Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Ωωωωωωωω!!!! Καινούρια θεά στον Όλυμπο!!! Καλωσόρισες μισελάκι!!! Ελπίζω αυτή η θεραπεία να σου βγει σε καλό κοπέλα μου...λίγη υπομονή μοναχά να κάνεις! Πόσες ενεσούλες θα βάλεις;

Συμπεθεράκι το πιο κουφό που είδα...στην αρχή να μπαίνει τικεράκι και μετά το έβγαλες; Πώς γινεται αυτό; Εκεί που είναι η υπογραφή το βάζεις με copy paste!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Τα κατάφερεςςςςςςςςςςςςς!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Να τα 3 φασολάκια! Γεια σας 3 φασολάκιαααααααααααα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μιλανε τα φασολια: "γεια σου πεθερουλααααααααααααααααααααααααα!!!περιμενουμε τις νυφουλες μας!!!μακαρι να μας αποκαταστησεις ολολους!!!αλλιως τουλαχιστον τους 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:"

fUCCp2.png

svjYp2.png

Και το "νυφούλες" μου αρέσει...και το "2 "μου αρέσει!!!! και το να σας αποκαταστήσω μου αρέσει!!!! χαχαχαχαχα Καλέ συ λες να κάνεις τελικά τα αγόρια και εγώ τις κόρες; :D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπερα θεες μου!!! Τι κανετε; Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! Ο χρονος μου ειναι περιορισμενος λογω αλλαγης περιοδου. Στο μαγαζι γινεται ενας χαμος και προσπαθω να βαλω μια ταξη, χωρια ο κοσμος που πρεπει να εξυπηρετησεις... Any way, τα νεα σας δε προλαβα να τα διαβασω ολα. Μονο πως το Momentaki μας εγινε θειουλα. Ενα θα σου πω, μολις γεννηθηκε ο ανιψιος τον ερωτευτηκα και παραμενει ενας ερωτας αγιατρευτος. Ιδιως οταν μου λεει "θεια μου σ' αγαπω πολυ" μονο με πανες σωζομαι:tongue::P:tongue: Κρισακι μου και Δομνινα μου, τα ειπαμε και λιγο διπλα εμεις, σας φιλω κι απο δω! Και φυσικα τα φιλια μου και στις υπολοιπες θεες!!!

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας απο την πονεμενη χιο!κοριτσιααααααααα ποναωωωωω!!!δεν πονεσα καθολου στην περιοδο την 2η μετα την αρβεκαπ ομως μετα ολο τον μηνα ποναω...μαλλον ειναι οι κιρσοι που εχω!!αντε να ερθει η τριτη περιοδος να παω στον γιατρο να μου εξηγησει τι παιζεται γιατι βαρεθηκα να κανω σεναρια!!ουφ!!:Dαφηστε που 2 μηνες που εχει ξεκινησει ο κυκλος ειναι πρησμενο το στηθος μου και δεν μπορω να ξαπλωσω...αμαν πιααααααα!!!:D

Καλως σας βρηκα,κοριτσαρες!

αποριες δεν εχω εκτος απο μια"τι ζημια μπορει να προκαλεσει στον οργανισμο η δαρονδα,αν τελικα εγω δεν εχω κανενα προβλημα,και την κανω για 2 συνεχομενους μηνες(2 ενεσεις),ετσι στα τυφλα,οπως ειπε και ο γιατρος?"

......δομνινα,δεν ειμαι στον χασιακ.,παιδι μου,σιγα μην πηγαινα εκει,μετα απο την τοσο αρνητικη εντυπωση που μου αφησε,η πρωτη μου επισκεψη εκει....μετα απο πολυ ψαξιμο,βρηκα τελικα τον ανθρωπο μου,θελω να πιστευω........ελπιζω να πανε ολα καλα,αυτη τη φορα,αφου ξεκιναμε πρωτα απο την ψυχολογια μου......(ανεβασμενη ,θελω να πιστευω οτι ειναι!!!!)....και τελος παντων,αποφασισα επιτελους να εμπιστευτω γιατρο,δεν λες???...αυτο και αν ειναι ειδηση.......

