Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lara,να σου απαντησω για την ενδομητριωση!.Δεν εχω συμπτωματα αλλα.....το μονο που δεν εχω κανει ειναι η λαπαροσκοπηση,η οποια θα εδειχνε ,αν θα την εκανα,αν υπαρχουν εστιες ενδομητριωσεις εξω απο τη μητρα,και επειδη εχω και μικρη ροη αιματως στην περιοδο μου,υπαρχει μια υποψια οτι το αιμα παλινδρομει και κανει τη ζημια του στα εξωτερικα τοιχοματα της μητρας...

...μαλιστα ειχε πανω στο γραφειο του μια μητρα...(πλαστικη καλεεεε!!!!!!),και μου εδειξε τα μαυρα στιγματα που ειχε απ'εξω,(αυτο ειναι μια μορφη ενδομητριωσης,που φταει για τα χαμενα εμβρυα),η οποια θα φαινοταν μονο με λαπαροσκοπηση.

και ειπε ο ανθρωπος,"για να μην σε βαλω να κανεις λαπαροσκοπηση,θα θεραπευσουμε την υποτιθεμενη ενδομητριωση ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.θα καταφερουμε με αυτον τον τροπο,και καλυτερη ποιοτητα ωαριων και ο οργανισμος θα ειναι πιο "φρεσκος"μετα απο 2 μηνες παυσης περιοδου...

..............αυτα!!!..........παντως σε συγκριση με τον χασαπη απο το Εμβρυοαρτ,αυτος μου φανηκε ΑΝΘΡΩΠΟΣ και καλος επιστημονας.

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου.. Πως είμαστε σήμερα;

Μικρολού μου λυπάμαι πολύ που τόσο μικρό κορίτσι υποφέρεις έτσι.. Για κιρσούς στη μήτρα έχω ακούσει αλλά είσαι το πρώτο άτομο που παραδέχεται ότι τους έχει και σου βγάζω το καπέλο... χαράς στην υπομονή σου.. μακάρι να βρεθεί γιατρειά και γι' αυτό...

Κοριτσάκια μου πήγα πάλι στο γιατρό.. Είδαμε 5 ωοθηλάκια να μεγαλώνουν.. Απογοητεύτηκα λίγο.. περίμενα περισσότερα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι αφενός βλέπει και κάποια άλλα μικρά τα οποία θα δούμε πως θα εξελιχθούν και αφετέρου α) να μη στενοχωριέμαι γιατί υπάρχουν γυναίκες που κάνουν μόλις 2 και πετυχαίνουν εγκυμοσύνη με αυτά και β) πολλές φορές η ανταπόκριση των ωοθηκών στη δεύτερη εξωσωματική είναι φτωχότερη.. Αλλά πάμε καλά..

Έτσι ενεσούλες τώρα και τη Δευτέρα 8 το πρωί πάλι εκεί...

Προχωράμε αργά και σταθερά!

Μισελάκι μου συμπεθέρα το ότι εμπιστεύτηκες εσύ γιατρό όντως είναι είδηση.. άντε να περάσει το δίμηνο και μετά βουρ στον πατσά..

Kriskris τι κάνουν τα μωρουδέλια σου;

Λάρα μου τι έγινε με την ακατανόμαστη; άφαντη; λες να υπάρχει λόγος;

Ελενάκι μου υπομονή.. είναι δύσκολο αυτό το διάστημα για το μαγαζί αλλά θα περάσει κι αυτό..

Καλημέρα σας και πάλι!

