Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!

Σήμερα δεν είμαι και στα καλυτερα μου αλλά θα μου περάσει. Τελικά αυτό το εξογκωμα εφυγε.. μάλλον ήταν κάποιος αδένας που είχε πρηστεί. Τωρα γιατί πρηστηκε, δεν ξέρω και δε θα το ψειρίσω και πολύ... Αδιαθέτησα κιολας χτες.. Πάντως κυρία, στην ώρα της. Τουλάχιστον δεν προλαβα να αρχίσω να ελπιζω. Ωχου, εχω αρχίσει και απογοητευομαι.. Παντού βλέπω εγκυες, μωρα... Αφήστε που βλέπω παλιες μαθήτριες μου (ήμουν καθηγητρια αγγλικών) με μωρα και εκεί είναι που με πιανει το παραπονο. Μα να εχουν οι μαθητριες μου παιδια κι εγώ ακόμα να προσπαθώ;;;;

Συγνωμη βρε κοριτσάκια μου πρωι-πρωι.. Κάπου όμως επρεπε να τα πω γιατι στον λαρο πια δε λέω τιποτα και ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου.

Αυτά. Ελπίζω η δική σας μέρα να είναι πολύ-πολύ-πολύ καλή!!!! Εχει καμία κανενα ευχαριστο να ανεβουμε λιγάκι;;;

Σας φιλώ!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε? και γω δεν ειμαι στα πολυ καλά μου τρεχω παντου στη δουλειά, τρεχω για τη βαφτηση που ειναι την κυριακή τρεχω και για τη φίλη μου που αποφασισε ετσι απλα να μινει εγκυος και εμεινε και τωρα θυμήθικε πωσ πρεπει να παντρευτεί κιολας και μάλιστα με θρησκευτικό και σε ενα μήνα(πριν φουσκωσει) θα εχουμε γάμος. κατα τα αλλα πονάω παντού θα σας πω σε λιγο

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερα!!και η πονεμενη χιος μεσα στη μαυριλα ειναι...τι λετε να καθιερωσουμε μερα μαυριλας(κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι η Δευτερα:D) να βγαζουμε τα εσωψυχα μας και μετα θεες οπως παντα???χαχα πλακα κανω!!!λαρα ευτυχως που εφυγε να μην εχεις αγωνια και γι αυτο...μπαμπιτσακι πονους ακουω και δεν μ αρεσει...:( και γω μια απ τα ιδια...

Γεια σας και από μενα! Σχόλασα! Από σήμερα επιστροφή στο σχολείο και είμαι πια εργαζόμενη γυναίκα! Μπλιαχ και ξαναμπλιάχ! Οπότε κολλάω κι εγώ στη μαυρίλα της σημερινής μέρας!!!!

Αλλά ως εδω!!!! Λαρούκο μου τι απογοητεύεσαι βρε; Νωρίς είναι ακόμα! Είπαμε πως η λαπαροσκόπηση βοηθάει βρε...είπαμε πως η εμμηνόπαυση μας ξεκούρασε αλλά κάνε λιγη υπομονούλα...Εδώ είναι η παγίδα να μην αγχωθείς και να δυσκολέψεις τα πράγματα!!!! Να θυμίζεις του εαυτού σου να είσαι χαλαρή και θα ρθει το μπεμπέ!!!! Δεν τα βάζουμε κάτω εμείς! Κοτζάμ αρβεκάπ περάσαμε αυτό θα φοβηθούμε; Βαβιτσιάκι και για σένα όλα αυτά!!!!

Αντε να ανεβαίνουμε!!!! Οπααααααααααααααααααααααα!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όλα τα κορτσούδια και καλή βδομάδα να' χουμε!