Κρισακι, το τι γελιο εριξα με τα σχολια σου για το τικερακι δεν περιγράφεται!!!!! Εισαι απιθανη! Είδες βρε που το καταφερες;

Ελενακιιιιιιιιι!!!!!!!!! Κουραγιο, πού θα παει, θα περάσει κ αυτο το διαστημα που πηζεις.. Και εγω αυτό λεω στον εαυτό μου να παιρνω κουραγιο...

Μικρολουλουδακι, αυτό παλι να μην πονάς όταν έχεις περιοδο και να πονας όλες τις υπολοιπες μέρες.... Αχ, τι αλλο θα παθουμε πια;;; Οταν λες ότι μπορεί να είναι από τους κιρσους, τι εννοεις;; Και το στηθος σου ειναι μονιμως πρησμενο; Αλλο και πάλι τουτο. Τι να πω βρε κοριτσακι μου, κανε μια υπομονη να σου έρθει κ η επομενη περιοδος να πας στον γιατρό να δουμε τι θα σου πει... Αληθεια, γιατί δεν πας τωρα;;; Καλε, ολο ερωτησεις ειμαι. Ουτε ανακριση να εκανα! χαχαχαχα!!!

Μισελακι, η δαρονδα είναι η ενεση;; Κοιτα, γενικά οι "παρενεργειες" που μπορεί να εχει, στην ουσία είναι τα συμπτωματα της εμμηνοπαυσης δηλαδη εξάψεις, νευρα, εντονη εφιδρωση, κτλ. Βεβαια, επειδη είναι μονο για 2 μήνες μπορεί να μην τα εχεις αυτα. Ειναι βεβαια και θέμα αντίδρασης οργανισμου. Σε καποιες γυναικες τα συμπτωματα ειναι πιο εντονα, σε άλλες όχι τοσο. Να σε ρωτησω κατι, χωρις να με παρεξηγησεις;; Τι εννοει ο γιατρός όταν λεει εξωτερική ενδομητριωση; Μου ακουγεται λιγο παραδοξο, γι'αυτό σε ρωταω. Επίσης, συνηθως η ενδομητριωση φαινεται ή στον κολπικο υπερηχο (αν είναι κυστη) ή 100% στη λαπαροσκοπηση. Εσενα ο γιατρός σου πως υποψιαστηκε οτι ειναι ενδομητριωση; Συγνωμη για τις ερωτησεις, αν θες φυσικά μου απαντας! Α! Και δεν είναι ειρωνικές οι ερωτησεις! Το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθω, εεε;;; :wink:

Μομεντακι, ξεκιναει το σχολειο την αλλη βδομαδα εεε;;; Τα κεφαλια μεσα που λένε τωρα... Δεν πειραζει, σκεψου ότι σε 3 μηνες ερχονται Χριστούγεννα!!!

Δομνινακι μου και babitsiaki μου, φιλακια πολλα!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

λαρακι μου!!:Dοι κιρσοι ειναι φλεβιτιδα στη μητρα και πονανε πολυ...δεν ξερω τι εχει θεραπευτει και τι οχι γι αυτο κανω σεναρια!ο γιατρος μου ειπε να περιμενω να περασουν 3 κυκλοι περιοδου πριν παω...δεν ξερω γιατι,δεν μου λεει θα μου τα πει απο κοντα!ναι ασε το στηθος ειναι αλλο ζητημα...εμενα παντα πρηζοταν 10 μερες πριν αδιαθετησω και τωρα ειναι μονιμα ετσι 2 μηνες!αυτες οι ορμονες πιααααααα!!!!τι καλα που ηταν οταν δεν ειχα περιοδο!!:)

