Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου,

Δε σας έχω ξεχασει, απλα εχω πήξει στη δουλειά... Και το βράδυ ξεραινομαι...

Μισελ, καλώς ήρθες στο κλαμπ! Ό,τι απορία έχεις εδώ είμαστε!

Κρισάκι, κάνε κλικ πάνω σε κάποιο από τα δικά μας και θα σε βγαλει σε μια ιστοσελιδα. Φτιαξε το τικερακι που θελεις και μετά κάνε copy τη διευθυνση και paste στο avatar (στο προφιλ σου)... Όσο για τις ανησυχίες σου, είναι λογικό να τις έχεις ματακια μου. Θα τα πούμε λίγο πιο αναλυτικά όταν θα μπω από το σπίτι γιατι τώρα έχει καεί ο εγκέφαλος μου...

Δομνινακι, μομεντακι, babitsiaki, μικρολου μου, ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ε δεν μπορω,τα παραταω..

AAΑ πανω που τα καταφερες τα παρατας??? εγω απο το harakas.gr το εβαλα copy... κτλ οπως τα ειπε η λαρα. ο γιατρος ειναι Χαραλαμπιδης Γιαννης το τηλ ειναι 2310865900. ολοι η οικογενεια ειναι γυναικολογοι ο πατερας ειχε την κλινικη τατιανα μπορει και να γεννηθηκες εκει η τατιανα ειναι η αδερφή του.. τωρα ολοι εχουν μετοχες στο γενεσις. οσο για το παπαγεωργιου σου λεω απο πρωτο χερι οτι δεν πληρωσαν τιποτα μονο 300 στο γιατρο και 50 ζητησε ο αναισθησιολογος και του δωσαν 100 γιατι ήταν σουπερ, εσυ ουτος η αλλος προγραμματισμενα θα γεννησεις οποτε δεν θα χεις προβλημα, αυτο που πρεπει να μαθουμε ειναι αν κρατανε τα μωρα εκει αφου φυγεις εσυ ή τα πανε ιπποκρατειο εδω που τα λεμε για τα μωρακια νομιζω οτι ειναι καλυτερα στο ιπποκρατειο οποτε μη στεναχωρεθεις αν τα πανε εκει μετα. αν πας στον χαραλαμπιδη θα του πεις βρε παιδι μου ηρθα σε σενα γιατι θελω να γεννησω στο παπαγεωργιου.-τελεια και παυλα οπως εκανε και η κουμπαρα μου και οταν ήρθε η ώρα μαλλον πριν ερθει η ωρα τους εστειλε στο παπαγεωργιου που εφημερευε οτι ταχα ποναει και ήρθε και ο γιατρος και ειπε στις νοσοκομες η κοπελια γενναει δωστε της το 153 πχ ουτε χρημα επεσε ουτε τιποτα παιδι μου εκει σου λεω γεννηθηκε η βαφτηστηρα μου... αν χρειαζεσαι περισσοτερες πληροφοριες πεσ μου. επιση εγω θα τον δω την αλλη βδομαδα τον γιατρό αν θες να ρωτησω κατι πεσ μου.

lJiup3.png

M1otp3.png

thanks babitsiaki,πολυτιμες οι συμβουλες σου..εγω γεννηθηκα σε δημοσιο νοσοκομειο οπως κ ολες οι αδερφες μου..φτωχολογια μπαμπιτσιακι.....:?..εκεινα τα χρονια!

θα το κρατησω το τηλ κ οταν θα ανεβω θα κοιταξω για ραντεβου.μια χαρα μου ακουγεται ο ανθρωπος παντως..πρεπει να μαθουμε αν τα κρατανε τα μωρακια μονο..αν μαθεις κατι πες μου σε παρακαλω..

καλε το τικερακι δεν το εβαλα,το εβαλα μονο σαν φωτο.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι που κανεις το paste...που ακριβως?μεσα στο προφιλ αλλα που?στην υπογραφη δεν μπορεσα,στο avatar μου το εβγαζε στην εικονιτσα διπλα στο ονομα..ε μααααααααααααα.....κουραστηκα η γυνη!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...