ο δικός μου γιατρός κοριτσάκι μπορείς να αδιαθετήσεις και πριν να εμφανιστεί για πρώτη φορά η περίοδος γιατί έτσι κι αλλιώς θα έχεις ωορρηξία 14 μέρες πριν την εμφάνιση της περιόδου οπότε οι γόνιμες μέρες θα υπάρχουνε!!!!:D Θυμάμαι ότι μου πήρε σχεδόν όσο καιρό ήτανε και η διακοπή...δηλαδή 2 μήνες διακοπή και άλλους δύο μήνες για να εμφανιστεί..Η κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετική...Είστε κι εσείς στη φάση που θέλετε μωράκι απ ότι καταλαβαίνω;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Moments, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ και να αδιαθετήσω το ταχύτερο δυνατό. Εκτός και αν.... αλλά δεν πιστεύω ότι θα είμαστε τόσο τυχεροί..... Τί να πω... Άρα μπορεί να χρειαστεί να περιμένω μέχρι το Νοέμβριο για να αδιαθετήσω? Πω, πω... Έχω αρχίσει να ανησυχώ πάρα πολύ. Τελικά αυτές οι ενέσεις μάλλον είναι "βόμβα" στον οργανισμό. Ναι θα θέλαμε ένα ζουζουνάκι.....

Σου εύχομαι να σου έρθει το γρηγορότερο κοπέλα μου...και μακάρι γρήγορα να έχεις ένα ζουζουνάκι στην κοιλίτσα σου!!! Βόμβα δεν λέει τίποτα...δυστυχώς όμως είναι αναγκαίο κακό όταν έχεις ενδομητρίωση...Όλες τα ίδια περάσαμε εδώ μέσα...και πάμε παραπέρα!!!! Για να καταλάβεις κάναμε τρελά πανηγύρια όταν άρχισε να αδιαθετεί μια μια γιατί είχανε σπάσει τα νεύρα μας!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...