λαρακι μου!!:Dοι κιρσοι ειναι φλεβιτιδα στη μητρα και πονανε πολυ...δεν ξερω τι εχει θεραπευτει και τι οχι γι αυτο κανω σεναρια!ο γιατρος μου ειπε να περιμενω να περασουν 3 κυκλοι περιοδου πριν παω...δεν ξερω γιατι,δεν μου λεει θα μου τα πει απο κοντα!ναι ασε το στηθος ειναι αλλο ζητημα...εμενα παντα πρηζοταν 10 μερες πριν αδιαθετησω και τωρα ειναι μονιμα ετσι 2 μηνες!αυτες οι ορμονες πιααααααα!!!!τι καλα που ηταν οταν δεν ειχα περιοδο!!:)

Kalimeraaaaa!!! Kati epathe to pliktrologio k den grafei ellinika.. pali! Kirsoi sti mitra??????? E auto prwti fora to akouw!!! Kai apo ti prokaleitai ayto? Vre agapaki, ti na sou pw?? Thaumazw tin ypomoni sou kai to kouragio sou.... Otan den eixame periodo legame ante, pote tha erthei kai twra pou irthe leme na eksafanistei... xaxaxaxa!!!! :eek::-o

JXFXp3.png

Καλημερα σε οοοοολες τις θεες νεες και παλιες.

βρε νυχτοπούλια δεν σας κολλαει υπνο και ειστε μεσα 1 και 2 η ωρα ?

ειδεις βρε κρισακι μου που τα καταφερες με το τικερακι! εμένα για μπιζελάκι μου φαινονται πάντως!!!!! ναι ναι κρισακι μου ειναι μια χαρα ανθρωπος, αν πάς να κρατας τετράδιο γιατι σου εξηγεί τοσα πολλα πράγματα που δεν τα θυμάσαι μετα εγω τον επερνα καπάκι τηλεφωνο και του λεγα πως το είπες εκεινο.... και μου τα λεγε οολα απο την αρχη, επισης το προϊγουμενο μήνα που παρακολουθουσαμε την ωορρηξια και εκανα υπερηχο σχεδον καθε μερα τουσ καναμε στο γενεσις και με εβγαζε απο τη πισω πορτα δεν πληρωσα τιποτα!

Mikrolounaki μου πάλι πονας μωρέ!!!! αμαν βρε κοριτσάκι μου αντε να μεγαλώσεις λιγο ακομα να κανεις ενα παιδακι να φυγουν ολα (ετσι λενε)

μισελ καλως ήρθες!!! 2 μηνες δεν ειναι τίποτα δεν νομίζω να καταλάβεις ισως τον δυτερο μήνα αλλα εξηγησε μας τις αποριες της λαρας για να βοηθήσουμε παραπάνω!!!

μομεντακι, ελενακι, λαρακι,δομνινάκι την γλυκια μου καλημερα σας στελνω

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερα τσουπρια!!!!τι μου κανετε σημερις?για να παρω παρουσιες...μμμ....

μικρακι παλι πονας ρε παιδι μου?αμαν,πιεσε λιγο τον γιατρο σου να σε δει ισως νωριτερα κ να σου δωσει καποια λυση στο θεμα..μηπως πρεπει να ακουσεις κ μια δευτερη γνωμη?

μισελακι να εμπιστευτεις γιατρο?μμμ...δυσκολο...ε καντο,αλλα με επιφυλαξη..παντως ξεκινωντας με αισιοδοξια ειναι σιγουρο πως ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!για τις daronda δεν ξερω κατι,εμεις εδω τρυπιομασταν με arvekap!!

babitsiaki να σαι καλα για τις πληροφοριες ματια μου..πρεπει να ξεκαθαρισω πια το θεμα γιατρων,ζαλιστηκα η γυναικα,μια εδω μια σαλονικα...εσυ πως πας ματια μου?

laraki mou gia symparastasi tha sou grafo sta greeklish etsi gia na min niotheis moni!!!!!!xaxaxaxaxaxxaxaxaxax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sou hrthe periodos kale?oxi akoma e??ante giati perimenoyme.....xixixixixi...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...