L2qIp2.png

γεια σας θεες!!οι κιρσοι μου ειπε οτι ειναι απ τους πονους της ενδομητριωσης!!δομνινα γιατι δεν παραδεχονται οτι εχουν κιρσους??ειναι καποιο ταμπου η κατι σοβαρο???δεν μου εχει εξηγησει ο γιατρος πολλα γι αυτο ρωταω,μου ειχε πει κατι λιγα οτι μπορει να ειναι απ τους πονους που τραβηξα μεχρι να μου βρουν τι εχω γιατι ειχα και σοβαρη φλεγμονη σε ολη την κοιλια απ την ενδομητριωση...δεν μου λεει πολλα αυτος ο γιατρος αλλα τον εμπιστευομαι...βεβαια αν δω οτι δεν τραβαει θα παρω σιγουρα 2η γνωμη!ειχα διαβασει οτι οι κιρσοι φευγουν με τις ενεσεις...τι τραβαμε!!!

sorry κοριτσια εγραφα τοσο καιρο κιρσους στη μητρα αλλα εννοουσα κιρσους πανω απ την μητρα στα τοιχωματα της κοιλιας πανω απ την μητρα...(διαβαζα το προηγουμενο μηνυμα μου που εγραφα και για τη φλεγμονη και κατι δεν μου εβγαινε σωστα απ'αυτα!!:D) τα εχω χασει πια με τους γιατρους και ολα!!:D

Διαφημίσεις

Μικρουλάκι μου δεν θέλω ούτε να σε αγχώνω ούτε να σε στενοχωρώ αλλά κιρσοί σε αυτό το μέρος του σώματος είναι ιδιαίτερα επίφοβοι τουλάχιστον στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Έτσι έχω ακούσει. προσωπική εμπειρία και γνώμη δεν μπορώ να έχω.

Ο γιατρός σου είναι ο πλέον αρμόδιος για να σου δώσει εξηγήσεις και λύσεις και αφού είσαι ευχαριστημένη με αυτόν να τον ακούσεις..

L2qIp2.png

Τα νεύρα μου!!!! Η σύνδεση μου είναι χάλια και κάνω μισή ώρα να καταφέρω να μπω στο φόρουμ...και άλλη τόση ώρα να καταφέρω να μου ανοίξει τις σελίδες να διαβάσω...μέχρι να καταφέρω να γράψω κιόλας ουυυυυυυ!!!!

Μικρολού μου τι ταλαιπωρία και αυτή βρε μικρή μου; Α πα πα πα!!! Πρέπει να σου κάνουμε κανένα ξόρκι νομίζω!!! Υπομονή!!! Αντε να φτάσει η στιγμή να πας στο γιατρό να δούμε τι θα σου πει!

Λαράκι μου ναι ανοίγουνε τα σχολεία τη Δευτέρα...για το προσωπικό...και την Πέμπτη θα έρθουνε και τα τερατάκια χαχαχαχαχα μες την τρελλή χαρά θα είναι και "απροσάρμοστα"...Να δούμε τι σχολική χρονιά με περιμένει αφού αν όλα είναι εντάξει θα κάνω μήνα παρά μήνα προσπάθειες με τα κατεψυγμένα μου και θα παίρνω και άδεια...Part time θα δουλεύω μου φαίνεται...

Βαβιτσιάκι μου πώς είσαι συ καλή μου θεά;

Ελενάκι βλέπω ζόρικη η περιόδος...δεν ξεκουράστηκες και το καλοκαίρι! Πλησιάζεις όμως στη νέα σου προσπάθεια! Τελευταία και επιτυχημένη θα είναι! Θα το δεις!

Μισέλ νέα μας θεά ελπίζω η θεραπεία να σε βοηθήσει...κι εγώ δύο ενέσεις έκανα...τα συμπτώματα είναι τα ίδια...νεύρα, εξάψεις, φούσκωμα...Υπομονή να κάνεις και εμείς θα είμαστε εδώ να σου κάνουμε παρέα! Να ξέρεις όμως πως δύο μήνες είναι οι ενέσεις αλλά για να επανέλθει η περίοδος θέλει κι άλλο...ίσως οι μήνες γίνουνε 3 ή 4...Μην ανησυχείς...Θα γίνει και αυτό και όλα καλά θα πάνε!!!!