Γιατί τέτοια μαυρίλα και απαισιοδοξία;;; Καλά νέα θέλατε; Καλά νέα θα σας πω... Τελικά έχω 6 ωαριάκια τα οποία μεγαλώνουν όλα το ίδιο ικανοποιητικότατα.. Είναι 15 χιλιοστά και το ενδομήτριο 9η μέρα του κύκλου 10 οπότε πάμε μια χαρά.. Ο γιατρούλης θα με ξαναδεί την Τετάρτη και το πιθανότερο είναι Παρασκευή ή Σάββατο η ωοληψία.. Ραντεβού επίσης την Πέμπτη με τον αιματολόγο για να κάνω το πρώτο σκέλος της θεραπείας και όλα βαίνουν καλώς..

Φιλεναδίτσα μου όντως λίγα και καλά.. αυτό με ενδιαφέρει! Μακάρι να έχουν φτιάξει ποιοτικά και οι μαχητές του Δομνίνου και δεν με φοβίζει τίποτε. Κοίτα εσύ να προσέχεις τα 3 μικρουλίνια σου και σύντομα θα σου κάνω παρούλα στο club των εγκύων..

Λαρούκο μου το εξόγκωμα που έλεγες μπορεί να είναι ο βαρθολίνειος αδένας.. καμιά φορά πρήζεται αναιτιολόγητα και υποχωρεί πάλι από μόνος του.. αφού αδιαθέτησες και μετά υποχώρησε είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι..

Μικρουλινάκι ελπίζω να μην πονάς ακόμη κοριτσάκι μου.. δεν πρέπει να πονάει κανείς τη σημερινή εποχή..

Μομεντάκι μου καλή σχολική χρονιά.. και γόνιμη σχολική χρονιά.. Ξέρεις εσύ!

Babitsaki μου περιμένουμε νεότερα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

....και τι έλεγα α! για τους πόνους, το βυζι μολις πατησα τη 10η μέρα κοντευει να πνιξει και ποναει πολυ, υποφαιρω με το σουτιεν εχω κραμπες χαμηλα, θα έλεγα πωσ εκει ειναι οι ωοθηκες και αλλα πολλα αλλα μάλλον εχω αρπάξει και κρυομα με τον κωλοκαιρο που δεν ξερεις τι να φορεσεις, και που σαι λαρουκο μην αισθανεσαι ασχημα γι αυτα που νιωθεις και γω ετσι νιωθω ειδικα τωρα με την φιλεναδα που στα καλα καθουμενα μας ξεφουρνησε την εγκυμοσυνη σαν το πιο ευκολο πραγμα.. οταν μου ειπε ε ναι το περιμενα, ενα μηνα ελευθερα καναμε .... πωσ τα λες κοπελια ετσι εμεις τι κανουμε λαθος δηλαδη????

φιλακια κοριτσαρες μου!!!! τρεχουμε τωρα τρεχουμε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορτσούδια και καλή βδομάδα να' χουμε!

Γιατί τέτοια μαυρίλα και απαισιοδοξία;;; Καλά νέα θέλατε; Καλά νέα θα σας πω... Τελικά έχω 6 ωαριάκια τα οποία μεγαλώνουν όλα το ίδιο ικανοποιητικότατα.. Είναι 15 χιλιοστά και το ενδομήτριο 9η μέρα του κύκλου 10 οπότε πάμε μια χαρά.. Ο γιατρούλης θα με ξαναδεί την Τετάρτη και το πιθανότερο είναι Παρασκευή ή Σάββατο η ωοληψία.. Ραντεβού επίσης την Πέμπτη με τον αιματολόγο για να κάνω το πρώτο σκέλος της θεραπείας και όλα βαίνουν καλώς..

Φιλεναδίτσα μου όντως λίγα και καλά.. αυτό με ενδιαφέρει! Μακάρι να έχουν φτιάξει ποιοτικά και οι μαχητές του Δομνίνου και δεν με φοβίζει τίποτε. Κοίτα εσύ να προσέχεις τα 3 μικρουλίνια σου και σύντομα θα σου κάνω παρούλα στο club των εγκύων..