Συμπεθερούλα μου πώς πάνε τα 3 φασολάκια; Και μπιζελάκια καλά είναι βαβιτσιάκι;)

Δομνινάκι μου μην απογοητεύεσαι...εξάλλου κοπέλες και με λιγότερα ωάρια τα καταφέρανε μια χαρούλα! Και τα 5 πολλά μας είναι βρε!!!! Εμείς θέλουμε 1-2-3!!!:D

Οσο για μένα τώρα...η περίοδος μου πάει χάλια...δεν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει...μετά την εξωσωματική πάει τρελάθηκε...έχω για μέρες κάτι ροζ και μετά σταματά...σήμερα ξεκίνησε λίγη ροή και πάλι σταμάτησε...τα ίδια είχα και τον προηγούμενο μήνα...Ελπίζω να μην είναι τίποτα κακό...Την άλλη βδομάδα θα πάω να με δει ο γιατρός! Αχ ορμόνες μου! Κρατάτε γερά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καταλαβα...καλα μεχρι να φτασω εγω στην εγκυμοσυνη εχω καιρο μπροστα μου!το θεμα ειναι να μη ποναω και να συνεχισω τη ζωη μου!!ναι σιγουρα ο γιατρος θα μου αφιερωσει τουλαχιστον μια 5ωρη επισκεψη για να μου τα εξηγησει ολα!!:D λες μομεντακι να κανω κανενα ξορκι??χαχαχα!!!

Ναι ρε συ! Θα κάνουμε όλες μαζί συνεργασία και θα σου γράψουμε ένα ξόρκι άλλο πράμα! Ξέρουμε εμείς από αυτά! Τι θεές θα ήμασταν αν δεν ξέραμε ε;;;;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

θα κανουμε ξορκι για την μικρη και βουντου για τις πρωην που μας γκαντεμιασαν!!!!

δομνινακι εγω η σουπερ αγχωμενη εχω να σου παραδειγμα κοπελας που εκανε 2-3 μονο και εμεινε εγκυος..αλλα νομιζω εδω μεσα μου το μαθατε πως τα πρωτα που βλεπεις ειναι αυτα που μεγαλωνουν περισσοτερο,αρα θα εχεις 5 καλα και μετα κι αλλα ισως, αλλα μικροτερα!ε σουπερ!κι εμενα πρωτα ειδε 6,μεχρι το τελος με πηραν 14 αλλα τελικα τα 6 γονιμοποιηθηκαν,προφανως τα πιο ωριμα!!αρα?μια χαρα βρεεεεεεεεεεεε!!!!;)

συμπεθερακι πες τον συμπεθερο να αλλαξει το ιντερνετ..ε δεν σε χασουμε κιολας!!!οσο για την περιοδο..τερτιπια σου κανει!!ναζια!!θα στρωσει θελει δεν θελει,διοτι περιμενουν και τα παγωτακια μας,κ ειναι κ μπολικα!!!

οι αλλες θεες που ειναι?λαρα?μπαμπιτσιακι?λενακι?

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Όλυμπε και κατοικούσες σε αυτόν θεές (αχ τι επίπεδο!!!!:))

Ναι ναι συμπεθερούλα μου...και ξόρκια και βουντού!!!! Ολα τα κάνουμε εμείς!!! χαχαχαχαχα

Η ακατανόμαστη η σαφρακιασμένη συνεχίζει τις ανωμαλίες...θα πάω τέλος της άλλης βδομάδας στο γιατρό να δούμε τι θα αποφανθεί...Ε τι στο καλό! Πρέπει να στρώσει και θέλω...παγωτάκι!!!! Να στρώσει και μετά να εξαφανιστεί για 9 μήνες..!!! Ζητάω πολλά;;;