Λαρούκο μου το εξόγκωμα που έλεγες μπορεί να είναι ο βαρθολίνειος αδένας.. καμιά φορά πρήζεται αναιτιολόγητα και υποχωρεί πάλι από μόνος του.. αφού αδιαθέτησες και μετά υποχώρησε είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι..

Μικρουλινάκι ελπίζω να μην πονάς ακόμη κοριτσάκι μου.. δεν πρέπει να πονάει κανείς τη σημερινή εποχή..

Μομεντάκι μου καλή σχολική χρονιά.. και γόνιμη σχολική χρονιά.. Ξέρεις εσύ!

Babitsaki μου περιμένουμε νεότερα!

Σας φιλώ!

μπραβο δομνινακι μου τι υπεροχα νεα!! αχ τι καλα τι καλα τι καλα!!!! ολα πανε καλα ολα πανε καλα..... αϊντε το τσιφτετελι,κοριτσια στα τραπεζια!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

νεα θα σας πω την πεμπτη το απογευμα που θα παω στον γιατρουδακο να με δει και γενικα να δουμε εαν ολα αυτα σημαινουν κατι και τι!! που ευχομαι να ειναι κατι και το κατι να ειναι καλοοοοοοο!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καλα λοιπον αφου φυγατε όλες αποτον ολυμπο και μ΄αφησατε μόνη στο αγιαζι φευγω και γω παω να βρω τον θνητο αντρα μου να μου κανει σεξ αμαααααα καθομαι τοση ωρα μονη... ποναω ξεποναω το σεξ σεξ!!

καλο απογευμα.....

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσακια μου, καλα που εχω κι εσας... Το ξέρω ότι εσεις με καταλαβαινετε! Λέτε να φταιει ο καιρός που είμαστε ετσι;;;;

Α ρε Δομνινακι, αν δεν ειχαμε κι εσενα..!!! Δεν χρειάζεται παιδι μου να ρωταμε τον γιατρό μας. Τον εχουμε τον γιατρό εδω! Πάντως, όντως μολις αδιαθετησα ξεπρηστηκε! Ανησυχησα γιατι δεν μου εχει ξανατυχει. Για ολα ομως υπαρχει η πρωτη φορα! χαχαχα!!! Ειδες που τα ωαριακια πάνε μια χαρα; Κι ετσι θα συνεχισουν! Αυτό ειναι διαταγή!

Babitsiaki, το ξερω είναι εκνευριστικό ειδικά όταν σου λέει ότι πέτυχε με την πρωτη! Και δε λεω, να 'ναι καλά η κοπέλα που ηταν τοσο τυχερη! Το εκνευριστικό ειναι που το θεωρούν δεδομένο. Αμ δεν παει ετσι καλεεεεεεε.... Δε βαριεσαι, πού θα παει, θα μας κάτσει κι εμας...

Μομεντακι, κι επισημως λοιπόν Καλή σχολική χρονια!!

Κρισάκι, πώς τα περνάς στα πάτρια εδάφη;; Δεν φανταζομαι κακομοιρα μου να εχεις πιασει κανα ξεσκονοπανο γιατι θα ανεβω πανω και ποιος σε γλιτώνει μετα!

Ελενα, μικρολου και μισελ τα γλυκα φιλια μου!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου τι καλά που έχω κι εσάς και με εμψυχώνετε! Με πήραν τώρα από το κέντρο και μου πρόσθεσαν μια ένεση ακόμη.. 10 μονάδες Pregnyl των 1500 την ημέρα και βλέπουμε.. Μη με ρωτήσετε γιατί.. η κοπέλα δεν μου είπε.. υποθέτω ότι επειδή είναι η 2η ωοληψία σε σύντομο χρονικό διάστημα και επειδή είναι μόλις 6 τα αυγουλάκια μου δεν θέλει να ρισκάρει και να μη σκάσει κάποιο.. έτσι μάλλον προετοιμάζει τον οργανισμό μου για την ωορηξία... Θα ρωτήσω την Τετάρτη και θα σας πω..