Καλέ οι υπόλοιπες θεές που είναι; Κατεβήκατε πάλι κάτω στους θνητούς; Α πα πα πα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Gooooooood mooooooooooorniiiiiiiiiiing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μισελ μου, ευχαριστω για τις απαντησεις!! Ο μονος λόγος που σε ρώτησα ήταν γιατί κι εγω δεν είχα στη μήτρα αλλά στην ωοθηκη. Εμένα ομως φαινόταν στον κολπικό υπερηχο γιατι είχε γίνει κύστη. Α! Και αυτό που είπε το μομεντακι για την επανεμφανιση της περιόδου... μην περιμένεις να αδιαθετήσεις μόλις σταματήσεις τις ενεσεις εεε; Θελει λίγο χρόνο να επανελθει το συστημα! Θα σου τα πει και ο γιατρός βεβαια αυτα!! Εδω βεβαια θα είμαστε κι εμείς να τα συζητάμε!

Κρισάκι και Δομνινάκι, βρε θα με τρελάνετε εσείς!! Ακόμα δεν έχω καν καθυστέρηση! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! Αν ο κύκλος εστρωσε περιμένω στις 6/9. Αν δεν εστρωσε.... θα ριξω τα χαρτιά να δω πότε! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Και Δομνινακι, αφου λεει ο γιατρός ότι ολα ειναι καλά, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Babitsiaki, τι γίνεται; Εχεις ακόμα πόνους;;

Μομεντακι μου, τι μηνα παρα μήνα θα παιρνεις αδεια βρε;;; Δυο αδειες θα πάρεις. Μια για την προσπάθεια, και μια με αδεια τοκετου!

Μικρουλακι, ψαχνω να βρω φτερό παρθένας μαυρης κότας για το ξόρκι και ετοιμάσου! χαχαχαχαχαχα!!! Σοβαρα τώρα, αντε να δουμε τι θα σου πει ο γιατρός γιατι δεν γίνεται βρε κοριτσακι μου να τα περνας ολα αυτα...

Ελενακι, χαλαρωσαν λίγο τα πράγματα;; Μέχρι πότε θα είσαι ετσι στο τρέξιμο;

Ξεχασα καμία;;;

JXFXp3.png

E λοιπό λαρούκο μου πολύ μου άρεσε αυτό με τις 2 άδειες!!! Ναι αυτό θέλω!!!!:D Είπα και ελάλησα να με ακούσει το σύμπαν και να πραγματοποιηθεί!!!! ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!

Ξέρετε τι; Πρώτη φορά το παραδέχομαι αλλά φοβόμουν να γίνω μανούλα για το πώς αυτό θα επηρέαζε τη ζωούλα μου και τη σχέση μου με το μομέντο...κάπου μέσα μου δεν ήξερα αν θέλω τελοσπάντων...Τώρα όμως θέλω!!!! Εζησα και τον ερχομό του μικρού μου ανιψιού, του πρώτου και μοναδικού και τώρα ακούω τον αδερφό μου που πήγανε σπίτι ε και δεν είναι τόσο τρομακτικό! Αστε που τώρα είμαστε πιο σίγουροι με το μομέντο πως θέλουμε...Ισως τελικά να γίνονται όλα για κάποιο λογο...κι ελπίζω ο λόγος να ήτανε μόνο και μόνο για να είμαι σίγουρη τι θέλω εγώ...Με ακούει κανείς εκεί ψηλά??? Ααααααααααααααα!!!! Πάει τρελάθηκα μου φαίνεται! Τελοσπάντων εγώ ήθελα να το μοιραστώ αυτό...Αυτά!

Πάει τέλειωσα το καθάρισμα!!! Τώρα μου έμείνα να βάλω πλυντήριο και να σιδερώσω! Τελικά τα γλέντια δεν σταματάνε!!! Πόσο τυχερή είμαι ε σαββατιάτικα με τις δουλειές που έχω να κάνω!!!! Γκκκκρρρρρρρρ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

E λοιπό λαρούκο μου πολύ μου άρεσε αυτό με τις 2 άδειες!!! Ναι αυτό θέλω!!!!:D Είπα και ελάλησα να με ακούσει το σύμπαν και να πραγματοποιηθεί!!!! ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!

Ξέρετε τι; Πρώτη φορά το παραδέχομαι αλλά φοβόμουν να γίνω μανούλα για το πώς αυτό θα επηρέαζε τη ζωούλα μου και τη σχέση μου με το μομέντο...κάπου μέσα μου δεν ήξερα αν θέλω τελοσπάντων...Τώρα όμως θέλω!!!! Εζησα και τον ερχομό του μικρού μου ανιψιού, του πρώτου και μοναδικού και τώρα ακούω τον αδερφό μου που πήγανε σπίτι ε και δεν είναι τόσο τρομακτικό! Αστε που τώρα είμαστε πιο σίγουροι με το μομέντο πως θέλουμε...Ισως τελικά να γίνονται όλα για κάποιο λογο...κι ελπίζω ο λόγος να ήτανε μόνο και μόνο για να είμαι σίγουρη τι θέλω εγώ...Με ακούει κανείς εκεί ψηλά??? Ααααααααααααααα!!!! Πάει τρελάθηκα μου φαίνεται! Τελοσπάντων εγώ ήθελα να το μοιραστώ αυτό...Αυτά!

Πάει τέλειωσα το καθάρισμα!!! Τώρα μου έμείνα να βάλω πλυντήριο και να σιδερώσω! Τελικά τα γλέντια δεν σταματάνε!!! Πόσο τυχερή είμαι ε σαββατιάτικα με τις δουλειές που έχω να κάνω!!!! Γκκκκρρρρρρρρ!!!!

Κοριτσακι μου, όλα μα ΟΛΑ γίνονται για κάποιο λόγο.... Τώρα ξέρεις, μάλλον εισαι σιγουρη ότι ναι, είστε ετοιμοι για να αποκτήσετε ενα παιδάκι (και 2 και 3) και να τους δώσετε όλη σας την αγαπη και την αφοσίωση!

Ωχ αυτες οι δουλειες πια.... ενα σαβ/κο εχουμε να κάτσουμε και αυτό πάλι δουλευουμε! Ποιος θα είναι αυτός που θα εφευρει το πλυντηριο που τα βγαζει σιδερωμενα τα ρουχα...

Κοριτσακια μου, χτες το βραδυ ανακαλυψα κάτι σαν εξόγκωμα να το πω, σαν πρησμενο αδένα να το πω, στο αιδοιο (τι επιστημονικά που τα λεω!) και εχω κατατρομάξει. Με πονάει κιολας σαν να εχω χτυπήσει. Τι είναι αυτό παλι τωρα;;; Και έχει σχεση με το εξογκωμα; Περιττό να σας πω ότι χεστεί πανω μου. Δε μου εφταναν τα ογκίδια που βγαζω στο στήθος, και ανακάλυψα και ενα καινουριο πριν λίγες μέρες, θα τα βγαζω και από κάτω τωρα; Ωχ Παναγία μου, ας μην είναι τιποτα.... Εννοείται οτι αν μέχρι τη Δευτερα δεν έχει περάσει, θα τρέξω στον γιατρό.. Δεν εχω πει σε κανεναν τιποτα μην τους τρομαξω χωρίς λόγο. Μόνο εσείς το ξερετε. Εχει τυχει σε καμια σας αυτό; ΦΟβαμαι ρε κοριτσια.....

JXFXp3.png

Καλημέρα πέρα ως πέρα!!!!:D

Λαρούκο μου δεν ξέρω να σου πω κάτι...αλλά μην πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό...Οπως τα πες...αν μέχρι αύριο δεν έχει φύγει να πας στο γιατρό να μη σου μείνει η έγνοια...Τίποτα δεν θα ναι όμως φαντάζομαι...

Σήμερα σου φαίνεται μικρότερο ή το ίδιο με χθες;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...