Babitsaki εμείς έχουμε εντολή γιατρού να κάνουμε σξ μέρα παρά μέρα για δυναμώσουν οι μαχητές και να είναι ετοιμοπόλεμοι.. άρα σήμερα θα πιάσω τον Δομνίνο στον ύπνο!!!

Λαρούκο μου ότι θες στη διάθεσή σου.. Μήπως να πάω Ιατρική τώρα; ποτέ δεν είναι αργά...

L2qIp2.png

μικρουλεεεεεεεεεεεεεεεες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι χαμος ειναι αυτος?αμαααααααααααννν...εχασα πολλα επεισοδια..καταρχην να σας πω οτι κι εγω χθες ειχα πολυ ηλιθια μερα,αλλα πολυ ομως...μαλωσα με τον μαλ.. τον προισταμενο εδω, γιατι εγω ειμαι μαλ... που τον ανεχομαι ακομα κι ερχομαι σαν το χαιβανι στην δουλεια....γιατι λαρακι μου ακομα δεν ανεβηκα στα πατρια,δουλευω μεχρι το τελος της βδομαδας,λες κ θα ακουσω ευχαριστω..κ το ευχαριστω ηταν να με πρηζουν ολη μερα κ να με στελνουν.......ω ναι....να παρω εφημεριδες παρακαλω!!!θα μου πειτε..γιατι δεν λες τιποτα..ε τι να πω ρε κοριτσια..αν δεν τους κοβει αυτους..κ μετα λεω,2 μερες μειναν την πεμτη τελευταια μερα..μετα θα με δουν πρωτα ο θεος σε κανα δυο χρονια...αν πανε ολα καλα φυσικα..πρωτα ο θεος!!!:roll:

λαρακι μου γλυκο τι ηταν αυτο με τον αδενα σου..κι εγω δεν ημουν κοντα σου..μα χθες δεν μπορεσα καν να μπω στο ιντερνετ,τοσο χαζομερα!!κοιταξε,αυτοι οι αδενες ειναι ευαισθητοι,αλλα αφου τωρα ξεπρηστηκε ολα οκ..οσο για την περιοδο..ε το καλο ειναι που μας εγινε εγγλεζα!!!!κ ο επομενος μηνας μια χαρα μηνας για χαρμοσυνα θα ειναι!!!:-D

δομνινακι μου..το ποσο με συγκινησες με το club εγκυων που θα με κανεις παρεουλα!!!μα το σκεφτηκες?ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!θα περιμενουμε κ τις αλλες τσουπρες μετα,μια,μια!!!οσο για τις ενεσουλες..δε λεω,γιατρος κι εσυ αλλα αυτοι ξερουν καλυτερα..μαθε παντως λεπτομερειες,για να διευρυνεις κ τις δικες σου γνωσεις!!!χιχιχιχχιιχι!!!!!:mrgreen:

μπαμπιτσιακι μου..εγω να δεις πως νευριαζω με αυτα το κοριτσια που οοοολα τους ερχονται τοοοοοοσο βολικα..δεν ζηλευω,εκνευριζομαι παααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομως...μπορει να μην ειναι σωστο αυτο που νιωθω αλλα το νιωθω..αλλωστε δεν θελω το κακο τους..απλα με εκνευριζει η ευκολια με την οποια συμβαινουν καποια πραγματα στις ζωες των αλλων ανθρωπων..τεσπα,εμεις κοπελα μου μεσα απο τον δυσκολο δρομο θα βγουμε τελικα νικητριες!!θα θριαμβευσουμε!!!θα δεις,ολα θα μας πανε καλα,φτανει να μην χανουμε την πιστη μας...να πας στον γιατρο κ περιμενουμε νεα,ετσι?

συμπεθερακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!ειδες που βλεποντας το μπεμπε τρελλαθηκες?ετσι την πατησα κι εγω..μολις γεννηθηκε ο βασιλιας μου,ο ανηψιος μου,ελιωσα σαν κερακι..απο τοτε ηθελα κι εγω μπεμπε,πολυ..μονο που εγω δεν ειχα παγωτακια να με περιμενουν!!σκεψου ματια μου τα παγωτα σου και δωστα δυναμη να συνεχισουν να ειναι γερα κ να γινουν γερα παιδια!!πλησιαζει ο καιρος που θα τα εχεις στην κοιλιτσα σου κ θα κλωτσανε!!βλεπεις,βαζω πλυθυντικο!!θελω να εχεις κι εσυ,κ ολες πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να κανουν παρεα τα δικα μου ντε!!!!!!!!!!!!!!!εστω,απο το ιντερνετ,μιας κ μου εισαι μακρια εσυ!!!!καλη αρχη με την σχολικη χρονια αλλα δεν θα σε δουνε κ πολυ εσενα φετος...θα εχεις αδεια..μια κ καλη!!!:mrgreen::mrgreen:

ουφ καλεεεεεεεεεεεε..πολλα εγραψα,ας το ραψω!!!φιλια κ στα αλλα κοριτσακια μου!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλε ξεχασα να σας πω...παω για αυχενικη διαφανεια στις 20..να δουμε αν φανει αν ειναι καλα ολα τα μπεμπε..μετα ανηφοριζω για τα πατρια..ελπιζω να παρουμε καλα αποτελεσματααααααααααααααααααααααααααα.................:roll:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Τελικά δεν κατάφερα να πιάσω χθες τον Δομνίνο στον ύπνο.. μου την έσκασε.. ήταν ξύπνιος όταν πήγα σπίτι και όταν εγώ έκατσα να δω το Grey's Anatomy πήγε αυτός για ύπνο.. όμως μου υποσχέθηκε σήμερα το πρωί ότι το βράδυ θα τηρήσει την υπόσχεσή του.. για να δούμε..

Μίλησα και με μια κοπέλα από το κέντρο χθες για να μου επιβεβαιώσει τη δοσολογία και μου είπε ότι αυτή την ένεση την κάνω για να ενισχύσουμε τα ωοθηλάκια.. τι εννοούσε με αυτό δεν ξέρω.. Ελπίζω αύριο που θα πάω πάλι στο γιατρό να έχουμε τα τέλεια νέα.. μέχρι τότε έχω λίγη αγωνία αλλά θα το ξεπεράσω κι αυτό!

Φιλεναδίτσα μου δυο μερούλες υπομονή και μετά bye bye για δυο χρόνια.. Θα τους κουνήσεις το μαντήλι και μην τους ματαείδες... αλήθεια ο συζυγούλης σου θα μείνει μόνος του στην Αθήνα όλο αυτό το διάστημα;

Τα άλλα κοριτσάκια τι μου κάνουν; παίζετε κρυφτούλι σήμερα;

L2qIp2.png

ρε φιλεναδιτσα,μην τον στριμωχνεις κ πολυ..ας ειναι 2-3 ημερων το σπερμα,να εχει μαζεψει μπολικο..το μερα παρα μερα καλο,αλλα στην προκειμενη ας εχει αποχη λιγες μερες για να το κανει με ορεξη!!!!εμενα νομιζω ειχε αρκετες μερες αποχη πριν δωσει σπερμα..4-5..πολλες..ε δεν λεω κ τοσες...παιρναμε ομως βιταμινουλες..καρνιτινη κλπ..χαπακωσε τον εκει και φυσικα...ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!για λιγες μερες θα ειναι,μετα ας καπνισει ολη την malboro!!

ναι,εμεις θα ειμαστε χωρια..ασχημο αυτο...ειπε θα πηγαινοερχεται..τι να κανω κι εγω?αφου ειπαμε να γεννησω πανω για να εχουμε βοηθεια..πρεπει να ανεβω να στρωθω στα αυγα μου πια σιγα σιγα....

μακιααααααααααααααααα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...